Νέα

Καλό μπουρδέλο ή στούντιο για πρώτη φορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Catulu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

george123456789

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Και πόση ώρα είναι περίπου; Πιάνεις ότι και όσο θέλεις; Με λίγα λόγια εσύ διατάζεις; Και τη γκόμενα που θα τη βρω; Τόσες και τόσες περνάω από εκεί; Ακόμα τι ώρες παίζει; Εγώ κατά τις 5-10 θα μπορούσα.

Επισκέπτης
Λοιπόν:
Η Φυλής έχει πολλά μπουρδέλα.Όποιο βλέπεις με αναμένο φως-άσπρο-είναι ανοιχτό.Μπένεις μέσα,βλέπεις την κοπέλα,ακούς την τσατσά ή τον τσάτσο,τί πρόγραμμα προσφέρει η κοπέλα και την τιμή.Αν σού αρέσει,μπένεις στο δωμάτιο αφού πληρώσεις και ξεντύνεσαι περιμένωντας την κοπέλα.Μόλις έρθει,αν είναι η πρώτη φορά που κάνεις Sex της το λες.Θα σε καταλάβει έτσι και αλλιώς,οπότε καλό είναι να το πεις.Μπορείς να πιάσεις βυζιά,και κώλο,αλλά δεν επιτρέπεται να βάλεις δάχτυλο σε μουνί και κώλο.Ούτε να πιάσεις μουνί.Αυτό δεν το δέχονται οι περισότερες.Υπάρχουν κι εξαιρέσεις.Δε διατάζεις,οι κοπέλες δεν είναι ζώα.Μπορείς να της πεις όμως,πια στάση θέλεις.Μπορείς και πρέπει να της πεις πότε να σταματήσει την πίπα,εκτός αν πέσεις σε καμιά που κάνει 20 δευτερόλεπτα!Τα μπουρδέλα είναι ανοιχτά απο τις 10:00-24:00.Περίπου στις 17:00-17:30 αλλάζουν βάρδια,οπότε πήγενε λίγο αργότερα για να έχουν ξανανοίξει.

Πάνω απο 5-6 λεπτά είναι δύσκολο να σε αφήσουν.Αν και θα έχεις χύσει νωρίτερα.

Ότι άλλη απορία έχεις ρώτα.

george123456789

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. Ακόμη διαλέγεις όποια θέλεις; έτσι δεν είναι. Αυτό με το πρόγραμμα που έχει η καθεμία δεν το κατάλαβα. Προφυλακτικά έχουν εκεί; Στην αρχή είναι ντυμένες και γδύνονται μπροστά σου; Κατά τ'άλλα ο χώρος πώς είναι; ο διάδρομος και τα δωμάτια.

Επισκέπτης
Σε κάθε μπουρδέλο είναι μια κοπέλα.Αν σού αρέσει έχει καλώς αν όχι,μεταβολή και στο επόμενο!!!Όταν λέμε πρόγραμμα δεν εννοούμε visual basic php ASP!!!Απλώς τί κάνει η κοπέλα.Π.χ θα ακούσεις "τσιμπουκάκι,πισοκωλητό,ανεβαίνει απο πάνω,κάνει όλες τις στάσεις με 20?".Αν πει ότι κάνει όλες τις στάσεις εννοεί ότι μπορείς να της πεις να γυρίσει στο πλάι.Εννοείται φυσικά ότι αφορουν μόνο είσοδο απο το μουνί.Συνήθως βγαίνουν με εσώρουχα ή μόνο με string είναι λογικό,διότι απο δωμάτιο σε δωμάτιο δεν μπορούν να κάθονται να ντυθούν.
Για το χώρο,εξαρτάται απο το μπουρδέλο.Στη φυλής είναι σχετικά καλά.Μερικά είναι πολυ καλά όπως π.χ Οδός Διδύμου (κάθετο στενό-πεζόδρομος στην φυλής κοντά στην οδό Ιουλιανού),Φυλής 71 το κάτω,Φυλής 134Α,134Β,τα άλλα είναι κατώτερα αλλά μην τρελένεσαι.Προφυλλακτικά έχουν δικά τους.Αν θέλεις πάρε και δικά σου,αλλά συνήθως οι κοπέλες προτιμούν τα δικά τους επειδή τα έχουν συνηθήσει.

george123456789

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μία μόνο;;; Επειδή εδώ διαβάζω στον κατάλογο με τα μπουρδέλα ότι μπαίνεις μέσα και υπάρχει κάποιος ή κάποια που σε υποδέχεται. Μετά σου δείχνει τις κοπέλες και διαλέγεις. Ακόμα έχει μέσα τηλεόραση, καθρέπτες ή μόνο κρεβάτι; Εσύ τι μου προτείνεις;

Επισκέπτης
Καλό είναι να έχεις κάνει ένα καλό μπανάκι πριν.Επίσης μόλις τελειώσεις μην βγάλεις το προφυλακτικό με γυμνό χέρι.Χρησιμοποίησε το χαρτι υγείας που έχουν στο δωμάτιο.Η κοπέλα θα σου φορέσει το προφυλακτικό αλλά δε θα στο βγάλει.Πρέπει να το κάνεις μόνος σου.Μετά καλό πλύσιμο με ζεστό νερό και σαπούνι.Σού προτείνω να πάρεις απο ενα φαρμακείο υγρά αντισηπτικά μαντιλάκια,ή ενα μικρό μπουκαλάκι οινόπνευμα.Ειναι χρήσιμο να απολυμάνεις τα χέρια σου.

Επισκέπτης
Μία μόνο;;; Επειδή εδώ διαβάζω στον κατάλογο με τα μπουρδέλα ότι μπαίνεις μέσα και υπάρχει κάποιος ή κάποια που σε υποδέχεται. Μετά σου δείχνει τις κοπέλες και διαλέγεις. Ακόμα έχει μέσα τηλεόραση, καθρέπτες ή μόνο κρεβάτι; Εσύ τι μου προτείνεις;

Πού το διάβασες ότι υπάρχουν περισότερες απο μια;Όλα μία έχουν.Όσο για το ντεκόρ των δωματίων,κάποια έχουν τηλεόραση με πορνό,άλλα όχι.Κάποια έχουν μεγάλους καθρέπτες κάποια άλλα μικρότερους.Δεν υπάρχουν προδιαγραφές.

george123456789

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή γράφουν μερικοί να πάνε π.χ. στο Χ μπουρδέλο και να διαλέξουν την ʼννα μόνο. Με την πίπα τι γίνεται; Για να την πιάσω σε μουνί ρωτάω;

Επισκέπτης
Φίλε μου εννοούν ότι πάνε να δούν αν δουλεύει την ώρα που θέλουν η συγκεκριμένη κοπέλα.Ένα μπουρδέλο έχει πολλές κοπέλες που εναλάσσονται απο βάρδια σε βάρδια.Αλλά μόνο 1 δουλεύει σε κάθε βάρδια.Π.χ το πρωί μπορεί να είναι ή ʼννα,το απόγευμα η Μαρία,Αύριο πρωί η Ελένη κ.ο.κ.
Δε ρωτάς για να πιάσεις μουνί,κάνε κίνηση,και κατά 99,9% θα σού αποθήσει το χέρι η κοπέλα.Το κάνουν για την υγεία τους.Τα χέρια φέρουν πολλά βακτήρια τα οποία σε μια τόσο ευαίσθητη περιοχή επιφέρουν προβλήματα.Μην ξεχνάς απο την περιοχή αυτή βγάζουν το ψωμί τους (έστω και το παντεσπάνι τους).

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Μετά καλό πλύσιμο με ζεστό νερό και σαπούνι.Σού προτείνω να πάρεις απο ενα φαρμακείο υγρά αντισηπτικά μαντιλάκια,ή ενα μικρό μπουκαλάκι οινόπνευμα.Ειναι χρήσιμο να απολυμάνεις τα χέρια σου.

Εννοείς πλύσιμο των χεριών ή κανονικό ντους σε όποιο στούντιο διαθέτει; Γιατί στο δεύτερο έχουμε άλλο θέμα υγιεινής... ένα αντισηπτικό σαπούνι στο σπίτι μου φαίνεται καλύτερη ιδέα.

Για τα αντισηπτικά μαντιλάκια, καλό θα είναι να σκουπίζουμε και ανάμεσα στα πόδια, ιδιαίτερα όσοι αφήνουν γλύψιμο στα αρχίδια  :dancing:

Επισκέπτης
Εννοείς πλύσιμο των χεριών ή κανονικό ντους σε όποιο στούντιο διαθέτει; Γιατί στο δεύτερο έχουμε άλλο θέμα υγιεινής... ένα αντισηπτικό σαπούνι στο σπίτι μου φαίνεται καλύτερη ιδέα.

Για τα αντισηπτικά μαντιλάκια, καλό θα είναι να σκουπίζουμε και ανάμεσα στα πόδια, ιδιαίτερα όσοι αφήνουν γλύψιμο στα αρχίδια  :dancing:

Ντους κάνεις στο σπίτι σου.Στα μπουρδέλα τί να κάνεις;Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ασφαλή τα μαντιλάκια για τ΄αρχίδια.Πάντως το πλύσιμο επιβάλλεται μετά απο επίσκεψη σε μπουρδέλο.Απο τα υγρά που παράγουν οι πόρνες μπορεί ν'αρπάξεις καμια ασθένεια.Κα ασθένειες δεν είναι μόνο το Aids...

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
.Μετά καλό πλύσιμο με ζεστό νερό και σαπούνι.Σού προτείνω να πάρεις απο ενα φαρμακείο υγρά αντισηπτικά μαντιλάκια,ή ενα μικρό μπουκαλάκι οινόπνευμα.Ειναι χρήσιμο να απολυμάνεις τα χέρια σου.

Nαι
και μετα αυτοπυρπολισου για να καθαρισεις τελειως απο τα μικροβια :grin:

τι να βγαλεις την καποτα με χαρτι υγειας σου λενε ρε παλικαρι
οταν εισαι ετοιμος να τελειωσεις βγαλτην γρηγορα και πεταξε της ολα στην μαπα να το ευχαριστηθεις :dancing:

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Λελας Καραγιανη 35!Νταρια μονο!

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
συναγωνιστές χθες είχα μια συζήτηση  με ένα φιλαράκο μου και μου έλεγε να του προτείνω μπουρδελάκι που η γκόμενα να του πάρει πίπα και φραπεδάκι :jerking:, εγώ του πρότινα τη Ζάνα(αλακμένους 117)
άλλη πρόταση ; :)
αν εισαι νεκροφιλος πας αμεσως στη ζανα...  μπλιαχ
εγω προτεινω ντανα φυλης 200  αυτη τη βδομαδα πρωι,  καυλωσα παλι...

autonomo

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε φιλε κοιτα το κα λυτερο ειναι να βρεις καποιον εμπειρο του δικου σου περιβαλλοντος για να σε κατατοπισει καλυτερα(γιατι απο οτι βλεπω οι γνωσεις σου ειναι λιγες)εμεις μεσω νετ μπορουμε να σου δωσουμε καλες infos αλλα οχι κ την αναλογη ψυχολογικη υποστηριξη...μην ανχωνεσαι παντως κ θα δεις οτι μετα τις πρωτες φορες τα πραγματα θα γινουν πολυ πιο ευκολα.περιμενουμε εντυπωσεις

autonomo

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
πολυ καλο για πρωταρηδες αυτο
ΧΩΜΑΤΙΑΝΟΥ 11Β, Λιοσίων - Αθήνα

steliosgr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλημέρα!!!!
Ερώτηση μάλλον άσχετη με το θέμα.

Είμαι νέο αίμα στο site και γενικά πρωτάρης στον αγοραίο έρωτα.
Επειδή απο τις κριτικές σας εχω γενικά μπερδευτεί για ποιό απο τα μπουρδέλα ειναι πραγματικά καλο,
(έχω να πάω σε μπουρδέλο απο το 1994 στην Ελλάδα πρέπει να έχουν αλλαξει τα πράγματα και ειχα πάει στο Pasha στην Κολωνία το 2005 που ήταν σουπερ......ειχα να διαλέξω ανάμεσα σε περίπου 30 πουτάνες απ' όλο τον κόσμο απο μέτριες ως πάρα πολύ καλές).
Θα ήθελα αν είναι δυνατόν να μου προτείνεται καποιο μπουρδέλο στην Αθήνα που να μην έχει και πολυ μεγάλες σε ηλικία πουτάνες και να είναι φιλικό σε πρωτάριδες σαν εμένα.

Ευχαριστώ πολυ

edit_antisthenis: Το thread συγχωνεύτηκε μ' αυτό εδώ που είναι παρόμοιας θεματολογίας.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
παιωνίου 10 και Αχαρνών, 50 ευρώ πανέμορφα γκομενάκια, το απόγευμα διαλέγεις ανάμεσα σε 2

Surfboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1

Σαν κ αυτό που πήγες εδώ δεν θα βρεις , τρίαντα είναι όλεσ κ όλεσ οι πουτάνες στην Αθήνα ..... Θα σου πρότεινα Παιώνιου 10 (έχει δύο κ διαλέγεις ) , Λέλας Καραγίαννη στην Κυψέλη συνήθως είναι εξίσου καλό .. αλλά με λίγο ψάξιμο εδώ κάτι θα βρείς .

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Παίδες γεια και χαρά!Επειδή είμαι κι εγώ πρωτάρης στις μπουρδελοκαταστάσεις θα ήθελα ένας master ή κάποιος παλιός γνώστης που να έχει χρόνο να μου πει με συντομια ποιες ειναι οι ουσιαστικες διαφορες αναμεσα σε ενα μπουρδελο, ενα studio και ενα μασατζιδικο.Ποιο απο τα 3 ειναι καταλληλοτερος χωρος για ενα πρωταρη, ποιες ειναι οι διαφορες τους στη διαδικασια και στις τιμες και σε ποιο απο τα 3 μπορεις να πετυχεις κοπελες με τεραστια μπαλονια που ειναι και η αδυναμια μου.Αν υπαρχει ηδη απαντηση σε αυτα sorry που ξαναρωταω αλλα ας με παραπεμψει καποιος χριστιανος.Αν δεν υπαρχει απαντηση περιμενω.Ευχαριστω πολυ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom