Νέα

90s με μέσα 00s στην Ελλάδα. Η καλύτερη ή πιο δήθεν δεκαετία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μάγος του ΟΖ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 203
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.977
Πόντοι
9.297
οχι μη το βλεπεις ετσι οι βερμουδες ειναι οτι πιο φυσιολογικο,δε ειναι παιδικο πραγμα ειναι ενα style απλα,επισης τα τατουαζ οντως αν κανεις πολλα(μανικι) ειναι τελειως μαλακιτιδα και φλωρια τωρα αν κανεις 1-2 δε τρεχει κατι δε ειναι ασχημο θεαμα,τα πολλα ειναι ασχημο θεαμα,οι βερμουδες ειναι οτι πιο ωραιο,αντιθετα τα παντελονια ειναι κουραστικα και μη βολικα ειδικα μες τη ζεστη το καλοκαιρι,επισης αυτο που λες ειναι παιδικα δειχνει αποψη 55-60 χρονων ανθρωπου και οχι 44.
Στο σπίτι του ο καθένας ας βάζει ότι θέλει...αλλά τύπος που κυκλοφορεί έξω με σορτσάκια και βεεμουδες δεν μπορεί να διεκδικεί σοβαροτητα.Εχει έλλειψη αντοχής σε καιρικές συνθήκες...δεν είμαστε γκόμενες για να κυκλοφορούμε με κοντά.

Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
0
Στο σπίτι του ο καθένας ας βάζει ότι θέλει...αλλά τύπος που κυκλοφορεί έξω με σορτσάκια και βεεμουδες δεν μπορεί να διεκδικεί σοβαροτητα.Εχει έλλειψη αντοχής σε καιρικές συνθήκες...δεν είμαστε γκόμενες για να κυκλοφορούμε με κοντά.
χαχααχ σε βρισκω συντηριτικο αλλα υπερβολικα συντηριτικο γιατι και εγω ειμαι συντηριτικος αλλα οχι και ετσι,τη σοβαροτητα η συμπεριφορα την κανει και οχι οι βερμουδες,ενταξει δε ειπαμε να ειναι ο αλλος με ενα καρο τατουαζ μανικι αυτος μονο σοβαρος δε ειναι αλλα οι βερμουδες ειναι μια χαρα ρε φιλε,μονο οι γεροι 60+ δε φορανε βερμουδες οι νεοι και η μεση ηλικια φοραει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.977
Πόντοι
9.297
χαχααχ σε βρισκω συντηριτικο αλλα υπερβολικα συντηριτικο γιατι και εγω ειμαι συντηριτικος αλλα οχι και ετσι,τη σοβαροτητα η συμπεριφορα την κανει και οχι οι βερμουδες,ενταξει δε ειπαμε να ειναι ο αλλος με ενα καρο τατουαζ μανικι αυτος μονο σοβαρος δε ειναι αλλα οι βερμουδες ειναι μια χαρα ρε φιλε,μονο οι γεροι 60+ δε φορανε βερμουδες οι νεοι και η μεση ηλικια φοραει.
Βγάζουμε και μια εικόνα προς τα έξω...όποιος κυκλοφορεί με βερμούδες έξω είναι παιδάκι.Ας μεγαλώσει και μετά μπορεί να το πάρω στα σοβαρά...

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Βγάζουμε και μια εικόνα προς τα έξω...όποιος κυκλοφορεί με βερμούδες έξω είναι παιδάκι.Ας μεγαλώσει και μετά μπορεί να το πάρω στα σοβαρά...
Και στην παραλία οι πραγματικοί άντρες μόνο μαγιό σπιντο....:confused::confused::confused:

Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
0
ο καθενας εχει τη αποψη του ενταξει δε συμφωνουμε εδω οκ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.977
Πόντοι
9.297
Και στην παραλία οι πραγματικοί άντρες μόνο μαγιό σπιντο....:confused::confused::confused:
Mην μπερδεύεσαι...μιλάω συγκεκριμένα για έξω στον δρόμο.
Τα παιδακια και οι παππούδες με απορρυθμισμενο σύστημα θερμοκρασίας, δηλαδή οι ευπαθείς ομάδες ,κυκλοφορούν με βερμούδες γιατί δεν έχουν σωματικές αντοχές.

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Mην μπερδεύεσαι...μιλάω συγκεκριμένα για έξω στον δρόμο.
Τα παιδακια και οι παππούδες με απορρυθμισμενο σύστημα θερμοκρασίας, δηλαδή οι ευπαθείς ομάδες ,κυκλοφορούν με βερμούδες γιατί δεν έχουν σωματικές αντοχές.
Φίλε τα καλιμπαλικια που φουσκώνουν το σπιντο κάνουν τον άντρα αντικείμενο πόθου για τα μουνάκια στην παραλία...

Οι βερμουδακιδες είναι συνήθως μπάμιες στο μέγεθος.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.977
Πόντοι
9.297
Φίλε τα καλιμπαλικια που φουσκώνουν το σπιντο κάνουν τον άντρα αντικείμενο πόθου για τα μουνάκια στην παραλία...

Οι βερμουδακιδες είναι συνήθως μπάμιες στο μέγεθος.
Όπως και να έχει είναι παιδάκια...ακόμα χειρότερα αν ακουνε αυτές της αηδιες της τραπ...όλα έχουν το ίδιο χαμηλότατο αισθητικό επίπεδο μαζί με την ίδια φορεσιά,αποτέλεσμα της ανασφάλεια τους και του εσωτερικού τους κενού που τα κάνει φωτοτυπία το ένα του σλλου..... αν δεν είναι τελείως σαπακια ας ρίξουν κανα τρίποντο στις μπασκέτες της γειτονιάς...βέβαια επειδή έχουν γκομενοποιηθει από το πολύ κινητό δεν τα έχω ικανά ούτε και για αυτό .Eτσι και αλλιώς ίδια μυαλά και ίδιο στυλ έχουν .

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Όπως και να έχει είναι παιδάκια...ακόμα χειρότερα αν ακουνε αυτές της αηδιες της τραπ...όλα έχουν το ίδιο χαμηλότατο αισθητικό επίπεδο μαζί με την ίδια φορεσιά,αποτέλεσμα της ανασφάλεια τους και του εσωτερικού τους κενού που τα κάνει φωτοτυπία το ένα του σλλου..... αν δεν είναι τελείως σαπακια ας ρίξουν κανα τρίποντο στις μπασκέτες της γειτονιάς...βέβαια επειδή έχουν γκομενοποιηθει από το πολύ κινητό δεν τα έχω ικανά ούτε και για αυτό .Eτσι και αλλιώς ίδια μυαλά και ίδιο στυλ έχουν .
Εσύ μάλλον φοράς βερμούδα στην παραλία...:confused::confused::confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.977
Πόντοι
9.297
Εσύ μάλλον φοράς βερμούδα στην παραλία...:confused::confused::confused:
Δεν μιλάω για παραλίες...εκεί ας βάζει ο καθένας ο,τι θέλει....στον δρόμο όμως ο καθένας παίρνει ο,τι του αναλογεί.

Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
0
οντως η τραπ ειναι σκατα μουσικη τελειως και τη ακουνε μονο κατι αγαμητοι φλωροπιτσιρικαδες για να νοιωσουν μαγκες επειδη δε γαμανε και να καλυψουν αυτο το κενο,αλλα βερμουδες φορανε και κλασσατοι τυποι και εγω βερμουδες φοραω αλλα δε ακουω καν τραπ και δε ειμαι καν λετσος πιτσιρικας σα αυτους της ηλικιας μου οποτε μη τα βαζεις σε ταμπελες ολα οποιος ειναι της βερμουδας ακουει τραπ και ειναι λετσος πιστιρικας εγω ειμαι κλασσατος ας πουμε δε ειμαι φλωρος.

Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
0
Πώς θα πλησιάζω μιλφονια;...με τις βερμούδες και τις γυφτοπαντοφλιτσες;
και εμενα μαρεσουν πολυ οι μιλφ να ξερεις παρολο που ειμαι 23,η μονη που εχω κανει κατι εκτος των μπουρδελων ηταν 35-40 χρονων καυλιαρα ξανθια με καμπυλες γυναικαρα κλασσατη οχι σα τις λετσογκομενες τις σιχαμενες της ηλικιας μου που πανε με κατι καγκουρες και κατι κλαρινογαμπρους φαση αργυρος χαχα οτι χειροτερο οι μικρες απο θεμα γουστου "αντρων" αλλα και συμπεριφορας ειναι πολυ συναισθηματικα ανωριμες οι μικρες ενω οι μεγαλες ξερουν περισσοτερο τι θελουν.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.977
Πόντοι
9.297
και εμενα μαρεσουν πολυ οι μιλφ να ξερεις παρολο που ειμαι 23,η μονη που εχω κανει κατι εκτος των μπουρδελων ηταν 35-40 χρονων καυλιαρα ξανθια με καμπυλες γυναικαρα κλασσατη οχι σα τις λετσογκομενες τις σιχαμενες της ηλικιας μου που πανε με κατι καγκουρες και κατι κλαρινογαμπρους φαση αργυρος χαχα οτι χειροτερο οι μικρες απο θεμα γουστου "αντρων" αλλα και συμπεριφορας ειναι πολυ συναισθηματικα ανωριμες οι μικρες ενω οι μεγαλες ξερουν περισσοτερο τι θελουν.
Πάντως το να βλέπω πιτσιρίκες να σαχλαμαριζουν μέρα νύχτα με το κωλοκινητο το θεωρώ σχεδόν φυσιολογικό...αν σαχλαμαριζει διαρκώς με τον ίδιο τρόπο μια μεγαλύτερη εκεί απογοητεύομαι τελείως...:confused::confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.977
Πόντοι
9.297
Τα μιλφονια γουστάρουν ντιλφ ή πιτσιρικάδες;
Τα μιλφονια οπτικά γουστάρουν κυριλέ εμφάνιση γιατί καγκουροεμφανισεις βλέπουν από τα παιδιά τους και πρέπει να ξέρουν ότι υπάρχει κάτι ανώτερο τριγύρω....

Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
0
Τα μιλφονια γουστάρουν ντιλφ ή πιτσιρικάδες;
πιτσιρικαδες γουσταρουν που να ξερουν να τις περιποιηθουν να ειναι μερακληδες,οχι αυτους τους αχρηστους τους λετσους τους αγαμητους τους καγκουρες αλλα κλασσατους πιτσιρικαδες τους πραγματικα αντρες,μια μεγαλη ξερει ποιος ειναι πραγματικα αντρας και ποιος δε ειναι,αυτοι οι αχρηστοι οι λετσοι οι καγκουρες μονο τις σαλιαρες της ηλικιας τους μπορουν να εντυπωσιασουν τις βρωμιαρες μια μιλφ ποτε,επισης γουσταρουν και μεγαλους που να εχουν μια οικονομικη ευχερια

Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
0
Πάντως το να βλέπω πιτσιρίκες να σαχλαμαριζουν μέρα νύχτα με το κωλοκινητο το θεωρώ σχεδόν φυσιολογικό...αν σαχλαμαριζει διαρκώς με τον ίδιο τρόπο μια μεγαλύτερη εκεί απογοητεύομαι τελείως...:confused::confused:
εγω να δεις εκει ποσο απογοητευομαι,η μικρη λες ενταξει ανεγκεφαλη μικρη ειναι θα βαλει μυαλο ειχα δει μια φορα μια 30αρα που σαχλαμαριζε σοβαροτητα μηδεν σα 16χρονο εκανε μιλαγε σα ανωριμη μπεμπεκα ξεφτυλω τελειως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom