Νέα

Καλό μπουρδέλο ή στούντιο για πρώτη φορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Catulu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
κανω και βελγικα αν σε ενδιαφερει :cheesy:
τι της λετε βρε της κοπελας για 3 χρονια που ειναι εδω γραφει γαματα. ειναι δυσκολη γλωσσα η ελληνικη. εγω εδω ειμαι 4 χρονια στο βελγιο κι ακομα τα κειμενα μου ειναι χαλια :headbang: :headbang:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τι της λετε βρε της κοπελας για 3 χρονια που ειναι εδω γραφει γαματα. ειναι δυσκολη γλωσσα η ελληνικη. εγω εδω ειμαι 4 χρονια στο βελγιο κι ακομα τα κειμενα μου ειναι χαλια :headbang: :headbang:
που το ξερεις?εχει αναλογο σαιτ στο ξενερωτο βελγιο και σε κραζουν?
ασχετο:οι βελγοι γαμανε καθολου?

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
που το ξερεις?εχει αναλογο σαιτ στο ξενερωτο βελγιο και σε κραζουν?
ασχετο:οι βελγοι γαμανε καθολου?

αναλογο σαιτ δεν εχω βρει ρε γαμωτο, τα κειμενα που γραφω για το πανεπιστημιο ενοω οτι δεν ειναι τελεια κανω λαθη και με κραζουν οι συμφοιτητες μου :grin: :grin: :grin: :grin:

ειχα ενα γκομενο βελγο στο μελλον θα δω

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αναλογο σαιτ δεν εχω βρει ρε γαμωτο, τα κειμενα που γραφω για το πανεπιστημιο ενοω οτι δεν ειναι τελεια κανω λαθη και με κραζουν οι συμφοιτητες μου :grin: :grin: :grin: :grin:

ειχα ενα γκομενο βελγο στο μελλον θα δω
πριν κλεισεις τα 18 να υποθεσω  :2funny: :2funny: :2funny:

KRATOS

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
στούντιο για να είσαι πιο άνετος και σε καθαρότερο περιβάλον και να για να μην ψάχνης πιο μπουρδέλο δεν δέχεται Πακιστανούς....

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
αν καποιοσ ειναι πρωταρησ καλυτερα σε μπου

roxalas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γειά σας παιδια με λένε Αλέξη και είμαι 18 χρονών. Δεν έχω επισκεφτεί ποτέ ούτε στούντιο ούτε μπουρδέλο αλλά συζητάγαμε με ένα φίλο μου χθές και είπαμε να πάμε σε κάποιο στούντιο. Είναι η πρώτη μου φορά όμως και θα ήθελα να επισκεφτώ ένα καλής ποιότητας στούντιο. Έχετε τίποτα να μου προτίνετε?

Υ.Γ. για Αθήνα μιλάμε

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Από τα στούντιο που έχω πάει την πιο κυριλέ ατμοσφαιρά κατά την ταπεινή μου άποψη την έχει το Ορχιδέα στη Βούρβαχη. Και οι κοπέλες που έχει ως επι το πλείστον καλές είναι...

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Στούντιο, είναι πιο κυριλέ, απλά ψάχτο λίγο

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
πρωτη φορα και στα 22 σου αν χρειαστει με την κοπελα που ειναι διπλα σου.

να περιμενεις οσο χρειαστει.

τα υπολοιπα ,υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα αν αποτυχεις απο το αγχος

να σου αφησουν ψυχολογικα τραυματα.

μη δοκιμαζεις ουτε στουντιο,ουτε μπουρδελα.

ακομα και καλα να παει και να σου σηκωθει μεστην αγωνια σου παλι θα ειναι μια αποστειρωμενη θολη εμπειρια΄. ;)

μην ακους τι γραφεται εδω.

MAR78

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1

ακομα και καλα να παει και να σου σηκωθει μεστην αγωνια σου παλι θα ειναι μια αποστειρωμενη θολη εμπειρια΄. ;)

Απλα μια γνωμη ρωταω δεν εχω κοπελα δεν θα αγχωθω
Ξερεις κατι???

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230

έχει δίκιο ο προηγούμενος... πρώτη φορά σε studio και σε μπουρδέλλα είναι κάπως... μόνο αν σπρώξεις αρκετά παραπάνω σε κανα καλό city tour... γιατί και η κοπέλλα που είναι δίπλα σου δεν ξέρεις πώς μπορεί να πάρει ενδεχόμενη αποτυχία σου (που εν τω μεταξύ είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό αν έχεις άγχος)...εξαρτάται από το πόσο ακομπλεξάριστη είναι... μακρυά από μπάζα (στα μυαλά) δλδ.. φίλος μου που η πρώτη του ήταν στα 22 περίπου σκεφτόταν μέχρι και το έθνος την ώρα του sex... πάντως την κοπέλλα δεν την σκεφτόταν και τόσο.. το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να χαλαρώσεις λοιπόν και να βρεις κάποια που να σου αρέσει και να σεβαστεί το ότι είναι η 1η σου..

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16

Συμφωνω απολυτα.

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992

Tι λες ρε φιλαρακι εγω διαφωνω απολυτως...το αντιθετο απο αυτο που λες συμβαινει!! Αν αποτυχεις σε μπουρδελλο την πρωτη φορα δε σε νοιαζει γιατι ουτε θα ξαναδεις την κοπελα ουτε τιποτε!! Ενω με την κοπελα αμα αποτυχεις εκει ειναι που θα σου μεινει τραυμα!! Ειναι σιγουρο αυτο που σου λεω...τωρα οτι δεν θα νοιωσεις κατι την πρωτη φορα στον οικο ανοχης εχεις δικαιο αλλα τουλαχιστον παιρνεις το βαφτισμα του πυρος και οσο ναναι εχεις μετα αλλον αερα και δε σε νοιαζει και η αποτυχια...

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Tι λες ρε φιλαρακι εγω διαφωνω απολυτως...το αντιθετο απο αυτο που λες συμβαινει!! Αν αποτυχεις σε μπουρδελλο την πρωτη φορα δε σε νοιαζει γιατι ουτε θα ξαναδεις την κοπελα ουτε τιποτε!! Ενω με την κοπελα αμα αποτυχεις εκει ειναι που θα σου μεινει τραυμα!! Ειναι σιγουρο αυτο που σου λεω...τωρα οτι δεν θα νοιωσεις κατι την πρωτη φορα στον οικο ανοχης εχεις δικαιο αλλα τουλαχιστον παιρνεις το βαφτισμα του πυρος και οσο ναναι εχεις μετα αλλον αερα και δε σε νοιαζει και η αποτυχια...

Μιλας βαση προσωπικης εμπειριας?

MAR78

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ωραια ολα αυτα που λετε αλλα αλλο ρωτησα παιδες
ποια κοπελα σε στουντιο ή μπουρδελο παει με τετοιεσ περιπτωσεις αν ξερετε πειτε και αφηστε τις φιλοσοφιες
Δεν με νοιαζει τι θα νοιωσω και ειμια 26 χρονων

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ωραια ολα αυτα που λετε αλλα αλλο ρωτησα παιδες
ποια κοπελα σε στουντιο ή μπουρδελο παει με τετοιεσ περιπτωσεις αν ξερετε πειτε και αφηστε τις φιλοσοφιες
Δεν με νοιαζει τι θα νοιωσω και ειμια 26 χρονων

στα 30 τοτε.

μακρυα απο μπουρδελα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom