desperado21
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.832
- Πόντοι
- 2.357
Σαν το αλλο self test αλλα με σπερμα οχι σαλιοΤι υπάρχει τέτοιο πράγμα
Σαν το αλλο self test αλλα με σπερμα οχι σαλιοΤι υπάρχει τέτοιο πράγμα
Aπό που προκύπτει το "Αντικειμενικά" ?Αντικειμενικα ειναι φαουλ να γαμας γυναικα φιλου
Ωστοσο ας μην ειμαστε απολυτοι κριτες
Αν η τυπισσα πχ εκανε θεικα τσιμπουκια πως να πει καποιος οχι αν του τον βουτηξε στο στομα και ξεκινησε τα χουβερ ρουφηγματα με ΜΛΠΟΠ ΜΠΛΟΠ;
Η αν φοραγε φοβερα μινι με μποτες και ειχε εκφυλα πουτανιαρικα κυλοτακια στα απλυτα της;
Οταν καποιοι κανουν παρεα καιρο μπορει να του γινε απωθημενο του τυπου η γυναικα αυτη
Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου
Οσο πιο απαγορευμενο κατι τοσο πιο "ελκυστικα" γραφει στο πισω μερος του μυαλου μας
και ραπιντ πατροτητας εχει..απλα εκεινο δειχνει αμα εχεις γκαστρωσει μονο τα κουνελακια του πλειμποιΤι υπάρχει τέτοιο πράγμα
Φαντάζομαι δε θα πρέπει να βάλω καμία μπατονετα στην ουρηθραΣαν το αλλο self test αλλα με σπερμα οχι σαλιο
Αν το κανεις δεν θα χρειαστεις ποτε ξανα τεστ πατροτητας.Φαντάζομαι δε θα πρέπει να βάλω καμία μπατονετα στην ουρηθρα
Αν κάνεις κατι τέτοιο κατα 90% ο φιλος θα τα βάλει μαζι σου, θα σου πει οτι δεν ξέρεις τι σου γίνεται, οτι φαντάζεσαι πράγματα, οτι τον ζηλεύεις και το χειρότερα απο ολα οτι εσυ κωλοτριβεσαι και οχι η γυναίκα του.ουστ κοπριταρα...φίλος -φιδι- να σου τυχει...
το πιο "αντρικιο" θα ταν στη χειροτερη να τον επιανες και να του λεγες οτι "η γυναικα σου μου κωλοτριβεται"... το πιο ευκολο δε, να την αγνοουσες, τιμωντας ετσι τα παντελονια σου και τη φιλια σας...
Καλυτερα να φυγεις χωρις να πεις και να κανεις τιποτα.Αν κάνεις κατι τέτοιο κατα 90% ο φιλος θα τα βάλει μαζι σου, θα σου πει οτι δεν ξέρεις τι σου γίνεται, οτι φαντάζεσαι πράγματα, οτι τον ζηλεύεις και το χειρότερα απο ολα οτι εσυ κωλοτριβεσαι και οχι η γυναίκα του.
Δεν το έχουν όλοι οι άντρες με τις γυναίκες, ούτε τους κάθεται εύκολα φάση με γκόμενα.Αν σοβαρολογείς και δεν τρολάρεις είσαι πολύ μεγάλος μ@λ@κ@ας. Τόσες γυναίκες εκεί έξω, τη γυναίκα του φίλου σου βρήκες να γαμήσεις;
Φαντάζομαι της απάντησες, "Αφού έχεις περίοδο, θα βρω από πίσω δίοδο"παιδιά ένα ευχάριστο νέο. Τελικά της ήρθε περίοδος.
Ρε αδερφέ τι διαφορά έχει αν είναι παντρεμένοι ή αν έχουν απλώς σχέση. Όπως και να είναι η κοπέλα είναι το εταίρων ημιση του φίλου σου και εσύ δεν τον σεβάστηκες. Του πξδηξες την γυναίκα. Αυτό σημαίνει χτύπημα κάτω από την μέση, κοινώς έκανες πουστια.Εγώ ένα πράγμα έχω να πω. Ο αναμάρτητος πρώτο το λίθο βαλέτο.
Κακώς απολογούμε,αλλά κουβέντα να γινεται.
Πρώτα απ ολα δεν ειναι γυναίκα του,είναι απλά σε σχέση κι ο ίδιος την έχει κερατώσει με άλλες και πάει σε μπουρδέλα όπως οι περισσοτεροι εδω μέσα. Η μήπως εσύ φίλε που πας σε μπουρδέλα δε κερατώνεις τη φίλη σου ή τη γυναίκα σου? Απ την άλλη ξέρω θα μου πεις περι φιλιας κλπ, πιστεύω όmως οτι στην ηθικη και την ανηθικότητα δεν υπάρχει μέτρο.
Η κοπέλα γουσταρε και πηδήχθηκε κι αν δε το κανα εγω θα το κανε κάποιος άλλος, οπως γίνεται με όλες τις γυναίκες.
Τυπε μου μην απολογεισαιΕγώ ένα πράγμα έχω να πω. Ο αναμάρτητος πρώτο το λίθο βαλέτο.
Κακώς απολογούμε,αλλά κουβέντα να γινεται.
Πρώτα απ ολα δεν ειναι γυναίκα του,είναι απλά σε σχέση κι ο ίδιος την έχει κερατώσει με άλλες και πάει σε μπουρδέλα όπως οι περισσοτεροι εδω μέσα. Η μήπως εσύ φίλε που πας σε μπουρδέλα δε κερατώνεις τη φίλη σου ή τη γυναίκα σου? Απ την άλλη ξέρω θα μου πεις περι φιλιας κλπ, πιστεύω όmως οτι στην ηθικη και την ανηθικότητα δεν υπάρχει μέτρο.
Η κοπέλα γουσταρε και πηδήχθηκε κι αν δε το κανα εγω θα το κανε κάποιος άλλος, οπως γίνεται με όλες τις γυναίκες.
Πόσο σαπίλας ρε μεγάλε…!!!!!Προσωπικα εχω "κερασει"εμμεση πιπα/CIM αρκετες γκομενες φιλων μου που ηταν ωραιες οταν τους καλουσα σπιτι να τους τραταρω:εχυνα τον καφε τους
Να εχω τυψεις;
Κουμπάρος εγώ μετάΝα αναλαβεις τις υποχρεωσεις σου.
Προτεινω για κουμπαρο τον φιλο σου.
Ουτως η αλλως την γαμαει και αυτος.
Να γιατί σε επίσκεψη, ζητάς μπίρα ή πορτοκαλάδα σε κουτάκι (εννοείται ότι τα ανοίγεις εσύ - αν έρθουν ανοιγμένα, δεν τα αγγίζεις)Προσωπικα εχω "κερασει"εμμεση πιπα/CIM αρκετες γκομενες φιλων μου που ηταν ωραιες οταν τους καλουσα σπιτι να τους τραταρω:εχυνα τον καφε τους