aleksandrosbig
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
georg42 δοκιμασε τη Νονι Βρηλισσου 37 και ελα πεζμου μετα
ποτε την βρισκουμε την νονη?
ξερει κανας συναγωνιστης?
Έρχομαι σε λίγες μέρες στην Αθήνα. Είμαι 22 ετών, δεν έχω γαμήσει ως τώρα και η καύλα μου δεν περιγράφετα. Όπως καταλαβαίνετε είμαι και αρκετά αγχωμένος. Πού μου προτείνετε να πάω για πρώτη φορά;
Τίποτα το ιδιαίτερο!!! Υπάρχουν πολύ καλύτερα στούντιο στην Αθήνα.να ρωτησω...ειδα στην εφημεριδα ενα καινουργιο στουντιο διπλα στα ΚΤΕΛ!!!!!!στον κηφισο με τζακουζια λεει κτλ...εχει παει κανεις?ξερετε τιποτα ,οπως και για ενα αλλο στο χαιδαρι επι της καβαλας?
το στούντιο στα πρακτορεία είναι για καμιά ξεπέτα της τελευταίας στιγμής αν έχει καθυστέρηση κάνα λεωφορείο.Τίποτα το ιδιαίτερο!!! Υπάρχουν πολύ καλύτερα στούντιο στην Αθήνα.
Καλησπέρα σε όλους
Είμαι νέος στο σπορ και αποφάσισα να γαμησω πρώτη φορά σε μπουρδέλο (στούντιο για την ακρίβεια)
Έχω στο μυαλό μου Ιπποκράτους και τα 2 της δροσοπούλου. Ποιο μου προτείνετε? Ποιο είναι καλύτερο για εντελώς πρωτάρηδες? Στις κριτικές διαβάζω καλά λόγια, αλλά είναι όλες λίγο παλιές.
Είναι τα μαγαζιά αυτά διακριτικά / ήσυχα? ή θα μπω στο σαλόνι και θα περιμένουν άλλα 5 άτομα?
ευχαριστώ