You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νέα Πιάτσα Ελευσίνα (Με επιφύλαξη)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fideboras
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 82
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.253
- Πόντοι
- 2.256
Τι σχέση έχει ο Σκαραμαγκάς ρε τύπε;;; Λέμε εκεί κοντά, δίπλα!!! Μετά πρέπει να τη γυρίσεις πίσω στην πιάτσα.Έχει στο Σκαραμαγκά τα ξενοδοχεία. Αν βγεις εθνική από το παράδρομο είναι δέκα λεπτά. Θεωρώ ότι αξίζει αν κάνεις κάτι για πάνω από ώρα
Μέχρι και χάρτη έχει παραθέσει πιο πίσω ο Φιδεμπορας!!! Τι άλλο θέλεις τύπε;;;μαγκες αν μπορειτε καποιος να μας πειτε ακριβως που ειναι οι κοπελες?αυριο θα περασω και θελω να τις τιμησω?επισης τι ωρα ξεκινανε?
fideboras
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 204
- Πόντοι
- 36
Τι σχέση έχει ο Σκαραμαγκάς ρε τύπε;;; Λέμε εκεί κοντά, δίπλα!!! Μετά πρέπει να τη γυρίσεις πίσω στην πιάτσα.
Τύπε μου εγώ το είπα στην περίπτωση που θέλει κάποιος να την κρατήσει για κανένα δίωρο - τρίωρο, τότε μπορεί να την πάει εκεί άνετα και μετά την επιστρέφει.
kostas1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2021
- Like
- 49
- Πόντοι
- 0
ισχυει τελικα?
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.860
- Πόντοι
- 746
ισχυει τελικα?
Δεν ξέρουμε παίχτη, γιαυτό το αναφέρει ο φιδέμπορας για να έχουμε το νού μας αν τυχόν παίζει μπάλα εκεί.
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ισχύει.
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.268
- Πόντοι
- 216
Mήπως περίμεναν λεωφορείο?
fideboras
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 204
- Πόντοι
- 36
Δεν υπάρχει στάση λεωφορείου εκεί παίκτη για τα ΚΤΕΛ και ο άλλος ο συναγωνιστής πιο πίσω ανέφερε πως παίρνει ήδη μία κοπέλα απο εκεί. Απλά προσπαθούμε να επιβεβαιώσουμε τι παίζει ακριβώςMήπως περίμεναν λεωφορείο?
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.253
- Πόντοι
- 2.256
Ενημερωτικά υπάρχει ένα χοτέλ στο Λουτρόπυργο (κερατόπυργος, για τους γνώστες) και υπάρχει κι άλλο στην παραλία ΑσπροπύργουΤύπε μου εγώ το είπα στην περίπτωση που θέλει κάποιος να την κρατήσει για κανένα δίωρο - τρίωρο, τότε μπορεί να την πάει εκεί άνετα και μετά την επιστρέφει.
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.860
- Πόντοι
- 746
Πέρασα απο το σημείο πρίν απο 40 λεπτά και δεν είδα κάτι.
rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.856
- Πόντοι
- 3.446
Βραδυ πρεπει να περασειςΠέρασα απο το σημείο πρίν απο 40 λεπτά και δεν είδα κάτι.
Ippokratis22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.162
- Πόντοι
- 206
Ρε παιδια στην επιστροφή απο ελευσινα προς αθηνα , και μετα το Σκαραμαγκά προς το Δαφνί , εχει ενα πάρκινγκ δεξιά που καθε βραδυ εχει αρκετά σταματημένα αυτοκίνητο κ μεςα πρεπει να γαμιουνται η να γίνονται αλλα νταλαβέρια
Εχει παει κανεις;
Εχει παει κανεις;
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.380
- Πόντοι
- 3.436
Πέρασα κ εγώ κατά τις 18:00 δεν είδα κάτι αλλά ίσως βγαίνουν άλλη ώρα.
Μόνο που κάποιος περναει καθημερινά από εκεί μπορεί να μας πει λεπτομέρειες. Όμως αφού το αναφέρουν κάποιοι σίγουρα γίνεται,
αλλα παιζουμε όμως παιδιά εκτός έδρας, θέλει προσοχή, δεν ξέρουμε τι άνθρωποι είναι,
που θα μας πάνε σε ποια καβαντζα , τι μπορεί να συμβεί.
Πρέπει να είμαστε σε θέση μάχης.
Μόνο που κάποιος περναει καθημερινά από εκεί μπορεί να μας πει λεπτομέρειες. Όμως αφού το αναφέρουν κάποιοι σίγουρα γίνεται,
αλλα παιζουμε όμως παιδιά εκτός έδρας, θέλει προσοχή, δεν ξέρουμε τι άνθρωποι είναι,
Τελευταία τροποποίηση:
kalem21asgard
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
Μετά της μετά της 20:30 βγαίνουν έξω τα κορίτσια συνήθως είναι 2-3ης στα φανάρια κοντά θα της δεις να κρατάνε μπουκάλι νερό και μια σακούλα μικρή άμα δεν τις δεις έχουν πιάσει εργολαβία ,συνήθως της πάνε στην αλάνα στα καρπούζια όπως πάμε για κινετα και τις Ξεζουμίζουν 23:30-12:00 το βράδυ μπαινουν μέσα στην δομήΤύπε τι ώρα περίπου για να είμαστε έτοιμοι και ακονισμένοι;
kalem21asgard
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
Εκεί στην διασταύρωση όπου λέει και ο φιδεμπορας 3ης διαφορετικές έχω δει τις 2 έχω πάρει μέχρι στιγμής η 3η είναι φάση γιαγιά 67 plusΚαι από πού ακριβώς της ψωνίζεις φίλε ;.εκεί στην διασταύρωση;. Η κάπου αλλού ; Βγαίνουν πολλές εκεί.;
rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.856
- Πόντοι
- 3.446
Κράνος εξάρτηση και όπλο χιαστίΠέρασα κ εγώ κατά τις 18:00 δεν είδα κάτι αλλά ίσως βγαίνουν άλλη ώρα.
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.860
- Πόντοι
- 746
Ωραίος,θα το έχω υπόψην.Μετά της μετά της 20:30 βγαίνουν έξω τα κορίτσια συνήθως είναι 2-3ης στα φανάρια κοντά θα της δεις να κρατάνε μπουκάλι νερό και μια σακούλα μικρή άμα δεν τις δεις έχουν πιάσει εργολαβία ,συνήθως της πάνε στην αλάνα στα καρπούζια όπως πάμε για κινετα και τις Ξεζουμίζουν 23:30-12:00 το βράδυ μπαινουν μέσα στην δομή
Τουλάχιστον οι άλλες 2 πρέπει να είναι του γάλακτος.
ξερεις τι παιζει απο τιμες και τετοια? το συζητας μαζι τους?Εκεί στην διασταύρωση όπου λέει και ο φιδεμπορας 3ης διαφορετικές έχω δει τις 2 έχω πάρει μέχρι στιγμής η 3η είναι φάση γιαγιά 67 plus
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 53
- Εμφανίσεις