Νέα

Καλό μπουρδέλο ή στούντιο για πρώτη φορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Catulu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Surfboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
κάνε το ντού σου και όλα καλά θα πάνε , και αν δεν λαλείσει ο κούκος δεν τρέχει και τίποτα , πάντως μην πάς ΄τόσο ανχωμένος κάνε μια τσάρκα να σε φτίαξουν και όρμα μετά

Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Δεν έχω αντίρρηση για το χιούμορ αλλά δώστε και καμια πληροφορία...
Τωρα που διορθωσες το μηνυμα σου, θα σου πω!!!! Σε αλλα δεν λεει τιποτα, γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις λαθος!! Σε αλλα μπορει να γραφει studio. Eνιοτε μπορει να λεει & καποιο ονομα (θα το λεει στην αγγελια της εφημεριδας, αυτο) Πιο πολλα θα βρεις σε  www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/board,38.0]αυτον τον πινακα[/url]                                                                                                                                            ps: χαιρομαι που καταλαβες οτι τα παιδια κανανε πλακιτσα. Στον παραπανω πινακα ,μαλιστα θα βοηθηθεις ΠΟΛΥ απο τη συνεισφορα του εμπειρου Vassos, για να καταλαβεις, οτι πληροφοριες δινουνε!!! Καλο & πιο εκτιμητεο να κοιτας το forum, πριν!!!!  Φιλικα....

raston

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδια, να ρωτησω κατι και γω? πρεπει να κλεισεις ραντεβου απτο τηλεφωνο πριν πας σε studio για πρωτη φορα? π.χ ιπποκρατους ή πιπινου ή ιουλιανου ή παιωνιου ή κεφαλληνιας ή ρεμουνδου. ποιο απο τα παραπανω προτεινετε για καλυτερα(ή καποιο αλλο?) και τι ωρες ειναι περιπου οι πρωινες βαρδιες? :helpplea:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
παιδια, να ρωτησω κατι και γω? πρεπει να κλεισεις ραντεβου απτο τηλεφωνο πριν πας σε studio για πρωτη φορα? π.χ ιπποκρατους ή πιπινου ή ιουλιανου ή παιωνιου ή κεφαλληνιας ή ρεμουνδου. ποιο απο τα παραπανω προτεινετε για καλυτερα(ή καποιο αλλο?) και τι ωρες ειναι περιπου οι πρωινες βαρδιες? :helpplea:

Οχι φιλε δε χρειαζεται να κλεισεις ραντεβου για να πας σε στουντιο.Ισχυει η ιδια διαδικασια οπως και στο μπουρδελο.Χτυπας, σου ανοιγουν, καθεσαι στο σαλονακι, βλεπεις την κοπελα και αν σου αρεσει πληρωνεις και  :knockinb: αλλιως παιρνεις το καπελακι σου και  :badair: ...
Αν θες να μαμησεις με 20 ευρουλακια και να εχεις καλη περιποιηση πηγαινε Ρεμουνδου 21Α (το πανω που ανεβαινεις τη σκαλα).Αν θες περισσοτερη χλιδα πηγαινε Πιπινου 118 αλλα εκει θα σκασεις ενα 50αρικο.Η πρωινη βαρδια σε ολα σχεδον τα σπιτια ειναι 11-4.30 η 11.30-5.00. Ελπιζω να βοηθησα.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Ρε τι γινεται στον κοσμο...Αφου απαντησα στο παληκαρι απο πανω ειδα το πρωτο μου μηνυμα που ειχα στειλει ως νεος μπουρδελιαρης πριν κατι μηνες...Χαχα πολυ γελιο."Μηπως μπορει καποιος παλιος να μου πει τις διαφορες μπουρδελου - στουντιο - μασατζιδικου";Πραγματικα οι νεοι μπορουν να ρωτησουν πραγματα που στελνουν καποιον παλιοτερο. :2funny: :2funny: :2funny: Kaiapha ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ !!!Παντως χωρις πλακα καλο ειναι οσοι μπορουν, να δινουν τα φωτα τους...Ατιμη κενωνια που αλλους τους ανεβαζεις κι αλλους τους κατεβαζεις...

raston

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Οχι φιλε δε χρειαζεται να κλεισεις ραντεβου για να πας σε στουντιο.Ισχυει η ιδια διαδικασια οπως και στο μπουρδελο.Χτυπας, σου ανοιγουν, καθεσαι στο σαλονακι, βλεπεις την κοπελα και αν σου αρεσει πληρωνεις και  :knockinb: αλλιως παιρνεις το καπελακι σου και   :badair: ...
Αν θες να μαμησεις με 20 ευρουλακια και να εχεις καλη περιποιηση πηγαινε Ρεμουνδου 21Α (το πανω που ανεβαινεις τη σκαλα).Αν θες περισσοτερη χλιδα πηγαινε Πιπινου 118 αλλα εκει θα σκασεις ενα 50αρικο.Η πρωινη βαρδια σε ολα σχεδον τα σπιτια ειναι 11-4.30 η 11.30-5.00. Ελπιζω να βοηθησα.
ευχαριστω piderof, παντως ανεξαρτητα απτην τιμη ποιο προτεινεις(θελω να πω, να μη κολησω και καμια αρωστια)?

raston

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Προημερων πηγα για πρωτη φορα σε μπουρδελο(και για ''πρωτη φορα'' γενικοτερα) και αυτο ηταν στη ρεμουνδου 21 οπου ειχε βαρδια η Ολγα. Περιττο να πω οτι εκανα δυο-τρεις γυρους στα γυρω τετραγωνα πριν μπω και αυτο κυριως γιατι ειχε κοσμο απ' εξω(ξεφορτωναν στο απεναντι super market) αλλα και επειδη ενας επλενε το αμαξι του ακριβως μπροστα απ' την πορτα! Τελος παντων μπηκα τελικα αν και αναψοκοκκινισμενος απ' το αγχος ανεβηκα τη σκαλα(ειδα και καμερες σε ενα-δυο σημεια - λογικο θα μου πειτε, για παν ενδεχομενο-τι παρατηρησα εεε?) και με υποδεχτηκε μια πολυ ευγενικη κυρια με γυαλια η οποια ψεκαζε καθε τοσο με αποσμητικο χωρου(η μυρωδια αυτη, σαν πατσουλι μυριζε, ''ποτισε'' τα ρουχα μου, αφου ειχα και το αγχος μηπως το μυρισουν οι γονεις μου γυρνωντας σπιτι). Μου ειπε να περασω σε ενα δωματιο και μετα απο λιγη ωρα μπαινει μεσα η Ολγα. Της ειπα οτι ηταν η πρωτη μου φορα και αμεσως με καθησυχασε, μου ειπε να ξαπλωσω και ξαπλωνοντας πανω μου, αρχισε χαδακια και φιλακια στο στηθος και στο προσωπο(ενιωσα στο μηρο της κατι σαν υγρο-απο τι μπορει να ηταν αυτο, μηπως απο χυσια του προηγουμενου ή επειδη πλυθηκε προηγουμενως?). Ρε παιδια δεν ξερω αλλα δεν ειχα πληρη στυση-οντας και μεσα στο νιμου της-μηπως ηταν απ'το αγχος που ειχα-σας εχει τυχει αυτο? Κυριως γι' αυτο ανησυχω περισσοτερο! ''Τελειωσα'' βεβαια σε δυο λεπτα αλλα δεν εχω κανενα παραπονο, ηταν πολυ καλη μαζι μου. Τη συνιστω ανεπιφυλαχτα ...

ps. Σορρυ για το μακροσκελες κειμενο, περιμενω τα σχολια σας :boobies: ;)

ααα και κατι αλλο, αφου γυρισω σπιτι πρεπει να πλυνω τα ρουχα που φορεσα? τι κανετε εσεις οσον αφορα την απολυμανση? :grin:

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Κι εγώ την πρώτη φορά που πάτησα το πόδι μου σε μπουρδέλο παρατήρησα κατευθείαν την κάμερα , το πιστεύεις ?! ʼμα την έβγαλες καθαρή με δυο-τρεις γύρους καλά είσαι.Εγώ 2 φορές είχα μπει και δεν είχα περάσει στο δωμάτιο γιατί  κώλωνα και ένιωθα την καρδιά μου να πάει να σπάσει και στην περιοχή του μπουρδέλου είχα πάει γύρω στις 15 φορές χωρίς να βρίσκω το κουράγιο να μπω στο σπίτι.Και όλα αυτά σε διάστημα μερικών μηνών. 

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.524
Πόντοι
3.506
........Εγώ 2 φορές είχα μπει και δεν είχα περάσει στο δωμάτιο γιατί  κώλωνα και ένιωθα την καρδιά μου να πάει να σπάσει και στην περιοχή του μπουρδέλου είχα πάει γύρω στις 15 φορές χωρίς να βρίσκω το κουράγιο να μπω στο σπίτι......
Ρε φιλαρακια ε οχι να σπασει και η καρδια σας επειδη πατε να γαμησετε.....Κανετε το πιο φυσικο πραγμα στον κοσμο.!!
Και μην κωλωνετε εαν σας βλεπουν οι απ εξω....Σας ζηλευουν.....Αλλοι γιατι δεν μπορουν και οι γκομενες γιατι αυτες χανουν..Αν πηγαινετε με αυτη τη νοοτροπια της ντροπης φυσικο ειναι να μην σας σηκωνεται οπως αναφερει και συναγωνιστης προηγουμενως....Γιουργια λοιπον στο ψητο και να θυμαστε οτι στις πουτανιτσες αρεσουν οι πρωταρηδες......

spicer

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Eγω από την άλλη χαίρομαι που τα ακούω όλα αυτά περί συστόλης την πρώτη φόρα γιατί επειδή στο site συμμετέχουν πολλοί έμπειροι για ένα διάστημα νόμιζα ότι μόνο έγω έχω σε τέτοια έκταση το κόλημα.
Για την άκριβεια εγώ πρόσφατα πήρα την απόφαση να πάω και όπου να ΄ναι σκέφτομαι να κάνω την αρχή.
Αλλά από την 'αλλη έχουν δίκιο τα παιδιά που λένε ότι όσο το καθυστερείς και το αναβάλεις όλο και πιο δύσκολο θα γίνεται.. :-

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Οταν πρωτοεγινα μελος στο site ρωτουσα διαφορα πραγματα και οι περισσοτεροι με "εγραφαν" με ελαχιστες φωτεινες εξαιρεσεις.Επειδη αυτο μου φαινοταν ασχημο θελω απο τη μερια μου να βοηθαω τους πρωταρηδες (με τη μικρη εμπειρια που εχω) για να μην αισθανονται οτι μιλανε στο βροντο...

Εγω γαμησα για 1η φορα σε μπουρδελο σχετικα μεγαλος και ειχα κι εγω το αγχος της πρωτης φορας οπως ολοι νομιζω.Να φανταστειτε χρειαστηκε 3 φορες να κατεβω στη Φυλης μεχρι να γινει η δουλεια.Την πρωτη εφτασα μεχρι την πορτα αλλα κωλωσα και δε μπηκα καν μεσα...Τη δευτερη μπηκα μεσα αλλα μολις ειδα τους υπολοιπους να περιμενουν ξανακωλωσα και εφυγα...Την τριτη φορα μπηκα αποφασισμενος να γαμησω αλλα επειδη δεν ηξερα τα βασικα καθησα στην ακρη του κρεβατιου και περιμενα με τα ρουχα.Οταν με ειδε ετσι η πουτανα (Ιρινα νομιζω τη λεγανε καλη της ωρα...) και μου ειπε "Ακομα ετσι εισαι;" ηθελα να ανοιξει η γη να με καταπιει.Απο το αγχος και το τρεμουλο δε μπορουσα να ξεντυθω καλα καλα...Ομως εφυγα δικαιωμενος αφου την εχυσα μεσα στο μουνακι και χαμογελουσα ασυναισθητα 1-2 μερες μετα :) ...

Επειδη απο γεννησιμιου μου ειμαι χαμηλων τονων και συνεσταλμενος κι επειδη ξερω ποσο δυσκολο ειναι για καποιον με αυτα τα χαρακτηριστικα να παει για 1η φορα σε μπουρδελο εχω να δωσω (με τη μικρη επαναλαμβανω πειρα μου) τις εξης συμβουλες:

-ΠΡΙΝ πατε "συζητηστε" το με τον εαυτο σας.Αν διατηρειτε αμφιβολιες για το αν ειναι σωστο, ηθικο, ασφαλες κλπ. ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ γιατι το πιθανοτερο ειναι κατα την πραξη να γυριζουν αυτες οι σκεψεις στο μυαλο σας και να καταληξει η υποθεση σε αποτυχια για την οποια ισως μετανιωσετε.

-ΑΝ σιγουρευτειτε οτι το θελετε διαλεξτε εναν φιλο σας της ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ σας (κατα προτιμηση μεγαλυτερο η εστω συνομιληκο) και πειτε του οτι θελετε να πατε σε μπουρδελο.Αυτος σιγουρα θα σας καταλαβει και θα ενεργησει αρμοδιως.Αν δεν εχετε φιλο η αν οι φιλοι σας ειναι ΜΑΛΑΚΕΣ και ειστε σιγουροι οτι θα σας κοροιδεψουν η θα το κανουν βουκινο, τοτε θα χρειαστει να το κανετε μονοι σας (πραγμα που ισως ειναι και καλυτερο).

-Διαλεξτε ενα μπουρδελο απομερο, με λιγη κινηση, με καλη πουτανα.Ετσι θα εχετε το χρονο σας και την ησυχια σας και δε θα χρειαζεται να ανησυχειτε και για αλλα πραγματα πλην του αγχους της πρωτης φορας.Στο forum υπαρχουν πολλα θεματα με πολλες πληροφοριες.Διαβαστε τα και αποφασιστε.Κατα τη γνωμη μου καλυτερη επιλογη που πληροι τις παραπανω προυποθεσεις ειναι η Ολγα η Ρωσιδα στη Ρεμουνδου 21Α (παραλληλος Αχαρνων κοντα στον Αγ.Παντελεημονα).Θα την βρειτε Δευτερα-Παρασκευη 11-5 πρωι (πιθανως και Σαββατοκυριακα, δεν ειμαι σιγουρος) και θα δωσετε ενα 20αρικο.Να ειστε σιγουροι οτι θα σας φερθει πολυ καλα και θα σας ξε-αγχωσει γρηγορα.

-ΠΡΙΝ πατε σιγουρευτειτε οτι ξερετε τη διαδρομη και οτι δε θα χρειαστει να περπατησετε πολυ ωρα η οτι θα κανετε πολλους γυρους με το αμαξι για να παρκαρετε.Καλο ειναι να πατε μια φορα χωρις να γαμησετε, απλα για να τσεκαρετε τοποθεσια, ωραριο, πουτανα κλπ. ετσι ωστε την επομενη φορα που θα ξαναπατε να ειστε σιγουροι για ολα τα αλλα και να μενει μονο το γαμησι.Να ξερετε οτι αν περπατησετε πολυ για να φτασετε η αν ειστε πολυ ωρα στο αμαξι κανοντας κυκλους πιθανοτατα θα αγχωθειτε και θα ιδρωσετε.Αυτη η κατασταση σε συνδυασμο με το φοβο και το αγχος της πρωτης φορας πιθανοτατα θα σας ξενερωσει και θα σας δημιουργησει προβλημα κατα την πραξη.Γι'αυτο προτιμηστε τα μεσα μαζικης μεταφορας (αν υπαρχει σταση η σταθμος κοντα) η ακομα καλυτερα ταξι.

-ΠΡΙΝ φυγετε απο το σπιτι βεβαιωθειτε οτι 1) εχετε τραβηξει μια ΣΥΝΤΟΜΗ μαλακια 2 ωρες πριν (για να μην πρηστουν και τ'αρχιδια σας) , 2)εχετε κανει μπανιο, 3)φορατε καθαρα εσωρουχα, 4)εχετε μαζι σας αρκετα χρηματα, 5)εχετε μαζι σας χαρτομαντηλα και υγρα μαντηλια (πχ. αυτα του Hondos Center), 5)για καλο και για κακο ενα προφυλακτικο.Το extra προφυλακτικο μπορειτε ειτε να το εχετε καβατζα σε περιπτωση που (φτου φτου οξω απο δω) σπασει το προφυλακτικο που θα σας βαλει η πουτανα ειτε για να το βαλετε μαζι με το αλλο για extra προστασια (συνισταται).

-ΑΦΟΥ πατε, θα μπειτε στο σαλονακι και θα καθησετε μεχρι να τελειωσει η κοπελα με τον προηγουμενο πελατη.Θα βγει στο σαλονακι για να την δειτε.Εσεις θα σηκωθειτε, θα πειτε στην τσατσα οτι θελετε να περασετε μεσα, θα μπειτε στο δωματιο που θα σας δειξει και αφου την πληρωσετε θα αρχισετε να ξεντυνεστε (μην την παθετε σαν κι εμενα).Καλο ειναι να μην ξαπλωσετε στο κρεβατι τσιτσιδοι γιατι καραδοκουν μικροβια και δυστυχως στο 99% των μπουρδελων δεν τηρουνται οι κανονες υγιεινης.Να φορατε τις καλτσες σας και απο πανω το φανελακι η εστω ενα T-shirt.Και απο τη μεση και κατω που θα ειστε γυμνοι η μονο με το μποξερακι μεχρι να σας το βγαλει η πουτανα δε χρειαζεται να κωλοτριβεστε και πολυ στα σεντονια...

-ΑΦΟΥ μπει μεσα η πουτανα ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΦΟΡΑ.Ετσι κι αλλιως θα το καταλαβει απο μονη της.Αλλωστε μ'αυτον τον τροπο θα σας "προσεξει" περισσοτερο.Θα σας φορεσει το προφυλακτικο και θα σας πιπωσει.Μετα προτεινω να την γαμησετε κανονικα (δηλαδη ιεραποστολικο, εσεις απο πανω) γιατι ετσι μαθαινετε τα βασικα.Αργοτερα θα μαθετε και τα υπολοιπα...Καθ'ολη τη διαρκεια της πραξης να ειστε χαλαροι και ηρεμοι.Μη σκεφτεστε αλλα πραγματα γιατι μονο περισσοτερο αγχος θα σας δημιουργησουν.Και να ξερετε οτι ειναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ αν δεν καυλωσετε τελειως η αν χυσετε αμεσως η αν δε χυσετε καθολου.Ολα αυτα ειναι αποτελεσματα του αγχους και θα εξαφανιστουν μετα τα πρωτα γαμησια.Οι περισσοτεροι αντρες τα αντιμετωπιζουν κατα τη διαρκεια της πρωτης τους φορας οποτε ΜΗ ΣΑΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙ ΑΥΤΟ.

-ΜΟΛΙΣ τελειωσετε και φυγει η πουτανα, βγαλτε το προφυλακτικο με χαρτομαντηλο ΧΩΡΙΣ να ακουμπησει στο γυμνο σας χερι και πεταξτε το.Πλυντε τα χερια σας στο νιπτηρα που εχει το δωματιο, σκουπιστειτε με το δικο σας χαρτομαντηλο και τριψτε τα χερια σας με το υγρο μαντηλακι.Ντυθειτε και ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.Με τις υγειες σας...

-ΜΟΛΙΣ φτασετε σπιτι, καντε ενα καλο μπανακι ΠΑΝΤΟΥ, βαλτε τα εσωρουχα η οτι αλλο ρουχο ακουμπησε σεντονια, πατωμα κλπ. στο καλαθι με τα απλυτα για να τα πλυνει η μαμα και ΤΕΛΟΣ.

-ΣΤΕΙΛΤΕ ενα ευχαριστηριο pm στον piderof για τη βοηθεια του... :2funny: :2funny: :2funny:

raston

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μπραβο σου piderof για τις συμβουλες ;)
αν καποιος ''τελειωσει'' γρηγορα μπορει να ξαναγαμησει την πουτανα απανωτα?  οσο για το φανελακι νομιζω οτι, αν καποιος δεν εχει κανενα σπυρακι η καμια προσφατη πληγη στην πλατη δεν ειναι απαραιτητο να φορεσει φανελακι(ο καθενας βεβαια θα κρινει απο μονος του τι ειναι καλυτερο για την υγεια του!) εγω παντως ακομα αναρωτιεμαι αν ,προημερων που πηγα (στη Ολγα) στο μπουρδελο, αυτο που αισθανθηκα στον εσωτερικο μηρο της ηταν χυσια απο τον προηγουμενο ή καμια κρεμα που βαζουν οι πουτανες. Τι λες και συ piderof?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom