Νέα

Καλό μπουρδέλο ή στούντιο για πρώτη φορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Catulu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Παίδες γεια και χαρά!Επειδή είμαι κι εγώ πρωτάρης στις μπουρδελοκαταστάσεις θα ήθελα ένας master ή κάποιος παλιός γνώστης που να έχει χρόνο να μου πει με συντομια ποιες ειναι οι ουσιαστικες διαφορες αναμεσα σε ενα μπουρδελο, ενα studio και ενα μασατζιδικο.Ποιο απο τα 3 ειναι καταλληλοτερος χωρος για ενα πρωταρη, ποιες ειναι οι διαφορες τους στη διαδικασια και στις τιμες και σε ποιο απο τα 3 μπορεις να πετυχεις κοπελες με τεραστια μπαλονια που ειναι και η αδυναμια μου.Αν υπαρχει ηδη απαντηση σε αυτα sorry που ξαναρωταω αλλα ας με παραπεμψει καποιος χριστιανος.Αν δεν υπαρχει απαντηση περιμενω.Ευχαριστω πολυ!!!
Τι ποτε αλλο θελεις ρε μαγκα?
Μηπως να σε παρουμε κ απο το χερακι να σε παμε?
Τσουκουτσουκουτσουκου το αγορακι μας!

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Κοίτα φίλε, ειδικά εσύ δε θέλω να με πάρεις από το χεράκι να με πάς...Εσύ θέλω να μου στείλεις με e-mail κανένα από τα φούμαρα που πουλάς εδώ ότι παδάς όλες τις φοιτήτριες κλπ.Επειδή έχω τις μαύρες μου τελευταία θέλω να διαβάσω κανα ψέμα να λιγωθώ στα γέλια πάλι.Μήπως υπάρχει κανένας που να μπορεί να βοηθήσει επί της ουσίας;

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Κοίτα φίλε, ειδικά εσύ δε θέλω να με πάρεις από το χεράκι να με πάς...Εσύ θέλω να μου στείλεις με e-mail κανένα από τα φούμαρα που πουλάς εδώ ότι παδάς όλες τις φοιτήτριες κλπ.Επειδή έχω τις μαύρες μου τελευταία θέλω να διαβάσω κανα ψέμα να λιγωθώ στα γέλια πάλι.Μήπως υπάρχει κανένας που να μπορεί να βοηθήσει επί της ουσίας;
Τι λες ρε παιδακι μου?

kospan

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια να ροτισο κατι?? Εγω για προτι φορα πιγα και πιρα στο σπιτι και σινεχισα στο σπιτι αλλα ρε παιδια εκτος απο οτι πλιροσα για 3 πιπες σε 3 φορες 360 ευρο με φτισανε και 3 κοπελες που ηρθαν γιατι ειμαι λιγο ευσομος (χοντρος).. Μιπος μποριτε να μου πιτε που θα βρω καπια περιποιηση και σε καλι τιμι... (σιγνομι για την ορθογραφια ειμαι του διμοτικου αλα 33 χρονον)

gergekar

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2006
Like
69
Πόντοι
0
παιδια, πριν κανα χρονο στην αρχη της Γαλατσιου δεν θυμαμαι αριθμο(1 ή 3 αρχη αρχη παντως), επαιζε ενα στουντιακι με μια 20αρα γιουγκοσλαβα, απειρη ακομα, κατοπιν εκλεισε, ξερετε κατι γιατι η συγκεκριμενη κοπελα, καστανο μαλλι κυμαστο καρε, με στηθος χωνακι ηταν το κατι αλλο
μαλιστα ο τσατσας(πουστακι)πρεπει να ειναι γνωστος στην πιατσα

Επισκέπτης
Παιδια γεια σας!! Ειναι το πρωτο ποστ μου και θα ηθελα να μιλησω για την πρωτη φορα. Πηγα σε ενα μπουρδελο στη Φυλης με μια μουναρα Ρωσιδα αλλα δεν εχυσα.. :(  Αρχισε πιπα μετα στα 4(απο πισω) μετα ιεραποστολικο μετα πιπα και μετα αμαζονα(χωροπηδουσε απο πανω) αλλα ολα αυτα απο πολυ λιγο και δεν προλαβα να τελειωσω..... Τι προτεινετε? Πιπα και μια σταση τη φορα?

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Οπως εχω γραψει και παραπανω ειμαι σχετικα νεος στις μπουρδελοκαταστασεις (οχι στο sex γενικα).Αν και διαβασα το αρθρο του site περι "Πρωτης φορας" που ειναι οντως πολυ καλο για καποιον που ξεκινα τωρα το σπορ, ειχα καποιες πρακτικες αποριες.Αφηνω ασχολιαστες τις μαλακισμενες απαντησεις στην ερωτηση που ειχα κανει τοτε και προχωρω σε αυτο που θελω να πω.
Γυρισα μερικα "σπιτακια" μονος μου (αφου απαντηση δεν πηρα).Κατεληξα λοιπον στο εξης, με τη μικρη εμπειρια μου:Καλυτερο μπουρδελο για πρωτη φορα ειναι αυτο στη Ρεμουνδου 21Α (παραδρομος Αχαρνων) και καλυτερη να σας παρει την παρθενια ειναι η Ολγα η Ρωσιδα.Επειδη ειμαι 23 χρονων αλλα μικροδειχνω, γενικα εφαρμοζω την τακτικη που με συμβουλευσε ενας "παλιος" απο εδω μεσα να εφαρμοζω οταν γαμαω σε μπουρδελο.Την απλη αλλα αποτελεσματικη τακτικη της "πρωτης φορας".Καθε φορα λοιπον λεω οτι γαμαω πρωτη φορα.Αλλες δεν ενδιαφερονται και χυνονται σα σφαχτα πανω στο κρεβατι, αλλες απλως σου κανουν 1-2 ερωτησεις για να "σπασει ο παγος" πριν το μπουκιτσι και αλλες η μαλλον αλλη (μονο την Ολγα βρηκα προς το παρον) γινονται χαλι να τις πατησεις.Η κοπελα (που λεει ο λογος αφου ειναι τουλαχιστον 45αρα) μου εδειξε τετοια συμπεριφορα οταν της ειπα "και καλα" οτι ειναι η πρωτη μου φορα που στο τελος ηθελα να της δωσω κι αλλο 20αρικο ετσι για τον κοπο της.Εκτος του οτι σε χαλαρωσει απιστευτα με το στυλ και την ευγενεια της, σου ριχνει ενα τρελο γλυψιμο σε ολο το στηθος εχοντας την ιδια στιγμη την ψωλη ακαποτη αναμεσα στις βυζαρες της, συνεχιζει με τρελο μπουκιτσι και μετα ανεβαινει πανω σου και κανει τα δικα της με τις βυζαρες της να ανεβοκατεβαινουνε...Εμενα μου εκανε και "μαθημα" πριν ξεκινησουμε για να μην κομπλαρω.Μου λεει:"Αν τελειωσεις γρηγορα μην ανησυχεις.Ειναι γιατι εχεις πολυ καιρο να το κανεις και μαζευεις, μαζευεις.Καταλαβες;"Εκει πραγματικα πηγα να σκασω στα γελια αλλα κρατηθηκα.Συμπερασμα:Αν εισαι πιτσιρικας, παρθενος, λιγο ντροπαλος, λιγο αγχωδης, λιγο αμαθος τελος παντων με τις γυναικες πηγαινε στην Ολγα.Και πες της 3 πραγματα ΠΡΙΝ το κανετε.1)Οτι ειναι η πρωτη σου φορα (μην ντραπεις να το πεις γιατι εσυ θα χασεις), 2)Οτι εχεις ακουσει γι' αυτην απο αυτο εδω το site και 3)Οτι εχεις ακουσει οτι ειναι "δασκαλα" για την πρωτη φορα.Αν παρολα αυτα δε μεινεις ευχαριστημενος στειλε μου pm και θα σου δωσω εγω προσωπικα τα 20 ευρω σου πισω (αλλα δεν υπαρχει τετοια περιπτωση).Μοναδικη ενσταση:Το Ολγακι εχει καβατζαρει τα 45 και οδευει προς 50 γι'αυτο και δεν εχει το σωμα μοντελου (ειναι σχετικα ψηλη, μετρια στο βαρος, βυζαρα Νο4).Αν λοιπον η πρωτη σου φορα θες να ειναι με πιπινι, ψαξε αλλου.Αυτα τα ολιγα.

Υ.Γ:Ολγα - Ρεμουνδου 21Α - η δεξια πορτα, μπαινεις στον προθαλαμο, χτυπας κουδουνι, σου ανοιγουν και ανεβαινεις τη σκαλα - πρωινη βαρδια 11-5 - 20 ευρω.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Καλό είναι να έχεις κάνει ένα καλό μπανάκι πριν.Επίσης μόλις τελειώσεις μην βγάλεις το προφυλακτικό με γυμνό χέρι.Χρησιμοποίησε το χαρτι υγείας που έχουν στο δωμάτιο.Η κοπέλα θα σου φορέσει το προφυλακτικό αλλά δε θα στο βγάλει.Πρέπει να το κάνεις μόνος σου.Μετά καλό πλύσιμο με ζεστό νερό και σαπούνι.Σού προτείνω να πάρεις απο ενα φαρμακείο υγρά αντισηπτικά μαντιλάκια,ή ενα μικρό μπουκαλάκι οινόπνευμα.Ειναι χρήσιμο να απολυμάνεις τα χέρια σου.

Πολύ σωστές οι πληροφορίες σου φίλε!!
Κι εγώ αυτό ακριβώς κάνω!!
Μαντηλάκια στην τσέπη και σπίτι για μπάνιο!!
Πάνω από όλα η υγεία!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Παιδια γεια σας!! Ειναι το πρωτο ποστ μου και θα ηθελα να μιλησω για την πρωτη φορα. Πηγα σε ενα μπουρδελο στη Φυλης με μια μουναρα Ρωσιδα αλλα δεν εχυσα.. :(  Αρχισε πιπα μετα στα 4(απο πισω) μετα ιεραποστολικο μετα πιπα και μετα αμαζονα(χωροπηδουσε απο πανω) αλλα ολα αυτα απο πολυ λιγο και δεν προλαβα να τελειωσω..... Τι προτεινετε? Πιπα και μια σταση τη φορα?

Κι εγώ την πρώτη φορά δεν τελείωσα!!
Προσωπική μου άποψω προτείνω πίπα για αρκετή
ώρα, εσύ όρθιος και αυτή στα γόνατα και να της πιάνεις
το στήθος και μετά στα 4 ή doggy (δεν το κάνουν όλες)!!
Α, τα heels δεν τα βγάζουμε έτσι;;; Χαχαχα!!! Sorry guys, έχουμε τα βίτσια μας κι εμείς!!

fotovg

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Τελικα george123456789 γαμησες η ακομα ψαχνεσαι?Γραψε εντυπωσεις.

giovanisilva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα παίδες.
Σαν Πρωτάρης κι εγώ στο άθλημα, θα ήθελα να πάω σε STUDIO..
Απ΄ότι διάβασα το πρόγραμμα είναι για 1 ωρίτσα και 100-150?. Σωστά??
Έχω ένα πρόβλημα όμως. Έχω γρήγορη εκσπερμάτιση και η φάση είναι γάματα.... και 2 και 3 φορές σερί να πηδάω, πάλι τα ίδια....
Μπορεί κανένα φιλάρακι να ρίξει καμιά συμβουλή??? Μην πάρω πουτάνα για 1 ώρα και στο πεντάλεπτο να τελειώσει το παταμύθι και να κλάψω τα φράγκα..

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Καλησπέρα παίδες.
Σαν Πρωτάρης κι εγώ στο άθλημα, θα ήθελα να πάω σε STUDIO..
Απ΄ότι διάβασα το πρόγραμμα είναι για 1 ωρίτσα και 100-150?. Σωστά??
Έχω ένα πρόβλημα όμως. Έχω γρήγορη εκσπερμάτιση και η φάση είναι γάματα.... και 2 και 3 φορές σερί να πηδάω, πάλι τα ίδια....
Μπορεί κανένα φιλάρακι να ρίξει καμιά συμβουλή??? Μην πάρω πουτάνα για 1 ώρα και στο πεντάλεπτο να τελειώσει το παταμύθι και να κλάψω τα φράγκα..

Μάλλον δε διάβασες καλά αλλά δεν πειράζει...

ευρώ 50 για απλό πρόγραμμα δηλαδή μπαίνεις σε γλείφει, το σφίγγεις 10-15', οχι 150. Αν θες να δώσεις ευρώ 150 τότε θα έχεις 3 φορές το απλό είτε με την ίδια είτε αν κάνεις τουρ στα στούντιο. Οπότε και καλύπτεσαι με το σερί που λες παραπάνω.
Ή δίνεις γύρω από 350-450 και παίρνεις CT οπότε στο 2ωρο το παίζεις όσο θες αν επιτρέπει Multiple times (στο σεξ εννοείται).

giovanisilva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Διάβασα κάπου (μαλλον σε άλλο post) ότι για τα CG μέτριας ποιότητας, είναι 150 η 1 ώρα. Μήπως δεβ κατάλαβα καλά και είναι σε ξενοδοχείο πληρωμένο από εμένα??

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Διάβασα κάπου (μαλλον σε άλλο post) ότι για τα CG μέτριας ποιότητας, είναι 150 η 1 ώρα. Μήπως δεβ κατάλαβα καλά και είναι σε ξενοδοχείο πληρωμένο από εμένα??

Προτείνω να μελετήσεις τα threads City tours, και να πατήσεις τον κατάλογο με τα μπουρδέλα για να ενημερωθείς.
Θα σού πάρει κανα 6ωρο αλλά θα είσαι πλήρης μετά.

Αρκετός κόσμος έχει επενδύσει στον τομέα του αγοραίου έρωτα. Επειδή όπως καταλαβαίνεις μπαίνει μια λεπτή γραμμή λόγω της επένδυσης, δεν μπορούν ή δε θέλουν όλοι να ασχοληθούν με την ερώτηση σου.

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Από τη μία σε ζηλεύω, από την άλλη...τέλος πάντων. Οχι, αυτές που παίρνεις σε ξενοδοχείο, το πληρώνεις εσύ το δωμάτιο.

giovanisilva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Με Μια γρήγορη ματιά που έριξα, στα site για CG για να κανεις book , πρέπει να δώσεις τηλέφωνο.... Και καθοτι παντρεμένος και πονεμένος, δεν λέει :)
Οπότε με βλέπω σε κανά studio. Τώρα αν έχετε κάτι καλό να μου προτείνετε έχει καλώς...Αυτά δουλεύουν με ραντεβού υποθέτω...

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Με Μια γρήγορη ματιά που έριξα, στα site για CG για να κανεις book , πρέπει να δώσεις τηλέφωνο.... Και καθοτι παντρεμένος και πονεμένος, δεν λέει :)
Οπότε με βλέπω σε κανά studio. Τώρα αν έχετε κάτι καλό να μου προτείνετε έχει καλώς...Αυτά δουλεύουν με ραντεβού υποθέτω...

πάρε μια κάρτα vodafone ή ανάλογη, που έχει νούμερο καρτοκινητού, δώσε αυτό κλπ κλπ κλπ.

SKYPLANET

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες καλημέρα,

Έχω αποφασίσει εδώ και καιρό να πάω σε μπουρδέλο για πρώτη φορά αλλά συνεχώς το ματαιώνω και αγχώνομαι στην ιδέα μη μου δε σηκωθεί.

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Παίδες καλημέρα,

Έχω αποφασίσει εδώ και καιρό να πάω σε μπουρδέλο για πρώτη φορά αλλά συνεχώς το ματαιώνω και αγχώνομαι στην ιδέα μη μου δε σηκωθεί.

ελα ρε φιλαρακο , μην τρελενεσε , και εαν δεν σου σηκωθει, δεν χαθηκε και ο κοσμος , εμενα μου εχει συμβει αρκετες φορες οταν γυρναω απο ταξιδια με αεροπλανο , και ειμαι φωρτομενως να γ@μισω και μολις παω στο μπουρδελο , τιποτα , σιγα μην πεθανουμε κιολας , ηρεμο , κοιμαμαι , και την αλλη μερα παω και περνω το αιμα μου πισω , τοσο απλα και τοσο ωραια

δεν γνωριζω την ηλικια σου , αλλα μην το καθυστερης , οσες παραπανω γ@μισης τοσο πιο πολυ θα αγαπας της γυναικες !!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom