Νέα

Ερωτήσεις ενός άπειρου

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.993
Πόντοι
5.956

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.930
Πόντοι
2.356
Που λέτε, σκοπεύω κάποια στιγμή αυτόν τον μήνα να πάω για πρώτη φορά σε μπουρδέλο. Ναι, το θέμα όμως είναι ότι είμαι εντελώς -μα εντελώς- άπειρος στον τομέα του σεξ γενικότερα, πόσο μάλλον του αγοραίου. Οπότε ζητώ (προτιμώμενα σε σοβαρό πλαίσιο) τις απαντήσεις των πιο έμπειρων από μένα σε κάποια θέματα που παρατίθονται παρακάτω:
1) Τι να περιμένω από οσμηγόνους παράγοντες? (Η επιχείρηση πρέπει να καμουφλαριστεί επάξια, οπότε κι αυτή η ερώτηση σημαντική είναι.)
2) Θα πρέπει να μιλήσω στην τσάτσα σχετικά με την έλλειψη πείρας μου κι αν ναι, τι αντιμετώπιση να περιμένω?
3) Χρειάζεται να έχω φέρει προφυλακτικό από πριν ή θα υπάρχει τίποτα κι εκεί?
4) Κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθούν κι άλλοι πελάτες στην αίθουσα αναμονής. Πώς πρέπει να φερθώ?
Θεωρώ ότι οι ερωτήσεις αυτές είναι οι πιο φλέγουσες στην παρούσα φάση. Αν προκύψουν άλλες, θα ξανακάνω thread. Παρακαλώ για άλλη μια φορά να δεχτώ σοβαρές απαντήσεις. Ευχαριστώ.
σε ποια περιοχη εισαι? ειναι βασικο για να δεις τι προτασεις υπαρχουν...

κατα δευτερον αν εχεις την δυνατοτητα καλυτερα να πας σε καποιο call girl απο το να ρισκαρεις να πας σε καποια σαπια/αξεστη και να σου αφησει κανενα τραυμα για πρωτη φορα! ουτε να εχεις θεμα με το χρονομετρο που σιγουρα στα στουντιο ειναι πιο πιεστικο...

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.054
Πόντοι
3.506
η σωστή μάνα διαβάζει κριτικές και σε στέλνει σε κοπέλα που ταιριάζουν τα ζώδιά σας

Χαχαχα.
Γιε μου εδω το λεει καθαρα.
Τα ψαρακια γαμουν μονο σκορπιους και ταυρους!

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Πάρε και ένα τάπερ με κεφτέδες να φάει κάτι η κοπέλα...απτο πρωί στη δουλειά είναι..
πω ρε φίλε τί μου θύμισες... ανεξάρτητη στο χώρο της (εκτός Ελλάδας) που βλέπω συχνά, να μου βγάζει σαλάμια και καπνιστά κρεατικά γιατί την είχε πιάσει πείνα

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.993
Πόντοι
5.956
πω ρε φίλε τί μου θύμισες... ανεξάρτητη στο χώρο της (εκτός Ελλάδας) που βλέπω συχνά, να μου βγάζει σαλάμια και καπνιστά κρεατικά γιατί την είχε πιάσει πείνα
Σκορδάτο σαλάμι κι έτσι.. ωραία..κι ένα ρέψιμο κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης..μια χαρά!

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.054
Πόντοι
3.506

Δεν της εφτασε το δικο σου το σαλαμι της αχορταγης;

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.809
Πόντοι
3.656
Κάτι δεν κατάλαβα. Αν είσαι παρθένος και άπειρος, ΤΙ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ;; ΜΗ ΣΕ ΜΥΡΙΣΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ;;
Κάνουν σκηνές και ζήλειες οι μανάδες ;;;;;;;

Αν είσαι παντρεμένος είναι θέμα τα αρώματα.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.350
Πόντοι
46.423
Που λέτε, σκοπεύω κάποια στιγμή αυτόν τον μήνα να πάω για πρώτη φορά σε μπουρδέλο. Ναι, το θέμα όμως είναι ότι είμαι εντελώς -μα εντελώς- άπειρος στον τομέα του σεξ γενικότερα, πόσο μάλλον του αγοραίου. Οπότε ζητώ (προτιμώμενα σε σοβαρό πλαίσιο) τις απαντήσεις των πιο έμπειρων από μένα σε κάποια θέματα που παρατίθονται παρακάτω:
1) Τι να περιμένω από οσμηγόνους παράγοντες? (Η επιχείρηση πρέπει να καμουφλαριστεί επάξια, οπότε κι αυτή η ερώτηση σημαντική είναι.)
2) Θα πρέπει να μιλήσω στην τσάτσα σχετικά με την έλλειψη πείρας μου κι αν ναι, τι αντιμετώπιση να περιμένω?
3) Χρειάζεται να έχω φέρει προφυλακτικό από πριν ή θα υπάρχει τίποτα κι εκεί?
4) Κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθούν κι άλλοι πελάτες στην αίθουσα αναμονής. Πώς πρέπει να φερθώ?
Θεωρώ ότι οι ερωτήσεις αυτές είναι οι πιο φλέγουσες στην παρούσα φάση. Αν προκύψουν άλλες, θα ξανακάνω thread. Παρακαλώ για άλλη μια φορά να δεχτώ σοβαρές απαντήσεις. Ευχαριστώ.

Νεαρέ καλησπέρα.

Για αρχή επέλεξε ένα στούντιο όπως το Deluxe στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης αν δεν κάνω λάθος.

Μπες μέσα φορώντας μάσκα και καπελάκι με σκοπό όμως να μη γαμήσεις τη πρώτη φορά.

Απέκτησε λίγο οικειότητα με τον χώρο και τις γυναίκες και μετά φύγε.

Υπάρχουν site που αναφέρουν ποιές εργάζονται κάθε μέρα και σε ποιό στούντιο.

Κάνε το 2 - 3 φορές για να δεις τις γυναίκες και μόλις κατασταλάξεις ποιά σου αρέσει τότε προχώρα.

Σε αυτά τα μαγαζιά υπάρχει σαπούνι να πλυθείς και δεν σε ακολουθούν οσμές.

Προφυλακτικά έχουν τα κορίτσια.

xxx_male

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Like
7.989
Πόντοι
1.056

Stories

Νέο!

Stories