Νέα

Η ζωή είναι δύσκολη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.288
Πόντοι
1.046
Ξαναλέω,μιλάω πάντα για την καλή περίπτωση

Άμα περνούσαν όλοι τόσο χάλια με τις σχέσεις τους,θα τις χωρίζανε
Ναι, αλλά επιμένω, αυτό με το "καλό μουνί", που μόλις γυρίζει σπίτι θα σε περιμένει με τις πλατφόρμες να σε ξαλαφρώσει από όλα με μια συγκλονιστική πίπα είναι ποπ φαντασίωση. Κάπως έτσι θα εννοείς φαντάζομαι :sunglasses::sunglasses::pipa1:

Image4429.jpg

Και όταν είναι εκείνη αγχωμένη, έχω τον τρόπο μου να τη χαλαρώνω, αυτά είναι αμοιβαία!

Image95.jpg

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.268
Πόντοι
2.306
Ρε μη σας περνει απο κατω τοσο ευκολα. Επειδη εδω στην καραγκιοζο Ελλαδα τα πραγματα ειναι δυσκολα οικονομικα για εσας αρα και για τις γυναικες (γι αυτο φερονται ετσι ) νομιζεται οτι παντου ειναι ετσι? Γραφτε στα αρχιδια σας τους ψευτο φιλους και ψευτο συγγενεις και ταξιδευται πρωτα τσεκαρεται καταστασεις οικονομια εργασιες σε αλλα κρατη και δεν μιλω για Ευρωπη αυτη ειναι τελειωμενη εδω και μια 10ετια αλλα για οπου αλλου σας κατσει ακομα και σε χωρες ποιο φτωχες οπου εκει μπορεις να ξεκινησεις κατι ευκολοτερα. Πας σε αλλα κρατη και δεν προλαβαινεις να γαμας σε αλλα δεν ξερεις ποια δουλεια να πρωτοκανεις εχει χωρες με κοστος ζωης 4 φορες ποιο χαμηλο απο Ελλαδα με βενζινη στα 0,35 σεντς εσυ διαλεγεις που. Συγκρινεις τα θετικα και τα αρνητικα( γιατι παντα υπαρχουν και αρνητικα) δοκιμαζεις και βλεπεις. Οι γνωσεις μονο που θα αποκτησεις και ο τροπος που θα βλεπεις μετα τον κοσμο θα σου επιστρεψει ολο τον χρονο και χρημα που εχασες. Μοναδικες προυποθεσεις ειναι να 1 εισαι νεος 2 να μην εισαι τεμπεληςκαι αναποφασιστος 3 υγιεις
Μονο με την πρώτη παραδοχή τυπε, να είσαι νέος, αποκλειεις το μισό σαιτ του μπου..

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Καλά, βρες ένα "καλό μουνί" και να δεις τι ωραία θα είναι να επιστρέφεις στο σπίτι. "Καλησπέρα αγάπη μου - Βγάλε τα παπούτσια σου! Μόλιε σφουγγάρισα". Και αυτό είναι το πιο γλυκό που θα ακούσεις. Ακόμα χειρότερα, ακόμα κι αν βρεις λιγότερο από καλό μουνί, ο συμβιβασμός δε θα σου βγει. Εκεί να δεις γλύκόλογα και χάδια (με την παντόφλα).

Από την άλλη, όπως δεν είναι δική σου δουλειά να λύσεις τα ψυχολογικά και τα κόμπλεξ της γυναίκας, το ίδιο δεν είναι δική της δουλειά αν επιστρέφεις στο σπίτι με νεύρα - δεν είναι φυσιολογική κατάσταση να συμβαίνει τακτικά και πρέπει να το λύσεις εσύ.
Τα καλά μουνιά δε ξέρουν να σφουγκαρισουν Τύπε, θα σε πει να της φέρνεις καμία αλβανιδα να καθαρίζει, γιατί η πρίγκιοεσες μας από το Αιγάλεω δεν ξέρουν από δουλειές του σπιτιου

podolagnos90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.713
Πόντοι
206
Το σώμα μου θέλει συνεχώς ξύρισμα ειδικά το καλοκαίρι ανα 3 η 4 ημέρες μετά οι τρίχες τσιμπάνε φαγουρίζουν !!!!

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ρε μη σας περνει απο κατω τοσο ευκολα. Επειδη εδω στην καραγκιοζο Ελλαδα τα πραγματα ειναι δυσκολα οικονομικα για εσας αρα και για τις γυναικες (γι αυτο φερονται ετσι ) νομιζεται οτι παντου ειναι ετσι? Γραφτε στα αρχιδια σας τους ψευτο φιλους και ψευτο συγγενεις και ταξιδευται πρωτα τσεκαρεται καταστασεις οικονομια εργασιες σε αλλα κρατη και δεν μιλω για Ευρωπη αυτη ειναι τελειωμενη εδω και μια 10ετια αλλα για οπου αλλου σας κατσει ακομα και σε χωρες ποιο φτωχες οπου εκει μπορεις να ξεκινησεις κατι ευκολοτερα. Πας σε αλλα κρατη και δεν προλαβαινεις να γαμας σε αλλα δεν ξερεις ποια δουλεια να πρωτοκανεις εχει χωρες με κοστος ζωης 4 φορες ποιο χαμηλο απο Ελλαδα με βενζινη στα 0,35 σεντς εσυ διαλεγεις που. Συγκρινεις τα θετικα και τα αρνητικα( γιατι παντα υπαρχουν και αρνητικα) δοκιμαζεις και βλεπεις. Οι γνωσεις μονο που θα αποκτησεις και ο τροπος που θα βλεπεις μετα τον κοσμο θα σου επιστρεψει ολο τον χρονο και χρημα που εχασες. Μοναδικες προυποθεσεις ειναι να 1 εισαι νεος 2 να μην εισαι τεμπεληςκαι αναποφασιστος 3 υγιεις
Κατ' αρχην ριξε μια ματια εδω: Εκτυπώσιμα: Πότε βάζω -αι και πότε -ε στα ρήματα - Σκέφτομαι και Γράφω
Καλό διάβασμα!

Στο θέμα μας τώρα!
Ναι η Ευρώπη έχει κ αυτή ύφεση και πληθωρισμό κλπ αλλά κ πάλι σε σχέση με την Ελλάδα γαμάει κ δέρνει!
Οι χώες με 4 φορές χαμηλότερο κόστος ζωής έχουν κ 4 φορές χαμηλότερους μισθούς.
Για πες μας εσυ φανταζομαι θα εχεις παει σε πολλες τετοιες χωρες και δεν ηξερες τι δουλεια να πρωτοκανεις και τι να πρωτοπηδηξεις ετσι;
Νομίζω μια απο τις χώρες που ταιριαζουν σε αυτο ειναι η Ταιλανδη οπου εχει χαμηλοτερο κόστος ζωής αλλα και μισθους πεινας. Πλουσιος δε θα γινεις εκει αλλα αν εισαι ευτυχισμενος αυτο ειναι που μετραει. Αν ειναι ετσι κ εγω μαζι σου, πηγαινε ακομα και σε μια φτωχωτερη χωρα αν σε κανει ευτυχισμενο.

Μετα τιμης,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ ο γαμιας του μπουρδελοφορουμ.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.339
Πόντοι
4.546
Τα καλά μουνιά δε ξέρουν να σφουγκαρισουν Τύπε, θα σε πει να της φέρνεις καμία αλβανιδα να καθαρίζει, γιατί η πρίγκιοεσες μας από το Αιγάλεω δεν ξέρουν από δουλειές του σπιτιου
Και ποιος θα την πληρώνει την Αλβανίδα?

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.288
Πόντοι
1.046
Εμένα η γυναίκα μου και "καλό μουνί" είναι και ξέρει να σφουγγαρίζει και κάθε μέρα που γυρνάω από τη δουλειά με περιμένει όπως έδειξα στις φωτογραφίες και με περιποιείται ακόμα και όταν δε φέρνω λεφτά στο σπίτι, που συμβαίνει τις περισσότερες φορές, αλλά δεν την πειράζει, της αρκεί να με βλέπει χαρούμενο και ξαλαφρωμένο όταν της μπουκώνω το λαρύγγι, και φυσικά μετά μου έχει έτοιμα τα καλύτερα γεμιστά στον κόσμο (συνταγή της μάνας μου, από τη Μακεδονία, και βέβαια η γυναίκα μου λατρεύει την πεθερά της). Και αν στο τέλος της εβδομάδας με δει εξαντλημένο και σκασμένο, καλεί τη φίλη της τη Βάνα και με βάζει να τη γαμάω, ενώ η γυναίκα μου παίρνει μάτι και αυνανίζεται μπροστά μας με το δονητή της.

Και μετά βέβαια ξυπνάω και συνειδητοποιώ ότι ήταν όνειρο και όχι μόνο αυτό, αλλά ότι μας περιμένουν άλλα τέσσερα χρόνια Μητσοτάκη και η γυναίκα μου λέει "να μην τον ψήφιζες και κομμένες οι πίπες", άσχετα αν δεν τον ψήφισα και άσχετα αν πλέον δε μου παίρνει πίπες παρά μόνο όταν θέλει να μου ζητήσει λεφτά.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.563
Πόντοι
456
Εμένα η γυναίκα μου και "καλό μουνί" είναι και ξέρει να σφουγγαρίζει και κάθε μέρα που γυρνάω από τη δουλειά με περιμένει όπως έδειξα στις φωτογραφίες και με περιποιείται ακόμα και όταν δε φέρνω λεφτά στο σπίτι, που συμβαίνει τις περισσότερες φορές, αλλά δεν την πειράζει, της αρκεί να με βλέπει χαρούμενο και ξαλαφρωμένο όταν της μπουκώνω το λαρύγγι, και φυσικά μετά μου έχει έτοιμα τα καλύτερα γεμιστά στον κόσμο (συνταγή της μάνας μου, από τη Μακεδονία, και βέβαια η γυναίκα μου λατρεύει την πεθερά της). Και αν στο τέλος της εβδομάδας με δει εξαντλημένο και σκασμένο, καλεί τη φίλη της τη Βάνα και με βάζει να τη γαμάω, ενώ η γυναίκα μου παίρνει μάτι και αυνανίζεται μπροστά μας με το δονητή της.

Και μετά βέβαια ξυπνάω και συνειδητοποιώ ότι ήταν όνειρο και όχι μόνο αυτό, αλλά ότι μας περιμένουν άλλα τέσσερα χρόνια Μητσοτάκη και η γυναίκα μου λέει "να μην τον ψήφιζες και κομμένες οι πίπες", άσχετα αν δεν τον ψήφισα και άσχετα αν πλέον δε μου παίρνει πίπες παρά μόνο όταν θέλει να μου ζητήσει λεφτά.
Τυχερός είσαι που ακόμα για να της δώσεις λεφτά σου παίρνει καμιά πίπα.Ρώτα άλλους που απλά βρίσκουν άδειο το πορτοφόλι το επόμενο πρωινό και ζήτημα αν τους έχουν αφήσει ψιλά για καφέ και τσιγάρα.

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.288
Πόντοι
1.046
Τυχερός είσαι που ακόμα για να της δώσεις λεφτά σου παίρνει καμιά πίπα.Ρώτα άλλους που απλά βρίσκουν άδειο το πορτοφόλι το επόμενο πρωινό και ζήτημα αν τους έχουν αφήσει ψιλά για καφέ και τσιγάρα.
Ναι, είμαι τυχερός. Όσο για τη Βάνα, εκτός ονείρου υποψιάζομαι ότι τη λένε Βασίλη και προτιμώ να μη γυρίζω απροειδοποίητα στο σπίτι και μάθω πράγματα που θα με στεναχωρήσουν. Πάντα πριν επιστρέψω σπίτι πρώτα παίρνω τηλέφωνο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom