Νέα

Γκάστρωσα τη γυναίκα του φίλου μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 288
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Μόλις γεννηθεί το ξωτικό να το πλύνεις με fanta.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.847
Πόντοι
6.030
Ο νηματοθετης μαλλον γραφει ψεματσ γιατι επεσε σε αντοφασεις. Απο κει κι επειτα ,πουστρακια με τετοια συμπεριφορα δυστυχως ειναι αρκετα. Αν και θεωρ τον εαυτο μου τερμα αμαρτωλο, ποτε δεν αφησα να συμβουν τετοιες παρεξηγησεις ακομα και με γυναικες γνωστων. Κραταω πολυ τυπικες συμπεριφορες και αποστασεις και τελειωνει εκει. Οτι υπαρχουν και βλακες που ζηλευουν, απλα επειδη η αλλη σου απευθυνει τον λογο βεβαια ειναι αντικειμενο αλλου θεματος.

No Respect

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2020
Like
259
Πόντοι
21
Καλησπέρα μάγκες.

Εδώ και περίπου 6 μήνες πηδιέμαι με τη γυναίκα του φίλου μου. Μεγάλη ιστορία που να σας τη λέω τώρα.

Το πρόβλημα είναι πως εχθές μου ανακοίνωσε οτι γκαστρώθηκε και μάλλον ειναι δικό μου το παιδί.

Τι κάνουμε τώρα?Η ίδια θέλει να το κρατήσει γιατί παιζει να ναι και του φίλου μου.Αλλά αν ειναι δικό μου τι κάνουμε τότε? Εχω μπερδευτει πολυ και ειμαι προβληματισμενος..
Όταν μια γυναίκα δεν ξέρει με ποιον έχει μείνει έγκυος, το παιδί είναι πάντα αυτού που έχει τα περισσότερα χρήματα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.807
Πόντοι
9.297
Το χω παθει ιδιο σκηνικο
Κι εφυγα
Σταθηκα κυριος των περιστασεων
Πηγα στο δωματιο τη βρηκα να την εχει παρει ο υπνος
Της εβγαλα το δονητη απ το μουνι τη σκεπασα εχυσα στα κορν φλεικς της κι αποχωρησα ξαλαφρωμενος και αναμαρτητος...
Την καλύτερη δουλειά έκανες....τουλάχιστον δεν έφυγες αχυστος...και ήταν πραγματικά ολοκληρωμένη φάση με κατάποση του φορτίου σου.Σωραιοςςςςς......

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
117
Like
19.522
Πόντοι
20.686
Το χω παθει ιδιο σκηνικο
Κι εφυγα
Της εβγαλα το δονητη απ το μουνι τη σκεπασα εχυσα στα κορν φλεικς της κι αποχωρησα ξαλαφρωμενος και αναμαρτητος...
Μας λείπει η γραφή σου.....
Οι ιστορίες σου...
Best seller....όλες...

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.831
Πόντοι
2.306
Όταν μια γυναίκα δεν ξέρει με ποιον έχει μείνει έγκυος, το παιδί είναι πάντα αυτού που έχει τα περισσότερα χρήματα.
Σωστος! Η προταση αυτη αποτελει ειδικη περιπτωση της γενικης συμπαντικης αρχης οτι οταν γινει μια στραβη, οποιασδήποτε φυσης ή …παραφυσης, φταιει παντα ο ανδρας με τα περισσοτερα χρηματα.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.242
Πόντοι
3.846
μήπως να ανοίξει νήμα με ιστορίες από κερατώματα; Νομίζω θα κάνει χαμό.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.807
Πόντοι
9.297

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Να απατάς τον άντρα σου
είναι συνηθισμένο.
Να απατάς τον εραστή
πού το `χεις βρει γραμμένο;

και το παιδακι που θα βγει
δεν ξέρει τι να κάνει
τον κερατα εχει μπαμπα
ή τον σαβουρογάμη;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.807
Πόντοι
9.297
Να απατάς τον άντρα σου
είναι συνηθισμένο.
Να απατάς τον εραστή
πού το `χεις βρει γραμμένο;

και το παιδακι που θα βγει
δεν ξέρει τι να κάνει
τον κερατα εχει μπαμπα
ή τον σαβουρογάμη;
Άσματα από την ζωή βγαλμένα....όχι οι καγκουριες του σήμερα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.807
Πόντοι
9.297
Πάλι καλά...ανάλογο θέμα στην "πολιτισμένη" Ευρώπη θα είχε τίτλο"Γλεντησα με το κατοικίδιο του φίλου μου" ... :confused: :zombie::shit:

paparopaparos

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2017
Κριτικές
1
Like
302
Πόντοι
21
Μου έτυχε περιστατικό 10 χρόνια πίσω , διανυκτέρευση στο σπίτι μιας φίλης που ο άντρας της δούλευε εξωτερικό (γύρω στον ενα χρόνο) , αυτή όχι απλώς κούκλα γυναικάρα με τα όλα της, εγώ βρισκόμουν σε τραγικη περίοδο αγαμίας...αφού είχαμε πιει μισή κάβα κρασί κατάλαβα οτι κάτι ''υπάρχει'' στην ατμόσφαιρα. Η σκέψη μου ήταν οτι δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση του άντρα της και θεώρησα οτι πρέπει να σεβαστώ τον γάμο τους, μετά σκέφτηκα οτι κάποιος άλλος πιθανότατα θα το κάνει, τα μάζεψα κι έφυγα καλώς ή κακώς δεν ξέρω, δεν έκανα τίποτα όμως !
σωστος και Κυριος φιλε μου με τον τροπο που ξηγηθηκες....
το σιγουρο ειναι οτι την πηδηξε, ετσι οπως τα περιγραφεις καποιος αλλος.
Αλλα μαγκας εισαι.

paparopaparos

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2017
Κριτικές
1
Like
302
Πόντοι
21
Το χω παθει ιδιο σκηνικο
Κι εφυγα
corn flakes με γευση πσωλτηντ καραμελ:alivedick:

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
Καλησπέρα μάγκες.

Εδώ και περίπου 6 μήνες πηδιέμαι με τη γυναίκα του φίλου μου. Μεγάλη ιστορία που να σας τη λέω τώρα.

Το πρόβλημα είναι πως εχθές μου ανακοίνωσε οτι γκαστρώθηκε και μάλλον ειναι δικό μου το παιδί.

Τι κάνουμε τώρα?Η ίδια θέλει να το κρατήσει γιατί παιζει να ναι και του φίλου μου.Αλλά αν ειναι δικό μου τι κάνουμε τότε? Εχω μπερδευτει πολυ και ειμαι προβληματισμενος..
ΤτΕ αμα έχεις χρήμα και δεν είναι δικό σου να στη φέρει να τη ξαναγαμησεις, αν εισαι μπατίρης, εξαφανισου

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.545
Πόντοι
3.556
Πηδάμε συγγενείς ή δεν πηδάμε ?
Για γυναίκες λέω, όχι αν πηδάμε άντρες.
Αν βάλουμε και άντρες χαθήκαμε πχ "Θέλω να πηδήξω τον κουνιάδο μου"
Tύπε πολύ φοβάμαι οτι σε λίγο θα μπούν και τα τετράποδα στο παιχνίδι :confused: :confused: :confused:

Mitsos47

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
30
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες.

Σου έχω την λύση:

Σπρώχνεις την δική σου γυναίκα στον φίλο σου, την αφήνει έγκυο, γεννιούνται τα μωρά και τα αλλάζεις στο μαιευτήριο, έτσι κι αλλιώς τον πρώτο μήνα όλα τα μωρά ίδια είναι, μετά βρίσκεις έναν καλό σκηνοθέτη και το γυρνάς ταινία. Θα χ@στείς στο τάληρο!

Τώρα, εναλλακτικά σενάρια:

1. Δεν έχεις γυναίκα, κανένα πρόβλημα. Βάζεις την γκόμενα να χωρίσει, την παίρνεις εσύ και με το παιδί έτοιμο.

2. Το μωρό δεν είναι δικό σου αλλά του φίλου σου και η γκόμενα σε παίζει για να μπεις στο τριπακι να της χω΄νεις λεφτά για μια ζωή.

Πέρα από την πλάκα όμως, μου έχει τύχει και εμένα, πριν πολλά χρόνια με συνάδελφο στην δουλειά, εντέλει το έριξε γιατί είχε ήδη παιδιά αλλά ένιωσα πολύ άσχημα αν και ήμουν ελεύθερος τότε. Μετά το ρίξιμο ήθελε πάλι να βρισκόμαστε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom