Νέα

Νέα Πιάτσα Ελευσίνα (Με επιφύλαξη)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fideboras
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kalem21asgard

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
82
Πόντοι
0
ξερεις τι παιζει απο τιμες και τετοια? το συζητας μαζι τους?
Δεν έχει τύχει να το συζητήσω Μυστη 30€ είναι πίπα και ένα γαμισει μέσα στο αμάξι κανα 20 λεπτο υπολόγισε από όταν ξεκινήσεις να σπρώχνεις

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.860
Πόντοι
746
Δεν έχει τύχει να το συζητήσω Μυστη 30€ είναι πίπα και ένα γαμισει μέσα στο αμάξι κανα 20 λεπτο υπολόγισε από όταν ξεκινήσεις να σπρώχνεις

Tα κορίτσια τι λένε,την ιδρώνουν την φανέλα.

kalem21asgard

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
82
Πόντοι
0
Κάτι ακόμα ξεκίνησαν να βγαίνουν και μετά της 11 ως αργά δίπλα από τα Μίκελ Ελευσίνας ,στην Συνεννόηση τα αγγλικά και τα ελληνικά είναι σχεδόν άχρηστα ,οτι Συνεννοηθείτε με τα χέρια και οσοι μιλάτε έστω λίγο ρωσικά

kalem21asgard

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
82
Πόντοι
0
Tα κορίτσια τι λένε,την ιδρώνουν την φανέλα.
Νταξει για τα να σου πάρουν τα χοντρά καλά είναι ,εμένα ας πούμε με συμφέρει γιατί μένω δίπλα σχετικά από τα κορίτσια από το να τρέχω μέχρι φυλής/στουντιο ή μασατζαδικα ή να παραγγέλνω βίζιτα ,πετάγομαι δίπλα ρίχνω έναν εκεί στην αλάνα στα καρπούζια και την κάνω λουις

kpapad

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
502
Πόντοι
81
Νταξει για τα να σου πάρουν τα χοντρά καλά είναι ,εμένα ας πούμε με συμφέρει γιατί μένω δίπλα σχετικά από τα κορίτσια από το να τρέχω μέχρι φυλής/στουντιο ή μασατζαδικα ή να παραγγέλνω βίζιτα ,πετάγομαι δίπλα ρίχνω έναν εκεί στην αλάνα στα καρπούζια και την κάνω λουις
Καλησπέρα αρχηγέ εκεί έχουν όνομα οι δρόμοι η διεύθυνση να το βάλω στο maps να το βρω?

Vagos1975

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2018
Like
97
Πόντοι
1
Γεια σου φίλε για πες μου που ακριβώς είναι Γιατί θα πάω το βράδυ

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.253
Πόντοι
2.256
Παλιά εθνική οδός. Βγαίνεις δεξιά στα διόδια της Ελευσίνας και πηγαίνεις προς Μέγαρα. Κάτω από τη γέφυρα στρίβεις δεξιά. Στα 500 μέτρα έχει διασταύρωση που λέει ναυπηγεία. Νομίζω ότι εκεί κάπου στέκονται. Αν φορτώσεις, οδηγάς άλλα 500 μέτρα και στο αριστερό χέρι υπάρχει παράγκα που παλιά πουλούσε καρπούζια. Από κάτω είναι το ναυάγιο.
Screenshot_20240912_112549_com.google.android.apps.maps.jpg

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.253
Πόντοι
2.256
Λογικά κάπου εδώ πρέπει να στέκονται! Ας μας επιβεβαιώσει ο τύπος @fideboras
Screenshot_20240912_143424.jpg

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.253
Πόντοι
2.256
Το λοιπόν, επιστρέφοντας προς Αθήνα από Νέα Πέραμο αρχές Αυγούστου από τον παράδρομο στα πρώτα διόδια, διέκρινα ένα ξανθό, μεσαίου ύψους με καυτό κοντό σορτσάκι να προχωράει μέσα στην άγρια νύχτα. Άμεσα αναρωτήθηκα τι στο καλό συμβαίνει. Προς τα τέλη Αυγούστου ερχόμενος πάλι από την παλιά Εθνική Οδό και φτάνοντας στα φανάρια στην Ελευσίνα που κατεβαίνει προς ναυπηγεία και ευθεία συνεχίζει στον παράδρομο ξαναείδα από μακριά την ίδια τύπισσα αυτή τη φορά με κοντή ροζ φούστα να πηγαίνει προς το δρόμο των ναυπηγείων.

Άμεσα αναστροφή και επιστροφή στο σημείο, όπου ήταν σαν να εξαφανίστηκε. Κάπου εκεί ωστόσο μπήκαν κάποιες υποψίες. Μέχρι που φτάσαμε την περασμένη εβδομάδα όπου πηγαίνοντας προς Νέα Πέραμο βλέπω εκεί στα φανάρια στον κόμβο πάνω από τα ναυπηγεία δύο εργαλεία να κάθονται δίπλα στο οδόστρωμα με κοντές μαύρες φούστες και τα μπουτάκια να είναι μέσα στην τρέλα. Ωστόσο επειδή βιαζόμουν δεν μπορούσα να σταματήσω. Και στις τρεις αυτές περιπτώσεις τα σκηνικά ήταν από 8 μέχρι 9 το βράδυ.

Έχω ξαναπεράσει από το σημείο άλλες τρεις φορές, αλλά τζίφος. Το θέμα ποιο είναι. Όπως έρχεσαι από την ΠΕΟΑΚ και σταματάς στα φανάρια αν πας δεξιά το δρόμο προς τα ναυπηγεία και τα διυληστήρια, υπάρχει δομή μεταναστών, όπου έχουν έρθει πρόσφυγες από την Ουκρανία. Σε όσες βόλτες έχω κάνει στο σημείο, έχω δει περίεργες κινήσεις ατόμων με αυτοκίνητα να σταματούν δίπλα από τη δομή και να περιμένουν, ή για παράδειγμα έχω δει θηλυκές υπάρξεις να βγαίνουν εκτός και να πηγαίνουν για περπάτημα σε κοντά σημεία.

Με κάθε επιφύλαξη λοιπόν οι συναγωνιστές που είναι από Ελευσίνα, Μάνδρα, Μαγούλα, Νεράκι, Λουτρόπυργο και λοιπά ας έχουν το νου τους μήπως δουν κάτι περίεργο στο σημείο. Ήθελα να είμαι σίγουρος πριν ποστάρω, αλλά δεν μπορώ να καλύψω το σημείο κάθε μέρα. Οπότε με κάθε επιφύλαξη ας τσεκάρουν για το ενδεχόμενο πιάτσας οι συναγωνιστές.

Παρακάτω σας δείχνω το σημείο στο χάρτη και που της είδα τελευταία φορά.

1725967606437.png

Τι ώρες βγαίνουν? Λένε τπτ?

kalem21asgard

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
82
Πόντοι
0
Ανε
Γεια σου φίλε για πες μου που ακριβώς είναι Γιατί θα πάω το βράδυ
Ανεβασα ακριβώς το δρομολόγιο που θα ακολουθήσεις για να της βρεις 8 και μισή με 9 βγαίνουν

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.860
Πόντοι
746
Έλα να παίρνει μπροστά η μηχανή λέμε.

kalem21asgard

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
82
Πόντοι
0
Έλα να παίρνει μπροστά η μηχανή λέμε.
Καλά είναι μέχρι να τις πάρουν χαμπάρι οι νταβάδες ή τίποτα μαφιόζοι των τριγύρω περιοχών από εκεί και ύστερα να είχαμε να λέγαμε

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.253
Πόντοι
2.256
Καλά είναι μέχρι να τις πάρουν χαμπάρι οι νταβάδες ή τίποτα μαφιόζοι των τριγύρω περιοχών από εκεί και ύστερα να είχαμε να λέγαμε
Θεωρείς ότι από τη δομή που βγαίνουν είναι ανεξάρτητες;;; Δεν υπάρχουν λες Τσετσένοι ή Ουκρανοί οι οποίοι τις έβγαλαν στη δουλειά;;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ανε

Ανεβασα ακριβώς το δρομολόγιο που θα ακολουθήσεις για να της βρεις 8 και μισή με 9 βγαίνουν
Δε χρειάζεται να πάει κάποιος μέσα από Ελευσίνα. Στα διόδια τέρμα δεξιά, χωρίς να πληρώσεις σε βγάζει ακριβώς εκεί.

kalem21asgard

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
82
Πόντοι
0
Θεωρείς ότι από τη δομή που βγαίνουν είναι ανεξάρτητες;;; Δεν υπάρχουν λες Τσετσένοι ή Ουκρανοί οι οποίοι τις έβγαλαν στη δουλειά;;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δε χρειάζεται να πάει κάποιος μέσα από Ελευσίνα. Στα διόδια τέρμα δεξιά, χωρίς να πληρώσεις σε βγάζει ακριβώς εκεί.
Κοιτά επειδή δουλεύω σε κατάστημα εστίασης στην Ελευσίνα και τυχαίνει να ξέρω τους σεκιουριτάδες από την δομή ,σίγουρα δεν τις βγάζει κανείς από εκεί μέσα με το ζόρι,τώρα άμα υπάρχει εξωτερικός παράγοντας δεν γνωρίζω

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
24
Like
6.856
Πόντοι
3.446
Κοιτά επειδή δουλεύω σε κατάστημα εστίασης στην Ελευσίνα και τυχαίνει να ξέρω τους σεκιουριτάδες από την δομή ,σίγουρα δεν τις βγάζει κανείς από εκεί μέσα με το ζόρι,τώρα άμα υπάρχει εξωτερικός παράγοντας δεν γνωρίζω
Προφανως το κανουν για να κονομησουν

Vagos1975

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2018
Like
97
Πόντοι
1
Παιδιά πήγα τόσο δρόμο και δεν υπάρχει ψυχή μόλις τώρα γύρισα

Stories

Νέο!