Επισκέπτης
δυστυχως σε θρεντ της "πλακας"....φοραμε μασκα....κ κανουμε της "πλακας" ποστ...;) ;) ;)....Όπως και όλα σχεδόν τα ποστ σας, δεσποινίς.
Y/Γ-->εκτος του οτι μπαινουμε στο φορουμ για την πλακα μας....
δυστυχως σε θρεντ της "πλακας"....φοραμε μασκα....κ κανουμε της "πλακας" ποστ...;) ;) ;)....Όπως και όλα σχεδόν τα ποστ σας, δεσποινίς.
Κατά τ' άλλα... ακόμα να ξεκινήσει αυτό το αεροπλάνο;
μάγκες..άσχημα μαντάτα σας έχω...αναβλήθηκε η πτήση......καήκατε.... :o
Ακομη δυστυχως καλα να ειναι ο κολλητος που εχει ποκετ πισι κ περναει η ωρα μας. Μην παθεις τπτ απ την αγωνια ετσι?επειδη τωρα παμε να παρουμε παιχνιδια του ps2 κ δεν θα μπορεσουμε ν απαντησουμε στην επομενη κρυαδα σου ελπιζουμε να βρεις κατι πιο επικοδομητικο να κανεις.
Λαθος, ερχεται και αλλος τυπακος πιο κατω και με αποκαλει κοτα. Ωπα ρε. Σε ηξερα και απο χτες?
Στην δουλεια κανω πολλους συμβιβασμους, στα οικογενειακα αρκετους. Στα προσωπικα αρνουμαι. Τοσο απλα. Και ναι αντιμετωπιζεσαι ως ο περιεργος επειδη δεν ακολουθεις την πεπατημενη. Και λοιπον? Χρηματα εχεις γιατι συμβιβαζεσαι στην δουλεια, οικογενεια εχεις γιατι συμβιβαζεσαι στα οικογενειακα. Φιλους εχεις γιατι στην φιλια δεν πολυπαιζει το παιχνιδι ανταλλαγης και συμββασμων. Γαμας καλα ειτε εισαι αντικοινωνικος (κοιταξτε τους μουναρους στα διαφορα link του site) είτε ακομα καλυτερα αν εισαι κοινωνικος. Ποιο ειναι το γαμημενο προβλημα? Ν ανεβει κανεις τα γαμοσκαλια της γαμοεκκλησίας?
Ακομη δυστυχως καλα να ειναι ο κολλητος που εχει ποκετ πισι κ περναει η ωρα μας. Μην παθεις τπτ απ την αγωνια ετσι?επειδη τωρα παμε να παρουμε παιχνιδια του ps2 κ δεν θα μπορεσουμε ν απαντησουμε στην επομενη κρυαδα σου ελπιζουμε να βρεις κατι πιο επικοδομητικο να κανεις.
Βαμβακερό με την Στρουμφίτα????????Ο κολλητός βλέπω να σου παίρνει και νιντέντο προκειμένου να γνωρίσει το βρακάκι σου.
Ακόμα να ξεκινήσει το αεροπλάνο; Αίσχος με αυτές τις καθυστερήσεις.
Κατά τ' άλλα... ακόμα να ξεκινήσει αυτό το αεροπλάνο;
Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ή ΖΩΝΤΟΧΗΡΑ (ΕΓΥΡΕΙ ΟΙΚΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ) ΠΑΡΑ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ.Θελει λοιπόν να παντρευτει ΕΝΑΝ -οποιον απο μια ηλικια και μετα για να δειξει να εγω τα κατάφερα τωρα αν χωρισα ε ο αλλος εφταιγε.ΟΥΤΕ [size=15pt]Γ.Τ.Π[/size] μετα τα 30 οι περισσοτερες.
Γεια στην παρέα. Εδώ και 1 χρόνο διαβάζω πολλά threads έχοντας γράψει ελάχιστες φορές, αλλά για αυτό το συγκεκριμένο thread πιστεύω πως έχω κάτι να πω.
Ως παντρεμένος, και μάλιστα με γυναίκα μεγαλύτερη από εμένα που έχει και ιδιαίτερα δυναμικό χαρακτήρα (το γιατί την παντρεύτηκα είναι άλλο κεφάλαιο) έχω βιώσει στο πετσί μου αυτή την εντονότατη αλλά και - τουλάχιστον για εμένα - αδιανόητη τάση των γυναικών να θέλουν να έχουν το πάνω χέρι σε έναν γάμο με τρόπο που εμείς οι άντρες δυσκολευόμαστε να τον καταλάβουμε, πόσο μάλλον να τον αντιμετωπίσουμε. Συμφωνώ λοιπόν απόλυτα με αυτούς που έκφρασαν παρόμοια άποψη. Ειδικά μάλιστα συμφωνώ τόσο με τα post του liomas που νιώθω σαν να τα έχω γράψει εγώ.
Έχω και μια προσωπική σχετική εμπειρία να αναφέρω...
Αγοράσαμε το διαμέρισμα στο οποίο μένουμε πριν περίπου 2 χρόνια και στα συμβόλαια γράφτηκε ελαφρώς μεγαλύτερο ποσοστό από το μισό στην γυναίκα μου, γιατί έδωσε λίγα περισσότερα χρήματα από εμένα για την αγορά του (είναι βλέπετε επιπλέον και πιο ευκατάστατη από εμένα). Λίγους μήνες μετά, και αφού είχε διακοσμήσει σχεδόν όλους τους χώρους του σπιτιού με το γούστο της (όχι οτι διαφωνώ με αυτό, ίσα-ίσα που έχει πολύ καλό γούστο), της είπα πως θα ήθελα να βάλω στον χώρο του γραφείου κάποιες φωτογραφίες συγγενών μου. Δεν της άρεσε η ιδέα, άγνωστο γιατί. Αυτό που με ενόχλησε όμως είναι ο τρόπος με τον οποίο προσπάθησε να επιβάλει την άποψή της και η επιχειρηματολογία της. Ισχυρίστηκε οτι αυτή θα αποφασίζει τι θα μπαίνει στο σπίτι επειδή ανοίκει σε μεγαλύτερο ποσοστό σε αυτήν! Φυσικά διαφώνησα έντονα με αυτό το σκεπτικό και οδηγηθήκαμε σε μια αντιπαράθεση που κράτησε περίπου 1 μήνα. Σε αυτό το διάστημα στήριζε επανελημένα την θέση της οτι θα έχει το πάνω χέρι σε ότι συμβαίνει στο σπίτι λόγω ποσοστών συμβολαίου, ενώ με απειλούσε για εκφοβισμό οτι θα σβήσει διάφορα αρχεία από το PC, από το οποίο μάλιστα δεν σηκωνόταν ενώ είχα δουλειά να κάνω, με την δικαιολογία οτι όπως όλο το σπίτι έτσι και το γραφείο ανοίκει σε μεγαλύτερο ποσοστό σε αυτήν. Έγιναν πολλά άλλα που δεν αναφέρω για να μην σας κουράζω. Τελικά αυτή η αντιπαράθεση τελείωσε όταν, μη έχοντας άλλη επιλογή και αφού έκανα ότι μπορούσα από μόνος μου χωρίς αποτέλεσμα, αναγκάστηκα να γνωστοποιήσω την κατάσταση στο συγγενικό μας περιβάλλον, από το οποίο έφαγε χοντρό κράξιμο και επιτέλους κάπως μαλάκωσε, αν και έχω την εντονότατη αίσθηση πως είναι προσωρινό...
Φιλαράκο μου, sorry που θα στο πω, αλλά τα θέματα που είχα εγώ ουδεμία σχέση είχαν με τα δικά σου... Σε περίπτωση που είχε τέτοια "επιχειρήματα" (τα εισαγωγικά δεν είναι τυχαία) θα είχε πάρει τον πούλο (στην περίπτωσή μου που είμαι πολύ πιο ευκατάστατος από εκείνη) ή θα είχα φύγει (στην περίπτωση που ήταν εκείνη πιο ευκατάσταση). Το να σου ζητάει εμμέσως πλην σαφώς να "ξεχάσεις" τα συγγενικά σου πρόσωπα, εμένα μου λέει πολλά.
Δεν αναφέρεις πουθενά για παιδί, οπότε να φανταστώ ότι δεν έχετε? ΠΡΟΣΕΞΕ πολύ αυτό το θέμα γιατί, να μου το θυμηθείς, θα σε "εκβιάζει" και με αυτό μετά. Στην περίπτωση την δική μου δεν ήθελε να κρατάει το παιδί η μάνα μου αλλά μόνο η δική της μάνα (όταν βγαίναμε κάνα βράδυ, κτλ). Αλλά το έφερνε λάου-λάου, όχι επιτακτικά. Χωρίς λοιπόν να πω τίποτα ή να πέσω σε αντιπαράθεση "γιατί στην δικιά σου μάνα κι όχι στην δικιά μου" απλά της είπα το εξής απλό πράμα με πολύ ωραίο και κομψό τρόπο: "Ούτε στην μάνα μου, ούτε στην μάνα σου. Εμείς το κάναμε το παιδί, εμείς θα το μεγαλώσουμε στο σπίτι ΤΟΥ και εν ανάγκη δεν θα πηγαίνουμε πουθενά για τα επόμενα 2-3-4 χρόνια, μέχρι το παιδί να πάει παιδικό σταθμό ή σχολείο. Κι όποιος θέλει να μας βλέπει, μετά χαράς να έρχεται από εδώ". Τώρα αυτό δεν ξέρω τι κατάληξη θα έχει, είναι πρόσφατο, εδώ και κάνα μήνα. Το γεγονός όμως είναι ότι δεν μπορούσε παρά να συμφωνήσει μαζί μου κι έτσι ούτε καυγάδες υπάρχουν ούτε τίποτα, το έχει πάρει απόφαση.
Εσένα η γυναίκα σου σε "χτυπάει" σε άσχημο σημείο για έναν άντρα. Το να σου φέρεται έτσι επειδή είσαι πιο χαμηλόμισθος από εκείνη και επειδή το σπίτι ανήκει περισσότερο σε εκείνη, είναι επιεικώς απαράδεκτο. Εδώ εγώ που βγάζω τα 4πλάσια από την γυναίκα μου και το σπίτι είναι δικό μου (100%, ούτε 0,00000001% δεν πρόκειται να της γράψω, το σπίτι θα γραφτεί στο όνομα του γιου μου όταν πρέπει), δεν έχω γυρίσει να της πω τέτοια κουβέντα και να την μειώσω έτσι.
Τι να σου πω, εύχομαι ότι καλύτερο.
Προς todok φιλαρακι ουτε καφε δεν κερναω στις γκομενες. Προς lubv χωστης μια σφαλιαρα της μαλακως και καμια τσαπου και παρατα την που καθεσαι και την ανεχεσαι. Κωστας. (γεννηθεις το 75 φιλε liomas).
Γεια στην παρέα. Εδώ και 1 χρόνο διαβάζω πολλά threads έχοντας γράψει ελάχιστες φορές, αλλά για αυτό το συγκεκριμένο thread πιστεύω πως έχω κάτι να πω.
Ως παντρεμένος, και μάλιστα με γυναίκα μεγαλύτερη από εμένα που έχει και ιδιαίτερα δυναμικό χαρακτήρα (το γιατί την παντρεύτηκα είναι άλλο κεφάλαιο) έχω βιώσει στο πετσί μου αυτή την εντονότατη αλλά και - τουλάχιστον για εμένα - αδιανόητη τάση των γυναικών να θέλουν να έχουν το πάνω χέρι σε έναν γάμο με τρόπο που εμείς οι άντρες δυσκολευόμαστε να τον καταλάβουμε, πόσο μάλλον να τον αντιμετωπίσουμε. Συμφωνώ λοιπόν απόλυτα με αυτούς που έκφρασαν παρόμοια άποψη. Ειδικά μάλιστα συμφωνώ τόσο με τα post του liomas που νιώθω σαν να τα έχω γράψει εγώ.
Έχω και μια προσωπική σχετική εμπειρία να αναφέρω...
Αγοράσαμε το διαμέρισμα στο οποίο μένουμε πριν περίπου 2 χρόνια και στα συμβόλαια γράφτηκε ελαφρώς μεγαλύτερο ποσοστό από το μισό στην γυναίκα μου, γιατί έδωσε λίγα περισσότερα χρήματα από εμένα για την αγορά του (είναι βλέπετε επιπλέον και πιο ευκατάστατη από εμένα). Λίγους μήνες μετά, και αφού είχε διακοσμήσει σχεδόν όλους τους χώρους του σπιτιού με το γούστο της (όχι οτι διαφωνώ με αυτό, ίσα-ίσα που έχει πολύ καλό γούστο), της είπα πως θα ήθελα να βάλω στον χώρο του γραφείου κάποιες φωτογραφίες συγγενών μου. Δεν της άρεσε η ιδέα, άγνωστο γιατί. Αυτό που με ενόχλησε όμως είναι ο τρόπος με τον οποίο προσπάθησε να επιβάλει την άποψή της και η επιχειρηματολογία της. Ισχυρίστηκε οτι αυτή θα αποφασίζει τι θα μπαίνει στο σπίτι επειδή ανοίκει σε μεγαλύτερο ποσοστό σε αυτήν! Φυσικά διαφώνησα έντονα με αυτό το σκεπτικό και οδηγηθήκαμε σε μια αντιπαράθεση που κράτησε περίπου 1 μήνα. Σε αυτό το διάστημα στήριζε επανελημένα την θέση της οτι θα έχει το πάνω χέρι σε ότι συμβαίνει στο σπίτι λόγω ποσοστών συμβολαίου, ενώ με απειλούσε για εκφοβισμό οτι θα σβήσει διάφορα αρχεία από το PC, από το οποίο μάλιστα δεν σηκωνόταν ενώ είχα δουλειά να κάνω, με την δικαιολογία οτι όπως όλο το σπίτι έτσι και το γραφείο ανοίκει σε μεγαλύτερο ποσοστό σε αυτήν. Έγιναν πολλά άλλα που δεν αναφέρω για να μην σας κουράζω. Τελικά αυτή η αντιπαράθεση τελείωσε όταν, μη έχοντας άλλη επιλογή και αφού έκανα ότι μπορούσα από μόνος μου χωρίς αποτέλεσμα, αναγκάστηκα να γνωστοποιήσω την κατάσταση στο συγγενικό μας περιβάλλον, από το οποίο έφαγε χοντρό κράξιμο και επιτέλους κάπως μαλάκωσε, αν και έχω την εντονότατη αίσθηση πως είναι προσωρινό...