Νέα

Γκάστρωσα τη γυναίκα του φίλου μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 288
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Σωστός... Δυσκολη η περίπτωση της συγκεκριμένης... Αξιέπαινος που δεν ενεδωσες στο στενό μαρκάρισμα...
Καλά έκανες που δεν είπες κάτι στον φίλο σου..

Με αυτον μεγαλωσαμε μαζι,την κοπελα την ξερω πανω απο 10 χρονια και την αγαπαω την μαλακω,δεν την βλεπω ερωτικα.Μου εχει φερθει πολυ καλα ολα αυτα τα χρονια,ποτε δεν με προσεβαλε,ποτε δεν γυρισε κουβεντα,παντα οταν ηταν να πανε καπου,ακομα και διακοπες με τα παιδια τους ξερω γω,μου ελεγε να παω μαζι τους.Πρωτοχρονιες εχουμε κανει μαζι παρα πολλες,εξοδους με ποτα και τετοια αμετρητα,γενικα εχουμε ζησει μαζι πολυ.Την βλεπω σαν δικο μου ανθρωπο οπως εγραψα και πιο πανω,βαλε και τον φιλο μου που τον αγαπαω σαν αδερφο μου και 30 χρονια δεν εχουμε μαλωσει ποτε ουτε ελαχιστα,πως θα μπορουσα να κανω κατι τετοιο?Ξερω απο πρωτο χερι οτι γινονται πολλα τετοια,ζω σε χωριο ουτε 1000 κατοικων και ξερω τουλαχιστον 20 περιπτωσεις.Πιστευω οτι αυτα γενικα ειναι πολυ ασχημα πραγματα και δεν πρεπει να γινονται.Θες να γαμηθεις?Το μονο ευκολο.Οχι ομως με φιλους και γυναικες φιλων,υπαρχουν αγνωστοι αμετρητοι.

Επελεξα να μην του πω τιποτα διοτι εχουν δυο παιδια μαζι,μικρα πολυ,το ενα μωρο φαντασου.Να χαλασει ενα σπιτι για μια μαλακια,γιατι μια μαλακια ηταν και τιποτε αλλο,το βλεπω λιγο υπερβολικο.Τεσπα,ο αλλος που την γκαστρωσε κιολας,αν δεν τρολαρει ειναι να δεσει μια πετρα στον λαιμο του και να πεσει στην θαλασσα.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.947
Πόντοι
456
Σιγα μην κατσω να τους χαλασω το σπιτι ρε τυπε,για ποιο λογο δλδ?Τι με νοιαζει εμενα αν η γυναικα του ειναι ψωλου ή οτι αλλο ξερω γω?Η συγκεκριμενη ειναι καλη κοπελα,απλα οι καυλες σε κανουν να κανεις πολλες μαλακιες που δεν σκεφτεσαι.Λιγο το οτι ειχε καιρο να κανει σεξ,λιγο το οτι ειχαμε στενη σχεση,σε μενα ειχε προσβαση μιας και ημουν πολλες ωρες σπιτι τους (οχι μεσα,εξω),την καταλαβαινω.Αλλωστε δεν μου εκανε και κανενα κακο για να της κανω τετοια ζημια.Μου χωθηκε,εφαγε το ακυρο και ολα καλα,ποιος ο λογος να το κλιμακωσω ετσι?Απλα με στεναχωρησε καπως γιατι γνωριζομασταν χρονια και της ειχα μεγαλη συμπαθεια,δεν περιμενα να κανει τετοια μαλακια.Σαν αδερφη μου την εβλεπα (σχεδον),δεν μπορουσα να την δω ερωτικα αν και ηταν πολυ εμφανισιμη,τωρα πηρε καποια κιλα.

Το εχω κανει παλια παντως,οταν ημουν 20 χρονων.Ειχα πει σε φιλο οτι η γκομενα του τον κερατωνει και κουβεντα στην κουβεντα σχεδον σκοτωθηκαμε.Δεν πιστευει ο αλλος,νομιζει οτι τον ζηλευεις,οτι θες να του φας τη γκομενα,οτι θες το κακο του γενικα,δεν ασχολουμαι.Μπορει ο φιλος μου να με πιστευε αλλα τι θα εβγαινε απο αυτο?Θα τον εσωζα?Τεσπα,δικαιωματα δεν εχει δωσει η συγκεκριμενη,αν δωσει και το μαθει ο φιλος μου ας κανει οτι θελει.Εγω παντως δεν θα εχω καμια σχεση.

ετσι φερονται οι γκομενες τυπε.... μαλλον θα ειχε θεματα ο συγκεκριμενος..κομπλεξ-παθολογικη ζηλεια-μανια καταδιωξης

οποιος δεν εκτιμα την ειλικρινεια ενος φιλου που προσπαθει να προλαβει καταστασεις,ειναι απλα γυναικωτος.....κριμα για τα αρχιδια κατι τετοιων

ολοι υπηρξαμε ερωτευμενοι ,αλλα ειχαμε το ΚΡΙΤΗΡΙΟ αντιληψης για να ζυγισουμε ποιος λεει κατι...και γιατι το λεει...

τι προαιρεση εχει κλπ κλπ...εσυ φαινεσαι μπεσαλης,αρα δε νομιζω να του ειχες δωσει δικαιωματα πιο πριν...

κατι τετοιοι ειναι ικανοι να σου κοψουν την καλημερα για ενα...μουνι ! :confused: :confused: :confused:

γνωμη μου.....καλυτερα να γινεις τωρα εσυ ο κακος ,παρα να καταστραφει αυτος στο μελλον ... με μαθηματικη ακριβεια εκει οδηγειται

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.993
Πόντοι
5.956
Με αυτον μεγαλωσαμε μαζι,την κοπελα την ξερω πανω απο 10 χρονια και την αγαπαω την μαλακω,δεν την βλεπω ερωτικα.Μου εχει φερθει πολυ καλα ολα αυτα τα χρονια,ποτε δεν με προσεβαλε,ποτε δεν γυρισε κουβεντα,παντα οταν ηταν να πανε καπου,ακομα και διακοπες με τα παιδια τους ξερω γω,μου ελεγε να παω μαζι τους.Πρωτοχρονιες εχουμε κανει μαζι παρα πολλες,εξοδους με ποτα και τετοια αμετρητα,γενικα εχουμε ζησει μαζι πολυ.Την βλεπω σαν δικο μου ανθρωπο οπως εγραψα και πιο πανω,βαλε και τον φιλο μου που τον αγαπαω σαν αδερφο μου και 30 χρονια δεν εχουμε μαλωσει ποτε ουτε ελαχιστα,πως θα μπορουσα να κανω κατι τετοιο?Ξερω απο πρωτο χερι οτι γινονται πολλα τετοια,ζω σε χωριο ουτε 1000 κατοικων και ξερω τουλαχιστον 20 περιπτωσεις.Πιστευω οτι αυτα γενικα ειναι πολυ ασχημα πραγματα και δεν πρεπει να γινονται.Θες να γαμηθεις?Το μονο ευκολο.Οχι ομως με φιλους και γυναικες φιλων,υπαρχουν αγνωστοι αμετρητοι.

Επελεξα να μην του πω τιποτα διοτι εχουν δυο παιδια μαζι,μικρα πολυ,το ενα μωρο φαντασου.Να χαλασει ενα σπιτι για μια μαλακια,γιατι μια μαλακια ηταν και τιποτε αλλο,το βλεπω λιγο υπερβολικο.Τεσπα,ο αλλος που την γκαστρωσε κιολας,αν δεν τρολαρει ειναι να δεσει μια πετρα στον λαιμο του και να πεσει στην θαλασσα.
καλά έκανες και δεν είπες κάτι, γιατί αν χαλούσε η σχέση τους, θα ήσουν υπεύθυνος υπό μία έννοια... και συν τοις άλλοις υπάρχουν δύο μικρά παιδιά... θα ήταν μετά παιδιά χωρισμένων γονέων, και θα είχες τύψεις διαρκώς.. μεγάλοι άνθρωποι είναι .. ας βρουν την άκρη μόνοι τους..
επίσης, πολύ σωστή κίνηση να βάλεις πάνω από το εφήμερο σεξ, την ανθρώπινη σχέση που έχεις μαζί τους.. μετά θα ένοιωθες πολύ άσχημα... εντάξει είναι χοντρή π@@στι@..
επίσης, έκανες πολύ καλά και απομακρύνθηκες ... καλύτερα να βλέπεστε για καφέ και φαγητό, εκτός σπιτιού..

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.947
Πόντοι
456
ολες λιγο-πολυ ιεροδουλες ειναι....η γυνη συγχρονως χωρά πολλα καβλια,ενω το καβλι μια γυνη καθε φορα....

πασα μια τρυπουλα ξεχωριστη περιπτωση.... :wink:

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
ετσι φερονται οι γκομενες τυπε.... μαλλον θα ειχε θεματα ο συγκεκριμενος..κομπλεξ-παθολογικη ζηλεια-μανια καταδιωξης

οποιος δεν εκτιμα την ειλικρινεια ενος φιλου που προσπαθει να προλαβει καταστασεις,ειναι απλα γυναικωτος.....κριμα για τα αρχιδια κατι τετοιων

ολοι υπηρξαμε ερωτευμενοι ,αλλα ειχαμε το ΚΡΙΤΗΡΙΟ αντιληψης για να ζυγισουμε ποιος λεει κατι...και γιατι το λεει...

τι προαιρεση εχει κλπ κλπ...εσυ φαινεσαι μπεσαλης,αρα δε νομιζω να του ειχες δωσει δικαιωματα πιο πριν...

κατι τετοιοι ειναι ικανοι να σου κοψουν την καλημερα για ενα...μουνι ! :confused: :confused: :confused:

γνωμη μου.....καλυτερα να γινεις τωρα εσυ ο κακος ,παρα να καταστραφει αυτος στο μελλον ... με μαθηματικη ακριβεια εκει οδηγειται

Τοτε,για παλια που μιλησα,το ξεραμε ολοι οι φιλοι του,και οι πιο μακρινοι φαντασου.Απλα επειδη εγω ημουν πολυ πιο κοντα του,θεωρησα σωστο να του πω απ εξω απ εξω οτι μαλλον πηδιεται και με αλλους η δικια του.Δεν του το ειχα πει ετσι,του ειχα πει οτι μαλλον η κοπελα σου προχθες το βραδυ ηταν στο ταδε μαγαζι με τον ταδε ξερω γω.Αυτος αρχισε τα:και εσυ που το ξερεις,και εσενα τι σε νοιαζει και οπως ειπα κουβεντα στην κουβεντα ψιλοαρπαχτηκαμε.Απο τοτε,σε τετοια χωραφια δεν μπαινω που να ειναι αδερφος μου ο αλλος.Εκτος αν πιστευεις οτι εχουν μαυρα μεσανυχτα οι αντρες τους οποιους τους κερατωνουν οι γυναικες.Τα στραβα ματια κανουν,υπομονη για τα παιδια κανουν,μαλακας δεν ειναι κανενας φιλε,να το ξερεις αυτο.Τωρα για τον συγκεκριμενο ζευγαρι φιλων μου,οπως ειπα η κοπελα δεν εχει δωσει δικαιωμα ποτε,για την συγκεκριμενη φαση πιστευω οτι ισως να εφταιξα και εγω που δεν την εκοψα απο την αρχη και την αφηνα να παιρνει θαρρος σιγα σιγα οπως και τα πολλα παρε δωσε που ειχαμε.Δεν θελει τοσο πολυ φιλια με γυναικες φιλων.Δεν ξερεις σε τι φαση ειναι ο αλλος.Τεσπα.

Παραλιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.749
Πόντοι
2.816
Έχουμε κάποια εξέλιξη; Μήπως είναι ελεύθερη η γυναίκα του φίλου; (Από γκόμενο)

soylakostas72

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Like
192
Πόντοι
1
Τελικά τι έγινε ρε παιδια να προσεχουμε τους φίλους η ΟΛΑ ΚΑΛΑ.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom