Νέα

Είναι οι Ρωσίδες οι πιο ωραίες γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Gang
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.352
Πόντοι
3.656
Έχουμε βοηθήσει ποικιλοτρόπως στην άνοδο Α.Ε.Π. Ρωσίας και Ουκρανίας κυρίως.Εμεις είμαστε αρμόδιοι για την εξωτερική και οικονομική πολιτική της Ελλάδος προς το Αν.Μπλοκ και όχι οι ξενερωτοι που έχουν υπουργικές θέσεις.
Υπάρχουν όμως και έλληνες, που πληρώνουν ελληνίδες , για στραπόνιασμα και ζεστό κάτουρο . Αυτοί είναι πατριώτες. Μένει το χρήμα στην ελλάδα.
Και αγαπούληδες καληνυχτάκηδες που τρώνε 1000πλασια από τους πουτανιάρηδες σε ψαροταβέρνες και σουσάδικα και δεν γαμάνε.
Κι αυτοί βοηθάνε την ελλάδα.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.171
Πόντοι
456
Ναι.

Το πρόβλημα είναι πως πέραν των εκδιδόμενων που πληρώνεις και κάνεις τη δουλειά σου όλες οι άλλες δεν είναι απλά κοπέλες με ψυχολογικά είναι ψυχολογικά με ωραίο κώλο. ΜΑΚΡΥΑ απο ανατολικό μπλόκ. Ειλικρινά πιστεύω πως οι περισσότερες είναι απλά επικίνδυνες για τη ψυχική και σωματική υγεία.

Εγγρ.
27 Σεπ 2022
Like
133
Πόντοι
0
Είναι.. αδέλφια που θέλουμε τις γκόμενες του πρώην ανατολικού μπλοκ ας ενωθούμε.. να σε περιποιούνται δύο μουνες Ρωσίδες και τι στον κόσμο.. με τα ταλέντα τους..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Ναι.

Το πρόβλημα είναι πως πέραν των εκδιδόμενων που πληρώνεις και κάνεις τη δουλειά σου όλες οι άλλες δεν είναι απλά κοπέλες με ψυχολογικά είναι ψυχολογικά με ωραίο κώλο. ΜΑΚΡΥΑ απο ανατολικό μπλόκ. Ειλικρινά πιστεύω πως οι περισσότερες είναι απλά επικίνδυνες για τη ψυχική και σωματική υγεία.
Και ΤΕΜΠΕΛΕΣ όσο δεν πάει

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.171
Πόντοι
456
Και ΤΕΜΠΕΛΕΣ όσο δεν πάει
Αυτό δε το ξέρω.

Ξέρω fact πως καπνίζουν και πίνουν σα να μην υπάρχει αύριο (ξέρω τυπάρα που πήγε με actual μοντέλο απο τη Μολδαβία για να του πεθαίνει απο καρκίνο στα πνευμόνια λίγα χρόνια αργότερα) , τρώνε βρομόξυλο απο τους πατεράδες η πατριούς (ενίοτε both) οπότε τις μένουν τρομακτικά ψυχολογικά προβλήματα και θέλουν να τις έχεις βασίλισες. Είναι uncapable απο το να δείξουν αγάπη όχι γιατί δε θέλουν αλλά γιατί απλά δε ξέρουν. Οι περισσότερες είναι αρκετά σκυλιά με τους άντρες τους οποίους τους χρησιμοποιούν όσο δε πάει. Παίρνουν αυτό που θέλουν να πάρουν μετά επόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόμενος. Υπάρχουν περιπτώσεις μέχρι και γυναικών απο το ανατολικό μπλοκ που δολοφονούν τους άντρες τους μόλις τους γράψουν τη περιουσία.

Σε γενικές γραμμές άμα γουστάρεις ανατολικό μπλοκ τότε καλό θα ήταν εκτός απο make up , ρούχα και σαμπάνιες να πληρώσεις και έναν ψυχολόγο για τη γυναίκα σου.

Στα καλά τους είναι όμορφες , ευαίσθητες (σε χαζό βαθμό) και πανέξυπνες.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Αυτό δε το ξέρω.

Ξέρω fact πως καπνίζουν και πίνουν σα να μην υπάρχει αύριο (ξέρω τυπάρα που πήγε με actual μοντέλο απο τη Μολδαβία για να του πεθαίνει απο καρκίνο στα πνευμόνια λίγα χρόνια αργότερα) , τρώνε βρομόξυλο απο τους πατεράδες η πατριούς (ενίοτε both) οπότε τις μένουν τρομακτικά ψυχολογικά προβλήματα και θέλουν να τις έχεις βασίλισες. Είναι uncapable απο το να δείξουν αγάπη όχι γιατί δε θέλουν αλλά γιατί απλά δε ξέρουν. Οι περισσότερες είναι αρκετά σκυλιά με τους άντρες τους οποίους τους χρησιμοποιούν όσο δε πάει. Παίρνουν αυτό που θέλουν να πάρουν μετά επόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόόμενος. Υπάρχουν περιπτώσεις μέχρι και γυναικών απο το ανατολικό μπλοκ που δολοφονούν τους άντρες τους μόλις τους γράψουν τη περιουσία.

Σε γενικές γραμμές άμα γουστάρεις ανατολικό μπλοκ τότε καλό θα ήταν εκτός απο make up , ρούχα και σαμπάνιες να πληρώσεις και έναν ψυχολόγο για τη γυναίκα σου.

Μιλάς για Ρωσίδες και ουκρανες;

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.312
Πόντοι
2.257
Άν δεν χάναμε τον Αντρέα από προβοκάτσια των απέναντι, το Πασόκ θα είχε φέρει και κουκλάρες ΚΑΙ καλόψυχες Ρωσίδες. Άς όψεται η ζηλιάρα η Μιμή.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.908
Πόντοι
3.656
Αυτό δε το ξέρω.

Μιλάς προφανώς γι'αυτές που ζήσαν κομμουνισμό και κουβαλάνε τα κατάλοιπα.Οι νέες γενιές που μεγαλώσαν με κινητά και ινσταγκραμ,δεν έχουν και μεγάλη διαφορά με τις δυτικές

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.237
Πόντοι
3.846
Οι Ρωσίδες έχουν πιο παλαιάς κοπής νοοτροπία (σε σχέση ας πούμε με Βόρεια Ευρώπη, Γερμανία, Γαλλία, Αμερική). Θέλουν τον άντρα προστάτη, να τους ψωνίζει, να τις φροντίζει. Η διαφορά με τις Ελληνίδες είναι ότι περιπιούνται πολύ περισσότερο τον εαυτό τους ,μετά τα 50 θα τις δεις να μη γερνάνε όμορφα αλλά αυτό συμβαίνει στις περισσότερες. Επίσης είναι πολύ πιο καλλιεργημένες και ευγενικές σε σχέση με τις Ελληνίδες.

Για αυτό και η πιο πετυχημένη μου σχέση ήταν με Ρωσίδα μόνιμη κάτοικο Ελλάδας.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Γενικά για τις σλάβες.
Καμία σχέση τότε αυτά που λες με την πραγματικότητα. Έχεις βγάλει συμπέρασμα από 5-10 περιπτώσεις βλέποντας τις ειδήσεις ή από σχόλια εδώ μέσα και έχεις παραβλέψει πώς φέρονται οι υπόλοιπες χιλιάδες σλαβες στην πραγματική ζωή.

Έχοντας ζήσει και δουλέψει για χρόνια με Πολωνούς, Ουκρανους και Ρωσους, βλέπω πώς φέρονται και οι γυναίκες τους αφού έχω κάνει σχέση ή έχω πηδήξει αρκετές από αυτές.

Καταρχήν παντρεύονται γενικά από μικρές. Πολλές από αυτές μέχρι τα 25 έχουν ήδη ένα παιδί και είναι πάντα δίπλα στον άνδρα τους. Μιλάμε σε φάση να φέρνουν μέχρι τις παντόφλες όταν αυτός γυρίσει από τη δουλειά. Το φαγητό είναι πάντα έτοιμο στο σπίτι, ενώ πολλές φορές αυτές τρέχουν για τα ψώνια του σπιτιού. Πάντα είναι μαζί και κυκλοφορούν έξω μαζί.
Κάποιες πιο ταξιδιαρες ζητάνε και ταξίδια και δώρα, αλλά γενικά είναι ευχαριστημένες αν ο άνδρας τις περιποιείται, τους φέρεται και τις γαμαει καλά. Οι πιο πολλές είναι χαρούμενες απλά με το να έχουν μια οικογένεια.

Δεν είναι τυχαίο που πολλές Ουκρανες και Ρωσίδες παντρεύονται κυπραιους μόλις έρθουν Κύπρο και μιλάμε για πριν τον πόλεμο. Δεν κοιτάνε τόσο την εμφάνιση, αλλά μια σταθερή κατάσταση με οικονομική άνεση μέσα στο σπίτι, ότι κάθε γκόμενα θα κοιτούσε. Αλλά δεν μιλάμε ότι ζητάνε αυτοκίνητα και λούσα. Απλά μια εξασφάλιση. Και πίστεψε με, οι πιο πολλές θα μείνουν πιστές και δίπλα στον άνδρα τους μέχρι τέλους.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.237
Πόντοι
3.846
Πολύ σωστός ο xenitemenos.

Stories