Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.957
- Πόντοι
- 3.506
Μύστη πρέπει να μπουν οι δημοσιγράφοι να δουν το ποστ μου για να καταλάβουν οτι έχει ποιότητα το σαη
Μύστη πρέπει να μπουν οι δημοσιγράφοι να δουν το ποστ μου για να καταλάβουν οτι έχει ποιότητα το σαη
ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ...ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ...ΚΡΙΜΑ..Καλησπέρα μάγκες.
Εδώ και περίπου 6 μήνες πηδιέμαι με τη γυναίκα του φίλου μου. Μεγάλη ιστορία που να σας τη λέω τώρα.
Το πρόβλημα είναι πως εχθές μου ανακοίνωσε οτι γκαστρώθηκε και μάλλον ειναι δικό μου το παιδί.
Τι κάνουμε τώρα?Η ίδια θέλει να το κρατήσει γιατί παιζει να ναι και του φίλου μου.Αλλά αν ειναι δικό μου τι κάνουμε τότε? Εχω μπερδευτει πολυ και ειμαι προβληματισμενος..
Τύπε Κυριακάτικο την Τριτη?Καλησπέρα μάγκες.
Εδώ και περίπου 6 μήνες πηδιέμαι με τη γυναίκα του φίλου μου. Μεγάλη ιστορία που να σας τη λέω τώρα.
Το πρόβλημα είναι πως εχθές μου ανακοίνωσε οτι γκαστρώθηκε και μάλλον ειναι δικό μου το παιδί.
Τι κάνουμε τώρα?Η ίδια θέλει να το κρατήσει γιατί παιζει να ναι και του φίλου μου.Αλλά αν ειναι δικό μου τι κάνουμε τότε? Εχω μπερδευτει πολυ και ειμαι προβληματισμενος..
Θα μας γαμησει στις αναφορές αυτοςΣου εκανα ηδη αναφορα για το σχολιο
Μόνο κρίμα ο φίλος του? Γιατί η άλλη η πουτάνα??ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ...ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ...ΚΡΙΜΑ..
Αν σοβαρολογείς και δεν τρολάρεις είσαι πολύ μεγάλος μ@λ@κ@ας. Τόσες γυναίκες εκεί έξω, τη γυναίκα του φίλου σου βρήκες να γαμήσεις;
Καλα σου ειπεεγω μια φορά εκανα μαλακία στη ζωη μου αλλα ημουν 20 χρονων παιδακι οταν πηδηξα μια γκομενα ενος φιλου αλλα ειχανε χωρίσει 5-6 μηνες....(βεβαια τα ειχανε 5 χρονια)..η πλακα ειναι οτι η καριολα ηθελε και σχέση..."ρε τις λεω εχεις καταλάβει οτι με τον ταδε ειμαστε πολυ φίλοι? τι σχεση να θες? " ε και τι σε νοιαζει εσενα μ λεει
Τί ήθελες να του πει ότι είναι και μαλάκας που δεν τη γάμησε;….Πού να ψάχνει ρεεέεεεεε τύπε το χε εύκαιρο, του βγήκε πουτάνα και είπε να το δοκιμάσει... πάλι καλά που ΔΕΝ του έκατσε η στραβή να τρέχει για το υπόλοιπο της ζωής του....
Ενταξει ρε μαν χιλια δικια ειχεεγω μια φορά εκανα μαλακία στη ζωη μου αλλα ημουν 20 χρονων παιδακι οταν πηδηξα μια γκομενα ενος φιλου αλλα ειχανε χωρίσει 5-6 μηνες....(βεβαια τα ειχανε 5 χρονια)..η πλακα ειναι οτι η καριολα ηθελε και σχέση..."ρε τις λεω εχεις καταλάβει οτι με τον ταδε ειμαστε πολυ φίλοι? τι σχεση να θες? " ε και τι σε νοιαζει εσενα μ λεει
ρε πατε καλα? που ειχε δικιο? ηθελε σχεση μαζι μου και θα τα ειχα εγω μετα με γκόμενα που χωρισε με τον κολλητο μου που τα ειχανε 5 χρονια?Ενταξει ρε μαν χιλια δικια ειχε
Οχι ρε μαν σοβαρα τωρα καλα εκανες . Καλες οι γκομενες , καλη η καβλα αλλα γυναικα πρωην ή νυν φιλου ( το τονιζω οχι γνωστου ) εγω προσωπικα δεν ακουμπαωρε πατε καλα? που ειχε δικιο? ηθελε σχεση μαζι μου και θα τα ειχα εγω μετα με γκόμενα που χωρισε με τον κολλητο μου που τα ειχανε 5 χρονια?
μα ναι αυτο λεω οτι μια φορα την εκανα τη μαλακια...αυτη ομως ηθελε και σχεση αφου τη πήδηξα αλλα οκ ημουν 20...τωρα δε θα το εκανα εκτος και αν μου ελεγε ο αλλος "γαματη δε με νοιαζει"Οχι ρε μαν σοβαρα τωρα καλα εκανες . Καλες οι γκομενες , καλη η καβλα αλλα γυναικα πρωην ή νυν φιλου ( το τονιζω οχι γνωστου ) εγω προσωπικα δεν ακουμπαω
Βρεθηκες με τη γαλλιδα?μα ναι αυτο λεω οτι μια φορα την εκανα τη μαλακια...αυτη ομως ηθελε και σχεση αφου τη πήδηξα αλλα οκ ημουν 20...τωρα δε θα το εκανα εκτος και αν μου ελεγε ο αλλος "γαματη δε με νοιαζει"
οχι...εξαφανίστηκε...αλλα δεν μου κανει εντυπωση,πολλες μεσα απο αυτα τα τσατ το κανουν αυτο.Ενταξει μιλάνε και με αλλους 500...το ξερωΒρεθηκες με τη γαλλιδα?
Τυπε βαση νομοθεσιας οτι παιδι γεννησει μια γυναικα σ ενα γαμο ειναι του ανδρα τηςΚαλησπέρα μάγκες.
Τύπε πολλη ηθική εχει πεσειρε πατε καλα? που ειχε δικιο? ηθελε σχεση μαζι μου και θα τα ειχα εγω μετα με γκόμενα που χωρισε με τον κολλητο μου που τα ειχανε 5 χρονια?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα βγαιναμε ολοι μαζι παρεουλα δηλ σα να μη συμβαίνει τιποτα