Νέα

Καλό μπουρδέλο ή στούντιο για πρώτη φορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Catulu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

aleksandrosbig

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
georg42 δοκιμασε τη Νονι Βρηλισσου 37 και ελα πεζμου μετα

arximidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστες μην τρελλαινοσαστε....... τα ιδια κοριτσια ενιοτε δουλευουν στα ιδια σπιτια και στουντιο παρεχοντας τις ιδιες υπηρεσιες με διαφορετικη τιμη.
Τα θεικα κορμια-μοντελα πληρωνονται αδρα και θελουν πολλα ανταλαγματα....
Ειναι δε απποδεδειγμενο όμως ότι ενα θεικό κορμι δεν κα΄νει απαραίτητα και το καλύτερο ''κρεββατι''.....

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ποτε  την βρισκουμε την νονη?
ξερει κανας συναγωνιστης?

anarchymits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
0
Θα κατέβω Αθήνα σε μερικές μέρες υπάρχει κανα καλό Studio η μποθρδέλο στην περιοχη της Συγγρου?

gruppo

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις ποια ειναι τωρα εκει?

pyravlos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Έρχομαι σε λίγες μέρες στην Αθήνα. Είμαι 22 ετών, δεν έχω γαμήσει ως τώρα και η καύλα μου δεν περιγράφετα. Όπως καταλαβαίνετε είμαι και αρκετά αγχωμένος. Πού μου προτείνετε να πάω για πρώτη φορά;

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
σε
Έρχομαι σε λίγες μέρες στην Αθήνα. Είμαι 22 ετών, δεν έχω γαμήσει ως τώρα και η καύλα μου δεν περιγράφετα. Όπως καταλαβαίνετε είμαι και αρκετά αγχωμένος. Πού μου προτείνετε να πάω για πρώτη φορά;

σε μια εκκλησια.

laertiosgr

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
να ρωτησω...ειδα στην εφημεριδα ενα καινουργιο στουντιο διπλα στα ΚΤΕΛ!!!!!!στον κηφισο με τζακουζια λεει κτλ...εχει παει κανεις?ξερετε τιποτα ,οπως και για ενα αλλο στο χαιδαρι επι της καβαλας?

kingoffuck

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
piderof εκπληκτικες οι συμβουλες σου!!!πιστευω οτι βοηθησαν πολλους πρωταρηδες οπως και μενα φυσικα...γιατι και εγω σκοπευω να παω την δευτερα για πρωτη φορα.βεβαια καθε φορα που το προγραμματιζω να παω δεν παω ποτε...

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
320
Πόντοι
281
Αγαπητοι candidates στη λεσχη στην οποια θελετε να εισελθετε υπαρχει ενας και μονος πρωτος σταθμος ... η φυλης. Τα βηματα ειναι τα εξης : α)Παρτε την απο πανω μεχρι κατω , β)βρειτε κοπελα που να σας αρεσει (οχι το πρωτο μπαζο που θα βρειτε μροστα σας),γ)πληρωστε τη τσατσα τα 20-30 ευρωπουλα , δ)εισελθεται στο δωματιο ,ε) περιμενεται γυμνοι τη κοπελα(οι ντροπαλοι με τα εσωρουχα ) ,στ)μιληστε ευγενικα στη κοπελα πληρωφοριστε την για το προβλημα(πρωταρης-παρθενος)και ζητηστε της κατανοηση ,ζ)ρωτηστε τη τη δε θελει να της κανεται(αν ξεχασει κατι απλως της λετε γιατι δε το ειπε και τελος καλη διασκεδαση και καλως ηρθατε στη λεσχη μας

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
320
Πόντοι
281
Υ.Γ. οι πιο ανασφαλεις απο εσας που δε γουσταρουν οικο ανοχης μπορουν να ακολουθησουν τα αντιστοιχα βηματα σε studio (προσωπικη γνωμη της βριλλησου) 

PRESIDENT

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
να ρωτησω...ειδα στην εφημεριδα ενα καινουργιο στουντιο διπλα στα ΚΤΕΛ!!!!!!στον κηφισο με τζακουζια λεει κτλ...εχει παει κανεις?ξερετε τιποτα ,οπως και για ενα αλλο στο χαιδαρι επι της καβαλας?
Τίποτα το ιδιαίτερο!!! Υπάρχουν πολύ καλύτερα στούντιο στην Αθήνα.

peoekrisma

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Αν και νέος στο άθλημα και όχι στην ηλικία δεν τίθεται το ερώτημα καλό μπουρδέλο η καλό studio αλλά γιά μένα το θέμα είναι καλή πουτάνα.Γιατί αν η πουτάνα στο studio είναι καμιά ξεπέτα-ξενέρωτη θα κλαίς και τα 50+ euro.Το ιδανικό είναι να βρείς μέσα από τις σελίδες των forum ένα καλό studio το οποίο από θέμα χώρου θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα-άνετα-καθαρά και μιά καλή πουτάνα π.χ.Ισαβέλλα (χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση) που θα της ξηγηθείς το σενάριο της πρώτης φοράς και θα περάσεις ζάχαρη.! 

babis1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους

Είμαι νέος στο σπορ και αποφάσισα να γαμησω πρώτη φορά σε μπουρδέλο (στούντιο για την ακρίβεια)

Έχω στο μυαλό μου Ιπποκράτους και τα 2 της δροσοπούλου. Ποιο μου προτείνετε? Ποιο είναι καλύτερο για εντελώς πρωτάρηδες? Στις κριτικές διαβάζω καλά λόγια, αλλά είναι όλες λίγο παλιές.

Είναι τα μαγαζιά αυτά διακριτικά / ήσυχα? ή θα μπω στο σαλόνι και θα περιμένουν άλλα 5 άτομα?

ευχαριστώ

babis1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους

Είμαι νέος στο σπορ και αποφάσισα να γαμησω πρώτη φορά σε μπουρδέλο (στούντιο για την ακρίβεια)

Έχω στο μυαλό μου Ιπποκράτους και τα 2 της δροσοπούλου. Ποιο μου προτείνετε? Ποιο είναι καλύτερο για εντελώς πρωτάρηδες? Στις κριτικές διαβάζω καλά λόγια, αλλά είναι όλες λίγο παλιές.

Είναι τα μαγαζιά αυτά διακριτικά / ήσυχα? ή θα μπω στο σαλόνι και θα περιμένουν άλλα 5 άτομα?

ευχαριστώ

κανείς?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
καλωσοσρησες μεγαλε καβλιαρη...!εγω θα προτεινα στουντιακι....!
να σου προτεινω κατι δεν εχω!!!αφιερωσε χρονο στο σαιτ και ολο και κατι θα βρεις...!!τωρα οσο για αυτο ποθ ειπες οτι αν θα περιμενουνε και αλλα ατομα στην σειρα.....
ναι φιλε μου οπως εναι στα κομωτηρια στα ιατρια ετσι ειναι και στα μπουρδελα...!παιζει να δεις και καμενες φατσες....!οποτε γνωμη μου στουντιακι....!την 1η φορα ολοι την θυμουνται την2η καπως την ξεχνας....!οποτε κοιταξε η 1η σου εμπειρια να ειναι και καλη και αν μπορεις να σταξεις και λιγα ευπωπουλα παραπνω καντο γιατι θα ναι η 1η...!

SUBARAKIAS

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Μακρία από μπουρδέλα ή από στούντιο για πρώτη φορά  :headbang: :headbang: :headbang:

Διάλεξε μια μουνάρα CT με χαρακτηριστικά GFE και πέρασε αξέχαστα την πρώτη σου φορά (ειδικά αν τους πεις ότι είναι η πρώτη σου φορά - θα έχεις special περιποίηση)

Μείνει μακρία από μπουρδέλα και στούντιο για να έχεις κάτι πολύ όμορφο να θυμάσαι  :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom