Σωστός... Δυσκολη η περίπτωση της συγκεκριμένης... Αξιέπαινος που δεν ενεδωσες στο στενό μαρκάρισμα...
Καλά έκανες που δεν είπες κάτι στον φίλο σου..
Με αυτον μεγαλωσαμε μαζι,την κοπελα την ξερω πανω απο 10 χρονια και την αγαπαω την μαλακω,δεν την βλεπω ερωτικα.Μου εχει φερθει πολυ καλα ολα αυτα τα χρονια,ποτε δεν με προσεβαλε,ποτε δεν γυρισε κουβεντα,παντα οταν ηταν να πανε καπου,ακομα και διακοπες με τα παιδια τους ξερω γω,μου ελεγε να παω μαζι τους.Πρωτοχρονιες εχουμε κανει μαζι παρα πολλες,εξοδους με ποτα και τετοια αμετρητα,γενικα εχουμε ζησει μαζι πολυ.Την βλεπω σαν δικο μου ανθρωπο οπως εγραψα και πιο πανω,βαλε και τον φιλο μου που τον αγαπαω σαν αδερφο μου και 30 χρονια δεν εχουμε μαλωσει ποτε ουτε ελαχιστα,πως θα μπορουσα να κανω κατι τετοιο?Ξερω απο πρωτο χερι οτι γινονται πολλα τετοια,ζω σε χωριο ουτε 1000 κατοικων και ξερω τουλαχιστον 20 περιπτωσεις.Πιστευω οτι αυτα γενικα ειναι πολυ ασχημα πραγματα και δεν πρεπει να γινονται.Θες να γαμηθεις?Το μονο ευκολο.Οχι ομως με φιλους και γυναικες φιλων,υπαρχουν αγνωστοι αμετρητοι.
Επελεξα να μην του πω τιποτα διοτι εχουν δυο παιδια μαζι,μικρα πολυ,το ενα μωρο φαντασου.Να χαλασει ενα σπιτι για μια μαλακια,γιατι μια μαλακια ηταν και τιποτε αλλο,το βλεπω λιγο υπερβολικο.Τεσπα,ο αλλος που την γκαστρωσε κιολας,αν δεν τρολαρει ειναι να δεσει μια πετρα στον λαιμο του και να πεσει στην θαλασσα.