Νέα

Γκάστρωσα τη γυναίκα του φίλου μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 288
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ASPIRE(2)

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Κριτικές
11
Like
22.498
Πόντοι
4.656
το προβλημα δεν ειναι το παιδί σε καμία περίπτωση... το προβλημα ειναι τα επακόλουθα της αποκάλυψης που θα γινει καποια στιγμη απο τον φιλο-κερατα-σύζυγο οτι γαμάς την γυναίκα του...
καλυτερα να ξεκινησεις να ψαξεις το καναλι που θα φιλοξενησει το επεισοδιο της 10ης εντολης γιατι θα γινει σιγουρα επιτυχημενο σεναριο....
σκεψου το και πραξε τα δεοντα....

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Εν το μεταξύ τα περισσότερα κερατα ειναι απο φίλους, ξαδέλφια, κουνιάδους και συνεργάτες απο την δουλειά, σπάνια ειναι απο κάποια γνωριμία σε ενα μπαρ η τυχαια απο πέσιμο στο δρόμο.
Παράλογο ?

Με τους γνωστούς υπάρχει και συναίσθημα ..
Δεν είναι ξεπέτα ..

Τηλεφώνημα 8:30 το πρωί
"Μόλις έφυγε και το κρεβάτι είναι ακόμα ζεστό. Ερχεσαι ?"
Τό έχω ζήσει και αυτό.

Bob Dylan
"
She was married when we first met
Soon to be divorced
I helped her out of a jam, I guess
But I used a little too much force"

Τελευταία τροποποίηση:

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.496
Πόντοι
206
Καλα συνηθες . Στο lunona εχω acc χρονια αλλα δεν ασχολουμαι πλεον . Αν θες απο εξωτερικο δες mahnem.ru αν σ ενδιαφερει να φερεις καποια
Είναι αξιόπιστο; Έχουμε κάποιο feedback? Κάποια πετυχημένα meeting? Επίσης μιλάμε για κανονικές γκόμενες ή γκόμενες που εκτός τα έξοδα του ταξιδιού, δηλαδή αεροπορικά εστιατόρια ξενοδοχεια θέλουν κ αμοιβή δική τους. Στα του τόπικ, καλά έκανες και τη γάμησες αν σου τριβόταν, αλλά δε σκέφτηκες ότι ίσως ήταν παγίδα; Εκτός αν δεν ήταν καλός σου φίλος. Η πιο χοντρή μαλακία ήταν που δεν έβαλες καπότα.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Είναι αξιόπιστο; Έχουμε κάποιο feedback? Κάποια πετυχημένα meeting? Επίσης μιλάμε για κανονικές γκόμενες ή γκόμενες που εκτός τα έξοδα του ταξιδιού, δηλαδή αεροπορικά εστιατόρια ξενοδοχεια θέλουν κ αμοιβή δική τους. Στα του τόπικ, καλά έκανες και τη γάμησες αν σου τριβόταν, αλλά δε σκέφτηκες ότι ίσως ήταν παγίδα; Εκτός αν δεν ήταν καλός σου φίλος. Η πιο χοντρή μαλακία ήταν που δεν έβαλες καπότα.
:confused: :confused: Τυπε μου δεν ειμαι εγω ο νηματοθετης δες ξανα

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Είναι αξιόπιστο; Έχουμε κάποιο feedback? Κάποια πετυχημένα meeting? Επίσης μιλάμε για κανονικές γκόμενες ή γκόμενες που εκτός τα έξοδα του ταξιδιού, δηλαδή αεροπορικά εστιατόρια ξενοδοχεια θέλουν κ αμοιβή δική τους.

Nαι και δωρακι τυπε για τα καλα μωρα τουλαχιστον που προσεγγιζω . Για mahnem.ru μιλαμε οχι για λουνονα . Μην ασχοληθεις με το 2ο γνωμη μου
Τύπε το ξέρω, έκανα 2 σε 1

Διαβασε το ποστ εκει κ κατω

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.089
Πόντοι
6.796
Οτι πρέπει να βγάλουν το νήμα σε πρωινάδικο στη TV

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
ουστ κοπριταρα...φίλος -φιδι- να σου τυχει...

το πιο "αντρικιο" θα ταν στη χειροτερη να τον επιανες και να του λεγες οτι "η γυναικα σου μου κωλοτριβεται"... το πιο ευκολο δε, να την αγνοουσες, τιμωντας ετσι τα παντελονια σου και τη φιλια σας...

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
ουστ κοπριταρα...φίλος -φιδι- να σου τυχει...

το πιο "αντρικιο" θα ταν στη χειροτερη να τον επιανες και να του λεγες οτι "η γυναικα σου μου κωλοτριβεται"... το πιο ευκολο δε, να την αγνοουσες, τιμωντας ετσι τα παντελονια σου και τη φιλια σας...
Καλο μεσημερι Φιλε Star......μου εχει τυχει περιπτωση....πηρα θεση και βρηκα και τον μπελα μου....Φιλια 20 και χρονια.....μετα απο καιρο εκανα περα....ηθελε ο Φιλος επαφες αλλα εγω δεν....Παθως και μαθως.....Καλα να περνας.....

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Καλο μεσημερι Φιλε Star......μου εχει τυχει περιπτωση....πηρα θεση και βρηκα και τον μπελα μου....Φιλια 20 και χρονια.....μετα απο καιρο εκανα περα....ηθελε ο Φιλος επαφες αλλα εγω δεν....Παθως και μαθως.....Καλα να περνας.....
Να σαι καλα φιλε μου

desperado21

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
31
Like
1.830
Πόντοι
2.357
Εν το μεταξύ τα περισσότερα κερατα ειναι απο φίλους, ξαδέλφια, κουνιάδους και συνεργάτες απο την δουλειά, σπάνια ειναι απο κάποια γνωριμία σε ενα μπαρ η τυχαια απο πέσιμο στο δρόμο.
Δεν καθονται στον πρωτο τυχοντα. Εχουν αξιοπρεπεια :confused:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
το θρεντ μου θυμησε ενα μπαρμπα που ηξερα και μου ελεγε καθε φορα που εβλεπε τη φωτογραφια της γυναικας του
"αγορι μου αυτη δεν ειναι μονο πουτανα, ειναι και πορνη μαζι!!!" :grin: :grin: :grin:

desperado21

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
31
Like
1.830
Πόντοι
2.357
το θρεντ μου θυμησε ενα μπαρμπα που ηξερα και μου ελεγε καθε φορα που εβλεπε τη φωτογραφια της γυναικας του
"αγορι μου αυτη δεν ειναι μονο πουτανα, ειναι και πορνη μαζι!!!" :grin: :grin: :grin:
Τουλαχιστον δεν ηταν και ιεροδουλη :confused:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Αντικειμενικα ειναι φαουλ να γαμας γυναικα φιλου
Ωστοσο ας μην ειμαστε απολυτοι κριτες
Αν η τυπισσα πχ εκανε θεικα τσιμπουκια πως να πει καποιος οχι αν του τον βουτηξε στο στομα και ξεκινησε τα χουβερ ρουφηγματα με ΜΛΠΟΠ ΜΠΛΟΠ;
Η αν φοραγε φοβερα μινι με μποτες και ειχε εκφυλα πουτανιαρικα κυλοτακια στα απλυτα της;

Οταν καποιοι κανουν παρεα καιρο μπορει να του γινε απωθημενο του τυπου η γυναικα αυτη

Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου

Οσο πιο απαγορευμενο κατι τοσο πιο "ελκυστικα" γραφει στο πισω μερος του μυαλου μας

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.002
Πόντοι
3.346
Καλησπέρα μάγκες.

Εδώ και περίπου 6 μήνες πηδιέμαι με τη γυναίκα του φίλου μου. Μεγάλη ιστορία που να σας τη λέω τώρα.

Το πρόβλημα είναι πως εχθές μου ανακοίνωσε οτι γκαστρώθηκε και μάλλον ειναι δικό μου το παιδί.

Τι κάνουμε τώρα?Η ίδια θέλει να το κρατήσει γιατί παιζει να ναι και του φίλου μου.Αλλά αν ειναι δικό μου τι κάνουμε τότε? Εχω μπερδευτει πολυ και ειμαι προβληματισμενος..
Πλακα κανεις τυπε,που ζεις στο 1800 πλεον μπορεις να κανεις τεστ πατροτητας και στο σπιτι σου..να μαθετε αν ειναι δικο σου το παιδι και μετα προχωρατε παρακατω.

desperado21

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
31
Like
1.830
Πόντοι
2.357
Πλακα κανεις τυπε,που ζεις στο 1800 πλεον μπορεις να κανεις τεστ πατροτητας και στο σπιτι σου..να μαθετε αν ειναι δικο σου το παιδι και μετα προχωρατε παρακατω.
Self test παντου.

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
Αντικειμενικα ειναι φαουλ να γαμας γυναικα φιλου
Ωστοσο ας μην ειμαστε απολυτοι κριτες
Αν η τυπισσα πχ εκανε θεικα τσιμπουκια πως να πει καποιος οχι αν του τον βουτηξε στο στομα και ξεκινησε τα χουβερ ρουφηγματα με ΜΛΠΟΠ ΜΠΛΟΠ;
Η αν φοραγε φοβερα μινι με μποτες και ειχε εκφυλα πουτανιαρικα κυλοτακια στα απλυτα της;

Οταν καποιοι κανουν παρεα καιρο μπορει να του γινε απωθημενο του τυπου η γυναικα αυτη

Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου

Οσο πιο απαγορευμενο κατι τοσο πιο "ελκυστικα" γραφει στο πισω μερος του μυαλου μας
Πες τα ρε άνθρωπε.
Ας μην είμαστε απόλυτοι και μην κρίνουμε.
Ποτέ δεν ξέρεις...

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.002
Πόντοι
3.346
Εγγρ.