Νέα

90s με μέσα 00s στην Ελλάδα. Η καλύτερη ή πιο δήθεν δεκαετία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μάγος του ΟΖ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 203
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Να ξεκινήσουν από τις πόλεις...που ο κάθε τρομπας ανάβει τα φώτα μεσημεριατικα ...άντε μην πω τι βλέπω και σε δημόσιες υπηρεσίες.
Στα χωριά είναι συνηθισμένοι, πριν έρθει η χούντα κυκλοφορούσαν με φακούς...:confused::confused::confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.679
Πόντοι
9.297
Στα χωριά είναι συνηθισμένοι, πριν έρθει η χούντα κυκλοφορούσαν με φακούς...:confused::confused::confused:
Ακριβώς...για αυτό οι μπουχεσες στις πόλεις θα πάθουν ψυχολογικό τραλαλά πριν πάθουν κάτι σωματικά.

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Ακριβώς...για αυτό οι μπουχεσες στις πόλεις θα πάθουν ψυχολογικό τραλαλά πριν πάθουν κάτι σωματικά.
Σε αυτό συμφωνώ, μη ξεχνάμε πως πριν έρθουν οι Αλβανοί είχαμε εσάς με λίγο τυρί και ψωμί...

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.506
Πόντοι
11.956
Δεκαετία 90 ..... Βουκουρεστίου έκαναν πιάτσα μουναρες ....μετά το πεινιρλι η πίτσα στο μοναδικό Έβερεστ στην Ελλάδα βόλτα στις κοπέλες....μπαρ κλαμπ κοινοβούλιο στο Παγκράτι χαμός από γκόμενες ακόμα και καθημερινές.... Ρομέο και χειμερινό και καλοκαιρινό....λεντζοςς στο Παγκράτι...οι γκόμενες οι Ελληνίδες τόπλες σε όλες σχεδόν τις παραλίες ...και σεξ χωρίς προφυλακτικό....κολωμπαρα στην Μιχαλακοπούλου...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.679
Πόντοι
9.297
Αααα και ΠΑΣΟΚ στην εξουσία
Ο Αηδωνης έχει πει και έχει κάνει πολλά λάθη ...όμως ένα από τα πιο σωστά που είπε ήταν το ότι η μερα που ήρθαν οι ΠΑΣΟΚοι στα πράγματα είναι μια από τις αποφραδες μέρες της ιστορίας μας .

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.506
Πόντοι
11.956
Καλά καλά τα έχω ακούσει χρόνια αυτα για το ΠΑΣΟΚ ...για αυτό μετά το 89 ...βγήκε πάλι ....η ιστορία θα μας δείξει τι έκανε το ΠΑΣΟΚ ....και την δεκαετία του 90 γεμάτη ΠΑΣΟΚ ήταν.... χαχαχα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.679
Πόντοι
9.297
Αααα και ΠΑΣΟΚ στην εξουσία
Αααα ,έχουμε και συναγωνιστή που λέγεται @pasok....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλά καλά τα έχω ακούσει χρόνια αυτα για το ΠΑΣΟΚ ...για αυτό μετά το 89 ...βγήκε πάλι ....η ιστορία θα μας δείξει τι έκανε το ΠΑΣΟΚ ....και την δεκαετία του 90 γεμάτη ΠΑΣΟΚ ήταν.... χαχαχα
Ακόμα τα πληρώνουμε αυτά.....

Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
0
Μα για πόσο με περνάς;44 είμαι...αλλά νεότερης εμφάνισης όπως μου λένε πολλες:wink:
Εσύ πόσων ετών είσαι;
23 φιλε μου ενταξει δε εισαι πολυ μεγαλος μεση ηλικια εισαι,ρε συ απλα επειδη παλια ελεγες οτι δε σαρεσουν τα σορτσακια και θες παντελονια γιατι αυτο ειναι αντρικο ενω τα σορτακια παιδικα λεω αυτος θα ειναι 55-60 ετων χαχα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.679
Πόντοι
9.297
23 φιλε μου ενταξει δε εισαι πολυ μεγαλος μεση ηλικια εισαι,ρε συ απλα επειδη παλια ελεγες οτι δε σαρεσουν τα σορτσακια και θες παντελονια γιατι αυτο ειναι αντρικο ενω τα σορτακια παιδικα λεω αυτος θα ειναι 55-60 ετων χαχα
Αλήθεια...ακόμα και συνομιλικο μου να δω με σορτσάκια η βερμούδες τον βλέπω για παιδάκι ...σοβαρότητα μηδέν ...δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά άνθρωπο που κυκλοφορεί με σορτσάκια ιδίως αν έχει και τατουάζ...είναι καθαρά γκομενιστικη συμπεριφορά αυτή ( φοράω κοντά για να δείξω τα πόδια μου και έτσι... :confused: ).

Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
0
Αλήθεια...ακόμα και συνομιλικο μου να δω με σορτσάκια η βερμούδες τον βλέπω για παιδάκι ...σοβαρότητα μηδέν ...δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά άνθρωπο που κυκλοφορεί με σορτσάκια ιδίως αν έχει και τατουάζ...είναι καθαρά γκομενιστικη συμπεριφορά αυτή ( φοράω κοντά για να δείξω τα πόδια μου και έτσι... :confused: ).
οχι μη το βλεπεις ετσι οι βερμουδες ειναι οτι πιο φυσιολογικο,δε ειναι παιδικο πραγμα ειναι ενα style απλα,επισης τα τατουαζ οντως αν κανεις πολλα(μανικι) ειναι τελειως μαλακιτιδα και φλωρια τωρα αν κανεις 1-2 δε τρεχει κατι δε ειναι ασχημο θεαμα,τα πολλα ειναι ασχημο θεαμα,οι βερμουδες ειναι οτι πιο ωραιο,αντιθετα τα παντελονια ειναι κουραστικα και μη βολικα ειδικα μες τη ζεστη το καλοκαιρι,επισης αυτο που λες ειναι παιδικα δειχνει αποψη 55-60 χρονων ανθρωπου και οχι 44.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.600
Πόντοι
506
Για το ότι χάθηκε η Κύπρος φταίει και ο Παπαδόπουλος που απέσυρε την Μεραρχία"Μενέλαος" και ο "Εθνάρχης" με το αμιμητο"Η Κύπρος κειταί μακράν" και οι γκασμαδες που δεν εφάρμοσαν τα υπάρχοντα σχέδια για αποστολή υποβρυχίων και αεροπορικής δύναμης...δέκα άνθρωποι όλοι και όλοι...αυτοί φταίνε.
μπα, δε νομιζω , το πολιτικο κατεστημενο επεξεργαζοταν λυση καιρο πριν.

Γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε, οι γιακιδες κοροιδεψανε τους διανοητικα καθ δικτατορες.
ΕΙχα δει συνεντευξη του Ιωαννιδη στην ΕΡΤ, τραγικος

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.679
Πόντοι
9.297
μπα, δε νομιζω , το πολιτικο κατεστημενο επεξεργαζοταν λυση καιρο πριν.

Γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε, οι γιακιδες κοροιδεψανε τους διανοητικα καθ δικτατορες.
ΕΙχα δει συνεντευξη του Ιωαννιδη στην ΕΡΤ, τραγικος
Είτε υπήρχε σχέδιο είτε απλώς επεδειχθη αδράνεια το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom