matzafasoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2012
- Like
- 875
- Πόντοι
- 96
Τις πουτάνες ..Πού να εμπιστευτείς μετά γυναίκα ρε πούστη...![]()
Μένουν κι έγγυες
Τις πουτάνες ..Πού να εμπιστευτείς μετά γυναίκα ρε πούστη...![]()
Εμπίπτει στη τελευταία περίπτωση φίλε.. Ότι γαμιεται και με άλλους..Φαντάσου και οι 2 να είναι λευκοί και το παιδί να βγει μαύρο![]()
Τώρα δεν είναι.αυτά δε μπορώ να τα πω γιατι η περιγραφή της θα τη προδώσει. Παρολ αυτα είναι ωραίο μουνί με βυζάρες που κολλαζουν
Φίλε μου, δυστυχώς , τώρα που οι άνθρωποι είναι πλήρως απελευθερωμένοι σε σχέση με τις παλιότερες δεκαετίες, ποιός/ποιά θα μείνει πιστός/πιστή στον σύντροφό του;
Δεν υπάρχει αυτό .
Ούτε πιστεύω είναι καλό να φορτώνουμε με ενοχές τα παράνομα ζευγάρια . Πλέον είναι βιολογική ανάγκη , ο μέσος άνθρωπος ζει μέσα στον πειρασμό και τις προκλήσεις.
Μονογαμία;;
Σαν ανέκδοτο ακούγεται, και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμη...
Ξαναπροσπάθησεπαιδιά ένα ευχάριστο νέο. Τελικά της ήρθε περίοδος. Μου στειλε πριν λίγο. Το τεστ ήταν άκυρο τελικά.Ουφ ευτυχως..
Δεν είναι έτσι απλά. Χώρισέ τον.Τί βιολογική ανάγκη;Ή έισαι με κάποιον ή δεν είσαι.Αν δεν σε γεμίζει,βαλτε τα κάτω,συζητείστε και χωρίστε.Ή συμφωνείστε να έχετε ελεύθερη σχέση.Γιατί να τον κερατώσεις;
Ισως να παίζουν και απωθημένα από πίσω.Αν μια γυναίκα πχ την κεράτωνε ο πρώην της,πιθανόν να κάνει κι αυτή το ίδιο στον επόμενο.Ή ένας άντρας που δεν είχε επιτυχίες και με το που βρήκε κάποια,να τον θέλουν κι άλλες.Και να ζήσει το όνειρο του γκομενιάρη
παιδιά ένα ευχάριστο νέο. Τελικά της ήρθε περίοδος. Μου στειλε πριν λίγο. Το τεστ ήταν άκυρο τελικά.Ουφ ευτυχως..
Κρίμα τύπε τόση προσπάθεια έκανεςπαιδιά ένα ευχάριστο νέο. Τελικά της ήρθε περίοδος. Μου στειλε πριν λίγο. Το τεστ ήταν άκυρο τελικά.Ουφ ευτυχως..
Αν και φοβάμαι το κράξιμο, τολμώ να πω οτι στις σχέσεις μου πάντοτε πιστός, ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλο. Είμαι της άποψης εαν κάποιος-α δεν μπορεί να έιναι πιστός ας μην παντρεύεται καλύτερα, πραγματικά τι νόημα έχει ένας γάμος όταν πηγαίνω με άλλες? Είναι ζήτημα σεβασμού στον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου...αλλά τι λέω τώραΦίλε μου, δυστυχώς , τώρα που οι άνθρωποι είναι πλήρως απελευθερωμένοι σε σχέση με τις παλιότερες δεκαετίες, ποιός/ποιά θα μείνει πιστός/πιστή στον σύντροφό του;
Δεν υπάρχει αυτό .
Ούτε πιστεύω είναι καλό να φορτώνουμε με ενοχές τα παράνομα ζευγάρια . Πλέον είναι βιολογική ανάγκη , ο μέσος άνθρωπος ζει μέσα στον πειρασμό και τις προκλήσεις.
Μονογαμία;;
Σαν ανέκδοτο ακούγεται, και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμη...
Για αυτό να εφαρμόζεις την τακτική του "προληπτικού χτυπήματος" σαν τους Αμερικανούς...Πού να εμπιστευτείς μετά γυναίκα ρε πούστη...![]()
Ναι ρε μεγάλε.....η λύση του δημογραφικού βρίσκεται στα αναπαραγωγικά σου όργανα.Ξαναπροσπάθησε