Νέα

Διάλογος με την αδερφή μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SNIFsnif
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 186
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Είναι δυνατόν να προσπαθείς να στήσεις τη σχέση σου που αφορά τη ζωή σου με τέτοιου είδους σκέψεις??? Δηλαδή θα πάρεις μια γυναίκα για τα επόμενα 30-40 χρόνια, και θα την έχεις σαν εχθρό μέσα στο σπίτι εάν δεν θα ασχολείται με την καλοπέρασή σου? Εσύ δηλαδή τι ακριβώς θα της προσφέρεις? Πιστεύω ότι το σκεπτικό αυτό που έχεις, είναι η αιτία της δυστυχίας πάνω στον πλανήτη. Κομπλεξικά αρσενικά, που ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ το άλλο φύλο, και προσπαθούν να το "υποτάξουν" με όλους τους τρόπους. Αυτό το λές εσύ "γάμο" και "σχέση" ?? Η γνώμη μου είναι να πάρεις μια αμόρφωτη χωριατοπούλα, -φυσικά πολύ φτωχή, όσο το δυνατόν περισσότερο- κατα τη γνώμη μου καλύτερα από κανένα χωριό της Ρουμανίας, Βουλγαρίας, ώστε σίγουρα να σε έχει σαν θεό, και να μην ασχολείται με τίποτα άλλο, μη τυχόν την διώξεις και ξαναγυρίσει στο χωριό της. [size=15pt]Μάλλον δεν σε βλέπω για κάτι καλύτερο!!![/size]

Μπορεί να  δοθεί ένας ορισμός του "κάτι καλύτερο"; :think:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μετά πό τις 7 σελίδες που έχω διαβάσει και τις σεβαστές απόψεις όλων σας λέω...μήπως τα πάντα πρέπει να αρχίζουν από τον σεβασμό στην προσωπικότητα, την εκτίμηση,την ελευθερία κινήσεων,τα θέλω,την συμπαράσταση στα δύσκολα,το επίπεδο, και την προσπάθεια να δουμε και να κατανοήσουμε τον χαρακτήρα ο ένας του άλλου?........σαν μια αρχή μιας ισσοροπημένης σχέσης?.....λέω μήπως?......

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16

Συνημμένα

• Comparison.jpg
    Comparison.jpg
    56,3 KB · Εμφανίσεις: 29

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
 Θα ελεγα αλλο αλλα ο κοσμος ειναι μικρος και μπορει να καρφωθουμε ΑΛΛΑ

Ξερετε πιστευω πως βραζεται ΖΩΝΤΑΝΟΣ ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!

Για μενα μια καλη τακτικη ειναι ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ μετα απο 6-12 μηνες σχέση!!

Πιανεις απροετοιμαστη τη γυναικα αποτε μπορει να πει ΟΧΙ.
 Αν πει ΝΑΙ ετσι και αλιως θα την πανρευτεις μετα απο καποια χρονια οποτε  καλιο Νωρις παρα Αργότερα!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Και οι γυναικες το λενε αυτο.  Θελω ο αντρας να ειναι ο εαυτος του, λενε !
Ετσι Φλες ;  ;)

Ναι, έτσι λένε, και όλως περιέργως, και εκ του αποτελέσματος κρίνοντας, κανένα "καλό παιδί" χαμηλών τόνων δεν έχει καταφέρει ως σήμερα να είναι ο εαυτός του ... :think:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ναι, έτσι λένε, και όλως περιέργως, και εκ του αποτελέσματος κρίνοντας, κανένα "καλό παιδί" χαμηλών τόνων δεν έχει καταφέρει ως σήμερα να είναι ο εαυτός του ... :think:

Ετσι είναι φλες

Και όχι μόνο στις προσωπικές σχέσεις αλλα και επαγγελματικά

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
αααααααχαχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχαχαα
το βρηκανε τυχαια στο γηπεδο ποδοσφαιρου του σχολειου, [size=12pt]θα το αφησαν τπτις μεγαλυτεροι το προηγουμενο βραδυ χαχαχαχα[/size]
δεν τα ειχα ξαναδει να κανουν ετσι :2funny:
Τις σελίδες κατάφεραν να τις ξεκολλήσουν; :rockon:

Επισκέπτης
Όμορφη αδελφική στιγμή σνίφ.
Δεν ξέρω αν έχει δίκιο. Αν όμως σου μιλάει έτσι ίσως αυτό είναι αυτό που η ίδια ποθεί. Κάποιον να την τοποθετεί σε ένα κλουβάκι διότι αδυνατεί να ζήσει αλλιώς. Είναι αλήθεια ότι πολλές γυναίκες που διδάχθηκαν να ζουν με αυτόν τον τρόπο από το οικογενειακό τους περιβάλλον, επιδιώκουν να βρίσκουν το πρότυπο του πατέρα τους στο μελλοντικό τους σύντροφο.  Νόμιζα ότι αυτό συμβαίνει όταν δεν επιλέγεις τον σύντροφό σου, αλλά όταν παίρνεις από τον σωρό γιατί έτσι επιτάσσει η κοινωνική σου υπόσταση.
Ίσως είναι ο  κόσμος αλλιώς από αυτό που ονειρεύομαι, και ίσως ζω στον κόσμο μου πιστεύοντας στην ανθρώπινη επικοινωνία γιατί αυτήν είχα την τύχη να δω γύρω μου. Μπορεί να είμαι απλά πολύ τυχερή και να είχα άλλα πρότυπα και άλλα δείγματα ανθρώπων. Πάντως δεν χρειάστηκα τον σύντροφό μου να με υποτάξει για να συμβιώσουμε. Δεν χρειάστηκε να μου επιβάλλει συνθήκες. Και σίγουρα δεν θα ήθελα να το κάνω σε αυτόν. Γιατί δεν νοιώθω ότι θέλω να παλέψω για να νικήσω. Ίσως είμαι ρομαντική, πιθανόν και ηλίθια σε αυτό το θέμα. Μπορεί να μου συμβαίνουν πράγματα που δεν κατανοώ και να είναι όπως τα λέτε.  Δεν πίστεψα ποτέ ότι έτσι μπορείς να επικοινωνήσεις και να ζήσεις ευτυχισμένος στην προσωπική σου ζωή. Έτσι άθλια με κολπάκια, πουτανιές, θεωρώντας εχθρό αυτόν που υποτίθεται ότι είναι ο άνθρωπός σου, με την αίσθηση ότι πρέπει να τον διαλύσεις πριν σε διαλύσει, να επιβληθείς, να περάσει το δικό σου, γιατί τελικά αυτός ή αυτή θα σε καβαλήσει και θα δυστυχήσεις. Αν είναι έτσι τότε δεν υπάρχει λόγος πράγματι να  διαιωνίσει κανείς αυτή την αθλιότητα κάνοντας οικογένεια.
Αν λοιπόν ο άνθρωπος που διάλεξες βιτρίνα στην ζωή σου είναι ένας ύπουλος κακεντρεχής άνθρωπος.. δεν νομίζω να σε σώσουν τα όρια και η επιβολή. Ίσως για αυτό παιδεύονται όλοι τελικά στην επιλογή συντρόφων. Γιατί αγοράζουν δύο βυζιά και ένα κώλο και πιστεύουν ότι αυτό τους εξασφαλίζει και ένα άνθρωπο, χωρίς να το ελέγχουν. Και οι γυναίκες αντίστοιχα για να μην είμαι άδικη, μια τσέπη και ένα αυτοκίνητο η κάτι παρόμοιο. ΑΝ είναι έτσι ρε παιδιά τότε ναι μετά χρειάζεται και όρια να βάλεις και να παλεύεις μπας και βγεις από πάνω.. οπότε έτσι κι αλλιώς είσαι δυστυχής κατά την ταπεινή μου άποψη. Εγώ επιλέγω να ζήσω αλλιώς. Και μέχρι σήμερα είμαι ευτυχής. Ελπίζω να μην ζήσω κάτι παρόμοιο με αυτά που περιγράφετε αν και δεν αποκλείω τίποτα γιατί είμαι αφελής σε αυτά τα θέματα. Δεν ξέρω πως θα φερθώ τότε, αλήθεια δεν ξέρω. Καταλαβαίνω όμως ότι μάλλον πρέπει να είναι πολύ δύσκολο και αποφθέγματα δεν νομίζω ότι έχω την εμπειρία για να βγάλω.
Και να σας πω και κάτι τελευταίο ; αρνούμαι να φερθώ έτσι όπως λέει η  αδελφή του σνίφ και θα υποστώ τις συνέπειες..

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Το δεύτερο που κατάλαβα είναι ότι κατά 99% όλοι οι άντρες περιμένετε ακόμα και τα καλά/απαραίτητα/υποχρεωτικά που πρέπει να κάνουμε ως άντρες να μας τα πουν οι...γυναίκες!!!
Αντιπαρέρχομαι πάντως και τις δύο αυτές επισημάνσεις που πολύ με έχουν πικράνει, προχωρόντας στο σημαντικότερο που αποτελεί και απάντηση στο εδώ όλο θέμα: Δυστυχώς η ανθρώπινη σχέση (κάθε είδους) κατάντησε σχέση υπεροπτική, προβολής και επιβίωσης. Για να μην πω πολεμική ή και δικτατορική όπως η κοπελίτσα του αδερφού είπε. Αν λοιπόν μια σχέση βασίζεται στις ψευδείς αντιδημοκρατικές και βάναυσες εκδηλώσεις των ανθρώπων που κατάντησαν έτσι όλη την κοινωνία.
Αδούλωτες, ελεύθερες και δημοκρατικές αξίες χάθηκαν στο βωμό του υπερκαταναλωτισμού και τις αμετροέπειας που μας διακρίνει ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως, βάζω και τον εαυτό μου μέσα αφού δε μπορεί να ξεφύγει κανένας μας. Ευτυχώς πάντως διατηρώ προσωπικά μια ιδεολογία τουλάχιστον για τον προσδιορισμό της σχέσης μου. Και επίσης ευτυχώς η πλευρά που θα έρθει κοντά μου σε λίγες ημέρες (πιθανόν, ποτέ δεν ήμαστε απόλυτοι) για την υπόλοιπη ζωή μου έχει την ίδια άποψη. Η οποία άποψη είναι: αν δεν κόβει φλέβες μεταφορικά και κυριολεκτικά η άλλη για μένα και δεν με κάνει να νιώθω το ίδιο και εγώ για αυτήν καλύτερα μόνος ή μόνη....
Δε περιμένω να συμφωνήσετε προφανώς όλοι σας. Ίσως κάποτε ανοικτεί άλλο θέμα παραπλήσιο και εκεί συμφωνήσετε. Κρατάω την ιδεολογία για τον εσωτερικό κόσμο μου για να είμαι πρωτίστως καλά εγώ. Σας καλημερίζω...

Δεν έχω διαβάσει κάτι άλλο στο forum, με το οποίο  να συμφώνησα περισσότερο, από όσο ΣΕ ΟΛΟ το περιεχόμενο της παράθεσης  :think:
iwcg, να είσαι καλά αδερφέ, και να ευτυχήσεις στο γάμο σου!!!( κι ΟΧI επειδή συμφωνώ με τα γραφόμενά σου)  :)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Δυστυχώς στις περισσότερες των περιπτώσεων ειναι ακριβώς έτσι και χειρότερα!
οι περισσότεροι παντρεμμένοι-αρραβωνιασμένοι φίλοι μου τρώνε ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΦΛΑ!

Μπα, υπάρχουν και κάτι περίεργοι (απ' αυτούς που είναι ο εαυτός τους!!!), που κάνουν ακριβώς και προγραμματισμένα αυτά που βλακωδώς θέλουν οι γκόμενες, μόνο που στην πραγματικότητα οι τύποι  κάνουν τα δικά τους...παίρνουν τηλέφωνο τη γυναίκα, και δίπλα έχουν τη γκόμενα, τις δουλεύουν δυό δυό ή τρεις τρείς μαζί, κατά τ' άλλα, τους έχουν του χεριού τους...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
εμενα οι δικοι μου φιλοι και γνωστοι τρωνε τσόκαρο.. :grin:

Απ' όσο κατάλαβα, όλοι ξώφτερνα τρώνε...

Επιπλέον πολλές κάνουν και άλλο καψόνι, απαγορεύουν στους "άντρες" τους να έχουν ανύπαντρους φίλους. Νομίζουν οι βλαμένες ότι οι παντρεμένοι δε θα παρασύρουν τον αγνό και αθώο δικό τους σε μπουρδελότσαρκα.

Εμένα, πάλι, κολλητός μου και πολύ καλό και χαμηλών τόνων παλληκάρι, σε  προχθεσινοβραδυνή στουντιότσαρκα και σε ερώτησή μου πώς τα πάει με τη μελλοντική (κατά τα φαινόμενα) σύζυγο, μου απάντησε "είμαι τόσο καιρό μαζί της επειδή πηδάω και Ρωσσίδες"...

εμενα, πρωην κολητου μου, οταν αυτος πηγε στο μπαρ να φερει ποτα, μου ειπε στα ισια το εξης θε'ι'κο : ''δε γουσταρω να κανεις παρεα με το γιαννη, τωρα που ειναι μαζι μου, σε φοβαμαι''..  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Μήπως φοβάται, μην τυχόν και την ευλογήσεις, πάτερ μου;

Επισκέπτης
ρεζιλι ? σε ποιον ? στον μεγιστο κριτη ? ποιος ειναι ? ελεοοοοοοςςςςςςςςςς........

οπως η δικια σου αποψη ειναι μια απ'τις κωλοτρυπιδες...ετσι κ οι δικες μας αποψεις (αυτων που υποτιθεται δεν γνωριζουν κατι)...ειναι απ'τις αλλες κωλοτρυπιδες....αν δεν σου αρεσουν απλα μην τις κοιτας...

καθε ανθρωπος ειναι καλλιεργημενος ως ενα "χ" βαθμο....
επισης,η ωριμοτητα δεν κρινεται παντα απ'την ηλικια...
δε νομιζω οτι καποιος ειπε ή υπαινυχθη οτι τα ξερει ολα...οπως κ εσυ ειπες,ολοι εχουμε μια αποψη....το οτι δε συμφωνεις ή οτι ειναι λαθος δεν σημαινει οτι δεν μπορουμε να την εκφρασουμε....(φυσικα δεν περιμενουμε να μας διορθωσεις....θα ερθει ο καιρος που θα μαθουμε μονοι μας)!

Υ/Γ-->πολλες συμβουλες δινεις τελευταια....κ τσαμπα...καλυτερα να τις κρατας για σενα κ να χρεωνεις οποιον σου ζηταει....;) ;) ;)

Είσαι εκτός, ξαναδιάβασε το post μου.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
ίσως ζω στον κόσμο μου πιστεύοντας στην ανθρώπινη επικοινωνία γιατί αυτήν είχα την τύχη να δω γύρω μου. Μπορεί να είμαι απλά πολύ τυχερή και να είχα άλλα πρότυπα και άλλα δείγματα ανθρώπων. Πάντως δεν χρειάστηκα τον σύντροφό μου να με υποτάξει για να συμβιώσουμε. Δεν χρειάστηκε να μου επιβάλλει συνθήκες.

Mας έχεις ήδη περιγράψει την πολυετή τριβή σου στην "επικοινωνία"  :dancing:

Επισκέπτης
lioma οσο κ αν δε σε ξερω προσωπικα κ ουτε με ενδιαφερει δε μπορω να βλεπω να κανεις τα παιδια τροχοπαιδι στη διαιωνηση μιας κατεστραμενης σχεσης,εσυ μπορει να συμβιβαζεσαι με αυτο ομως δε μπορεις να απαιτεις το ιδιο κ απο τα παιδια σου,αυτο το παραδειγμα 8α τους δωσεις? πως να ειναι υποκριτες κ να σκυβουν το κεφαλι?
προτιμω να ειμαι δυστυχισμενος κ χωρισμενος για χαρη των παιδιων μου γιατι στην τελικη αυτα ειναι το μελλον κ δε 8α  ηθελα αυριο με8αυριο να λενε τι μαλακας που ηταν ο πατερας μου
φιλικα... :grin:

Κι εσύ είσαι εκτός, ξαναδιάβασε το post μου. Δεν θυμάμαι να είπα πουθενά ότι είμαι δυστυχισμένος. Αν για σένα ο συμβιβασμός είναι δυστυχία... sorry.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Κι εσύ είσαι εκτός, ξαναδιάβασε το post μου. Δεν θυμάμαι να είπα πουθενά ότι είμαι δυστυχισμένος. Αν για σένα ο συμβιβασμός είναι δυστυχία... sorry.

Μια σερά από συμβιβασμούς, γίνονται πάντα κι από όλους στη ζωή παιδιά...Δεν υπάρχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ασυμβίβαστοι άνθρωποι, εκτός κι αν κάποιος πάρει τα βουνά!!!

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
κατ'αρχην απεχω κατα πολυ απ'το προτυπο που παρουσιαζει η αδερφη σου φιλε σνιφ...ουτε τυραννος ειμαι..ουτε μπορω να τον παραστησω....αντιθετα ειμαι αυτο που θα ελεγε καποιος "καλο παιδι" ή μαλακας κατ'αλλους....παντα βαδιζω με τη λογικη κ το συναισθημα παραλληλα κ αυτο κοστιζει...δεν κανω την κοτα στις μαλακιες που λεει μια γυναικα...ομως φερνω αντιρρηση κ προτιμω τη συζητηση κ στα ευκολα κ στα δυσκολα....θα παρω πρωτοβουλιες αλλα περιμενω σε θεματα που δεν ειμαι τοσο ικανος να αναλαβει η συντροφος μου....παντα ομως θα παρω τη γνωμη της οπως περιμενω το ιδιο να κανει κ εκεινη...
Με λιγα λογια...ψαχνω κ περιμενω ιση αντιμετωπιση σε ΟΛΑ τα θεματα κ οχι οπου "μας" συμφερει...οπως δλδ πραττω εγω...

ειμαι πολυ μικρος για να μιλησω για γαμους κλπ πανηγυρια....ομως ξερω απ'τη μεχρι τωρα ζωη μου...πως ο αληθινος αντρας κ στο χαρακτηρα κ στα λογια κ τελικα στις πραξεις ποτε δεν βγηκε χαμενος...

οποτε μονο ενα πραγμα ακολουθω κ πιστευω....

ΒΕ YOURSELF...

Φίλε μου κάθε περίπτωση διαφορετική αλλά επειδή ακολούθησα αυτή την τακτική μου γύρισε μπούμεραγκ και έτσι διαλύθηκε ο γάμος μου.
Η προσπάθεια να αντιμετωπίσω τα πράγματα με συζήτηση και την λογική όπως αποδείχθηκε λαμβανόταν όχι μόνο ως αδυναμία αλλά έφτασε σε σημείο να θεωρούμε δεδομένος.Οταν έφτασε ο κόμπος στο χτένι με εντελώς παράλογες απαιτήσεις που ο διάλογος δεν οδηγούσε πουθενά ήταν πλέον πάρα πολύ αργά.
Δυστυχώς ή ευτυχώς όλη η κατάσταση που λέγεται γάμος γίνεται παιχνίδι εξουσίας.Και σε αυτό το παιχνίδι πρέπει από νωρίς να είναι οροθετημένα κάποια πράγματα.Γιατί εδώ μιλάμε για μια κατάσταση που είσαι με κάποιον άνθρωπο για χρόνια και χρόνια και η τακτική των γυναικών είναι η λογική της σαλαμοποίησης (σιγά-σιγά και φέτα-φέτα περνάμε το δικό μας).
Ιδανική είναι μια κατάσταση που να προέχει το εμείς ,που να λειτουργούν δυο άνθρωποι ως ένας αλλά και ουτοπικό συνάμα.
Κι αν δεν σου βγει δεν μπορείς να ξαναρισκάρεις.
Τον τελευταίο χρόνο δε που είμαι σε μια σχέση και είμαι πολύ περισσότερο υποψιασμένος βλέπω ξεκάθαρα πώς λειτουργεί το πράγμα.
Αν δεν κάνεις σαφές ανα τακτά χρονικά διαστήματα ότι κάποια πράγματα είναι αδιαπραγμάτευτα το καβαλάνε το καλάμι.
Ετσι προτιμώ να ακούω το "γιατί σε αγαπώ τόσο αφού είσαι τόσο ξεροκέφαλος" κάθε 2-3 μήνες και μετά από κατεβασμένα μούτρα 48 ωρών ,παρά να ξαναβιώσω την απόλυτη παραφροσύνη ενώ για μια πενταετία δεν είχα καβγά ούτε για το τι θα δούμε στο σινεμά. Μπορεί όντως να είναι κάποια πράγματα στα αρχίδια μας (κι εγώ έτσι το έβλεπα) αλλά το μήνυμα που λαμβάνουν είναι εντελώς διαφορετικό επαναλαμβάνω. Από εκεί και πέρα καθένας πορεύεται όπως θεωρεί καλύτερα.

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
λετε αερολογιες και αρλουμπες. Ολοι ειμαστε κοτες με τις γκομενες και για ολους υπαρχει μια γκομενα που τους ριχνει τις φαπες με το κουταλακι και ερχεστε ολοι εδω και το παιζετε μαγκες. ειδικα αμα παντρευτει καποιος και κανει παιδια τοτε η γυναικα βαζει παντα προστα το παιδι. "Αγαπη μου για το παιδι"

Επισκέπτης
λετε αερολογιες και αρλουμπες. Ολοι ειμαστε κοτες με τις γκομενες και για ολους υπαρχει μια γκομενα που τους ριχνει τις φαπες με το κουταλακι και ερχεστε ολοι εδω και το παιζετε μαγκες. ειδικα αμα παντρευτει καποιος και κανει παιδια τοτε η γυναικα βαζει παντα προστα το παιδι. "Αγαπη μου για το παιδι"

Είσαι παντρεμένος με παιδί/ά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom