η ρεπόρτερ μιλάει για σεξ σόου και καλά υποτιμητικά...σαν κάτι κακόΣτο 2 και 40 τα παντα ολα...
που να έβλεπε σόδομα κ γόμορα σήμερα
η ρεπόρτερ μιλάει για σεξ σόου και καλά υποτιμητικά...σαν κάτι κακόΣτο 2 και 40 τα παντα ολα...
Φίλε μου για την εποχή ήταν σόδομα και γόμορα, μη σου πω ακόμα και για την σημερινή, γιατί τότε όλα γίνονταν επί κρυπτό και όχι φάτσα φόρα, οπότε κατά πάσα πιθανότητα να έχουν παίξει και καταστάσεις απίστευτες. Εκείνη την εποχή 80s-90s το πιο cult μαγαζί ήταν το tessera, ένα στριπτιτζάδικο πρώην τσοντοκινηματογράφος το οποίο είχε και κρεβάτια ενδιάμεσα στα τραπέζια και ένα από τα show που είχε φιλοξενήσει ήταν μία «παράσταση» του Γκουσγκούνη με τίτλο «Η θυσία του Αβραάμ» νομίζω όπου ο Αβραάμ (Γκουσγκούνης) έπρεπε να θυσιάσει τον πούτσο του.η ρεπόρτερ μιλάει για σεξ σόου και καλά υποτιμητικά...σαν κάτι κακό
που να έβλεπε σόδομα κ γόμορα σήμερα
μεχρι και γκομενα εχω γειωσει, για να παω σε αυτο το υπογειο της ακολασιας.το Baby O.
Φίλε μου για την εποχή ήταν σόδομα και γόμορα, μη σου πω ακόμα και για την σημερινή, γιατί τότε όλα γίνονταν επί κρυπτό και όχι φάτσα φόρα, οπότε κατά πάσα πιθανότητα να έχουν παίξει και καταστάσεις απίστευτες. Εκείνη την εποχή 80s-90s το πιο cult μαγαζί ήταν το tessera, ένα στριπτιτζάδικο πρώην τσοντοκινηματογράφος το οποίο είχε και κρεβάτια ενδιάμεσα στα τραπέζια και ένα από τα show που είχε φιλοξενήσει ήταν μία «παράσταση» του Γκουσγκούνη με τίτλο «Η θυσία του Αβραάμ» νομίζω όπου ο Αβραάμ (Γκουσγκούνης) έπρεπε να θυσιάσει τον πούτσο του.
Άλλο δυνατό μαγαζί το Tessera με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Πολλά τα σκηνικά που βλέπαμε τότε...Ένα φιλαράκι, τις καλές εποχές που ήμουν στην Αθήνα και αλωνίζαμε στις Μούσσες στην Καλλιθέα, μου διηγούταν ιστορίες απίστευτες ακολασίας για το 4.
Αρχές δεκαετίας 90, ήταν το πρώτο μαγαζί που έβγαλε κρεβάτι στην σκηνή και έπαιξε live sex.
Απο τα κορυφαία μαγαζιά μου έχει πει!
Μαλλον θα ακουσαν οτι στην Καλαματα εχει πολυ "μαυρο" και μπερδευτηκανΓιατί οι μαύρες λέγανε ότι είναι από την Καλαμάτα;
όχι αγαπητέ!!!!!!!!! Αυτή είναι η περιβόητη αγγλίδα άρρωστη γκαύλα επ ονόματι Ελίζαμπεθ!!!!!!!! που ήταν στο baby o στο υπόγειο της συγγρού και μετά για λίγο στο afrodite και λίντοΗ Επιστήμη μήπως είναι αυτή μύστη μου;
η Επιστημη ειναι η γκομενα που ειναι πανω στον στυλο αναποδα, με το τατουαζ στο κωλομαγουλο σημα κατατεθεν, την ειχα γνωρισει την ηξερα προσωπικα, πολυ καλο τυπακι. Επισηs η Σκωτσεζα η Τζαγκλιν, μακρυ μαλλι βυζαρεs πανεμορφο προσωπο, η Πατριτσια απο Πορτογαλια που εκανε Pole dance ανεβαινε πανω στον στυλο μεχρι το ταβανι χορευε AC DC . Μιλαμε για γυναικαρεs, για χορευτριεs, ωραιεs, ευχαριστεs, σε σεβοντουσαν και τιs σεβοσουν. τωρα μιλαμε για αρπαχτικα, για μπαζα, για οτι αρπαξει ο κωλοs μαsΗ Επιστήμη μήπως είναι αυτή μύστη μου;
η Επιστημη ειναι η γκομενα που ειναι πανω στον στυλο αναποδα, με το τατουαζ στο κωλομαγουλο σημα κατατεθεν, την ειχα γνωρισει την ηξερα προσωπικα, πολυ καλο τυπακι. Επισηs η Σκωτσεζα η Τζαγκλιν, μακρυ μαλλι βυζαρεs πανεμορφο προσωπο, η Πατριτσια απο Πορτογαλια που εκανε Pole dance ανεβαινε πανω στον στυλο μεχρι το ταβανι χορευε AC DC . Μιλαμε για γυναικαρεs, για χορευτριεs, ωραιεs, ευχαριστεs, σε σεβοντουσαν και τιs σεβοσουν. τωρα μιλαμε για αρπαχτικα, για μπαζα, για οτι αρπαξει ο κωλοs μαs
εκανε λεσβιακα με την Χαρα ( απο την Αρμενια μεγαλα αλανια με την Επιστ. και σοου κτλ ) και ηταν και η Τρεξι τοτε το τρελοκομειο ....Ήμουν σίγουρος ότι είναι κάποια από αυτές, σε ευχαριστώ.
Prelude για την ακρίβεια λεγόταν αν θυμάμαι σωστά. Ήταν underground φάση αυτό, δεν το ήξεραν πολλοί. Ήταν και αρκετά πονηρό σε υπηρεσίες για την εποχή του.και στο ''Preludo" στην Πλατεια Αμερικης που δεν το ανεφερε κανενας.....στο δευτερο πηγαινα αρκετο καιρο.....3-4 φορες την εβδομαδα.
Καλημερα Obi......πιστευα οτι το ηξερε αρκετος κοσμος....ναι...ηταν cult.....σιγουρα κατι θα γινοτανε.....προσωπικα δεν ψαχτηκα αρκετα..την ψηλη πισω απο την μπαρα την θυμασαι????αν θυμηθεις καμμια φαση στειλε pm...Prelude για την ακρίβεια λεγόταν αν θυμάμαι σωστά. Ήταν underground φάση αυτό, δεν το ήξεραν πολλοί. Ήταν και αρκετά πονηρό σε υπηρεσίες για την εποχή του.