Νέα

Διάλογος με την αδερφή μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SNIFsnif
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 186
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλα δεν ντρεπεσαι? αυτα θα διαβαζα 10 χρονωνε? :2funny:
θυμαμαι στην 1η γυμνασιου ειχαν βρει τ αγορια ενα τσοντοπεριοδικο κ κανανε σαν αφηνιασμενα αχαχαχαχαχα

τι ειναι το χτυποκαρδι? τσοντε ειναι παλι? :rolleyes:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
στην κυπρο εχετε διαφορετικα περιοδικα?
Τα ιδια αλλα με Κυπριακο τιτλο
Τουτιν , Πριβεν , Οπεν-ν  ;)
καλα δεν ντρεπεσαι? αυτα θα διαβαζα 10 χρονωνε? :2funny:
θυμαμαι στην 1η γυμνασιου ειχαν βρει τ αγορια ενα τσοντοπεριοδικο κ κανανε σαν αφηνιασμενα αχαχαχαχαχα
Δε μας λες ομως ΠΟΥ το βρηκανε! Υποπτο  :think:  Μηπως επεσε απο την τσαντα σου;  ;)

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
χαλουμιν σκισεν με λονδινον μουαχαχαχαχα

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Μονο τα Τουτι , Οπεν και Πριβε καταλαβαινες , ε;  :cheesy:
Και τον "Ταρατατά", μήν ξεχνιέσαι...

Πλάκα πλάκα τα πράγματα είναι όπως τα λέει ο σνίφ και η αδερφή του, δυστυχώς οι σχέσεις έχουν γίνει διελκυστίδα, και οι 2 τραβάνε και ό καθένας παίρνει τα μέτρα του άλλου.  Τώρα άν μερικοί και μερικές δεν το παραδέχονται δεν το καταλαβαίνω.  Αν δεν έχουν σχέση να μην μιλάνε, άν πάλι έχουν και τότε η γυναίκα τους (ή γκομενα) τους λέει ναι συνέχεια, τότε ο λάκος της φάβας είναι τεράστιος...

Ενας ευτυχισμένος παντρεμένος

OP
OP
S

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
μεγάλε έγραψες και γαμώ τα άρλεκιν.

Ε, κοίτα, η συζήτηση ξεκίνησε από την κρίση στις σχέσεις Ρωσσίας-Βρετανίας, πέρασε γενικά σε πολιτειακά θέματα και μετά πήγε στις σχέσεις των δύο φύλων.
Ξέρεις, πώς ξεκινάς από το θέμα και πας στο ρέμα.
Γι' αυτό φαίνεται κάπως ξέμπαρκη η αναφορά στην πολιτική.
Στο πλαίσιο της κουβέντας και παρέα με τα συμφραζόμενα έδενε όμως.

Εκτός αν νομίζεις ότι η κουβέντα δεν έγινε.

Χεχε... είναι εύκολο να το νομίζεις, γιατί εσύ δεν είσαι εδώ ν' ακούς την αδερφή μου, η οποία όταν είδε ότι εκτός από τον διάλογό μας ανέφερα και το αντικείμενο σπουδών της και ανάλογες λεπτομέρειες άρχισε να με κράζει ότι ο κόσμος είναι μικρός κι ότι θα την εκθέσω κλπ κλπ και μου έσπαγε τ' αρχίδια.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Τα ιδια αλλα με Κυπριακο τιτλο
Τουτιν , Πριβεν , Οπεν-ν  ;)Δε μας λες ομως ΠΟΥ το βρηκανε! Υποπτο  :think:  Μηπως επεσε απο την τσαντα σου;   ;)
αααααααχαχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχαχαα
το βρηκανε τυχαια στο γηπεδο ποδοσφαιρου του σχολειου, θα το αφησαν τπτις μεγαλυτεροι το προηγουμενο βραδυ χαχαχαχα
δεν τα ειχα ξαναδει να κανουν ετσι :2funny:

σορρυ θεςςπαντερ αλλα δεν ειναι ετσι ολες οι σχεσεις. εγω ειχα 4 χρονια σχεσης κ ποτε δεν ηταν ετσι. ελπιζω να μην ειναι η επομενη αχαχα. αλλα εχω κ δικη μου φιλοσοφια ζωης την οποια δεν αλλαζω για κανενα. καπως οπως τα λεει ο μακ ειμαι κ εγω, μονο που ειμαι γυναικα :P

OP
OP
S

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
από τις μέρες που τελειώσανε οι πανελλήνιες εδώ μέσα έχουν μπει νέες ΕΣΣΟ και ότι απίθανο του κατέβει του κάθε ένα στο μυαλό το πετάει εδώ μέσα.

Με τη διαφορά ότι οι δικές μου πανελλήνιες τελειώσανε το 1994. :)

Επισκέπτης
Ε, κοίτα, η συζήτηση ξεκίνησε από την κρίση στις σχέσεις Ρωσσίας-Βρετανίας, πέρασε γενικά σε πολιτειακά θέματα και μετά πήγε στις σχέσεις των δύο φύλων.
Ξέρεις, πώς ξεκινάς από το θέμα και πας στο ρέμα.
Γι' αυτό φαίνεται κάπως ξέμπαρκη η αναφορά στην πολιτική.
Στο πλαίσιο της κουβέντας και παρέα με τα συμφραζόμενα έδενε όμως.

Εκτός αν νομίζεις ότι η κουβέντα δεν έγινε.

Χεχε... είναι εύκολο να το νομίζεις, γιατί εσύ δεν είσαι εδώ ν' ακούς την αδερφή μου, η οποία όταν είδε ότι εκτός από τον διάλογό μας ανέφερα και το αντικείμενο σπουδών της και ανάλογες λεπτομέρειες άρχισε να με κράζει ότι ο κόσμος είναι μικρός κι ότι θα την εκθέσω κλπ κλπ και μου έσπαγε τ' αρχίδια.
φυσικά θα έφτανε η συζήτηση στις σχέσεις των 2 φίλων αφού και οι δύο χώρες είναι ερωτικού περιεχομένου η μια μας έχει προμηθεύσει με πουτάνες και η άλλη μας έχει γεμίσει με αδελφές. 

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
αααααααχαχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχαχαα
το βρηκανε τυχαια στο γηπεδο ποδοσφαιρου του σχολειου, θα το αφησαν τπτις μεγαλυτεροι το προηγουμενο βραδυ χαχαχαχα
δεν τα ειχα ξαναδει να κανουν ετσι :2funny:
Ειδες που σου λεω οτι σε ολα τα παιδια αρεσει το ιλουστρασιον χαρτι; Δε με πιστευεις! Ξετρελαθηκαν μολις το ειδαν τα παιδια! 

OP
OP
S

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Και τον "Ταρατατά", μήν ξεχνιέσαι...

Πλάκα πλάκα τα πράγματα είναι όπως τα λέει ο σνίφ και η αδερφή του, δυστυχώς οι σχέσεις έχουν γίνει διελκυστίδα, και οι 2 τραβάνε και ό καθένας παίρνει τα μέτρα του άλλου.  Τώρα άν μερικοί και μερικές δεν το παραδέχονται δεν το καταλαβαίνω.  Αν δεν έχουν σχέση να μην μιλάνε, άν πάλι έχουν και τότε η γυναίκα τους (ή γκομενα) τους λέει ναι συνέχεια, τότε ο λάκος της φάβας είναι τεράστιος...

Ενας ευτυχισμένος παντρεμένος

Συμφωνώ.
Το πρόβλημα έγκειται ακριβώς στο ότι σχεδόν όλοι και σχεδόν όλες κλείνονται στον ζαχαρόκοσμο και φωνάζουν για το ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ οι σχέσεις, αντί να ζούνε στον πλανήτη Γη και να κοιτάνε ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ οι σχέσεις.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ειδες που σου λεω οτι σε ολα τα παιδια αρεσει το ιλουστρασιον χαρτι; Δε με πιστευεις! Ξετρελαθηκαν μολις το ειδαν τα παιδια! 

αι νοου χιχιχιχι
αστα ζουσαμε τραγικες στιγμες τα κοριτσακια τοτε στο γυμνασιο
τ αγορακια ηταν λες κ τα ειχαν μαντρωμενα κ μολις ερχονταν στο σχολειο μονος σκοπος τους ηταν να βαλουν κατω τα κοριτσακια χαχαχα οι ορμονες τι κανουν... ευτυχως στο λυκειο σοβαρεψαν :2funny:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
σορρυ θεςςπαντερ αλλα δεν ειναι ετσι ολες οι σχεσεις. εγω ειχα 4 χρονια σχεσης κ ποτε δεν ηταν ετσι

Πως ήταν;  (η σχέση εννοώ, όχι αυτός, αυτός είμαι σίγουρος θα ήταν ένας ιππότης κούκλος επάνω σε άσπρο άλογο)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
προς τι η ειρωνεια?
τεσπα... μια χαρα ηταν αυτος κ ειναι δλδ ο ανθρωπος
ειπα κ πριν πως ηταν η σχεση, πληρης ειλικρινεια, απλα γιατι ετσι ειμαι σαν ανθρωπος, ποτε μα ποτε δεν χρησιμοποιησα αλλααα μεσα για να πετυχω κατι. οτι ηθελα κ ηθελε το λεγαμε ευθεως. μια φορα μονο δεν μου εξηγουσε τι στο διαολο ειχε παθει χαχαχα κ τ ον ρωτησα αν ειχε περιοδο :2funny:
απλα στο δικο μου σκεπτικο, τα παντα πρεπει να συζητουνται κ να λυνονται κ να μην προσπαθεις να πετυχεις κατι με πλαγιους τροπους. αυτο κανω μεχρι στιγμης κ μου εχει βγει μια χαρα ως τωρα.

Επισκέπτης
απλα στο δικο μου σκεπτικο, τα παντα πρεπει να συζητουνται κ να λυνονται κ να μην προσπαθεις να πετυχεις κατι με πλαγιους τροπους. αυτο κανω μεχρι στιγμης κ μου εχει βγει μια χαρα ως τωρα.
εμεις οι 2 πρεπει να ειμαστε οι μονοι νορμαλ ή οι μονοι ανωμαλοι ανθρωποι/χρηστες σ'αυτο το site....:P

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ανωμαλοι μικρε μου, ανωμαλοι
διοτι αμα το ψεμα, η ανειλικρινεια κ τλκ τα "κακα" παιδια (αγορια κοριτσια) ειναι το συνηθες
τοτε εμεις ειμαστε αλλοκοτοι. το ηξερα οτι ειμαι παραξενη αλλα μολις το επιβεβαιωσα χαχαχα

Επισκέπτης
ανωμαλοι μικρε μου, ανωμαλοι
διοτι αμα το ψεμα, η ανειλικρινεια κ τλκ τα "κακα" παιδια (αγορια κοριτσια) ειναι το συνηθες
τοτε εμεις ειμαστε αλλοκοτοι. το ηξερα οτι ειμαι παραξενη αλλα μολις το επιβεβαιωσα χαχαχα
οσον αφορα εμενα,μπορω να γινω "κακο" παιδι...κ ψεμματα να πω κ να δινω καθημερινα μια παρασταση...κλπ!!!Καταλαβα πριν μερικα χρονια οτι τελικα δεν αξιζει τον κοπο...διοτι δεν πουλαμε image στην γκομενα...αλλα προσφερουμε προσωπικοτητα (οσοι κ οση εχουμε) κ η προσποιηση καθημερινα ειναι κουραστικη.

βεβαια,υπαρχουν αλλοι τομεις που μπορουμε να παρουσιασουμε ενα ειδωλο...εναν ψευτικο εαυτο...ή να ειμαστε λιγακι κακοι για να μην μας "καβαλησουν"...για παραδειγμα στη δουλεια...ή γενικα στην κοινωνια...

ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ....

Υ/Γ--->Δν μιλαμε για ξεπετες κλπ....αλλα για σοβαρες σχεσεις!!!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ειπα κ πριν πως ηταν η σχεση, πληρης ειλικρινεια, απλα γιατι ετσι ειμαι σαν ανθρωπος, ποτε μα ποτε δεν χρησιμοποιησα αλλααα μεσα για να πετυχω κατι.

μα αυτό είναι βρε κοπέλα μου το θέμα...  Το "πλήρης ειλικρίνεια" που γράφεις είναι καθαρά υποκειμενικό, γι αυτό και εγώ σου λέω  "ΝΟΜΙΖΕΙΣ..."

Ενας ανώμαλος

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε απ τη μερια μου ετσι ηταν βρε παιδι μου
κ απ τη μερια του απ οσο ξερω, δεν ημουν κ στο μυαλο του, αν κ καποιες φορες ετσι ενιωθα ειχαμε τηλεπαθεια στα παντα μπρρρ
τι να κανουμε εγω γραφω στο φορουμ οχι αυτος, απ οσο ξερω χαχαχα, για μενα μπορω να μιλησω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom