PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.188
- Πόντοι
- 456
Δουλειές βρίσκεις άνετα χειμώνα καλοκαίρι με καλές απολαβές και παροχές.
Να πουλας ομπρελες και να δουλευεις στο Γερμανο?
Δουλειές βρίσκεις άνετα χειμώνα καλοκαίρι με καλές απολαβές και παροχές.
Τ΄ύπε έχεις δει πώς δουλεύει ο κόσμος το καλοκαίρι;Γραφουν ολοι για το χειμωνα ....
μαγκα μην μασας μια !
ολο το καλοκαιρι θα δουλευεις με τα γκομενετα
και παραλληλα θα κανεις μπανια, θα πινεις τα ποτακια σου κτλ ...
το χειμωνα θα κανεις διακοπαρες ...
θα ερχεσαι στην αθηνα για ψωνια - θεατρα - μπουζουκια αν εισαι μεχρι 30
αν εισαι πανω απο 30 θα πηγαινεις καλαβρυτα για σκι ....
Ακριβώς αυτό λέει φίλος μου που δουλεύει στην Ρόδο για σαιζόν...τα γούστα μετά την σαιζόν ,ξεκούραστος με γεμάτες τσέπες.Μεχρι τότε "arbeit macht frei"!Τ΄ύπε έχεις δει πώς δουλεύει ο κόσμος το καλοκαίρι;
Και γενικά έχεις δουλ΄έψει ποτέ στη ζωή σου;
Οι καλοκαιρινές δουλειές ζητάνε 7 μέρες τη βδομάδα απασχόληση, χωρίς ρεπό και τελειώνεις τόσο κομμάτια κάθε μέρα, που ούτε για ποτά πάς, ούτε για γκόμενες και μπάνια γιατί θες να ξεκουραστείς .
Αδελφε ...Τ΄ύπε έχεις δει πώς δουλεύει ο κόσμος το καλοκαίρι;
Και γενικά έχεις δουλ΄έψει ποτέ στη ζωή σου;
Οι καλοκαιρινές δουλειές ζητάνε 7 μέρες τη βδομάδα απασχόληση, χωρίς ρεπό και τελειώνεις τόσο κομμάτια κάθε μέρα, που ούτε για ποτά πάς, ούτε για γκόμενες και μπάνια γιατί θες να ξεκουραστείς .
Ποιος γαμαει ποιον ρε βλάκα που βγάζεις και γλώσσα;Αδελφε ...
αυτα ειναι για εσενα τον αθηναιο που θα πας σεζον εκει ...
και μεταξυ μας ... επειδη σε κοβω λιγο ανοητο ... καλα κανουμε και σε γαμαμε ...
για τους ντοπιους ειναι αλλιως ...
Εκτος αν νομιζεις οτι θα μενεις στο νησι και θα κανεις τον σερβιτορο ...
Αυτά τύπε πες τα σε κανέναν από εκεί κάτω να δούμε τι θα σου απαντήσουν. Έχω πολύ φίλο Ροδίτη (σπουδάζαμε μαζί, περάσαμε ωραία χρόνια) το όνειρο του να μείνει μόνιμα Αθήνα. Έλεγε οτι δεν έχει το μέρος να του προσφέρει τίποτα πλέον, συνέχεια πας στα ίδια μέρη, βλέπεις τις ίδιες φάτσες, ρουτίνα, μονοτονία. Και μιλάμε για άτομο που του αρέσει το έξω και σε ένα μέρος που έχεις πολλές επιλογές εξόδου. Ο καθένας το βλέπει από την σκοπιά του και ανάλογα με τα θέλω του, βέβαια σε αυτο παίζει ρόλο και τι ηλικία έχεις. Αλλες οι απαιτήσεις ενός 25άρη-30άρη και άλλες κάποιου που κοντεύει τα 50. Προσωπικά σε νησί δεν θα έμενα αλλά εκτός Αθηνών ναι.Τυπε Ρόδο είναι πολύ καλύτερα από Κω των χειμώνα !!! Άνετα εμένα μόνιμα στο νησί της Ρόδου. Η δε πόλη της Ρόδου είναι κανονική πόλη αρκετα προσεγμένη. Δουλειές βρίσκεις άνετα χειμώνα καλοκαίρι με καλές απολαβές και παροχές.