Νέα

Γκάστρωσα τη γυναίκα του φίλου μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 288
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Μου έτυχε περιστατικό 10 χρόνια πίσω , διανυκτέρευση στο σπίτι μιας φίλης που ο άντρας της δούλευε εξωτερικό (γύρω στον ενα χρόνο) , αυτή όχι απλώς κούκλα γυναικάρα με τα όλα της, εγώ βρισκόμουν σε τραγικη περίοδο αγαμίας...αφού είχαμε πιει μισή κάβα κρασί κατάλαβα οτι κάτι ''υπάρχει'' στην ατμόσφαιρα. Η σκέψη μου ήταν οτι δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση του άντρα της και θεώρησα οτι πρέπει να σεβαστώ τον γάμο τους, μετά σκέφτηκα οτι κάποιος άλλος πιθανότατα θα το κάνει, τα μάζεψα κι έφυγα καλώς ή κακώς δεν ξέρω, δεν έκανα τίποτα όμως !
Το χω παθει ιδιο σκηνικο
Κι εφυγα
Σταθηκα κυριος των περιστασεων
Πηγα στο δωματιο τη βρηκα να την εχει παρει ο υπνος
Της εβγαλα το δονητη απ το μουνι τη σκεπασα εχυσα στα κορν φλεικς της κι αποχωρησα ξαλαφρωμενος και αναμαρτητος...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Εδώ και περίπου 6 μήνες πηδιέμαι με τη γυναίκα του φίλου μου.
Το πρόβλημα είναι πως εχθές μου ανακοίνωσε οτι γκαστρώθηκε .
Η ίδια θέλει να το κρατήσει, παιζει να ναι και του φίλου μου.Αν ειναι δικό μου? Εχω μπερδευτει και ειμαι προβληματισμενος..
Ααχχ.. αναστεναξε η κομισσα, ειμαι εγκυος αλλα με ποιον!? :confused:

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
848
Πόντοι
81
Εγώ ένα πράγμα έχω να πω. Ο αναμάρτητος πρώτο το λίθο βαλέτο.

Κακώς απολογούμε,αλλά κουβέντα να γινεται.

Πρώτα απ ολα δεν ειναι γυναίκα του,είναι απλά σε σχέση κι ο ίδιος την έχει κερατώσει με άλλες και πάει σε μπουρδέλα όπως οι περισσοτεροι εδω μέσα. Η μήπως εσύ φίλε που πας σε μπουρδέλα δε κερατώνεις τη φίλη σου ή τη γυναίκα σου? Απ την άλλη ξέρω θα μου πεις περι φιλιας κλπ, πιστεύω όmως οτι στην ηθικη και την ανηθικότητα δεν υπάρχει μέτρο.

Η κοπέλα γουσταρε και πηδήχθηκε κι αν δε το κανα εγω θα το κανε κάποιος άλλος, οπως γίνεται με όλες τις γυναίκες.
Όχι ότι μου πέφτει και λόγος, αλλά μου θυμίζεις την παροιμία
Φίλοι φίλοι καριοφίλι άμα λάχει σου γαμώ και το καντήλι .

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446

Πρώτα απ ολα δεν ειναι γυναίκα του,είναι απλά σε σχέση κι ο ίδιος την έχει κερατώσει με άλλες και πάει σε μπουρδέλα όπως οι περισσοτεροι εδω μέσα. Η μήπως εσύ φίλε που πας σε μπουρδέλα δε κερατώνεις τη φίλη σου ή τη γυναίκα σου? Απ την άλλη ξέρω θα μου πεις περι φιλιας κλπ, πιστεύω όmως οτι στην ηθικη και την ανηθικότητα δεν υπάρχει μέτρο.

Η κοπέλα γουσταρε και πηδήχθηκε κι αν δε το κανα εγω θα το κανε κάποιος άλλος, οπως γίνεται με όλες τις γυναίκες.

Τυπε μονο αναμαρτητος δεν ειμαι . Μαλακιες παρα πολλες εχω κανει και τωρα σα παντρεμενος και πιο πριν . Ατομο που ειναι φιλος μου ομως με καμια χριστοπαναγια δε θα του γαμουσα τη γκομενα οσο μουναρα και να ταν . Ναι υπαρχουν ορια δε συμφωνω σε αυτο που ειπες αλλα ειναι προσωπικα ( πχ το να γαμησει τη μανα του καποιος δεν ειναι οριο ? ) .

Εσυ αφου το βρισκεις σωστο ( αν αληθευει η ιστορια σου που αμφιβαλλω ) καλως επραξες , εγω αν σου απλωσω χερι φιλιας ποτε και για κανενα λογο δε θα στην εφερνα πουστικα κ πισωπλατα . Θα μου πεις θα γαμηθει με αλλον η τυπισσα , δε με νοιαζει αρκει να μην ειμαι εγω . Σου ξαναλεω αγιος δεν ειμαι αλλα ο προσωπικος μου κωδικας αξιων δε θα μου επετρεπε ποτε να κανω κατι τετοιο σε καποιον που με τιμαει με τη φιλια του . Αυτα και να σαι καλα

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478

εγω ΠΟΤΕ δεν εχω καν φλερταρει παντρεμενη γενικα
ποσο μαλλον φιλου μου
ειμαι τις αποψης οτι δεν κανω αυτα που δεν θελω να μου κανουν
κι οταν ετυχε καποιες φορες να μου κανυν χοντρο πεσιμο δεν εδωσα καμια σημασια
καλυτερα να το κανει αυτο καποιος αλλος παρα εγω

Να το ξερεις οτι οι μαλακιες επιστρεφονται
οταν θα σου γαμανε την δικια σου γυναικα στο μελλον μην γκρινιαξεις

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.320
Πόντοι
1.446
Τέτοια θέματα μόνο Κυριακή

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Τι απο ολα σε σοκαρισε? Το πρωτη ξαδερφη της γυναικας του, το 17 χρονων ή το παρθενα?
Ολα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μάλλον το ότι είναι φίλος μου :confused:

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.626
Πόντοι
29.667
Που ναι το λάθος???
Το ότι εχυσε μέσα είναι η μλκια
Το ότι δεν είναι φίλος, αυτός δεν σου πάει στο μυαλό.
Υπάρχει μια παροιμία που λέει αν έχεις τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656
Το ότι δεν είναι φίλος, αυτός δεν σου πάει στο μυαλό.
Υπάρχει μια παροιμία που λέει αν έχεις τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς!!!
Τα τσολιά οι γκόμενες φταίνε πάντα
Είμαι φαλοκρατης τύπε

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.626
Πόντοι
29.667
Τα τσολιά οι γκόμενες φταίνε πάντα
Είμαι φαλοκρατης τύπε
Δικαίωμα σουνα είσαι ότι θες,αλλά δεν παύει να είναι γυναίκα φίλου.
Δεν σέβεται την φιλία!!!
Υποτίθεται ότι είναι ντόμπρος σαν γνήσιο αρσενικό, αλλά...

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Δεν πρέπει να ερωτοτροπουμε με τις γυναίκες φίλων.. ( προσωπικά δεν έχω μπλεχτεί ποτέ σε τέτοια κατάσταση)
Για αυτές τις περιπτώσεις καλύτερη λύση είναι η πρόληψη.. αποφεύγουμε τα πολλά - πολλά με τις γυναίκες φιλων, ειδικά όταν βλέπουμε ότι μας συμπαθούν περισσότερο από το κανονικό... Τις συναντούμε μόνο σε κοινές συγκεντρώσεις στις οποίες είναι παρόντες και οι άντρες τους , δηλαδή οι φίλοι μας .. με αυτή την τακτική ακόμα και αν θέλει η άλλη να μας αποπλανήσει , δεν της δίνεται η ευκαιρία...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Δικαίωμα σουνα είσαι ότι θες,αλλά δεν παύει να είναι γυναίκα φίλου.
Δεν σέβεται την φιλία!!!
Υποτίθεται ότι είναι ντόμπρος σαν γνήσιο αρσενικό, αλλά...
Και οι δυο φταινε

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.283
Πόντοι
3.656
Τράβα δίπλα που οργανώνεται παρτούζα μπας και γαμήσεις επιτέλους ρε ναυάγιο που έγινες και φαλοκράτης.
Ρε αρχιναυαγιο έχετε ρεπό κάθε Τετάρτη τα γκευ μπαρ κ βγηκες νωρίς σήμερα???
Θέλω να γαμιαω αυτή την Μαλέσκου. Έχεις κάνα τηλέφωνο?

Τελευταία τροποποίηση:
  • Χαχα
Αντιδράσεις: barock

poutsoskampiliere

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
26
Πόντοι
0
Μαλάκες με οποιαδήποτε γυναίκα είναι στο κύκλο σας τύπου θα τη βλέπεις και αφού ρίξεις τα γαμήσια/περάσει η καβλα/λήξει η γαμησοκατσταση ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Μη γυρίζουμε να μάθουμε το Α της αλφαβητας γμτ σπιτακι σας.

Γιατί? γιατί μόλις περάσει η καβλα (που τις περισσότερες φορές το παράνομο είναι το καβλωτικο της υπόθεσης, αλλα ξεφουσκώνει όπως όλα) το γεγονός ότι θα συνεχίσεις να τη βλέπεις συνεπάγεται ότι θα σου κάνει τη ζωή κόλαση μετά όσο και όπως μπορεί(ισχύει για όλες τις γυναίκες) και επίσης οι ενοχές (γιατί μαλάκες δε γίνεται να πηδας γυναικα φίλου και να μην έχεις ενοχές, είναι μεγάλη πουστιά και μουνοειλωτισμός ταυτόχρονα) συν το άγχος μη πει τίποτα κάποια στιγμή...όλα αυτα συνδυαστικά θα σας γαμήσουν μλκς μου μακροπροθεσμα.

Συνεπώς συμβουλεύω κάντε ότι παράνομη γαμησοκατάσταση θέλετε με κάποια που όταν κόψετε τα γαμήσια δε θα τη ξαναδείτε ποτε και όλα καλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom