Νέα

Διάλογος με την αδερφή μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SNIFsnif
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 186
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βρε παιδιά...μήπως το παρακάνουμε?....βγάζουμε τ απωθημένα που κρατάμε μέσα μας χρόνια.....σας προλαβαίνω έχω και εγώ πάρα πολλά που έτσι και τα βγάλω θα γίνει της πουτάνας....σίγουρα υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις που λέτε..αλλά υπάρχουν και ισορροπημένες  σχέσεις σε πολλά ζευγάρια....ο συμβιβασμός σίγουρα είναι απαραίτητος για μια σωστή συμβίωση.....πάντως μου φαίνεται ότι βγάζουμε μια κακία να την πω,εκτόνωση να την πω, καταπίεση συναισθημάτων να την πω, αλλά νομίζω ότι μας οδηγεί στην υπερβολή......αν ενστερνιστούμε όλα αυτά που γράφονται εδώ,τότε οι παντρεμένοι πρέπει να χωρίσουν όλοι...οι ελεύθεροι να μην παντρευτούν ποτε και τότε πεστε μου που πάει το πράγμα?....παντού υπάρχει το σωστό, το λάθος, και η μεσαία λύση.....αντριλίκια,γυναικιλίκια,πάνω χέρι, κάτω χέρι κ.λ.π. ας μπαίνουν στην άκρη και ας προσπαθούμε να επικρατήσει η κοινή λογική..όταν αυτό μπορεί να γίνει...αν όχι τότε ο καθένας ας πάρει τις αποφάσεις του.....λέω εγώ τώρα...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Τalos φίλε το θέμα είναι ότι ΚΑΘΕ γαλότσα νιώθει σημαντική ελέω μαμάς, μπάκουρων θαυμαστών ,κοσμοπόλιταν, μμε κλπ και εκει χάνεται το παιχνίδι. Δεν ξέρουν τι σημαίνει η λέξη ΟΡΙΟ. Πχ η γυναικα του κολλητου μου όχι μόνο εχει δώσει στο παιδί τους το επίθετο της. Υποτίθεται αυτος είναι σκληρός καραβανάς αλλα μπροστά της κάθεται ΣΟΥΖΑ. Παλιά πηγαίναμε μπάλες, μπιλιάρδα, τσάρκες σε μπάρ, παρτουζες κλπ τώρα του έκοψε και τον απλο καφέ μαζί μας, μέχρι που κρατάει το παιδι και αυτή γυρνοβολάει..
Πχ η γειτόνισσα ειχε αλλαξει 202321321 ανδρες επειδη της ηταν ‘λιγοι’ στα επαγγελματικά και έψαχνε κατι καλο .Αποτελεσμα? Παντρευτηκε Αλβανο που την εχει ολη μέρα στις κλωτσιες και τις σφαλιάρες καιτρεχουμε να την σωσουμε.
Πχ η πρωην που χωρισαμε μου έλεγε ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ άντρας για γαμο γιατι ελεγα ότι ΦΥΣΙΚΑ και αν κάνω γιο θα ήθελα να πάρει το όνομα του πατέρα μου(εννοεται αυτό γαμω το μουνι σου καριόλα!)  και ότι ΦΥΣΙΚΑ και θα πηγαινα τον γιο μου σε μπουρδελο(αν ποτε κανω παιδια-γιο) ή ότι θα του πλήρωνα πουτανα για να δώρο γεννεθλίων.(ξερετε από αυτές τις μαλακισμενες συζητησεις που κανουν τα ζευγαρια για το τι θα γινει ΑΝ παντρευτουν κλπ παπαριες)
Μια φιλη που σαν εμφάνιση η Μαρια η Ασχημη ΩΧΡΙΑ είναι 2 χρόνια μπκούρισα γιατι ‘ολοι είναι πολύ φλωροι, για πάρτη της’ πχ της προσφερουν λουλούδια… Και της την πεφτουν κατι καλα κ ομορφα παιδια και δεν τους θελει ελεω ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ!!Αν είναι δυνατον, εχει δικαίωμα επιλογης και η Χρύσα τώρα..Η ασχημοτερη και πιο ΦΛΩΡΑΚΙ κοπέλα ΔΠ..
Αυτά είναι μάγκες μου.. Όταν προσγειωθούν τα ξαναλέμε.. Δηλ σε 1- 2 αιώνες

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τίποτα. Μεγαλώσαμε με τους πατεράδες μας να τις έχουν σούζα και αναμέναμε ανάλογη συμπεριφορά με τις μητέρες μας. Και βρήκαμε άλλα. Προς το παρόν Россия очень хороший

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε φίλε laplace και εσύ ΔΠ είσαι?.... γειτονάκι δηλαδή?...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ναι φίλε :) εμενα αιγάλεω,ξενοικιασα πήγα πετρουπολη οπως ειχαμε πει στο τόπικ χωρισμός,δεν με τραβαγε το κλίμα :P  και τώρα αναζήτηση για περιστερι-αιγαλεω-χαιδαρι..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μπράβο πατρίδα...δίπλα είμαστε....μας βλέπω να τα λέμε μπουρνάζι...άμα ξεκολλήσεις από το φροσάκι.... :2funny:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
θα τα πουμε σίγουρα φίλε! μολις ξεμπλέξω απο την νέα μετακόμιση  θα τα πουμε σίγουρα..
και πρεπει να τρεμουν απο τώρα ολα τα γυναικάκια στο Μπουρνάζι για αυτη την συνάντηση.. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom