Επισκέπτης
το χτυποκάρδι το πρόλαβες?αυτα δε τα θυμαμαι... χαχαχα
μικρη διαβαζα οτι εβρισκα μπροστα μου... απο εφημεριδες, κομικ, λογοτεχνια, ιστορια μεχρι τ αρλεκιν χαχαχαχα
ημουν σοβαρος ανθρωπος τοτε βλεπεις
το χτυποκάρδι το πρόλαβες?αυτα δε τα θυμαμαι... χαχαχα
μικρη διαβαζα οτι εβρισκα μπροστα μου... απο εφημεριδες, κομικ, λογοτεχνια, ιστορια μεχρι τ αρλεκιν χαχαχαχα
ημουν σοβαρος ανθρωπος τοτε βλεπεις
Τα ιδια αλλα με Κυπριακο τιτλοστην κυπρο εχετε διαφορετικα περιοδικα?
Δε μας λες ομως ΠΟΥ το βρηκανε! Υποπτο Μηπως επεσε απο την τσαντα σου; ;)καλα δεν ντρεπεσαι? αυτα θα διαβαζα 10 χρονωνε?
θυμαμαι στην 1η γυμνασιου ειχαν βρει τ αγορια ενα τσοντοπεριοδικο κ κανανε σαν αφηνιασμενα αχαχαχαχαχα
Και τον "Ταρατατά", μήν ξεχνιέσαι...Μονο τα Τουτι , Οπεν και Πριβε καταλαβαινες , ε;
μεγάλε έγραψες και γαμώ τα άρλεκιν.
αααααααχαχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχαχααΤα ιδια αλλα με Κυπριακο τιτλο
Τουτιν , Πριβεν , Οπεν-ν ;)Δε μας λες ομως ΠΟΥ το βρηκανε! Υποπτο Μηπως επεσε απο την τσαντα σου; ;)
από τις μέρες που τελειώσανε οι πανελλήνιες εδώ μέσα έχουν μπει νέες ΕΣΣΟ και ότι απίθανο του κατέβει του κάθε ένα στο μυαλό το πετάει εδώ μέσα.
φυσικά θα έφτανε η συζήτηση στις σχέσεις των 2 φίλων αφού και οι δύο χώρες είναι ερωτικού περιεχομένου η μια μας έχει προμηθεύσει με πουτάνες και η άλλη μας έχει γεμίσει με αδελφές.Ε, κοίτα, η συζήτηση ξεκίνησε από την κρίση στις σχέσεις Ρωσσίας-Βρετανίας, πέρασε γενικά σε πολιτειακά θέματα και μετά πήγε στις σχέσεις των δύο φύλων.
Ξέρεις, πώς ξεκινάς από το θέμα και πας στο ρέμα.
Γι' αυτό φαίνεται κάπως ξέμπαρκη η αναφορά στην πολιτική.
Στο πλαίσιο της κουβέντας και παρέα με τα συμφραζόμενα έδενε όμως.
Εκτός αν νομίζεις ότι η κουβέντα δεν έγινε.
Χεχε... είναι εύκολο να το νομίζεις, γιατί εσύ δεν είσαι εδώ ν' ακούς την αδερφή μου, η οποία όταν είδε ότι εκτός από τον διάλογό μας ανέφερα και το αντικείμενο σπουδών της και ανάλογες λεπτομέρειες άρχισε να με κράζει ότι ο κόσμος είναι μικρός κι ότι θα την εκθέσω κλπ κλπ και μου έσπαγε τ' αρχίδια.
δεν σου φταίω εγώ που την κάθε τάξη την έκανες 3 χρονιές.Με τη διαφορά ότι οι δικές μου πανελλήνιες τελειώσανε το 1994.
Ειδες που σου λεω οτι σε ολα τα παιδια αρεσει το ιλουστρασιον χαρτι; Δε με πιστευεις! Ξετρελαθηκαν μολις το ειδαν τα παιδια!αααααααχαχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχαχαα
το βρηκανε τυχαια στο γηπεδο ποδοσφαιρου του σχολειου, θα το αφησαν τπτις μεγαλυτεροι το προηγουμενο βραδυ χαχαχαχα
δεν τα ειχα ξαναδει να κανουν ετσι
Και τον "Ταρατατά", μήν ξεχνιέσαι...
Πλάκα πλάκα τα πράγματα είναι όπως τα λέει ο σνίφ και η αδερφή του, δυστυχώς οι σχέσεις έχουν γίνει διελκυστίδα, και οι 2 τραβάνε και ό καθένας παίρνει τα μέτρα του άλλου. Τώρα άν μερικοί και μερικές δεν το παραδέχονται δεν το καταλαβαίνω. Αν δεν έχουν σχέση να μην μιλάνε, άν πάλι έχουν και τότε η γυναίκα τους (ή γκομενα) τους λέει ναι συνέχεια, τότε ο λάκος της φάβας είναι τεράστιος...
Ενας ευτυχισμένος παντρεμένος
Ειδες που σου λεω οτι σε ολα τα παιδια αρεσει το ιλουστρασιον χαρτι; Δε με πιστευεις! Ξετρελαθηκαν μολις το ειδαν τα παιδια!
σορρυ θεςςπαντερ αλλα δεν ειναι ετσι ολες οι σχεσεις. εγω ειχα 4 χρονια σχεσης κ ποτε δεν ηταν ετσι
εμεις οι 2 πρεπει να ειμαστε οι μονοι νορμαλ ή οι μονοι ανωμαλοι ανθρωποι/χρηστες σ'αυτο το site....απλα στο δικο μου σκεπτικο, τα παντα πρεπει να συζητουνται κ να λυνονται κ να μην προσπαθεις να πετυχεις κατι με πλαγιους τροπους. αυτο κανω μεχρι στιγμης κ μου εχει βγει μια χαρα ως τωρα.
οσον αφορα εμενα,μπορω να γινω "κακο" παιδι...κ ψεμματα να πω κ να δινω καθημερινα μια παρασταση...κλπ!!!Καταλαβα πριν μερικα χρονια οτι τελικα δεν αξιζει τον κοπο...διοτι δεν πουλαμε image στην γκομενα...αλλα προσφερουμε προσωπικοτητα (οσοι κ οση εχουμε) κ η προσποιηση καθημερινα ειναι κουραστικη.ανωμαλοι μικρε μου, ανωμαλοι
διοτι αμα το ψεμα, η ανειλικρινεια κ τλκ τα "κακα" παιδια (αγορια κοριτσια) ειναι το συνηθες
τοτε εμεις ειμαστε αλλοκοτοι. το ηξερα οτι ειμαι παραξενη αλλα μολις το επιβεβαιωσα χαχαχα
ειπα κ πριν πως ηταν η σχεση, πληρης ειλικρινεια, απλα γιατι ετσι ειμαι σαν ανθρωπος, ποτε μα ποτε δεν χρησιμοποιησα αλλααα μεσα για να πετυχω κατι.