Νέα

Η ζωή είναι δύσκολη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.719
Πόντοι
3.656
Καλησπέρα σε ολη την παρέα του bou :grouphug:

Ανοίγω αυτό το νήμα απλά για να παραθέσω κάποιες σκέψεις, και να γίνει ανταλλαγή απόψεων με τα αξιοσέβαστα και έμπειρα μέλοι του σαιτ....Εξάλλου είμαι σίγουρος πως αυτό το σαιτ πολλοί απο εμάς το χρησιμοποιούμε ως ένα είδος ψυχοθεραπείας...Δεν θέλω να ρίξω κανέναν ψυχολογικά ή να "κλαψομουνιασω"..απλά να σας πω κάποιες σκέψεις μου..

Όπως λέει και ο τίτλος....Η ζωή είναι δύσκολη, ειδικά για τον δυτικό άντρα πλέον. Όποια πτυχή της ζωής μας και να σκεφτώ, περιτριγυρίζεται απο δυσκολία. Εργασιακά? Καλως ήρθες στον στοίβο μάχης, που ο καθένας πατάει επί πτωμάτων...Πάντου να σε εκμεταλλευτούν, μισθοί πείνας, βάναυσα ωράρια....Θες να ανοίξεις δικιά σου επιχήρηση? Ετοιμάσου να σε ξεκωλλιάσει το Ελληνικό κράτος που στα πάντα απέναντι σου είναι εχθρικό...Γενικά οι προοπττικές, ειδικά στην Ελλλάδα να βγάλεις ΚΑΛΑ λεφτά είναι ελάχιστες, γιατί εδώ κάνουν κουμάντο μόνο οι μεγαλοκαρχαρίες και οι μαφίες, και αν δεν είσαι απο αυτό το συνάφι δύσκολα τα πράγματα...θα δουλεύεις μια ζωή σαν το σκυλί για να ζεις μέσα στην θλίψη και την μετριότητα

Θες να βρεις γκόμενα? Καλή τύχη να βρεις με όλες πλέον που έχουν άπειρες επιλογές και μπορούν να σε κερατώσουν όποτε γουστάρουν, το παίζουν δύσκολες, και γενικά το θέμα αυτό είναι χιλιοειπωμένο στο σαιτ, και όλοι ξέρουμε λίγο πολύ τι συμβαίνει...

Θες φιλία? Δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να βρεις αληθινή φιλία, ειδικά μετά από κάποια ηλικία, να βρεις κάποιον φίλου που πραγματικά νοιάζεται για εσένα και εσύ για αυτόν...να δημιουργήσετε έναν αληθινό δεσμό....οι περισσότερες "φιλίες" φαίνονται να στηρίζονται στο συμφέρον και στην επιφανειακή φιλία του να παιρνάμε καλά

Θες οικογένεια? Άντε να βρεις την κατάλληλη, που να μην έχει τα μυαλά πάνω απτο κεφάλι της, και να μην σε χωρίσει με την πρώτη δυσκολία βάζοντας εσένα να πληρώνεις διατροφές και μλκιες...αλλά ακόμα και να την βρεις...εαν δεν έχεις αρκετά λεφτά για να εξασφαλίσεις το μέλλον του παιδιού σου...είναι ηθικό να το φέρεις σε έναν τέτοιο κόσμο?

Γενικά τα πάντα φαντάζουν τόσο δύσκολα και διεφθαρμένα πλέον, και δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός νομίζω πάμε προς το χειρότερο. Απορώ πως γίνεται κάποιος να τα σκέφτεται αυτά και να μην πέφτει σε θλίψη και απελπισία...Φυσικά υπάρχουν και οι διάφοροι περισπασμοί για να μην τα σκεφτόμαστε όπως οι ομάδες, η τηλεόραση, τα κουτσομπολιά των celebrity κλπ, αλλά νομίζω εαν κάποιος αρχίσει να αντιλαμβάνεται το τι συμβαίνει τριγύρω μας, πέφτει σε κατάθλιψη....Πολλές φορές όταν τα σκέφτομαι όλα αυτά νιώθω να μην με χωράει ο τόπος, εντελώς χαμένος και παγιδευμένος
τύπε υπάρχουν λύσεις...

μπορεί κανείς να κόψει τη μασαμπούκα, να ξεκινήσει ένα άθλημα, να κάνει μπάνιο και να βουρτσίζει τα δόντια του κάθε μέρα, να βάζει πλυντήριο κάθε βδομάδα και όχι κάθε τρίμηνο και έτσι θα βρει γκόμενα....

μετά μπορεί να παρατήσει να πιστεύει ότι η ζωή του χρωστάει 8 ώρες εύκολης δουλειάς για 1500 ευρώ μισθό...και να βγει στη γύρα να κάνει καμία πιο βαριά δουλειά που θα πάρει καλό μεροκάματο....

τέλος αν και αυτά δε φτάσουν μπορεί να περάσει μια βόλτα από το ΚΑΤ και από το εθνικό κέντρο αποκατάστασης να δει τι σημαίνει να είσαι χαμένος και παγιδευμένος και να ευχαριστεί την τύχη του που γεννήθηκε δυτικός άντρας και όχι σκουρόχρωμος σε καμιά φαβέλα ή σε καμιά χώρα με εμφύλιο :hi:

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
τύπε υπάρχουν λύσεις...

μπορεί κανείς να κόψει τη μασαμπούκα, να ξεκινήσει ένα άθλημα, να κάνει μπάνιο και να βουρτσίζει τα δόντια του κάθε μέρα, να βάζει πλυντήριο κάθε βδομάδα και όχι κάθε τρίμηνο και έτσι θα βρει γκόμενα....

μετά μπορεί να παρατήσει να πιστεύει ότι η ζωή του χρωστάει 8 ώρες εύκολης δουλειάς για 1500 ευρώ μισθό...και να βγει στη γύρα να κάνει καμία πιο βαριά δουλειά που θα πάρει καλό μεροκάματο....

τέλος αν και αυτά δε φτάσουν μπορεί να περάσει μια βόλτα από το ΚΑΤ και από το εθνικό κέντρο αποκατάστασης να δει τι σημαίνει να είσαι χαμένος και παγιδευμένος και να ευχαριστεί την τύχη του που γεννήθηκε δυτικός άντρας και όχι σκουρόχρωμος σε καμιά φαβέλα ή σε καμιά χώρα με εμφύλιο :hi:
Είμαστε τυχεροί γεννηθήκαμε στο ελλαντσ της ΝΔ και του κουλή, αυτό ξέχασες να το γραψεις

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.719
Πόντοι
3.656
Είμαστε τυχεροί γεννηθήκαμε στο ελλαντσ της ΝΔ και του κουλή, αυτό ξέχασες να το γραψεις
Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο.

Είσαι τυχερός σε σχέση με το 50% (τουλάχιστον) του πληθυσμού της γης. Εκ των οποίων οι ποιο άτυχοι ζουν κάτω από το όριο της φτωχιας, χωρίς στοιχειώδη περίθαλψη, μερικοί για να έχουν νερό περπατάνε με μπιτόνια 2χλμ για να το φέρουν στο σπίτι τους, και άλλοι ζουν σε χώρες που αν εκφέρεις άποψη διαφορετική από την θρησκεία η την κυβέρνηση της χώρας σου κόβουν το χέρι ή σε εκτελούν.

Κάποιοι λιγότερο ακόμα τυχεροί ζουν εδώ και αιώνες με μόνιμο πόλεμο και τα προβλήματα τους δεν είναι αν θα πάρουν μεγαλύτερο μισθό αλλά αν θα βομβαρδίσουν το σχολείο των παιδιών τους. Αυτοί οι συγκεκριμένοι πληρώνουν το τίμημα του να έχεις εσύ και εγώ εδώ ντίζελ σε αφθονία.

Όποτε ναι το αν δουλεύεις σκληρά και παίρνεις 800 ευρώ και πρέπει να ζεις στο σπίτι των γωνιών σου δεν είναι και τύχη βουνό...αλλά δεν είναι και για να κλαίγεσαι...

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.420
Πόντοι
206
ταινιαρα, αν δεν την εχεις δει, να την δεις (και επειδη ειναι 3ωρη, μετα θα φας και χρονο online να ξεκλειδωσεις μπολικα νοηματα που ισως προσπερασες). Απο τους δημιουργους του ματριξ, με φοβερο soundtrack :thumbsup:

Βασίστηκε στο πολύ καλό ομώνυμο βιβλίο του Ντέιβιντ Μίτσελ. Το βιβλίο έχει εξαντληθεί. Όμως ήμουν τυχερός και το βρήκα σε δανειστική βιβλιοθήκη.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.790
Πόντοι
1.446
Περαστικά στον άνθρωπο σου και φρόντισε στο εξής να στενοχωριέσαι όσο γίνεται λιγότερο γιατί αυτό ξαπεστειλε τον μέγα Γεωργίου.
Σε ευχαριστώ... Να είσαι καλά Αργύρη... Με υγεία σε εσένα και τους δικούς σου...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Βασίστηκε στο πολύ καλό ομώνυμο βιβλίο του Ντέιβιντ Μίτσελ. Το βιβλίο έχει εξαντληθεί. Όμως ήμουν τυχερός και το βρήκα σε δανειστική βιβλιοθήκη.
λογικο τετοιο στορυ να εχει λογοτεχνικες βασεις, γιαυτο βγηκε και μεγαλη η ταινια. Εν τω μεταξυ παιζουν και ηθοποιαρες.

ακομα και τωρα αμα ψαξω το σκληρο θα βρω το soundtrack που με ειχε συνεπαρει.
κατεβασμενο ξημερωματα του 2013 :woldman:

1686077017779.png

ακου μουσικαρα δηλαδη

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.858
Πόντοι
3.846

Ανοίγω αυτό το νήμα απλά για να παραθέσω κάποιες σκέψεις, και να γίνει ανταλλαγή απόψεων με τα αξιοσέβαστα και έμπειρα μέλοι του σαιτ....Εξάλλου είμαι σίγουρος πως αυτό το σαιτ πολλοί απο εμάς το χρησιμοποιούμε ως ένα είδος ψυχοθεραπείας...Δεν θέλω να ρίξω κανέναν ψυχολογικά ή να "κλαψομουνιασω"..απλά να σας πω κάποιες σκέψεις μου..

Όπως λέει και ο τίτλος....Η ζωή είναι δύσκολη, ειδικά για τον δυτικό άντρα πλέον. Όποια πτυχή της ζωής μας και να σκεφτώ, περιτριγυρίζεται απο δυσκολία. Εργασιακά? Καλως ήρθες στον στοίβο μάχης, που ο καθένας πατάει επί πτωμάτων...Πάντου να σε εκμεταλλευτούν, μισθοί πείνας, βάναυσα ωράρια....Θες να ανοίξεις δικιά σου επιχήρηση? Ετοιμάσου να σε ξεκωλλιάσει το Ελληνικό κράτος που στα πάντα απέναντι σου είναι εχθρικό...Γενικά οι προοπττικές, ειδικά στην Ελλλάδα να βγάλεις ΚΑΛΑ λεφτά είναι ελάχιστες, γιατί εδώ κάνουν κουμάντο μόνο οι μεγαλοκαρχαρίες και οι μαφίες, και αν δεν είσαι απο αυτό το συνάφι δύσκολα τα πράγματα...θα δουλεύεις μια ζωή σαν το σκυλί για να ζεις μέσα στην θλίψη και την μετριότητα

Θες να βρεις γκόμενα? Καλή τύχη να βρεις με όλες πλέον που έχουν άπειρες επιλογές και μπορούν να σε κερατώσουν όποτε γουστάρουν, το παίζουν δύσκολες, και γενικά το θέμα αυτό είναι χιλιοειπωμένο στο σαιτ, και όλοι ξέρουμε λίγο πολύ τι συμβαίνει...

Θες φιλία? Δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να βρεις αληθινή φιλία, ειδικά μετά από κάποια ηλικία, να βρεις κάποιον φίλου που πραγματικά νοιάζεται για εσένα και εσύ για αυτόν...να δημιουργήσετε έναν αληθινό δεσμό....οι περισσότερες "φιλίες" φαίνονται να στηρίζονται στο συμφέρον και στην επιφανειακή φιλία του να παιρνάμε καλά

Θες οικογένεια? Άντε να βρεις την κατάλληλη, που να μην έχει τα μυαλά πάνω απτο κεφάλι της, και να μην σε χωρίσει με την πρώτη δυσκολία βάζοντας εσένα να πληρώνεις διατροφές και μλκιες...αλλά ακόμα και να την βρεις...εαν δεν έχεις αρκετά λεφτά για να εξασφαλίσεις το μέλλον του παιδιού σου...είναι ηθικό να το φέρεις σε έναν τέτοιο κόσμο?

Γενικά τα πάντα φαντάζουν τόσο δύσκολα και διεφθαρμένα πλέον, και δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός νομίζω πάμε προς το χειρότερο. Απορώ πως γίνεται κάποιος να τα σκέφτεται αυτά και να μην πέφτει σε θλίψη και απελπισία...Φυσικά υπάρχουν και οι διάφοροι περισπασμοί για να μην τα σκεφτόμαστε όπως οι ομάδες, η τηλεόραση, τα κουτσομπολιά των celebrity κλπ, αλλά νομίζω εαν κάποιος αρχίσει να αντιλαμβάνεται το τι συμβαίνει τριγύρω μας, πέφτει σε κατάθλιψη....Πολλές φορές όταν τα σκέφτομαι όλα αυτά νιώθω να μην με χωράει ο τόπος, εντελώς χαμένος και παγιδευμένος
Και γιατί δεν αλλάζεις τον τόπο;
Ξέχασα, θέλει πολλά κότσια κάτι τέτοιο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297
Και γιατί δεν αλλάζεις τον τόπο;
Ξέχασα, θέλει πολλά κότσια κάτι τέτοιο.
Βασικά κίνηση απελπισίας είναι...κοτσια θέλει να παλεύεις εκεί που είσαι ακόμα και αν παλεύεις εναντιον όλων.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306

Να γίνεις ανατολικός όχι δυτικός.
Εγώ έχω αλλάξει τρεις γυναίκες και τέσσερα αυτοκίνητα.
Δύο τα τρακαρα.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Η ζωή εντάξει είναι μαλακια αλλα τι να κάνουμε;
Εμένα μια τυπική μέρα είναι ξυπνάω πρωί πρωί παίρνω μια μπύρα από το ψυγείο μπαίνω στο αμάξι και πρέπει να αποφασίσω που θα πάω. στα φωτοβολταϊκά της γυναίκας μου; Στη δομή ΜΚΟ που είναι μέτοχος η γυναίκα μου; να κατέβω κέντρο για κάνα πουτσο; ή να πάω στο κτήμα με τις ελιές;

Αν δεν με έχει πιάσει η πρώτη μπύρα που θα με πιάσει γιατί ρίχνω μέσα και λίγο jack Daniels που το έχω στο ντουλαπάκι αφήνω το αμάξι να αποφασίσει που θα με πάει.

Και εκεί που ακούω τέρμα το μια ζωή μέσα στους δρόμους με τον Μπιαμπικη και έχω εργαστεί σκληρά σπρώχνοντας καμία πουτανα, κοβωντας τα χορτάρια στο κτήμα ή τα φωτοβολταϊκά, ή ελέγχοντας τα παιδιά αν τα έχουν όλα καθαρά στην δομή, φτάνει χωρίς να το καταλάβω το μεσημεράκι με την ζέστη..... Και πρέπει να ξεκουραστεί το κορμί μου και να επιβραβευσω τον εαυτό μου με μια Κάιζερ.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Και πρέπει να ξεκουραστεί το κορμί μου και να επιβραβευσω τον εαυτό μου με μια Κάιζερ.
Επρεπε να φτασω στο τελος της παραγραφου για να καταλαβω πως λες παραμυθια.
Καιζερ και μια τυπε δε:headbaning1: γινεται, αρα λες παραμυθια

Ειναι σαν τα Lays...

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Η υπόλοιπη μερα είναι αφιερωμένη στον εαυτό μου δεν κάνει η εργασία να μη μας αφήνει λίγο προσωπικό χρόνο. Λιγο bou, λιγο καπουτσίνο λίγο πουτσινο καμία μπυρουλα

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Επρεπε να φτασω στο τελος της παραγραφου για να καταλαβω πως λες παραμυθια.
Καιζερ και μια τυπε δε:headbaning1: γινεται, αρα λες παραμυθια

Ειναι σαν τα Lays...
Πίστεψε το μυστικό είναι στο λίγο.
Μη κάνεις μαλακίες και πίνεις πολλές μαζί να τις μοιράζεις στην μέρα. Αλλιώς θα γίνεις αλκοολικός. Άλλο να πίνεις 6 ολες μαζί μπύρες, τότε είσαι αλκοολικός.
Κάθε 4 ώρες μια μπυρουλα αυτό είναι το σωστό με μέτρο.

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Ο Αργυρός παει και με τα 2,το ψινακη γάμου σε για να γίνει διάσημος, ο Οικονόμοπόλος είναι πουστης,θεούσα, πάει σε μοναστήρια και έτσι, ο τρανός πάει με γυναίκες, τους 2 πρώτους τους λέω γιατί τους γουστάρουν οι ελλεινιδες, κοα μετά λένε, μα που πήγαν οι άντρες έγινε όλοι γκει όταν λεεν άντρες αυτούς εννοουν
Ο τρανος πάει με γυναίκες αλλά είναι φλωρουμπα τελείως και οι άλλοι 2 επίσης είναι εκτός από φλωροι και αδερφές κανονικες ο τρανος είναι μόνο Φλώρος όχι αδερφή κανονική.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Ρε πουστη μου θα με νευριασετε. Τι Τρανός Οικονομόπουλος και Καπουτζίδης
Αυτα είναι τα σημερινά πρότυπα άντρα;
Εμείς είχαμε Τράγκα Φιλιππίδη Γεωργίου Σφακιανάκη ΑΝΤΡΕΣ περπάταγαν και μύριζε βαρβατιλα όλη η περιοχή, μια φορά την εβδομάδα έκαναν μπάνιο. Και δεν έπλεναν ποτέ τα αρχιδια.

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Βασικά κίνηση απελπισίας είναι...κοτσια θέλει να παλεύεις εκεί που είσαι ακόμα και αν παλεύεις εναντιον όλων.
Συγγνώμη αδερφέ αλλά ο χρόνος μου εδώ είναι περιορισμένος. Σιγά μη χαλάσω όλη μου τη Ζωή προσπαθώντας να αλλάξω το μπουρδέλο.
Αλλάζω χώρα και το μπουλο! Εσείς καθιστέ εδώ να τα βγάλετε πέρα με ένα χιλιάρικο το μηνά και να μη σας περισσεύει τίποτα!
Ναι, το εξωτερικό θέλει κοτσια κατά τη γνώμη μου και όχι το να κάθεσαι στη μπουρδέλοχωρα και να επιβίωνεις με ένα χιλιάρικο όπως έχεις συνηθίσει.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96

Θα συμφωνήσω αλλά όχι σε όλα!
Ναι το εργασιακό και η χώρα είναι για το μπουτσο εντελώς. Δυστυχώς έτσι είναι και δύσκολα θα αλλάξει αυτό. Η χώρα είναι μονό για διακοπές καλή.
Όσον αφορά τις γκόμενες είσαι λίγο υπερβολικός δεν είναι όλες άχρηστες ούτε είναι τόσο χαλιά η κατάσταση. Ούτε εύκολο είναι βεβαία. Πάνω κάτω καλά τα λες αλλά λίγο υπερβολικός.
Όσον αφορά τις φιλίες θα διαφωνήσω. Δεν είναι θέμα χώρας αυτό. Ευτυχώς εγώ είμαι τυχερός κ έχω καλούς φίλους!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.935
Πόντοι
6.515
Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο.

Είσαι τυχερός σε σχέση με το 50% (τουλάχιστον) του πληθυσμού της γης. Εκ των οποίων οι ποιο άτυχοι ζουν κάτω από το όριο της φτωχιας, χωρίς στοιχειώδη περίθαλψη, μερικοί για να έχουν νερό περπατάνε με μπιτόνια 2χλμ για να το φέρουν στο σπίτι τους, και άλλοι ζουν σε χώρες που αν εκφέρεις άποψη διαφορετική από την θρησκεία η την κυβέρνηση της χώρας σου κόβουν το χέρι ή σε εκτελούν.

Κάποιοι λιγότερο ακόμα τυχεροί ζουν εδώ και αιώνες με μόνιμο πόλεμο και τα προβλήματα τους δεν είναι αν θα πάρουν μεγαλύτερο μισθό αλλά αν θα βομβαρδίσουν το σχολείο των παιδιών τους. Αυτοί οι συγκεκριμένοι πληρώνουν το τίμημα του να έχεις εσύ και εγώ εδώ ντίζελ σε αφθονία.

Όποτε ναι το αν δουλεύεις σκληρά και παίρνεις 800 ευρώ και πρέπει να ζεις στο σπίτι των γωνιών σου δεν είναι και τύχη βουνό...αλλά δεν είναι και για να κλαίγεσαι...
το κακο στην ελλαδα σημερα ειναι οτι οι νεοι που θα μεινουν εδω θα ζησουν πολυ χειροτερα γιατι ειναι φορτωμενοι με χρεη των παππουδων και των πατεραδων τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom