Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.993
- Πόντοι
- 5.956
"Μάνα πάω στα μπουρδέλα"Μανα θα παω στα μπουρδελα.
Καποτα να παρεις!
" Κοίτα να αποκαταστήσεις το κορίτσι"
"Μάνα πάω στα μπουρδέλα"Μανα θα παω στα μπουρδελα.
Καποτα να παρεις!
η σωστή μάνα διαβάζει κριτικές και σε στέλνει σε κοπέλα που ταιριάζουν τα ζώδιά σαςΝαι, σίγουρα έτσι θα του πει! Αμάσητα θα τα κατεβάζει τα υπογλώσσια!
Κοκτέιλ από ουίσκι, λεξοτανιλ και ζαναξ μαζί..Ναι, σίγουρα έτσι θα του πει! Αμάσητα θα τα κατεβάζει τα υπογλώσσια!
Γιε μου πάνε στη Μόνικα να στον κάνει φυσαρμόνικα...η σωστή μάνα διαβάζει κριτικές και σε στέλνει σε κοπέλα που ταιριάζουν τα ζώδιά σας
Και ο αχαΐρευτος ο πατέρας σου σε αυτή πάει…Γιε μου πάνε στη Μόνικα να στον κάνει φυσαρμόνικα...
Ναι, σίγουρα έτσι θα του πει! Αμάσητα θα τα κατεβάζει τα υπογλώσσια!
Πάρε και ένα τάπερ με κεφτέδες να φάει κάτι η κοπέλα...απτο πρωί στη δουλειά είναι..Και ο αχαΐρευτος ο πατέρας σου σε αυτή πάει…
σε ποια περιοχη εισαι? ειναι βασικο για να δεις τι προτασεις υπαρχουν...Που λέτε, σκοπεύω κάποια στιγμή αυτόν τον μήνα να πάω για πρώτη φορά σε μπουρδέλο. Ναι, το θέμα όμως είναι ότι είμαι εντελώς -μα εντελώς- άπειρος στον τομέα του σεξ γενικότερα, πόσο μάλλον του αγοραίου. Οπότε ζητώ (προτιμώμενα σε σοβαρό πλαίσιο) τις απαντήσεις των πιο έμπειρων από μένα σε κάποια θέματα που παρατίθονται παρακάτω:
1) Τι να περιμένω από οσμηγόνους παράγοντες? (Η επιχείρηση πρέπει να καμουφλαριστεί επάξια, οπότε κι αυτή η ερώτηση σημαντική είναι.)
2) Θα πρέπει να μιλήσω στην τσάτσα σχετικά με την έλλειψη πείρας μου κι αν ναι, τι αντιμετώπιση να περιμένω?
3) Χρειάζεται να έχω φέρει προφυλακτικό από πριν ή θα υπάρχει τίποτα κι εκεί?
4) Κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθούν κι άλλοι πελάτες στην αίθουσα αναμονής. Πώς πρέπει να φερθώ?
Θεωρώ ότι οι ερωτήσεις αυτές είναι οι πιο φλέγουσες στην παρούσα φάση. Αν προκύψουν άλλες, θα ξανακάνω thread. Παρακαλώ για άλλη μια φορά να δεχτώ σοβαρές απαντήσεις. Ευχαριστώ.
η σωστή μάνα διαβάζει κριτικές και σε στέλνει σε κοπέλα που ταιριάζουν τα ζώδιά σας
πω ρε φίλε τί μου θύμισες... ανεξάρτητη στο χώρο της (εκτός Ελλάδας) που βλέπω συχνά, να μου βγάζει σαλάμια και καπνιστά κρεατικά γιατί την είχε πιάσει πείναΠάρε και ένα τάπερ με κεφτέδες να φάει κάτι η κοπέλα...απτο πρωί στη δουλειά είναι..
Σκορδάτο σαλάμι κι έτσι.. ωραία..κι ένα ρέψιμο κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης..μια χαρά!πω ρε φίλε τί μου θύμισες... ανεξάρτητη στο χώρο της (εκτός Ελλάδας) που βλέπω συχνά, να μου βγάζει σαλάμια και καπνιστά κρεατικά γιατί την είχε πιάσει πείνα
πω ρε φίλε τί μου θύμισες... ανεξάρτητη στο χώρο της (εκτός Ελλάδας) που βλέπω συχνά, να μου βγάζει σαλάμια και καπνιστά κρεατικά γιατί την είχε πιάσει πείνα
είδες πως ρίχνουν τις προσβολές και δεν το παίρνεις πρέφα; "ας φάμε τώρα και τίποτα καλό"Δεν της εφτασε το δικο σου το σαλαμι της αχορταγης;
Πάρε και ένα τάπερ με κεφτέδες να φάει κάτι η κοπέλα...απτο πρωί στη δουλειά είναι..
Που λέτε, σκοπεύω κάποια στιγμή αυτόν τον μήνα να πάω για πρώτη φορά σε μπουρδέλο. Ναι, το θέμα όμως είναι ότι είμαι εντελώς -μα εντελώς- άπειρος στον τομέα του σεξ γενικότερα, πόσο μάλλον του αγοραίου. Οπότε ζητώ (προτιμώμενα σε σοβαρό πλαίσιο) τις απαντήσεις των πιο έμπειρων από μένα σε κάποια θέματα που παρατίθονται παρακάτω:
1) Τι να περιμένω από οσμηγόνους παράγοντες? (Η επιχείρηση πρέπει να καμουφλαριστεί επάξια, οπότε κι αυτή η ερώτηση σημαντική είναι.)
2) Θα πρέπει να μιλήσω στην τσάτσα σχετικά με την έλλειψη πείρας μου κι αν ναι, τι αντιμετώπιση να περιμένω?
3) Χρειάζεται να έχω φέρει προφυλακτικό από πριν ή θα υπάρχει τίποτα κι εκεί?
4) Κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθούν κι άλλοι πελάτες στην αίθουσα αναμονής. Πώς πρέπει να φερθώ?
Θεωρώ ότι οι ερωτήσεις αυτές είναι οι πιο φλέγουσες στην παρούσα φάση. Αν προκύψουν άλλες, θα ξανακάνω thread. Παρακαλώ για άλλη μια φορά να δεχτώ σοβαρές απαντήσεις. Ευχαριστώ.
Η γυναίκα του @Erwtimatias ήταν?πω ρε φίλε τί μου θύμισες... ανεξάρτητη στο χώρο της (εκτός Ελλάδας) που βλέπω συχνά, να μου βγάζει σαλάμια και καπνιστά κρεατικά γιατί την είχε πιάσει πείνα
Κρύβε λόγια εσύ