Θα προσπαθήσω να μην κουράσω και θα παραθέσω την οπτική μου γωνία χωρίς φυσικά να επικαλούμαι το ορθό ! Το πρώτο πράγμα που έμαθα ωριμάζοντας ήταν ο σεβασμός, η τιμιότητα και οι αρετές που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος για να μπορεί να αποκαλέιται άνθρωπος ! Αναφαρικά με τις σχέσεις τώρα με το άλλο φύλο, ένα σημαντικό πράγμα που έμαθα είτε έχει να κάνει με γκομενιλίκι έτει με γάμο έιναι το εμείς, το εγώ το κρατάω μόνο όταν είμαι ελευθέρος, μπαίνοντας σε μια σχέση το αφήνω και ασχολούμαι με τον άλλο πόλο της σχέσης. Φυσικά και θέλω να ικανοποιήσω το ορμέμφυτο, άντρας είμαι, απλώς τον κυρίαρχο ρόλο στην ζωή μου έχει το πάνω κεφάλι ! Και φυσικά ο γάμος δεν έιναι το σεξ , προτιμώ να το αποκαλώ έρωτα διότι το σεξ έχει να κάνει μόνο με το σώμα στον έρωτα όμως συμμετέχει το μυαλό αλλά και η καρδιά. Ο γάμος έιναι ένα όμρφο ταξίδι συναισθημάτων, αλληλοβοήθειας, αμοιβαίου σεβασμού και αγάπης. Θέλει καθημερινή δουλειά και από τους δυο αλλά στην πορεία αρχίζει να εμφανίζεται όλη αυτή η ομορφιά. Από την προσωπική μου εμπειρία και μόνο είδα πόσο μεγάλη διαφορά έχει το απλώς να πηδάω και το να κάνω έρωτα! Αισθάνομαι καλά που δεν είμαι εθισμένος στο σεξ γιατί αυτό θα με κατέστρεφε σαν άνθρωπο και όσο αναπνέω θα αναζητώ πάντα το κάτι παραπάνω. Οι νέοι σήμερα βλέπουν μόνο το εγώ και για αυτό υπάρχει αυτή η κατηφόρα, δυστυχώς
Τα πράγματα θα είναι δύσκολα για αυτούς, αλλά στη ζωή έχουμε την δυνατότητα για πολλά πράγματα αρκεί πρώτα να γεννηθείη επιθυμία μέσα μας.