You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλό μπουρδέλο ή στούντιο για πρώτη φορά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Catulu
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 196
- Εμφανίσεις 34K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
εσύ ματάκια μου πότε δουλεύεις????ναι ναι θα χτυπανε πορτες και κουδουνια, δεν θα μπορεσει να κανει τιποτα, θα στεναχορεθει και στο τελος θα γινει πουστι.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
πρωτη φορα δεν με εκοβε τιποταναι ναι θα χτυπανε πορτες και κουδουνια, δεν θα μπορεσει να κανει τιποτα, θα στεναχορεθει και στο τελος θα γινει πουστι.
ακομα και απο σεισμο να επεφτε το μπουρδελο εγω θα συνεχιζα
αν ειναι να γινει πουστης θα γινει,δεν γινεσαι πουστης επειδη σου χτυπησαν μια πορτα η ενα κουδουνι
τωρα στη δουλεια ειμαιεσύ ματάκια μου πότε δουλεύεις????
ειναι διαφορετηκοι ολοι αντροποι. Και πρωσοπικη μου γνωμη οτι καλιτερα να παει με μια CG για πρωτη φωρα να μπορεσει να καταλαβει κατι, να εχει την ωρα του, να χαλαροσει... και μετα θα μπει στο κλαμπ της τσαρκας...))))πρωτη φορα δεν με εκοβε τιποτα
ακομα και απο σεισμο να επεφτε το μπουρδελο εγω θα συνεχιζα
αν ειναι να γινει πουστης θα γινει,δεν γινεσαι πουστης επειδη σου χτυπησαν μια πορτα η ενα κουδουνι
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
14 χρονια γυρναω σε μπουρδελα ποτε δεν ειδα εργαζομενη με laptopτωρα στη δουλεια ειμαι
σε λιγο θα ζητανε και ecdl για να σε παρουν σε σπιτι
)))) αφου δεν ειμαι σε μπουρδελο να προλαβω να χτυπησω 50 ατομα..)14 χρονια γυρναω σε μπουρδελα ποτε δεν ειδα εργαζομενη με laptop
σε λιγο θα ζητανε και ecdl για να σε παρουν σε σπιτι
εχω το χρωνο μου)))
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αρα η προηγουμενη δηλωση σου περι cg για τον πρωταρη ειναι ακυρη γιατι κρυβει επαγγελματικο ανταγωνισμο)))) αφου δεν ειμαι σε μπουρδελο να προλαβω να χτυπησω 50 ατομα..)
εχω το χρωνο μου)))
εχω χρωνο για το λαπτοπ αλλα δεν εχω χρωνο για τους πρωταριδες...)))αρα η προηγουμενη δηλωση σου περι cg για τον πρωταρη ειναι ακυρη γιατι κρυβει επαγγελματικο ανταγωνισμο
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
βρες και λιγο χρονο ωστε να σου κανει μαθηματα ορθογραφιας ο βουδαςεχω χρωνο για το λαπτοπ αλλα δεν εχω χρωνο για τους πρωταριδες...)))
8ευρω/ωρα περνω ;)
βρες και λιγο χρονο ωστε να σου κανει μαθηματα ορθογραφιας ο βουδας
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τωρα θα παρεις 10 γιατι η νταρια ειναι σκραπας8ευρω/ωρα περνω ;)
αντε σου βρηκα και πελατη
χε χε θα βρω θα βρω...)))) αλλα για τα 3 μου χρωνια στην Ελλαδα δεν πιστευω να γραφω και τοσο ασχιμα..) οσο ζουμε μαθαινουμε..)βρες και λιγο χρονο ωστε να σου κανει μαθηματα ορθογραφιας ο βουδας
στο μαγαζι που δουλευω θα κανουμε τα μαθηματα?)))))8ευρω/ωρα περνω ;)
φροντηστηρια " ο πιτσιλιστης"
τωρα θα παρεις 10 γιατι η νταρια ειναι σκραπας
αντε σου βρηκα και πελατη
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
με 3 χρονια στην ελλαδα κανεις λαθη ορθογραφιας και γραμματικης οχι μονο ορθογραφιαςχε χε θα βρω θα βρω...)))) αλλα για τα 3 μου χρωνια στην Ελλαδα δεν πιστευω να γραφω και τοσο ασχιμα..) οσο ζουμε μαθαινουμε..)
τελος παντων ο βουδας ειναι ο ειδικος
ακομα και οι Ελληνες κανουν "λαθη", να μην κανω εγω που ειμαι ξενη?))))με 3 χρονια στην ελλαδα κανεις λαθη ορθογραφιας και γραμματικης οχι μονο ορθογραφιας
καπου να εχουμε ησυχια, στο μαγαζι εχει φασαρια.
στειλε μου πμ τι ωρες σε βολευουν να το ρυθμισουμε.
στειλε μου πμ τι ωρες σε βολευουν να το ρυθμισουμε.
στο μαγαζι που δουλευω θα κανουμε τα μαθηματα?)))))
με 3 χρονια στην ελλαδα κανεις λαθη ορθογραφιας και γραμματικης οχι μονο ορθογραφιας
τι της λετε βρε της κοπελας για 3 χρονια που ειναι εδω γραφει γαματα. ειναι δυσκολη γλωσσα η ελληνικη. εγω εδω ειμαι 4 χρονια στο βελγιο κι ακομα τα κειμενα μου ειναι χαλια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 210
- Εμφανίσεις