Οπως εχω γραψει και παραπανω ειμαι σχετικα νεος στις μπουρδελοκαταστασεις (οχι στο sex γενικα).Αν και διαβασα το αρθρο του site περι "Πρωτης φορας" που ειναι οντως πολυ καλο για καποιον που ξεκινα τωρα το σπορ, ειχα καποιες πρακτικες αποριες.Αφηνω ασχολιαστες τις μαλακισμενες απαντησεις στην ερωτηση που ειχα κανει τοτε και προχωρω σε αυτο που θελω να πω.
Γυρισα μερικα "σπιτακια" μονος μου (αφου απαντηση δεν πηρα).Κατεληξα λοιπον στο εξης, με τη μικρη εμπειρια μου:Καλυτερο μπουρδελο για πρωτη φορα ειναι αυτο στη Ρεμουνδου 21Α (παραδρομος Αχαρνων) και καλυτερη να σας παρει την παρθενια ειναι η Ολγα η Ρωσιδα.Επειδη ειμαι 23 χρονων αλλα μικροδειχνω, γενικα εφαρμοζω την τακτικη που με συμβουλευσε ενας "παλιος" απο εδω μεσα να εφαρμοζω οταν γαμαω σε μπουρδελο.Την απλη αλλα αποτελεσματικη τακτικη της "πρωτης φορας".Καθε φορα λοιπον λεω οτι γαμαω πρωτη φορα.Αλλες δεν ενδιαφερονται και χυνονται σα σφαχτα πανω στο κρεβατι, αλλες απλως σου κανουν 1-2 ερωτησεις για να "σπασει ο παγος" πριν το μπουκιτσι και αλλες η μαλλον αλλη (μονο την Ολγα βρηκα προς το παρον) γινονται χαλι να τις πατησεις.Η κοπελα (που λεει ο λογος αφου ειναι τουλαχιστον 45αρα) μου εδειξε τετοια συμπεριφορα οταν της ειπα "και καλα" οτι ειναι η πρωτη μου φορα που στο τελος ηθελα να της δωσω κι αλλο 20αρικο ετσι για τον κοπο της.Εκτος του οτι σε χαλαρωσει απιστευτα με το στυλ και την ευγενεια της, σου ριχνει ενα τρελο γλυψιμο σε ολο το στηθος εχοντας την ιδια στιγμη την ψωλη ακαποτη αναμεσα στις βυζαρες της, συνεχιζει με τρελο μπουκιτσι και μετα ανεβαινει πανω σου και κανει τα δικα της με τις βυζαρες της να ανεβοκατεβαινουνε...Εμενα μου εκανε και "μαθημα" πριν ξεκινησουμε για να μην κομπλαρω.Μου λεει:"Αν τελειωσεις γρηγορα μην ανησυχεις.Ειναι γιατι εχεις πολυ καιρο να το κανεις και μαζευεις, μαζευεις.Καταλαβες;"Εκει πραγματικα πηγα να σκασω στα γελια αλλα κρατηθηκα.Συμπερασμα:Αν εισαι πιτσιρικας, παρθενος, λιγο ντροπαλος, λιγο αγχωδης, λιγο αμαθος τελος παντων με τις γυναικες πηγαινε στην Ολγα.Και πες της 3 πραγματα ΠΡΙΝ το κανετε.1)Οτι ειναι η πρωτη σου φορα (μην ντραπεις να το πεις γιατι εσυ θα χασεις), 2)Οτι εχεις ακουσει γι' αυτην απο αυτο εδω το site και 3)Οτι εχεις ακουσει οτι ειναι "δασκαλα" για την πρωτη φορα.Αν παρολα αυτα δε μεινεις ευχαριστημενος στειλε μου pm και θα σου δωσω εγω προσωπικα τα 20 ευρω σου πισω (αλλα δεν υπαρχει τετοια περιπτωση).Μοναδικη ενσταση:Το Ολγακι εχει καβατζαρει τα 45 και οδευει προς 50 γι'αυτο και δεν εχει το σωμα μοντελου (ειναι σχετικα ψηλη, μετρια στο βαρος, βυζαρα Νο4).Αν λοιπον η πρωτη σου φορα θες να ειναι με πιπινι, ψαξε αλλου.Αυτα τα ολιγα.
Υ.Γ:Ολγα - Ρεμουνδου 21Α - η δεξια πορτα, μπαινεις στον προθαλαμο, χτυπας κουδουνι, σου ανοιγουν και ανεβαινεις τη σκαλα - πρωινη βαρδια 11-5 - 20 ευρω.