billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.066
- Πόντοι
- 5.956
Φίλος στείλε και εδώ!Θα σου στείλω μία Ρουμάνα φίλη μου, 26ετών, στρώνει καλά το κρεββάτι και θα σε βοηθήσει και με τις δραστηριότητες στον μπεζ καναπέ.
Φίλος στείλε και εδώ!Θα σου στείλω μία Ρουμάνα φίλη μου, 26ετών, στρώνει καλά το κρεββάτι και θα σε βοηθήσει και με τις δραστηριότητες στον μπεζ καναπέ.
Φίλε στήλε info για την ρουμανα και αν βγει καλή και κερνάω όπου θες ...Θα σου στείλω μία Ρουμάνα φίλη μου, 26ετών, στρώνει καλά το κρεββάτι και θα σε βοηθήσει και με τις δραστηριότητες στον μπεζ καναπέ.
είμαι αισίως στα 31 κι έχω να πω πως όποιος γυμνάζεται συστηματικά και τρέφεται σωστά χωρίς γλυκά αναψυκτικά και γενικά junk food μαλακίες, εξακολουθεί να έχει καύλες 20άρη!
Η γυμναστική και η άριστη φυσική κατάσταση βοηθά στα πάντα όχι μόνο στο σεξ.Και στη λειτουργία της καρδιάς που είναι το πιο βασικοΑυτο που έγραψε ο Σαβουρογάμης . Χθές γάμησα μια τύπισα και απο τότε και πριν κλεισουμε 24ωρο έχω χυσει ηδη 3 φορές. Θα πηγαινα και για μια 4η άν ειχα γκομενα κ ήθελε.
Αν κανεις καθιστικη ζωη κ τρώς χάλια να εισαι κ ευχαριστημενος που σου σηκώνεται τόσο. Δεν ξερω γιατι τη γυμναστική τη βλέπετε σαν να ειναι εχθρός.
μανςΗ γυμναστική και η άριστη φυσική κατάσταση βοηθά στα πάντα όχι μόνο στο σεξ.Και στη λειτουργία της καρδιάς που είναι το πιο βασικο
μα στην τελική όλα από τη λειτουργία της καρδιάς εξαρτώνται! για να αιματωθεί σωστά ο φιρφιρίκος μας πρέπει να μην συναντά εμπόδια σε βουλωμένες απ το λίπος αρτηρίες... είτεΗ γυμναστική και η άριστη φυσική κατάσταση βοηθά στα πάντα όχι μόνο στο σεξ.Και στη λειτουργία της καρδιάς που είναι το πιο βασικό
Ε ναι έτσι είναιΜα στην
μανς
μα στην τελική όλα από τη λειτουργία της καρδιάς εξαρτώνται! για να αιματωθεί σωστά ο φιρφιρίκος μας πρέπει να μην συναντά εμπόδια σε βουλωμένες απ το λίπος αρτηρίες... είτε
μας αρέσει είτε όχι -> πολλά κιλά=χαμηλή στύση
Συμφωνώ!!! Άγχος και στρες πρέπει να βρεις τρόπο να τα αποβάλλει ο φίλοςαμα μπαινεις χωρις υγρα (η' αλλη λιπανση ας πουμε),
1ον ΔΕ ΜΠΑΙΝΕΙΣ και 2ον ειναι σαν να στον κοβει σε κυβους, καθως πιεζεις
ενιγουεϊ... αγχος-στρες ειναι πιστευω, οπως ειπα και πριν, συμφωνα με αυτα που εγραψες.
βρεστο μονος σου και θα στρωσεις.
γραψε και τον προϊσταμενο στα @@ σου και ολα θα γιανουν.
όπως λέει κι ένας φίλος αν θες καλή υγεία : κάνε περπάτημα...αν θες να χάσεις κιλά: τρέξε !
μεΡε συ @Σαβουρογάμης μήπως θες κωλο για να επανέλθουν όλα φυσιολογικά; Το γκροβερ είναι θαυματουργό να ξέρεις....!
Τεσπα αν θες την άποψη μου πηγαινε σε έναν ψυχολόγο. Δεν δικαιολογειται η κατάσταση σου. Όλα τα αλλά για σωστή διατροφη είναι στο 10% του θέματος σου. Το υπόλοιπο 90% είναι η ψυχική σου υγεία, κάτι σε βασανίζει. Πιθανόν οικονομικα προβληματα.
Εγώ παω 44, δουλευω σε συνεργείο επί 26 συναπτά έτη, εχω διαλυσει το σώμα μου από τη δουλειά και τον ερασιτεχνικο αθλητισμό. Μέση για σπονδυλοδεσια, γονατα κατεστραμμένα, διαρκής πονος παντου. Παρολαυτα γαμαω όσο δε φανταζεσαι, σαν 18χρονος, άμεση στηση και στην πραγματικη μου ηλικία σε εμπειρία. Και τρεις φορές σε 90 λεπτά με καλή διάρκεια. Βέβαια παρολα τα οικονομικά και αλλά προβληματα βιοπορισμού που έχω, οχι τραγικά εννοείται, εχω όρεξη για γαμησι κάθε ώρα, κάθε στιγμή. Και όχι μόνο για γαμησι, παιζω 6 επί 6 με φίλους μια και δυο φορες την εβδομάδα και μπασκετακι. Αλλά και τρέχω. Και ας την άλλη μέρα με ποναει όλο μου το κορμί από τους κραδασμούς. Στα παπαρια μου.
RespectΡε συ @Σαβουρογάμης μήπως θες κωλο για να επανέλθουν όλα φυσιολογικά; Το γκροβερ είναι θαυματουργό να ξέρεις....!
Τεσπα αν θες την άποψη μου πηγαινε σε έναν ψυχολόγο. Δεν δικαιολογειται η κατάσταση σου. Όλα τα αλλά για σωστή διατροφη είναι στο 10% του θέματος σου. Το υπόλοιπο 90% είναι η ψυχική σου υγεία, κάτι σε βασανίζει. Πιθανόν οικονομικα προβληματα.
Εγώ παω 44, δουλευω σε συνεργείο επί 26 συναπτά έτη, εχω διαλυσει το σώμα μου από τη δουλειά και τον ερασιτεχνικο αθλητισμό. Μέση για σπονδυλοδεσια, γονατα κατεστραμμένα, διαρκής πονος παντου. Παρολαυτα γαμαω όσο δε φανταζεσαι, σαν 18χρονος, άμεση στηση και στην πραγματικη μου ηλικία σε εμπειρία. Και τρεις φορές σε 90 λεπτά με καλή διάρκεια. Βέβαια παρολα τα οικονομικά και αλλά προβληματα βιοπορισμού που έχω, οχι τραγικά εννοείται, εχω όρεξη για γαμησι κάθε ώρα, κάθε στιγμή. Και όχι μόνο για γαμησι, παιζω 6 επί 6 με φίλους μια και δυο φορες την εβδομάδα και μπασκετακι. Αλλά και τρέχω. Και ας την άλλη μέρα με ποναει όλο μου το κορμί από τους κραδασμούς. Στα παπαρια μου.
Σορυ λάθος. @Savourogamhs εννοουσα.με
μπέρδεψες
με το δημιουργό
του
νήματος
Εντάξει φίλε, εσύ είσαι η εξαίρεση, δεν είναι το στάνταρ στα 40+ να γαμαει κάποιος 3 φορές σε 1.5 ώρα.Ρε συ @Σαβουρογάμης μήπως θες κωλο για να επανέλθουν όλα φυσιολογικά; Το γκροβερ είναι θαυματουργό να ξέρεις....!
Δε νομίζω να είμαι η εξαίρεση.Εντάξει φίλε, εσύ είσαι η εξαίρεση, δεν είναι το στάνταρ στα 40+ να γαμαει κάποιος 3 φορές σε 1.5 ώρα.
Έχω μιλήσει με αρκετά άτομα στην ηλικία αυτή, γιατί εκεί παίζω και εγώ και κανείς δεν βγάζει καν δεύτερη φορά μέσα σε μια ώρα.
Ίσως να έχει να κάνει και ότι είσαι άνθρωπος της διανόησης...ας μας πει και ο @Αγράμματος τις επιδόσεις του, να βγει ένα συμπέρασμα.Δε νομίζω να είμαι η εξαίρεση.