Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Και πολύ όμορφη η Αμερικανίδα..Τι να πουν και τα αμερικανακια που η αλλη τους εδινε ηλεκτρονικα τσιγαρα για να κανουν σεξ μαζι της;
Εκει δεν το σωζουν με τιποτα!
Και πολύ όμορφη η Αμερικανίδα..Τι να πουν και τα αμερικανακια που η αλλη τους εδινε ηλεκτρονικα τσιγαρα για να κανουν σεξ μαζι της;
Εκει δεν το σωζουν με τιποτα!
φαντα, μπεταντιν, σαμπουαν... θα τον δουν να φεύγει με το σακβουαγιαζ από το σπίτι και θα του πουν που πας παιδί μου?!Και δεν παίρνει σε ένα μπουκαλάκι λίγο από το σαμπουάν που έχει στο σπίτι;
Αν ζούσε με γκόμενα/γυναίκα, δεν θα δήλωνε άπειρος. Τι, όχι;
Μάλλον η κοπελίτσα σου τηλεφωνεί ανά πεντάλεπτο..Ε, ποσο να με προδωσει πια κι αυτη η ρημαδα η συμπεριφορα? Κι επισης, εχω και το θεμα οτι υπαρχπυν λογοι για να ΜΗΝ παρω το κινητο (τωρα, αν το παρω, μαλλον δεν θα παω κατα κει, αλλα για βολτα στην παραλια, τελοσπαντων).
άμα κουβαλάει 10 μπουκαλάκια στο τέλος θα τον ψάχνουν, τον... μπουκαλάκιαΚαι δεν παίρνει σε ένα μπουκαλάκι λίγο από το σαμπουάν που έχει στο σπίτι;
Αν ζούσε με γκόμενα/γυναίκα, δεν θα δήλωνε άπειρος. Τι, όχι;
Και πολύ όμορφη η Αμερικανίδα..
"μάνα θα παω στα καράβια"φαντα, μπεταντιν, σαμπουαν... θα τον δουν να φεύγει με το σακβουαγιαζ από το σπίτι και θα του πουν που πας παιδί μου?!
Οι γονείς του έχουν βάλει gps tracking και βλέπουν που πάει…Μάλλον η κοπελίτσα σου τηλεφωνεί ανά πεντάλεπτο..
Έτσι είναι.. τουλάχιστον κονομησαν ηλεκτρονικό τσιγάρο..Με τις καυλες που εχουν οι εφηβοι την επεφταν και σε θηλυκο γοριλα!
Το επόμενο βήμα : βραχιόλι στο πόδι..Οι γονείς του έχουν βάλει gps tracking και βλέπουν που πάει…
Α έτσι εξηγείται που δεν παίρνει το τηλέφωνο μαζί, ΣΩΣΤΟΣ!Οι γονείς του έχουν βάλει gps tracking και βλέπουν που πάει…
Το επόμενο βήμα : βραχιόλι στο πόδι..
φαντα, μπεταντιν, σαμπουαν... θα τον δουν να φεύγει με το σακβουαγιαζ από το σπίτι και θα του πουν που πας παιδί μου?!
Η λύση...και είσαι κύριος!!άμα κουβαλάει 10 μπουκαλάκια στο τέλος θα τον ψάχνουν, τον... μπουκαλάκια
ο πλήρης εξοπλισμός για την πρώτη φοράΗ λύση...και είσαι κύριος!!
Όπου "travel" βάλε "fuck"
Σκέψεις της μανάς του :" δε θα τον αφήσω να πηδήξει ποτέ.. είναι δικός μου.." με υπόκρουση άι πουτ ε σπελ ον γιού..Στο πεος καλυτερα!
σε μερικά χρόνια βλέπω τη μάνα να λέει "πάλι τα έσκασες στο κομοδίνο με τις χάλια κριτικές; πότε θα ξεστραβωθείς επιτέλους να πας σε καμιά κοπέλα της προκοπής;"Οι γονείς του έχουν βάλει gps tracking και βλέπουν που πάει…
Τι μαλάκας είσαι…ο πλήρης εξοπλισμός για την πρώτη φορά
Σκέψεις της μανάς του :" δε θα τον αφήσω να πηδήξει ποτέ.. είναι δικός μου.." με υπόκρουση άι πουτ ε σπελ ον γιού..
Ναι, σίγουρα έτσι θα του πει! Αμάσητα θα τα κατεβάζει τα υπογλώσσια!Μανα θα παω στα μπουρδελα.
Καποτα να παρεις!