Νέα

Ερωτήσεις ενός άπειρου

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.996
Πόντοι
2.606
δεν ξερω τι εννοεις αλλα εγω δεν εννοω απαγωγη!Ομαδικη τσαρκα εννοω
τι να εννοώ δεν την ξέρεις την ιστορια του Ηλιόπουλε μπινε στο πούλμαν σε γαμησανε κλπ ?τιμή και δόξα στη θύρα 7 του Βόλου που την ρουφιανεψε όλη ο πουστης και πήγανε παιδιά στη φυλακή

OP
OP
Johny-come-lately

Johny-come-lately

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2023
Like
75
Πόντοι
0
δεν ξερω τι εννοεις αλλα εγω δεν εννοω απαγωγη!Ομαδικη τσαρκα εννοω
Και παλι δεν θα μπορουσα να το δικαιολογησω. Εξαλλου, δεν σας ξερω καν περα απο τα προγιλ σας - κι ουτε ειμαι σιγουρος οτι θελω να το μαθω, χωρις παρεξηγηση. Και χιουμορ αν καμετε, καλο, αλλα μενει εκει.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
τι να εννοώ δεν την ξέρεις την ιστορια του Ηλιόπουλε μπινε στο πούλμαν σε γαμησανε κλπ ?τιμή και δόξα στη θύρα 7 του Βόλου που την ρουφιανεψε όλη ο πουστης και πήγανε παιδιά στη φυλακή
αναφερεσαι σε βιασμο..

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.223
Πόντοι
3.846
Mη φοβάσαι φιλαράκι δε θα σε πειράξει κανείς. τουλάχιστον εχεις προσβαση σε στεκια του Βόλου; κοίτα να περάσεις σε καμιά πόλη μακρια απο τους γονεις να ζησεις τη ζωη σου

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.287
Πόντοι
7.195
Που λέτε, σκοπεύω κάποια στιγμή αυτόν τον μήνα να πάω για πρώτη φορά σε μπουρδέλο. Ναι, το θέμα όμως είναι ότι είμαι εντελώς -μα εντελώς- άπειρος στον τομέα του σεξ γενικότερα, πόσο μάλλον του αγοραίου. Οπότε ζητώ (προτιμώμενα σε σοβαρό πλαίσιο) τις απαντήσεις των πιο έμπειρων από μένα σε κάποια θέματα που παρατίθονται παρακάτω:
1) Τι να περιμένω από οσμηγόνους παράγοντες? (Η επιχείρηση πρέπει να καμουφλαριστεί επάξια, οπότε κι αυτή η ερώτηση σημαντική είναι.)
2) Θα πρέπει να μιλήσω στην τσάτσα σχετικά με την έλλειψη πείρας μου κι αν ναι, τι αντιμετώπιση να περιμένω?
3) Χρειάζεται να έχω φέρει προφυλακτικό από πριν ή θα υπάρχει τίποτα κι εκεί?
4) Κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθούν κι άλλοι πελάτες στην αίθουσα αναμονής. Πώς πρέπει να φερθώ?
Θεωρώ ότι οι ερωτήσεις αυτές είναι οι πιο φλέγουσες στην παρούσα φάση. Αν προκύψουν άλλες, θα ξανακάνω thread. Παρακαλώ για άλλη μια φορά να δεχτώ σοβαρές απαντήσεις. Ευχαριστώ.
Ψυχραιμία, να είσαι ο εαυτός σου...Στα μπουρδέλα, δε "δαγκώνουν"! Απλά, ψάχνουν πελάτες και αυτοί...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.173
Πόντοι
2.356

cv119

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Κριτικές
15
Like
435
Πόντοι
290
Το στούντιο δεν είναι η λύση στο πρόβλημα σου. Φάε τα λεφτά σε ποτά με κανένα φίλο βαλε στην άκρη για κανα όχημα κ βρες κανα κοριτσάκι. Δεν είναι για πρώτη φορά μη σου πω ούτε για 10η φορά το αγοραίο σεξ.

Εγγρ.
31 Δεκ 2021
Κριτικές
7
Like
887
Πόντοι
301
Που λέτε, σκοπεύω κάποια στιγμή αυτόν τον μήνα να πάω για πρώτη φορά σε μπουρδέλο. Ναι, το θέμα όμως είναι ότι είμαι εντελώς -μα εντελώς- άπειρος στον τομέα του σεξ γενικότερα, πόσο μάλλον του αγοραίου. Οπότε ζητώ (προτιμώμενα σε σοβαρό πλαίσιο) τις απαντήσεις των πιο έμπειρων από μένα σε κάποια θέματα που παρατίθονται παρακάτω:
1) Τι να περιμένω από οσμηγόνους παράγοντες? (Η επιχείρηση πρέπει να καμουφλαριστεί επάξια, οπότε κι αυτή η ερώτηση σημαντική είναι.)
2) Θα πρέπει να μιλήσω στην τσάτσα σχετικά με την έλλειψη πείρας μου κι αν ναι, τι αντιμετώπιση να περιμένω?
4) Κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθούν κι άλλοι πελάτες στην αίθουσα αναμονής. Πώς πρέπει να φερθώ?
Θεωρώ ότι οι ερωτήσεις αυτές είναι οι πιο φλέγουσες στην παρούσα φάση. Αν προκύψουν άλλες, θα ξανακάνω thread. Παρακαλώ για άλλη μια φορά να δεχτώ σοβαρές απαντήσεις. Ευχαριστώ.
Στείλε μου ένα μήνυμα φίλε .

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
4)χαχααχ πως να φερθω λεει στους πελατες,ακου θα παρεις ανθοδεσμες με λουλουδια παρε καμια 10αρια γιατι παραπανω απο 10 πελατες στη αιθουσα αναμονης δυσκολο και θα τους τις προσφερεις θα σε παρουν με καλο ματι ετσι,και αν οι πελατες στη αιθουσα αναμονης δε ειναι 10 αλλα 5 οσες περισεψουν τις παιρνεις σπιτι σου και τις κανεις γλυκο τριανταφυλο χαχαχα.
2)χαχααχ θα πεις στη τσατσα ειμαι παρθενος και θα την δεις να κλαιει απο τη στεναχωρια της που δε εχεις χαρει ακομα το σεξ,μη σε ανησυχησει αυτο θα κλαψει απλα γιατι ετσι θα σε κατανοησει αχχαχαχ
3) λες σε ολοκληρο μπουρδελο και να μη εχουν προφυλακτικα?δε θα πας σε εκκλησια που προφυλακτικα αποκλιεται να βρεις σε μπουρδελα πας,ειναι σαν να λες οτι ο οδοντιατρος δε εχει μαζι του το εργαλειο το νυστερι και πρεπει να φερουν οι πελατες μαζι τους νιστερια για να τους εξετασει αχχαχ.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom