You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γκάστρωσα τη γυναίκα του φίλου μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 288
- Εμφανίσεις 38K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.847
- Πόντοι
- 6.030
Ο νηματοθετης μαλλον γραφει ψεματσ γιατι επεσε σε αντοφασεις. Απο κει κι επειτα ,πουστρακια με τετοια συμπεριφορα δυστυχως ειναι αρκετα. Αν και θεωρ τον εαυτο μου τερμα αμαρτωλο, ποτε δεν αφησα να συμβουν τετοιες παρεξηγησεις ακομα και με γυναικες γνωστων. Κραταω πολυ τυπικες συμπεριφορες και αποστασεις και τελειωνει εκει. Οτι υπαρχουν και βλακες που ζηλευουν, απλα επειδη η αλλη σου απευθυνει τον λογο βεβαια ειναι αντικειμενο αλλου θεματος.
No Respect
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2020
- Like
- 259
- Πόντοι
- 21
Όταν μια γυναίκα δεν ξέρει με ποιον έχει μείνει έγκυος, το παιδί είναι πάντα αυτού που έχει τα περισσότερα χρήματα.Καλησπέρα μάγκες.
Εδώ και περίπου 6 μήνες πηδιέμαι με τη γυναίκα του φίλου μου. Μεγάλη ιστορία που να σας τη λέω τώρα.
Το πρόβλημα είναι πως εχθές μου ανακοίνωσε οτι γκαστρώθηκε και μάλλον ειναι δικό μου το παιδί.
Τι κάνουμε τώρα?Η ίδια θέλει να το κρατήσει γιατί παιζει να ναι και του φίλου μου.Αλλά αν ειναι δικό μου τι κάνουμε τότε? Εχω μπερδευτει πολυ και ειμαι προβληματισμενος..
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.807
- Πόντοι
- 9.297
Την καλύτερη δουλειά έκανες....τουλάχιστον δεν έφυγες αχυστος...και ήταν πραγματικά ολοκληρωμένη φάση με κατάποση του φορτίου σου.Σωραιοςςςςς......Το χω παθει ιδιο σκηνικο
Κι εφυγα
Σταθηκα κυριος των περιστασεων
Πηγα στο δωματιο τη βρηκα να την εχει παρει ο υπνος
Της εβγαλα το δονητη απ το μουνι τη σκεπασα εχυσα στα κορν φλεικς της κι αποχωρησα ξαλαφρωμενος και αναμαρτητος...
Μας λείπει η γραφή σου.....Το χω παθει ιδιο σκηνικο
Κι εφυγα
Της εβγαλα το δονητη απ το μουνι τη σκεπασα εχυσα στα κορν φλεικς της κι αποχωρησα ξαλαφρωμενος και αναμαρτητος...
Οι ιστορίες σου...
Best seller....όλες...
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.831
- Πόντοι
- 2.306
Σωστος! Η προταση αυτη αποτελει ειδικη περιπτωση της γενικης συμπαντικης αρχης οτι οταν γινει μια στραβη, οποιασδήποτε φυσης ή …παραφυσης, φταιει παντα ο ανδρας με τα περισσοτερα χρηματα.Όταν μια γυναίκα δεν ξέρει με ποιον έχει μείνει έγκυος, το παιδί είναι πάντα αυτού που έχει τα περισσότερα χρήματα.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.807
- Πόντοι
- 9.297
Και είναι και gentleman...την σκέπασε κιόλας!Μας λείπει η γραφή σου.....
Οι ιστορίες σου...
Best seller....όλες...
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Μου έχουν πει παρόμοιες ιστορίες άτομα που στο στρατό δούλευαν στο κάψιμι...ας μη μπω σε λεπτομέρειες ..Και είναι και gentleman...την σκέπασε κιόλας!
Γιατί;;...ας μη μπω σε λεπτομέρειες ..
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.807
- Πόντοι
- 9.297
Mην ρίχνεις το επίπεδο ρε.....Μου έχουν πει παρόμοιες ιστορίες άτομα που στο στρατό δούλευαν στο κάψιμι...ας μη μπω σε λεπτομέρειες ..
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.807
- Πόντοι
- 9.297
Άσματα από την ζωή βγαλμένα....όχι οι καγκουριες του σήμεραΝα απατάς τον άντρα σου
είναι συνηθισμένο.
Να απατάς τον εραστή
πού το `χεις βρει γραμμένο;
και το παιδακι που θα βγει
δεν ξέρει τι να κάνει
τον κερατα εχει μπαμπα
ή τον σαβουρογάμη;
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.958
- Πόντοι
- 3.506
Θα μονοπωλήσω το νήμα συναγωνιστή.μήπως να ανοίξει νήμα με ιστορίες από κερατώματα; Νομίζω θα κάνει χαμό.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.807
- Πόντοι
- 9.297
Πάλι καλά...ανάλογο θέμα στην "πολιτισμένη" Ευρώπη θα είχε τίτλο"Γλεντησα με το κατοικίδιο του φίλου μου" ...
paparopaparos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 302
- Πόντοι
- 21
σωστος και Κυριος φιλε μου με τον τροπο που ξηγηθηκες....Μου έτυχε περιστατικό 10 χρόνια πίσω , διανυκτέρευση στο σπίτι μιας φίλης που ο άντρας της δούλευε εξωτερικό (γύρω στον ενα χρόνο) , αυτή όχι απλώς κούκλα γυναικάρα με τα όλα της, εγώ βρισκόμουν σε τραγικη περίοδο αγαμίας...αφού είχαμε πιει μισή κάβα κρασί κατάλαβα οτι κάτι ''υπάρχει'' στην ατμόσφαιρα. Η σκέψη μου ήταν οτι δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση του άντρα της και θεώρησα οτι πρέπει να σεβαστώ τον γάμο τους, μετά σκέφτηκα οτι κάποιος άλλος πιθανότατα θα το κάνει, τα μάζεψα κι έφυγα καλώς ή κακώς δεν ξέρω, δεν έκανα τίποτα όμως !
το σιγουρο ειναι οτι την πηδηξε, ετσι οπως τα περιγραφεις καποιος αλλος.
Αλλα μαγκας εισαι.
paparopaparos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 302
- Πόντοι
- 21
corn flakes με γευση πσωλτηντ καραμελΤο χω παθει ιδιο σκηνικο
Κι εφυγα
Caymans
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 117
- Πόντοι
- 6
ΤτΕ αμα έχεις χρήμα και δεν είναι δικό σου να στη φέρει να τη ξαναγαμησεις, αν εισαι μπατίρης, εξαφανισουΚαλησπέρα μάγκες.
Εδώ και περίπου 6 μήνες πηδιέμαι με τη γυναίκα του φίλου μου. Μεγάλη ιστορία που να σας τη λέω τώρα.
Το πρόβλημα είναι πως εχθές μου ανακοίνωσε οτι γκαστρώθηκε και μάλλον ειναι δικό μου το παιδί.
Τι κάνουμε τώρα?Η ίδια θέλει να το κρατήσει γιατί παιζει να ναι και του φίλου μου.Αλλά αν ειναι δικό μου τι κάνουμε τότε? Εχω μπερδευτει πολυ και ειμαι προβληματισμενος..
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.545
- Πόντοι
- 3.556
Tύπε πολύ φοβάμαι οτι σε λίγο θα μπούν και τα τετράποδα στο παιχνίδιΠηδάμε συγγενείς ή δεν πηδάμε ?
Για γυναίκες λέω, όχι αν πηδάμε άντρες.
Αν βάλουμε και άντρες χαθήκαμε πχ "Θέλω να πηδήξω τον κουνιάδο μου"
Mitsos47
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα μάγκες.
Σου έχω την λύση:
Σπρώχνεις την δική σου γυναίκα στον φίλο σου, την αφήνει έγκυο, γεννιούνται τα μωρά και τα αλλάζεις στο μαιευτήριο, έτσι κι αλλιώς τον πρώτο μήνα όλα τα μωρά ίδια είναι, μετά βρίσκεις έναν καλό σκηνοθέτη και το γυρνάς ταινία. Θα χ@στείς στο τάληρο!
Τώρα, εναλλακτικά σενάρια:
1. Δεν έχεις γυναίκα, κανένα πρόβλημα. Βάζεις την γκόμενα να χωρίσει, την παίρνεις εσύ και με το παιδί έτοιμο.
2. Το μωρό δεν είναι δικό σου αλλά του φίλου σου και η γκόμενα σε παίζει για να μπεις στο τριπακι να της χω΄νεις λεφτά για μια ζωή.
Πέρα από την πλάκα όμως, μου έχει τύχει και εμένα, πριν πολλά χρόνια με συνάδελφο στην δουλειά, εντέλει το έριξε γιατί είχε ήδη παιδιά αλλά ένιωσα πολύ άσχημα αν και ήμουν ελεύθερος τότε. Μετά το ρίξιμο ήθελε πάλι να βρισκόμαστε...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 274
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 253
- Εμφανίσεις
- 14K
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου