Νέα

Η ζωή είναι δύσκολη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.687
Πόντοι
6.946
Δεύτερο account είναι. Έμπλεξε τα accounts :hi:
είνει 3 λογαριασμοί συγκεκριμένοι που τα έχουν κάνει ταναπου σε ΟΛΑ τα νήματα. Νεκρανάσταση νημάτων, απαντήσεις και σχολιασμοί ακατάπαυστοι και ανούσιοι.

Άλλος-άλλοι με τις γνωστές - διάσημες.

Κλώνοι ατελείωτοι, λερναίες ύδρες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.679
Πόντοι
9.297
Φλώροι είναι,nu male,δε είναι πουστηδες,ο Αργύρος όμως εκτός από φλωρος είναι και πουστης δε έχει κυκλοφορήσει ποτέ με γυναίκα εκτός από μια φορά.
Μην νομίζεις ότι και ο ίδιος έχει πολυν χρόνο για βολτουλες...στην πραγματικότητα νομίζω ότι προσέχει και λίγο τον εαυτό του και όχι μετά την κούραση της δουλειάς να παρτουζωνεται με πέντε -εξι γκόμενες.

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Μην νομίζεις ότι και ο ίδιος έχει πολυν χρόνο για βολτουλες...στην πραγματικότητα νομίζω ότι προσέχει και λίγο τον εαυτό του και όχι μετά την κούραση της δουλειάς να παρτουζωνεται με πέντε -εξι γκόμενες.
Ποιας δουλειας ρε μαν?το να τραγουδάς δε είναι δουλειά κωλοβαρεμα είναι μη λέμε και μαλακίες.Απλα να λες είναι ξεκάθαρος μπάι και δε ασχολείται με γκόμενες

OP
OP
goustarwnaxunw

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.189
Πόντοι
456
Παιδια συμφωνώ πως το πιο σημαντικό πράγμα είναι η υγεία, και η ζωή μπορεί να είναι όμορφη...Αυτό που θέλω να πω είναι πως στο ελλαδισταν την ζούνε μόνο οι διάσημοι και οι φραγκάτοι...οι υπόλοιποι φυτοζωούν και ζουν με το σταγονόμετρο, αντί να την ζούμε τώρα που μπορούμε

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.679
Πόντοι
9.297
Ποιας δουλειας ρε μαν?το να τραγουδάς δε είναι δουλειά κωλοβαρεμα είναι μη λέμε και μαλακίες.Απλα να λες είναι ξεκάθαρος μπάι και δε ασχολείται με γκόμενες
Κοίτα,αυτοί που βγαίνουν φόρα παρτίδα σε διάφορες κωλοφυλλαδες μπορεί να ενημερώνουν οι ίδιοι φωτογράφους για το που είναι .
Ο τύπος μπορεί να έχει γκόμενα που να την βλέπει στο σπίτι του η στο σπίτι της.
Υπάρχουν τρόποι...

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Κοίτα,αυτοί που βγαίνουν φόρα παρτίδα σε διάφορες κωλοφυλλαδες μπορεί να ενημερώνουν οι ίδιοι φωτογράφους για το που είναι .
Ο τύπος μπορεί να έχει γκόμενα που να την βλέπει στο σπίτι του η στο σπίτι της.
Υπάρχουν τρόποι...
Καταρχήν δε είναι μόνο αυτό ότι δε έχει παρουσιαστεί με γκόμενα αλλά του φαίνεται κιόλας δε έχει το αντρικό,αν τον δεις κουνιέται και κοιτάει σα ανοργασμικες ντίβα γκόμενα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.679
Πόντοι
9.297
Καταρχήν δε είναι μόνο αυτό ότι δε έχει παρουσιαστεί με γκόμενα αλλά του φαίνεται κιόλας δε έχει το αντρικό,αν τον δεις κουνιέται και κοιτάει σα ανοργασμικες ντίβα γκόμενα.
Καλά μην περιμένεις τίποτα βαρείς και ασηκωτους τύπου αρκουδομαγκα Μπισμπικη.

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Καλά μην περιμένεις τίποτα βαρείς και ασηκωτους τύπου αρκουδομαγκα Μπισμπικη.
Εε ναι ο μπισμπικης είναι αντρακλας με τα κιλά του αντρικά ρούχα αντρική φάτσα και ήταν και συναγωνιστής μας πήγαινε σε μπουρδέλα στα νιάτα του είχε πει σε συνέντευξη,τώρα ο Αργύρος τι να κλάσει?Φλώρικα ρούχα,φλωρικο σώμα,φλωρικο πρόσωπο και όχι μπουρδέλα ο Αργύρος αλλά ούτε τις έξω δε μπορεί να καταφέρει να γαμησει ο ανίκανος αφού είναι μπαι.Αν δεις ποιες τον θέλουν τον Αργυρό είναι μόνο κάτι ανοργασμικες ντίβες για τον πουτσο Καβάλα ξενερωτες ενώ τον μπισμπικη τον θέλουν γυναίκες που σέβονται τον εαυτό τους θέλοντας έναν αντρακλα δίπλα τους και όχι μια αδερφή σα τον Αργυρό ή τον τρανο που θέλουν δίπλα τους οι άχρηστες κρυομουνες και ξενερωτες(όσο δε παει) ντίβες.

Τελευταία τροποποίηση:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Αν δεχθεις τη θεωρια της μετεμψυχωσης (την δεχοταν και ο Πλατωνας αλλωστε αρα ειναι Ελληνικη), τοτε ουτε τα προβληματα υγειας εχουν σημασια.
Καθε ζωη ειναι απλα ενα μαθημα για την επομενη.
Τιποτα δεν πρεπει να μας χαλαει αφου στην τελικη θα πεθανουμε και θα ξαναγεννηθουμε καλυτεροι απο πριν εχοντας παρει ενα ακομα μαθημα.
ή μπορει σε καθε ζωη να κανεις τα ιδια ακριβως λαθη χωρις να μαθαινεις απο αυτα.
εγω ας πουμε δεν θυμαμαι τι εκανα λαθος στην προηγουμενη ζωη μου :confused:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Μερικα μαθηματα ισως και να χρειαζονται πολλες ζωες για να τα μαθεις
Μαλλον εχεις κολλησει σε καποιο μεγαλο μαθημα που θελει πολυ μελετη
σιγουρα το στοιχημα.
τζογαδορος πρεπει να ημουν και στην προηγουμενη ζωη μου :2funny:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.905
Πόντοι
3.506
Αν δεχθεις τη θεωρια της μετεμψυχωσης (την δεχοταν και ο Πλατωνας αλλωστε αρα ειναι Ελληνικη), τοτε ουτε τα προβληματα υγειας εχουν σημασια.
Καθε ζωη ειναι απλα ενα μαθημα για την επομενη.
Τιποτα δεν πρεπει να μας χαλαει αφου στην τελικη θα πεθανουμε και θα ξαναγεννηθουμε καλυτεροι απο πριν εχοντας παρει ενα ακομα μαθημα.
Το πιο δυσκολο πραγμα πραγματικα, ειναι τα παιδικα χρονια, που δεν εχεις καμια ελευθερια και μετα τα εφηβικα με τα αγχη της εφηβειας, το φοβο της απορριψης, τις γκομενες, τα ψυχολογικα κλπ.
Απαξ και ωριμασεις και γινεις σταρχιδιστης η ζωη ειναι ωραια, μια μεγαλη περιπετεια, μια παιδικη χαρα.
Με κάλυψες απόλυτα! Ακριβώς έτσι! Εγώ ταυτίζομαι περισσότερο στην θεωρία του βουδισμού, όπου απώτερος σκοπός είναι να είναι καποιος που λέμε ΖΕΝ, αλλα εδώ είμαστε για να βιώσουμε την ανθρώπινη φύση και σκοπός είναι να ζήσουμε τις πτυχές της χωρίς να ταυτιζόμαστε τελείως, για να το πω πιο απλά να αντιμετωπίζουμε οτι μας συμβαίνει σαν να μην συμβαίνει σε εμάς!! Φίλε παπαροτρίφτουλα όταν δεν μαθαίνεις από κάποιο λάθος σου θα επαναλαμβάνεται στο ίδιο μοτίβο αλλά με διαφορετικούς ανθρώπους και καταστάσεις ! Σκόρπιες σκέψεις ενός αγράμματου νεανία :confused:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
ή μπορει σε καθε ζωη να κανεις τα ιδια ακριβως λαθη χωρις να μαθαινεις απο αυτα.
εγω ας πουμε δεν θυμαμαι τι εκανα λαθος στην προηγουμενη ζωη μου :confused:
Σιγουρα επαιζες κοκκαλα στο Κολοσσαιο τυπε :headbaning1:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Με κάλυψες απόλυτα! Ακριβώς έτσι! Εγώ ταυτίζομαι περισσότερο στην θεωρία του βουδισμού, όπου απώτερος σκοπός είναι να είναι καποιος που λέμε ΖΕΝ, αλλα εδώ είμαστε για να βιώσουμε την ανθρώπινη φύση και σκοπός είναι να ζήσουμε της πτυχές τις χωρίς να ταυτιζόμαστε τελείως, για να το πω πιο απλά να αντιμετωπίζουμε οτι μας συμβαίνει σαν να μην συμβαίνει σε εμάς!! Φίλε παπαροτρίφτουλα όταν δεν μαθαίνεις από κάποιο λάθος σου θα επαναλαμβάνεται στο ίδιο μοτίβο αλλά με διαφορετικούς ανθρώπους και καταστάσεις ! Σκόρπιες σκέψεις ενός αγράμματου νεανία :confused:
ταινιαρα, αν δεν την εχεις δει, να την δεις (και επειδη ειναι 3ωρη, μετα θα φας και χρονο online να ξεκλειδωσεις μπολικα νοηματα που ισως προσπερασες). Απο τους δημιουργους του ματριξ, με φοβερο soundtrack :thumbsup:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.905
Πόντοι
3.506
ταινιαρα, αν δεν την εχεις δει, να την δεις (και επειδη ειναι 3ωρη, μετα θα φας και χρονο online να ξεκλειδωσεις μπολικα νοηματα που ισως προσπερασες). Απο τους δημιουργους του ματριξ, με φοβερο soundtrack :thumbsup:

Θα την τσεκάρω απόψε !! Καλά και το ματριξ πολλά νοήματα !!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Σιγουρα επαιζες κοκκαλα στο Κολοσσαιο τυπε :headbaning1:

λιονταρια απο ημιχρονο επαιζα σιγουρα

Joaquin Phoenix Reaction GIF

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Εισαι στα βαθια
Τζογος, ναρκωτικα και πουτανες ειναι τα μαθηματα που δεν μαθαινονται πληρως ποτε
Ο τζογος κρυβει απο πισω του το μηχανισμο λειτουργιας ολου του συμπαντος
Δηλαδη αν ειχες κατακτησει το μαθημα του τζογου θασουν Θεος παντογνωστης, οχι ανθρωπος
Το πιο βασικο ειναι το μετρο
Κι εγω παιζω αλλα οχι με παθος
Δηλαδη απο τα 10 που θα βγαλω θα παιξω το 1, χωρις ελπιδα οτι θα κερδισω, απλα για να μαθω
κοιτα, μεταξυ σοβαρου και αστειου, θεωρητικα τον κατεκτησα τον τζογο.
Εδω και μηνες κανω bonus hunt (εκμεταλλευομαι τις προσφορες των εταιριων) χωρις να ρισκαρω τιποτα.
Μετα τζογαρω μονο μερος των κερδων, βαζοντας παντα κατι στην τσεπη.

Ωραια, τωρα μου μενουν οι πουτανες και τα ναρκωτικα :headbaning1: Μετα θα ειμαι ελευθερος

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.294
Πόντοι
4.546
Παιδια συμφωνώ πως το πιο σημαντικό πράγμα είναι η υγεία, και η ζωή μπορεί να είναι όμορφη...Αυτό που θέλω να πω είναι πως στο ελλαδισταν την ζούνε μόνο οι διάσημοι και οι φραγκάτοι...οι υπόλοιποι φυτοζωούν και ζουν με το σταγονόμετρο, αντί να την ζούμε τώρα που μπορούμε
Δε θέλω να ακούω χαζομάρες. Όλα είναι θέμα νοοτροπίας. Αν νομίζεις ότι τίποτα δεν αξίζει, τότε δεν εκτιμάς αυτά που έχεις ( τα οποία αντικειμενικά μπορεί να είναι και αρκετά, τόσο υλικά όσο και άυλα αγαθά ).

bill.amusement32

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Τον μικρότερο γκόμενες τύπου Σαραφογλου τον θέλουν για ντελιβερα η για να τις βάζει βενζίνη ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ.
Μου αρέσει που έγραψα "δεν το θέτω πονηρά, απλά να σου δώσω ένα παράδειγμα ποια θεωρώ εγώ αξιόλογη". Το ότι κάποιος σου φέρεται ευγενικά (χωρίς συμφέρον, γιατί παίζει και αυτό) δε σημαίνει ότι 100% σου την πέφτει. Απλά προσωπικά έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση άτομα που δεν είναι καραψωνισμένα σαν κάτι 20χρονα influencers/"τραγουδίστριες".

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Πως ξέρεις ότι ο Αργυρός και ο Τρανός είναι πούστηδες;
Τους είδες να γαμιούνται από άλλον άντρα;
Τους είδες να γαμάνε άλλον άντρα;
Δεν μου λένε τίποτα σαν τραγουδιστές, ούτε τους ακούω, υπ΄όψιν...
Ο Αργυρός παει και με τα 2,το ψινακη γάμου σε για να γίνει διάσημος, ο Οικονόμοπόλος είναι πουστης,θεούσα, πάει σε μοναστήρια και έτσι, ο τρανός πάει με γυναίκες, τους 2 πρώτους τους λέω γιατί τους γουστάρουν οι ελλεινιδες, κοα μετά λένε, μα που πήγαν οι άντρες έγινε όλοι γκει όταν λεεν άντρες αυτούς εννοουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom