Νέα

Γκάστρωσα τη γυναίκα του φίλου μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 288
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
οχι...εξαφανίστηκε...αλλα δεν μου κανει εντυπωση,πολλες μεσα απο αυτα τα τσατ το κανουν αυτο.Ενταξει μιλάνε και με αλλους 500...το ξερω
Καλα συνηθες . Στο lunona εχω acc χρονια αλλα δεν ασχολουμαι πλεον . Αν θες απο εξωτερικο δες mahnem.ru αν σ ενδιαφερει να φερεις καποια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τυπε βαση νομοθεσιας οτι παιδι γεννησει μια γυναικα σ ενα γαμο ειναι του ανδρα της

Αρα Κλαιν
Ρε τύπε τι κλαιν?
Δηλαδη αν κανεις παιδι με καποια, αυτο που σε νοιαζει ειναι να το φορτωθει αλλος?
Το οτι θα εχεις ενα παιδι που δεν θα μπορεις να το χαρείς, στ αρχιδια σου?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Καλα συνηθες . Στο lunona εχω acc χρονια αλλα δεν ασχολουμαι πλεον . Αν θες απο εξωτερικο δες mahnem.ru αν σ ενδιαφερει να φερεις καποια
α οχι...δε μπλεκω με τετοια προτιμώ να φέρω ο ιδιος απεξω

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Ρε τύπε τι κλαιν?
Δηλαδη αν κανεις παιδι με καποια, αυτο που σε νοιαζει ειναι να το φορτωθει αλλος?
Το οτι θα εχεις ενα παιδι που δεν θα μπορεις να το χαρείς, στ αρχιδια σου?
Τι να χαρεις ρε τυπε?
Προσωπικα δε μου αρεσουν τα παιδια.
Αλλα και αντικειμενικα να μ αρεσαν.Θα χαιρομουν με τον καρπο μιας παρανομης σχεσης που απλα ''κανονιζα''?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Τύπε πολλη ηθική εχει πεσει
Με την γκομενα του φιλου ούτε ξεπέτα
Για την ξαδερφη που πηδιεται στα παγκακια εκανες τον κινεζο να δωσεις στοιχεια μην διασαλευθει η τιμη της οικογενειας
Δεν παμε πουθενα ετσι
θα με χαντακωσεις...και θα γινω και ρεζιλι

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
Νομιζω οτι θα πρπει να του το πεις.
Εμενα εαν φιλος μυ γαμουσε την γκομενα μου θα τον συγχωρουσα.
Θα φταιχναμε μαζι και σχεδιο πως να γαμισει ολη η παρεα και αλλοι γυρω. Σχεδιο ομως! Εαν μπορουσα να βγαλω κα φραγκακια ακομα καλητερα. Στο τελος θα την εκανα και ενα σουρπραιζ παρτι με ολους τους γαμιαδες για να την ξευτελισω, μετα, πεταμα το τσουλι.
Ετσι εξηγουνται οι σωστοι!
etsi

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
θα με χαντακωσεις...και θα γινω και ρεζιλι

Στα 20 τυπε π πηδηξες την αλλη οκ ενταξει ειναι τα μυαλα δεν εχουν πηξει , για μεγαλυτερος ομως να παει καποιος με γυναικα φιλου του ειναι για το πουτσο καβαλα . Δεν ειμαι ηθικολογος αλλα τετοιες πουστιες για να κανεις πρεπει να σαι πολυ τενεκες

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
πρωτα απολα η ξαδερφη γουστάρει να εχει και λιγο μουσκουλο ο αλλος επανω του...εχεις τιποτα? εσεις οι δικηγοροι ολη μερα ανακετευεστε με υποθέσεις,χαρτιά,στυλω.καρέκλες ε θελει και λιγη βαρβατίλα η αλλη...εισαι πολυ πολιτισμένος για αυτη αστο.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Στα 20 τυπε π πηδηξες την αλλη οκ ενταξει ειναι τα μυαλα δεν εχουν πηξει , για μεγαλυτερος ομως να παει καποιος με γυναικα φιλου του ειναι για το πουτσο καβαλα . Δεν ειμαι ηθικολογος αλλα τετοιες πουστιες για να κανεις πρεπει να σαι πολυ τενεκες
λιγοι ειναι για το πεο? :confused:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.556
Τελικά το εν λόγω παιδί είναι αγόρι ή κορίτσι ? τι έδειξε ο υπέρηχος ?
Είναι υγιές ? η Β- χοριακή τι έδειξε ?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Και τη κεράτωνε με τη πρωτη ξαδερφη της και τη ξεπαρθενιασε...(τοτε φυσικα ηταν που κατάλαβα οτι αυτος ηταν ικανος για ολα)

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
λιγοι ειναι για το πεο? :confused:

Οι περισσοτεροι εννοειται αυτο . Προσωπικα ομως το θεωρω καταντια , σκουπιδαριο εισαι σαν ανθρωπος μηδενικο σκετο αν το κανεις . Τυπους σα αυτον που λες με τη ξαδερφη της γυναικας του οκ τους ακους σε μια παρεα αλλα καμια εμπιστοσυνη δεν ειναι να τους εχεις

Τελευταία τροποποίηση:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.826
Πόντοι
6.536
Καλησπέρα μάγκες.

Εδώ και περίπου 6 μήνες πηδιέμαι με τη γυναίκα του φίλου μου. Μεγάλη ιστορία που να σας τη λέω τώρα.

Το πρόβλημα είναι πως εχθές μου ανακοίνωσε οτι γκαστρώθηκε και μάλλον ειναι δικό μου το παιδί.

Τι κάνουμε τώρα?Η ίδια θέλει να το κρατήσει γιατί παιζει να ναι και του φίλου μου.Αλλά αν ειναι δικό μου τι κάνουμε τότε? Εχω μπερδευτει πολυ και ειμαι προβληματισμενος..
Τύπε σου εύχομαι να σε πιάσει ο "φίλος" σου και να σου κάνει την κωλοτρυπίδα όπως σου αξίζει.
Αρχίδι!!!!
the force awakens traitor GIF by Star Wars

WaveringRad823

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2021
Like
25
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες.

Εδώ και περίπου 6 μήνες πηδιέμαι με τη γυναίκα του φίλου μου. Μεγάλη ιστορία που να σας τη λέω τώρα.

Το πρόβλημα είναι πως εχθές μου ανακοίνωσε οτι γκαστρώθηκε και μάλλον ειναι δικό μου το παιδί.

Τι κάνουμε τώρα?Η ίδια θέλει να το κρατήσει γιατί παιζει να ναι και του φίλου μου.Αλλά αν ειναι δικό μου τι κάνουμε τότε? Εχω μπερδευτει πολυ και ειμαι προβληματισμενος..
Φαντάσου να είσαι τοσο ανηθικο σκουπίδι, που σε κρίνουν αρνητικα οι μαλακες του bourdela που περνανε ολη τους την μερα να κραζουν τις ελληνιδες στο ενα post και πως να ξενοπηδήξουν στο αλλο. Θα σου έλεγα καλά να παθεις και μακαρι να γεννηθεί το παιδι και να σου γαμήσει την ζωή. Αλλά απο την αλλη, οταν διαβασα οτι τελικα δεν ειναι εγκυος χαρηκα. Γιατι θα ήταν κρίμα το παιδάκι να μεγαλώσει απο μια πουτανα και ενα ξεφτιλισμενο καραγκιόζη

Τελευταία τροποποίηση:

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.721
Πόντοι
216
Να κανετε και 2ο τυπε.

ichat198

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
710
Πόντοι
81
Αδερφέ γιατί βγήκε αρνητικό το τεστ; Ελεγξε το σπέρμα σου θα έπρεπε να την έχεις γκαστρώσει.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Καλησπέρα μάγκες.

Σε παραπέμπω στο εξαιρετικό διήγημα του John Steinbeck "Ανατολικά της Εδέμ". Περιγράφει μια παρόμοια κατάσταση. Καλή ανάγνωση.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.169
Πόντοι
2.646
Φαντάσου να είσαι τοσο ανηθικο σκουπίδι, που σε κρίνουν αρνητικα οι μαλακες του bourdela που περνανε ολη τους την μερα να κραζουν τις ελληνιδες στο ενα post και πως να ξενοπηδήξουν στο αλλο. Θα σου έλεγα καλά να παθεις και μακαρι να γεννηθεί το παιδι και να σου γαμήσει την ζωή. Αλλά απο την αλλη, οταν διαβασα οτι τελικα δεν ειναι εγκυος χαρηκα. Γιατι θα ήταν κρίμα το παιδάκι να μεγαλώσει απο μια πουτανα και ενα ξεφτιλισμενο καραγκιόζη
Του έκανες τη μούρη κρέας ρε τρυπιε

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.584
Πόντοι
9.931
Εν το μεταξύ τα περισσότερα κερατα ειναι απο φίλους, ξαδέλφια, κουνιάδους και συνεργάτες απο την δουλειά, σπάνια ειναι απο κάποια γνωριμία σε ενα μπαρ η τυχαια απο πέσιμο στο δρόμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom