Νέα

Διάλογος με την αδερφή μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SNIFsnif
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 186
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μα αυτό είναι βρε κοπέλα μου το θέμα...  Το "πλήρης ειλικρίνεια" που γράφεις είναι καθαρά υποκειμενικό, γι αυτό και εγώ σου λέω  "ΝΟΜΙΖΕΙΣ..."

Ενας ανώμαλος
φυσικα κ μιλαμε υποκειμενικα...για τους συντροφους μας κ οχι μονον δεν μπορουμε ΠΟΤΕ να ειμαστε σιγουροι για την ειλικρινεια τους...ΜΟΝΟ για τον εαυτο του ειναι καθε ανθρωπος σιγουρος!!!!
Οποτε,αν ο συντροφος λεει παραμυθια κ υποκρινεται γενικα...κακο του κεφαλιου του...καποτε θα σπασει ο διαολος το ποδι του κ εμεις οι καλοι κ τιμιοι ανθρωποι θα μαθουμε την αληθεια για τον ψευτη "ανθρωπο μας" κ τελικα θα του δωσουμε τον πουλο στο χερι...;) ;)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
+1

οσον αφορα εμενα,μπορω να γινω "κακο" παιδι...κ ψεμματα να πω κ να δινω καθημερινα μια παρασταση...κλπ!!!Καταλαβα πριν μερικα χρονια οτι τελικα δεν αξιζει τον κοπο...διοτι δεν πουλαμε image στην γκομενα...αλλα προσφερουμε προσωπικοτητα (οσοι κ οση εχουμε) κ η προσποιηση καθημερινα ειναι κουραστικη.

βεβαια,υπαρχουν αλλοι τομεις που μπορουμε να παρουσιασουμε ενα ειδωλο...εναν ψευτικο εαυτο...ή να ειμαστε λιγακι κακοι για να μην μας "καβαλησουν"...για παραδειγμα στη δουλεια...ή γενικα στην κοινωνια...

ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ....

Υ/Γ--->Δν μιλαμε για ξεπετες κλπ....αλλα για σοβαρες σχεσεις!!!

εγω δεν μπορω, ουτε 2ο νικ στα φορουμς δεν μπορω να κανω γιατι ουτε καν σ αυτα δεν μπορω να υποκριθω, φαντασου στη κανονικη ζωη.
γι αυτο κ σιχαινομαι τους δηθεν κ ψευτικους ανθρωπους. το μονο που με τρομαζει ειναι να μην αλλαξω θελοντας κ μη.

Επισκέπτης
το μονο που με τρομαζει ειναι να μην αλλαξω θελοντας κ μη.
οι εξυπνοι ανθρωποι χαρακτηριζονται απ'την ικανοτητα τους να προσαρμοζονται στις συνθηκες...
αν τελικα καταφερουν κ σε/με αλλαξουν...χαλαλι τους...ομως σιγουρα δεν θα ντραπω να βγω κ να πω οτι εκανα λαθος...ολα μεσα στη ζωη ειναι..

Επισκέπτης
"Opinions are like assholes, everybody's got one" (c) Clint Eastwood.

Θα έλεγα στα άτομα που ΔΕΝ γνωρίζουν μια κατάσταση να μην εκφέρουν άποψη γιατί πολύ απλά γίνονται ρεζίλι... Και δεν είναι κακό να μην έχεις άποψη για κάτι, κανείς δεν τα ξέρει όλα. Κι εγώ σε πολλά threads δεν έχω απαντήσει αν δεν γνωρίζω ή αν δεν έχω άποψη.

Πάτε να το παίξετε καλλιέργεια, ωριμότητα και ότι είστε μέσα σε όλα και πετυχαίνετε ακριβώς το αντίθετο. Μην το πάρετε σαν κράξιμο, απλή συμβουλή είναι και δεν αφορά μόνο το thread αυτό. Απλά ήταν η αφορμή για να γράψω αυτό το σχόλιο.

Από εκεί και πέρα, κάντε ότι νομίζετε, εγώ μια φορά σας τα είπα! :)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Θα έλεγα στα άτομα που ΔΕΝ γνωρίζουν μια κατάσταση να μην εκφέρουν άποψη γιατί πολύ απλά γίνονται ρεζίλι... Και δεν είναι κακό να μην έχεις άποψη για κάτι, κανείς δεν τα ξέρει όλα. Κι εγώ σε πολλά threads δεν έχω απαντήσει αν δεν γνωρίζω ή αν δεν έχω άποψη.

Πάτε να το παίξετε καλλιέργεια, ωριμότητα και ότι είστε μέσα σε όλα και πετυχαίνετε ακριβώς το αντίθετο. Μην το πάρετε σαν κράξιμο, απλή συμβουλή είναι και δεν αφορά μόνο το thread αυτό. Απλά ήταν η αφορμή για να γράψω αυτό το σχόλιο.

Αυτό είναι πολύ σωστό και το λέω και εγώ που έχω την ανάλογη εμπειρία. Το θέμα είναι ότι σε ένα γάμο/μακροχρόνια σχέση αυτά ισχύουν για τη μέση Ελληνίδα/Έλληνα. Ο συμβιβασμός-πουτανιά ή ο χωρισμός. Αν θέλεις να είσαι ειλικρινής και ας πούμε ορθολογική προσωπικότητα, χρειάζεσαι και το ανάλογο άτομο απέναντί σου. Κάτι for the Griechische society πολύ δύσκολο

Επισκέπτης
Ο συμβιβασμός-πουτανιά ή ο χωρισμός.

Και τελευταία οι χωρισμοί είναι πολύ συχνό φαινόμενο! Τουλάχιστον αυτό λένε τα νούμερα... 1 στα 3 ζευγάρια χωρίζουν αν δεν κάνω λάθος. Μαντέψτε λοιπόν ποιοι είναι οι δυστυχισμένοι!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και τελευταία οι χωρισμοί είναι πολύ συχνό φαινόμενο! Τουλάχιστον αυτό λένε τα νούμερα... 1 στα 3 ζευγάρια χωρίζουν αν δεν κάνω λάθος. Μαντέψτε λοιπόν ποιοι είναι οι δυστυχισμένοι!

Δυστυχισμένοι είναι αυτοί που κάνουν ότι δεν τους ικανοποιεί. Μεταξύ δυό ανθρώπων μπορεί ο συμβιβασμός και η πουτανιά να μη φτάνουν

Επισκέπτης
Δυστυχισμένοι είναι αυτοί που κάνουν ότι δεν τους ικανοποιεί. Μεταξύ δυό ανθρώπων μπορεί ο συμβιβασμός και η πουτανιά να μη φτάνουν

Ναι, μεταξύ ΔΥΟ ανθρώπων μπορεί να ισχύει. Μεταξύ τριών όμως? ;) Κι εννοώ βέβαια όταν υπάρχει κι ένα (ή περισσότερα) παιδιά στην μέση.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Σωστός. Εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα, που τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να απαντήσω

Επισκέπτης
Σωστός. Εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα, που τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να απαντήσω

Εκεί απλά συμβιβάζεσαι ακόμα περισσότερο. Και by the way... άλλο συμβιβασμός, άλλο "πουτανιά". Η πουτανιά είναι για να αποφεύγεις κάποια πράγματα και την κατά μέτωπον επίθεση. Συμβιβασμούς θα πρέπει να κάνουν και οι δύο κι εκεί δεν είναι θέμα "πουτανιάς".

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Κάνεις κάτι που δεν θέλεις και στις δύο περιπτώσεις. Και όπως είπα έχω την ανάλογη εμπειρία/ηλικία της αντίληψης της πραγματικότητας. Πιστεύω όμως ότι υπάρχουν και καλύτερες επιλογές με τον ανάλογο άνθρωπο, διαφορετικής από της τρέχουσας σύνηθους νοοτροπίας

Επισκέπτης
Κάνεις κάτι που δεν θέλεις και στις δύο περιπτώσεις. Και όπως είπα έχω την ανάλογη εμπειρία/ηλικία της αντίληψης της πραγματικότητας. Πιστεύω όμως ότι υπάρχουν και καλύτερες επιλογές με τον ανάλογο άνθρωπο, διαφορετικής από της τρέχουσας σύνηθους νοοτροπίας

Εντάξει ρε συ leonoro, πάντα κάνεις αυτό που θέλεις? Όχι βέβαια! Το ίδιο ισχύει και για τον γάμο. Υπάρχουν καλύτερα και χειρότερα!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Το ξέρω πολύ καλά. Απλά οι σχέσεις είναι και ανάλογες με τους ανθρώπους που τις απαρτίζουν (χωρίς παιδιά)

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
lioma οσο κ αν δε σε ξερω προσωπικα κ ουτε με ενδιαφερει δε μπορω να βλεπω να κανεις τα παιδια τροχοπαιδι στη διαιωνηση μιας κατεστραμενης σχεσης,εσυ μπορει να συμβιβαζεσαι με αυτο ομως δε μπορεις να απαιτεις το ιδιο κ απο τα παιδια σου,αυτο το παραδειγμα 8α τους δωσεις? πως να ειναι υποκριτες κ να σκυβουν το κεφαλι?
προτιμω να ειμαι δυστυχισμενος κ χωρισμενος για χαρη των παιδιων μου γιατι στην τελικη αυτα ειναι το μελλον κ δε 8α  ηθελα αυριο με8αυριο να λενε τι μαλακας που ηταν ο πατερας μου
φιλικα... :grin:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έίσαι αδικος mpotofile και δεν ξέρω πόσο χρονών/τι εμπειρία έχεις. Στη ζωή τα πράγματα είναι πιο σχετικά. Εξαρτάται πάντα από τους ανθρώπους

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
καποια ειναι σχετικα κ καποια ειναι απολυτα φιλε λεο,απλα πρεπει να ξερεις που χωρανε συμβιβασμοι κ που οχι αυτο ειναι που λεω μονο στην ουσια

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Όσο αφορά στη συμβίωση τα περισσότερα είναι σχετικά μεταξύ δύο ανθρώπων, όσο και unromantic ακούγεται. Το μόνο ικανοποιητικό είναι ο κατάληλος άνθρωπος

Επισκέπτης

ρεζιλι ? σε ποιον ? στον μεγιστο κριτη ? ποιος ειναι ? ελεοοοοοοςςςςςςςςςς........

οπως η δικια σου αποψη ειναι μια απ'τις κωλοτρυπιδες...ετσι κ οι δικες μας αποψεις (αυτων που υποτιθεται δεν γνωριζουν κατι)...ειναι απ'τις αλλες κωλοτρυπιδες....αν δεν σου αρεσουν απλα μην τις κοιτας...

καθε ανθρωπος ειναι καλλιεργημενος ως ενα "χ" βαθμο....
επισης,η ωριμοτητα δεν κρινεται παντα απ'την ηλικια...
δε νομιζω οτι καποιος ειπε ή υπαινυχθη οτι τα ξερει ολα...οπως κ εσυ ειπες,ολοι εχουμε μια αποψη....το οτι δε συμφωνεις ή οτι ειναι λαθος δεν σημαινει οτι δεν μπορουμε να την εκφρασουμε....(φυσικα δεν περιμενουμε να μας διορθωσεις....θα ερθει ο καιρος που θα μαθουμε μονοι μας)!

Υ/Γ-->πολλες συμβουλες δινεις τελευταια....κ τσαμπα...καλυτερα να τις κρατας για σενα κ να χρεωνεις οποιον σου ζηταει....;) ;) ;)

Alekosatbourdela

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Ο SnifSnif εγραψε..... συμφωνω απολυτα μαζί σου φίλε και αυτο είναι το καλύτερο thread που εχω διαβάσει στο σαιτ ποτε.... Και με την τακτική αυτή δεν πεφτεις ποτε εξω οταν το καταλαβα αυτο μονος μου πριν απο κανα 3-4 χρονια (τωρα ειμαι 25) δεν εχει ξαναβρεθει γυναικα να μου φερθει "καπως" ουτε τα τεστακια τους περνανε τωρα ουτε τιποτα.........Best Thread Voter!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom