Εμένα η γυναίκα μου και "καλό μουνί" είναι και ξέρει να σφουγγαρίζει και κάθε μέρα που γυρνάω από τη δουλειά με περιμένει όπως έδειξα στις φωτογραφίες και με περιποιείται ακόμα και όταν δε φέρνω λεφτά στο σπίτι, που συμβαίνει τις περισσότερες φορές, αλλά δεν την πειράζει, της αρκεί να με βλέπει χαρούμενο και ξαλαφρωμένο όταν της μπουκώνω το λαρύγγι, και φυσικά μετά μου έχει έτοιμα τα καλύτερα γεμιστά στον κόσμο (συνταγή της μάνας μου, από τη Μακεδονία, και βέβαια η γυναίκα μου λατρεύει την πεθερά της). Και αν στο τέλος της εβδομάδας με δει εξαντλημένο και σκασμένο, καλεί τη φίλη της τη Βάνα και με βάζει να τη γαμάω, ενώ η γυναίκα μου παίρνει μάτι και αυνανίζεται μπροστά μας με το δονητή της.
Και μετά βέβαια ξυπνάω και συνειδητοποιώ ότι ήταν όνειρο και όχι μόνο αυτό, αλλά ότι μας περιμένουν άλλα τέσσερα χρόνια Μητσοτάκη και η γυναίκα μου λέει "να μην τον ψήφιζες και κομμένες οι πίπες", άσχετα αν δεν τον ψήφισα και άσχετα αν πλέον δε μου παίρνει πίπες παρά μόνο όταν θέλει να μου ζητήσει λεφτά.