Οι πιο όμορφες κοπέλες είναι αυτές με όσο το δυνατόν πιο τέλεια διατροφή, άσκηση και ψυχολογία. Και τα πιο όμορφα αγόρια.
Μηδενικό ρόλο παίζει η εθνικότητα.
Ακριβως.
Οι πιο όμορφες κοπέλες είναι αυτές με όσο το δυνατόν πιο τέλεια διατροφή, άσκηση και ψυχολογία. Και τα πιο όμορφα αγόρια.
Δεν πάνε με την εθνικότητα τα γονίδια. Είναι καθαρά οικογενειακό ζήτημα.Πάνω απ'όλα είναι τα γονίδια.Αν δεν έχουν πάρει καλά γονίδια,κυρίως από τη μάνα τους,ελάχιστα θα τις βοηθήσουν όλα τ'άλλα.Και το κακό είναι οτι οι ελλεεινίδες ενώ ξέρουν ότι δεν έχουν καλά γονίδια,δεν βοηθάνε και οι ίδιες τον εαυτό τους αφού ούτε γυμνάζονται,ούτε περπατάνε,καπνίζουν σαν τον Γεωργίου και επαναπαύονται γιατί οι άντρες εδώ δεν έχουν απαιτήσεις.
Η σλαβική ομορφια ας πούμε περνάει από γενιά σε γενιά.Μουνάρες μάνες,μουνάρες κόρες.Σπάνια θα χαλάσει αυτό,εκτός αν η μάνα ζευγαρώσει με κανα μαύρο ή πάκη
Σωστος .Οι Ουκρανοι κοιτανε Δυτικη Ευρωποι , Ρωσοι ρωσιδες πιο μπουνταλαδες εχουν μεινει στο 1950Όποιος έχει κάνει γνωριμίες και σχέσεις με Σλαβο-ορθόδοξες μετανάστριες εδώ ίσως έχει αντιληφθεί ότι μόλις μάθουν την γλώσσα και κοινωνικοποιηθούν αρκετά μοιάζουν πολύ στην νοοτροπία με Ελληνίδες. Οι Ρωσίδες και οι Σέρβες πιο πολύ με προ ετών Ελληνίδες, οι Ουκρανές των 30 ετών και κάτω πιο πολύ με τις τρέχουσες Ελληνίδες.
Ουκρανεζες 7 στις 10 ειναι βλαχαρες και μιλανε σα φορτηγατζιδες. Με ξενερωνει αφανταστα! Υπαρχουν καλες εξαιρεσεις φυσικα.
Κάποτε μου φαινόταν άκομψο όταν άκουγα "σκίσε το μουνί μου με την πουτσάρα σου", "ξεμούνιασέ με" κ.λπ. από τύπισσες που τις θεωρούσα σοβαρά μέλη της κοινωνίας, μετά όμως συνήλθα και τον θεωρώ καυλωτικό τον τρόπο που αλλάζει η φωνή τους όταν υποτάσσονται.Η ρωσική προφορά είναι πιο καυλωτική απ'όλες.Και μόνο που την ακους σκέφτεσαι γαμήσια.
Εσύ προτιμάς να ακους ελλεεινίδες να λένε μαλάκα και μαλάκα η μια στην άλλη και να περπατάνε σαν τον Αλέφαντο.Οκ,ότι φτιάχνει τον καθένα
Ouuuu, απειρεςΠού έχεις δει ουκρανέζα να μιλάει σαν φορτηγατζής;
Αν ασχολείσαι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με Σλαβες φυσιολογικό να θεωρείς τον όρο εκτός πραγματικότητας...δες πόσες σελίδες έχει σχετικό νήμα και τα λέμε.Δεν πάνε με την εθνικότητα τα γονίδια. Είναι καθαρά οικογενειακό ζήτημα.
Το «Ελλεηνίδες» είναι υποτιμητικός όρος καθάρα για την συμπεριφορά και τελείως εκτός πραγματικότητας όταν χαρακτηρίζει κοντά στα 5.000.000 άτομα σε αυτή τη χώρα. Υπάρχουν και ελεεινές Σλάβες.
Είναι τριτοκοσμικό να έχεις τόση ζέστη...Εμφανισιακα ειναι οι πιο ομορφες. Ισια μαλια ( οι κακομοιρες ελληνιδες εχουν ξεκανει την ισιωτικη) , γαλαζια ματια, Επισης στα σχολεια εχουν καλα προγραμματα ενοργανης και μπαλετου και γινονται αθλητικες. Αλλα απο θεμα λιμπιντο ειναι σουπερ , αμα εισαι Νεκροφιλος. Και εμεις λιγοτερες καυλες εχουμε το χειμωνα. Εδω ομως ερχεται μετα 6 μηνες καλοκαιρι
Δεν εχει στενη μεση η Καρντασιαν;παγκοσμίως το πλεονέκτημα το έχουν όσες γυναίκες απο κατασκευής έχουν στενή μέση.Τέτοιες είναι συνήθως οι ρωσσίδες....ή πχ ΔΕΝ το έχουν εκ φύσεως γυναίκες τύπου Καρντάσιαν...
Τι θα πει ίδια ράτσα Ρωσίδες με Ουκρανές ; Με την λογική σ , επειδή η Τουρκία κ η Αλβανία είναι δίπλα στους Έλληνες είστε πάνω κατω ίδια ράτσα ; Τι αλλο θα δω εδώ μεσα …. Το ότι μιλάνε την γλώσσα ΜΑΣ οι Ουκρανοί δεν τους κν ίδια ράτσα με μας η το ότι κ οι τρεις λαοί αυτοί είναι σλάβικοι .μετά αναρωτιέστε γτ σας βρίζουν …αν σε πουν ίδιο με Τούρκο it’s ok for you ?Βλέπω εδώ υπάρχει μεγάλη αγάπη για τις Ρωσίδες, και για τις Ουκρανες και Λευκορωσιδες αντίστοιχα που πάνω κάτω είναι ίδια ράτσα, έχω από αυτά που έχω δει πάντως στο ινσταγκραμ από κοπέλες της ηλικίας μου που ανεβάζουν και είναι ξένες πραγματικά έχω πάθει πλάκα, το μεγαλύτερο ποσοστό είναι από αυτές τις χώρες, από βορειοδυτικές δεν έχω βρει κάτι τόσο εντυπωσιακό, κατά την άποψη μου τουλάχιστον για μένα μέχρι στιγμής νικάνε αυτές οι χώρες, θα μου πεις γούστα του είναι αυτά αλλά εντάξει εμένα μου έκανε μεγάλη εντύπωση να μη βρω ούτε μία πολύ εντυπωσιακή από Γερμανία πχ η Αγγλία. Τι πιστεύετε? Νικάνε οι πρώην ΕΣΣΔ? Η από δυτικοευρωπαϊκές χώρες? Η κάτι άλλο?
Σκαυνδιναυες πρώτες μετά Ρωσίδες, πολύ πίσω οι ουκρανες, και μετά οι υπόλοιπες στην Ευρώπη.Βλέπω εδώ υπάρχει μεγάλη αγάπη για τις Ρωσίδες, και για τις Ουκρανες και Λευκορωσιδες αντίστοιχα που πάνω κάτω είναι ίδια ράτσα, έχω από αυτά που έχω δει πάντως στο ινσταγκραμ από κοπέλες της ηλικίας μου που ανεβάζουν και είναι ξένες πραγματικά έχω πάθει πλάκα, το μεγαλύτερο ποσοστό είναι από αυτές τις χώρες, από βορειοδυτικές δεν έχω βρει κάτι τόσο εντυπωσιακό, κατά την άποψη μου τουλάχιστον για μένα μέχρι στιγμής νικάνε αυτές οι χώρες, θα μου πεις γούστα του είναι αυτά αλλά εντάξει εμένα μου έκανε μεγάλη εντύπωση να μη βρω ούτε μία πολύ εντυπωσιακή από Γερμανία πχ η Αγγλία. Τι πιστεύετε? Νικάνε οι πρώην ΕΣΣΔ? Η από δυτικοευρωπαϊκές χώρες? Η κάτι άλλο?
Julia μου όπως εσείς δεν είστε Ουκρανοί, ούτε εμείς είμαστε Αλβανοί ή Τούρκοι. Η Ιστορία, η ανθρωπολογία αλλά κυρίως η αρχαιολογία μέσω της ανάλυσης των τεχνέργων κάθε λαού και κάθε εποχής τα λύνουν αυτά τα ζητήματα.Τι θα πει ίδια ράτσα Ρωσίδες με Ουκρανές ; Με την λογική σ , επειδή η Τουρκία κ η Αλβανία είναι δίπλα στους Έλληνες είστε πάνω κατω ίδια ράτσα ; Τι αλλο θα δω εδώ μεσα …. Το ότι μιλάνε την γλώσσα ΜΑΣ οι Ουκρανοί δεν τους κν ίδια ράτσα με μας η το ότι κ οι τρεις λαοί αυτοί είναι σλάβικοι .μετά αναρωτιέστε γτ σας βρίζουν …αν σε πουν ίδιο με Τούρκο it’s ok for you ?
Κνς δν είναι ίδια ράτσα με κάποιον .μπορεί ν υπάρχουν κοινά σημεία κλπ .ακριβως , δν είστε ούτε Αλβανοί ούτε Τούρκοι . Απλά με τσαντίζει το ίδιο αυτό το :Ρωσίδες ουκρανες το ίδιο ,όπως θα νευριάζει και έλληνα να τον πουν Τούρκο .ΤΟΥΡΚΟΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΧΑΧΑΖΑJulia μου όπως εσείς δεν είστε Ουκρανοί, ούτε εμείς είμαστε Αλβανοί ή Τούρκοι. Η Ιστορία, η ανθρωπολογία αλλά κυρίως η αρχαιολογία μέσω της ανάλυσης των τεχνέργων κάθε λαού και κάθε εποχής τα λύνουν αυτά τα ζητήματα.
Τι θα πει ίδια ράτσα Ρωσίδες με Ουκρανές ; Με την λογική σ , επειδή η Τουρκία κ η Αλβανία είναι δίπλα στους Έλληνες είστε πάνω κατω ίδια ράτσα ; Τι αλλο θα δω εδώ μεσα …. Το ότι μιλάνε την γλώσσα ΜΑΣ οι Ουκρανοί δεν τους κν ίδια ράτσα με μας η το ότι κ οι τρεις λαοί αυτοί είναι σλάβικοι .μετά αναρωτιέστε γτ σας βρίζουν …αν σε πουν ίδιο με Τούρκο it’s ok for you ?