Νέα

Καλό μπουρδέλο ή στούντιο για πρώτη φορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Catulu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
1)To 20αρικο που πληρωνεις φιλε μου ειναι για ενα γαμησι.Απανωτο γαμησι δεν επιτρεπεται εκτος αν θες να πληρωσεις αλλο ενα 20αρικο και να περιμενεις και λιγη ωρα στο σαλονι αν εχει κινηση εκεινη την ωρα.

2)Επειδη η Ολγα ειναι απο τις πιο καθαρες αυτο που ενιωσες στο μηρο της ηταν κρεμα που βαζει στο μουνι της.Αποκλειεται να ηταν χυσια απο τον προηγουμενο.

spicer

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ωραίος ο piderof λοιπόν εγώ χωρίς να διαβάσω το άρθρο σου πήγα μια απο Ρεμούνδου να δω τι παίζει,όχι να γαμήσω και πετυχαίνω στο στενό μια ξανθιά ρωσίδα φαίνονταν 45 και, κοντή σχετικά με κάπως κρεμασμένο σώμα και ψιλοαπογοητεύτηκα η περιγραφή ταιριάζει με την γνωστή Όλγα? ή ήταν καμμιά πελάτισσα απο το super market και λέω αλλά ντι άλλων...
Πάντως απ' ότι έχω παρατηρήσει μόνο ο piderof και κανα δύο άλλοι ασχολούνται με το να δώσουν κάποιες εκτενής infos >:(

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Piderof, αν και πέρασαν πολλά χρόνια από την πρώτη μου φορά, θέλω να σου δώσω συγχαρητήρια. Το post σου για την πρώτη φορά είναι εξαιρετικό. Μακάρι να μπορούσαν να το διαβάσουν όλοι οι πρωτάρηδες, ώστε να είναι η πρώτη τους φορά όσο το δυνατόν πιο θετική και καλή εμπειρια. Συγχαρητήρια και πάλι.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Το extra προφυλακτικο μπορειτε ειτε να το εχετε καβατζα σε περιπτωση που (φτου φτου οξω απο δω) σπασει το προφυλακτικο που θα σας βαλει η πουτανα ειτε για να το βαλετε μαζι με το αλλο για extra προστασια (συνισταται).

Ωραιες συμβουλες εκτος απο μια που ειναι τελειως λαθος.
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Αν βαλεις 2 προφυλακτικα ταυτοχρονα λογω τριβης μεταξυ τους αυξανεται κατα πολυ η πιθανοτητα να σπασουν. Αυτο που σου λεω το εχω ακουσει απο γιατρο.

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
γειααααα!!  που λετε καλα τα βοηθητικά για τους πρώτάρηδες αλλα το πιο σημαντικό που παραληψατε είναι οτι για να βγει από μέσα σου το κτήνος πρέπει η πουτάνα να ταιργιαζει στη χημεία σου... να κάνει αυτό που θα σε κάνει τούρμπο!!! οπότε θέλει ψαξιμο!!! και ακόμα και πρωτάρης νασε γίνεσαι ο μέγας γαμήκουλας!!!

πέστε λοιπόν κανα καλό (εξυπηρετικό) γκομενάκι...
και γιανα μη νομίζετε ότι περιμένω από σας μόνο λέω κιεγώ....
σημειώστε ..... Δροσοπούλου 97 πρωι (Λάουρα) μη ρωτάτε απλά μπείτε....
Φωκαίας 24 Αγγελική (παλαια αλλά καλή)
η Μιλάνα στη Φυλής (δεν θυμάμαι νουμερο αλλα είναι μετά την Πιπίνου το τρίτο στη σειρά αριστερό χέρι, σκάλες)
Η Σόνια είναι απογιωμα Λέλας Καραγιάννη 35. χμμμ
τι αλλο .... Βουρβαχη δεν έχω γαμ αλλά που θα πάει...

ααα και μία ερώτηση κρίσεως Αριστοτέλους 6 κάποιοι είπαν πως ειναι studiaki μήπως έχει κουδούνι που λέει HOTEL ATHENS 5ος 5 δωμ στη είσοδο;;;

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Ωραιες συμβουλες εκτος απο μια που ειναι τελειως λαθος.
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Αν βαλεις 2 προφυλακτικα ταυτοχρονα λογω τριβης μεταξυ τους αυξανεται κατα πολυ η πιθανοτητα να σπασουν. Αυτο που σου λεω το εχω ακουσει απο γιατρο.

Πιθανον να εχεις δικιο.Δεν εχω ρωτησει γιατρο αλλα αφενος ενας φιλος μου που αλλαζει τις γκομενες σαν τα πουκαμισα γαμαει συνεχως με διπλο προφυλακτικο χωρις να εχει ποτε προβλημα και αφετερου ειχα ακουσει συνεντευξη της "προεδρου" (αν με εννοεις) η οποια ειχε πει οτι το διπλο προφυλακτικο σωζει ζωες.Και σιγουρα αυτης εχουν δει πολλα τα ματια της...
Τελος παντων για να μην παρω κανεναν στο λαιμο μου, ας γαματε με μονο προφυλακτικο εκτος αν σας βεβαιωσει καποιος ειδικος οτι το διπλο προφυλακτικο ειναι περισσοτερη και οχι λιγοτερη προστασια.Οπως και να εχει παντως καλο ειναι να δινετε στην πουτανα το δικο σας προφυλακτικο για να σας φορεσει.Θυμαστε αλλωστε και την εκπομπη του Ευαγγελατου με τα προφυλακτικα...

spicer

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Βασικά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι επιλογή της πουτάνας,κυρίως γιατί οι κριτικές που γράφονται στο site δεν αφορούν κατα κύριο λόγο πρωτάρηδες αλλά πιο κατατοπισμένους.Εγω είχα αποφασίσει να πάω στην Όλγα μέτα απο αυτά που διάβασα εδώ πέρα αλλά την είδα αν και πρέπει να είναι καλή,  τελικά δεν θα πάω γιατι μου πέφτει κάπως μεγάλη (γούστα είναι αυτά) και τώρα είμαι αναποφάσιστος πάλι...
Κάτι μου είπαν για Πιπινού 118 ενδείκνυται για πρώτη φόρα? :-

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Σωστά τα λες spicer.Θα γράψω κάτι που είχα ξαναγράψει.Έχει μεγάλη σημασία να σου κάνει κλικ η πουτάνα , τα γούστα είναι προσωπικά.Εγώ θα έλεγα να εντοπίσεις μία που να σου αρέσει και αν θες ρώτα εδώ πέρα για να μάθεις και για την περιποίησή της.
Επίσης να ξέρει ελληνικά για να καταλάβει όταν της πεις ότι  είσαι παρθένος ! Φαντάσου να πας πχ στη Ντενίζα που δεν καταλαβαίνει ελληνικά και με το καλησπέρα να σε βάλει κάτω και να σου ρουφάει τ' αρχίδια  :cheesy: , μπορεί να κομπλάρεις 

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
τωρα το θεμα ειναι να πετυχεις καλη πουτανα γιατι ο χωρος δεν ειναι παντα το πιο σημαντικο.Προτεινω Σονια -Αλινα -Νταρια-Λαουρα -Μιλενα-Ντενιζ κλπ .θα τις βρεις σε σχετικα threads.

Επισκέπτης
φιλε το θεμα ειναι να ειναι καλη η πουτανα και οχι αρπακτηκο... η ντενιζ π.χ. ειναι καλη σαν κοπελα αλλα ειναι πολυ hard για πρωτη φορα.... η νταρια ισως να ηταν καλη καθως και συμπεριφερεται καλα και πιτσιρικα ειναι και καθαρο μουνακι και στο στουντιο θα κανεις με το πασο σου.... τωρα που το σκεφτομαι και η μιρελλα απο φωκαιας ειναι γλυκο παιδακι και καλη και υπομονετικη και ομορφουλα..... για αυτο στο μπουρδελο οταν βγει η γκομενα στο σαλονι πρωτα θα κοψεις αν ανταποκρινεται και αν παιζει και μετα θα μπεις μην πετυχεις καμια μαλακισμενη και δεν σου αρεσει και παθεις ζημια....

thakou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εγω μαγκες προτεινω κινεζακι για πρωτη φορα.Καλο,στενο και εξωτικο.Τωρα για διπλο προφυλακτικο που λετε τι να πω οκ.Αλλα καλυτερα ο πατροπαραδοτος τροπος.Τη μπουμπουνας κανα 2 φορες μες στη μερα και απο πρωταρης γινεσαι μαραθωνοδρομος του σεξ!

alnos

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Like
17
Πόντοι
0
Πιθανον να εχεις δικιο.Δεν εχω ρωτησει γιατρο αλλα αφενος ενας φιλος μου που αλλαζει τις γκομενες σαν τα πουκαμισα γαμαει συνεχως με διπλο προφυλακτικο χωρις να εχει ποτε προβλημα και αφετερου ειχα ακουσει συνεντευξη της "προεδρου" (αν με εννοεις) η οποια ειχε πει οτι το διπλο προφυλακτικο σωζει ζωες.Και σιγουρα αυτης εχουν δει πολλα τα ματια της...
Τελος παντων για να μην παρω κανεναν στο λαιμο μου, ας γαματε με μονο προφυλακτικο εκτος αν σας βεβαιωσει καποιος ειδικος οτι το διπλο προφυλακτικο ειναι περισσοτερη και οχι λιγοτερη προστασια.Οπως και να εχει παντως καλο ειναι να δινετε στην πουτανα το δικο σας προφυλακτικο για να σας φορεσει.Θυμαστε αλλωστε και την εκπομπη του Ευαγγελατου με τα προφυλακτικα...

piderof εχει δικιο ο pisoxostis...το εχω ακουσει σε σεμιναριο για προφυλαξη απ τον ιο του aids....κ οταν εγινε η ερωτηση για διπλο προφυλακτικο ο εισηγητησς ειπε ποτε....λογω τριβης υπαρχει πιθανοτητα να σπασει.... το ιδιο ισχυει κ για το γυναικειο προφυλακτικο...μονο ο ενας πρεπει να φοραει για τον ιδιο λογο... οχι κ οι δυο!

Επισκέπτης
καυλιαριδες χαιτρετο!!!για καπιον προταρι θα προτεινα προτα μια βολτουλα απο ενα καλο και δινατο strip show...οστε να χαλαροσει ο καυλιαρις και να νιοσει καλιτερα με τα αντοιστιχα σχολια κοπλιμεντα που θα του κανεις!!!μετα ενα στουντιο....προσοχι ομος....σε καλο στουντιο οστε να μιν ιπαρχει προβλιμα ορας...και επισισ σε στουντιο που θα ξερουμε ιδι πια κοπελα ιπαρχι και τι παροιποιησι κανει!!!πιστεψτε με το μπουρδελο δεν ειναι οτι καλιτερο για καπιουσ προταριδες οι οποιοι δεν εχουν γαμισει ποτε στα 18 τους χρονια και πανε τορα για προτι φορα....διο περιπτοσεις μασ εχουν τιχι με προταριδεσ 18 χρονον παιδια..τα καταδικασαμε τα παιδια....εφαγαν φολα...και σε πουτανες κιολας δοκιμασμενες απο μενα και τιν παρεα μου!τοτε βεβεαδεν ιξερα τιν ιπαρξι του σαιτ....

nokias

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον μαγκες μπορει να ειμαι νεος στο αξίωμα αλλα μονο στο site. Να παραθεσω και εγω με την σειρα μου την αποψη μου.... Η πρωτη φορα πιστευω δεν πρεπει να ειναι ουτε σε καλό μπουρδέλο ουτε στούντιο. :-*
Πρεπει ακριβως επειδη ειναι η πρωτη φορα να ειναι και περιποιημενη και πολυ μαλιστα...
Η δικη μου αποψη ειναι να σε περιποηθει καμια 35 θεια, που εχεις ξεχασμενη και να σε βαλει κατω και να σου αλλαξει τον αδοξαστο....    :2funny: :rockon:  κατι οπος την δικη μου πρωτη φορα... :dancing:
Τι λετε συμφωνειτε?  :think:

Εγγρ.
1 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνώ με τον αγαπητό και ψημένο pitsilistis. Μια πολύ καλή αρχή για  γνωριμία με την γυναικεία ερωτική   φύση :boobies:, είναι αυτή των stripclubs, με την προυπόθεση, ότι θα λάβεις μερικούς prive χορούς και με διαφορετικές κοπέλες (έτσι για ξέτρισμα  ;)).

Τα προβλήματα της πρώτης φοράς, είναι κυρίως, ο περιορισμένος χρόνος  (και χώρος ενίοτε  ;)) παραμονής και τα θέματα υγειινής (ντάμας)/καθαρότητας (χώρου και πάλι).
Όλα είναι σχετικά με την προσωπικότητα του καθένα, μα καλύτερα θα ήταν να προτιμηθεί κάτι πιο ιδιαίτερο (πριβέ) μη τεχνητό, για την πρώτη φορά.

Από λύσεις, ...αρκετές, για αίσθηση πιο ...φιλενάδας, τα πράγματα ειναι μονόδρομος με αυτή των callgirl.
Σε αυτή την περίπτωση, είναι αμφίβολη... η υγεία της κοπέλας και επίσης χάνεται η ηδονή του αγνώστου... με την έννοια, ότι θα τη καλέσεις στο σπίτι (καλύτερα ξεχάστε το...) ή σε ξενοδοχείο.

Μετά πάμε στην λύση των σθούντιο και μπορντ (στα τσεκαρισμένα με άδεια, πάντα), όπου όμως έχουμε τον πρώτο περιορισμό του χωροχρόνου (space time continum :idiot:, για την περίπτωση των μπορντ κυρίως) καθώς και την ύπαρξη και άλλων ενδιαφερόμενων πελατών  :grin:, που μπορεί να αποθαρρήνει. 

Μια ακόμα πιο τρελή λύση, είναι οι υπηρεσίες εκτός οίκου αντοχής (δυσκολό μεν, δυνατό δε), πάλι από ελεγμένα καταστήματα . Χάνεται πάλι η εξερεύνηση στο άγνωστο.

Για μασατζίδικα, είναι μάλλον νωρίς, γι' αυτό το στάδιο.

Δεν ξεχνάμε, δεν φερόμαστε στην κοπέλα σαν να είναι η κοπέλα μας (δηλαδή μακριά από φιλία στο στόμα, αιδοίο . κ.ο.κ εξής, και φυσικά προφυλακτικό... σώζει ζωές ). 

...Συμπερασματικά, τσεκαρισμένο σθούντιο (απ' όλες τις απόψεις, τι το χουμε το site  ;)), καλύτερα μόνος (θα μου πείτε την σημερινή εποχή; ναι αλλά δεν θα χεις μετά κάποιον να σου λέει ιστορίες σε σενά και γνωστούς...), προτιμήστε επίσκεψη με το φώς της μέρας, πάρτε και δικά σας επώνυμα προφυλακτικά (γιατί όχι και μαντηλάκια), και δεν μασάμε... η ζωή είναι ωραία και ας τα χει με αλλονε :dancing:!

[glow=red,2,300][glow=red,2,300][/glow]Μα και φυσικά δεν ντρεπόμαστε να πούμε ότι πάμε πρώτη φορά σε τέτοιον χώρο και ότι είμαστε παρθένοι! Πιστέψτε με, θα κάνει τα πράγματα πιο ανάλαφρα.[/glow].

[move]***Γενικά καλές και πραγματικές συμβουλές, έχουν γραφθεί σε τούτο το θέμα... φιλτράρετε και πορευτείτε! [/move]

kostasn(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
τιποτα καλο για παντρεμενο.μην με βαζετε να ψαχνω. :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Ρε παιδια αν κανω λαθος διορθωστεμε το καλο μπουρδελο δεν ειναι στουντιο?

gent007

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
16
το στούντιο είναι μπου@@@@ πολυτελείας...

george42

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε  παιδες κανα καλο  μαγαζι για ωθομανικο ξερει καποιοσ

Stories

Νέο!

Stories