Νέα

Διάλογος με την αδερφή μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SNIFsnif
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 186
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Κατά τ' άλλα... ακόμα να ξεκινήσει αυτό το αεροπλάνο;

μάγκες..άσχημα μαντάτα σας έχω...αναβλήθηκε η πτήση......καήκατε.... :o

OP
OP
S

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1

μάγκες..άσχημα μαντάτα σας έχω...αναβλήθηκε η πτήση......καήκατε.... :o

Όχι ρε γαμώτο και δεν φεύγουνε τα γαμημένα τα ράμματα...  :headbang:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ακομη δυστυχως καλα να ειναι ο κολλητος που εχει ποκετ πισι κ περναει η ωρα μας. Μην παθεις τπτ απ την αγωνια ετσι?επειδη τωρα παμε να παρουμε παιχνιδια του ps2 κ δεν θα μπορεσουμε ν απαντησουμε στην επομενη κρυαδα σου ελπιζουμε να βρεις κατι πιο επικοδομητικο να κανεις.

OP
OP
S

SNIFsnif

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ακομη δυστυχως καλα να ειναι ο κολλητος που εχει ποκετ πισι κ περναει η ωρα μας. Μην παθεις τπτ απ την αγωνια ετσι?επειδη τωρα παμε να παρουμε παιχνιδια του ps2 κ δεν θα μπορεσουμε ν απαντησουμε στην επομενη κρυαδα σου ελπιζουμε να βρεις κατι πιο επικοδομητικο να κανεις.

Εποικοδομητικό.

Αμέ.
Θα διαβάσω τα ουσιαστικά θρεντ του φόρουμ (για ενημέρωση και μάθηση), θα κάνω ένα σερτς για να δω ποιος είναι αυτός ο Δρ Τζέκυλ και Μρ Χάυντ και μετά θα πάω να παίξω Dawn of War, που, μετά τις συνεισφορές των "τιμίων" γυναικών του φόρουμ είναι ό,τι πιο ντεκαυλέ, για να μην έχουμε και ατυχήματα με τα ράμματα.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Λαθος, ερχεται και αλλος τυπακος πιο κατω και με αποκαλει κοτα. Ωπα ρε. Σε ηξερα και απο χτες?

Στην δουλεια κανω πολλους συμβιβασμους, στα οικογενειακα αρκετους. Στα προσωπικα αρνουμαι. Τοσο απλα. Και ναι αντιμετωπιζεσαι ως ο περιεργος επειδη δεν ακολουθεις την πεπατημενη. Και λοιπον? Χρηματα εχεις γιατι συμβιβαζεσαι στην δουλεια, οικογενεια εχεις γιατι συμβιβαζεσαι στα οικογενειακα. Φιλους εχεις γιατι στην φιλια δεν πολυπαιζει το παιχνιδι ανταλλαγης και συμββασμων. Γαμας καλα ειτε εισαι αντικοινωνικος (κοιταξτε τους μουναρους στα διαφορα link του site) είτε ακομα καλυτερα αν εισαι κοινωνικος. Ποιο ειναι το γαμημενο προβλημα? Ν ανεβει κανεις τα γαμοσκαλια της γαμοεκκλησίας?

Δε βλέπω πού διαφωνείς εφόσον παραδέχεσαι πως σε κάποιους τομείς κάνεις συμβιβασμούς...Κατά τα άλλα συμφωνώ (και το  εφαρμόζω) πως στις σχέσεις μου δε θέλω συμβιβασμό, ή μου αρέσει κάτι και προχωρράω ή μένω μόνος και κάνω τα δικά μου (με τα link του site που λέμε) γράφοντας ΕΝΤΕΛΩΣ στ' αρχίδια μου την έξωθεν αντιμετώπιση  :)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16

Ο κολλητός βλέπω να σου παίρνει και νιντέντο προκειμένου να γνωρίσει το βρακάκι σου.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
εγω θα του προτεινα τα παλια tiger του κοκλητού :P

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ακόμα να ξεκινήσει το αεροπλάνο; Αίσχος με αυτές τις καθυστερήσεις.

Τι κρίμα που δεν πετάει πλέον η Helios.

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ή ΖΩΝΤΟΧΗΡΑ (ΕΓΥΡΕΙ ΟΙΚΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ) ΠΑΡΑ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ.Θελει λοιπόν να παντρευτει ΕΝΑΝ -οποιον απο μια ηλικια και μετα για να δειξει να εγω τα κατάφερα τωρα αν χωρισα ε ο αλλος εφταιγε.ΟΥΤΕ Γ.Τ.Π μετα τα 30 οι περισσοτερες.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ή ΖΩΝΤΟΧΗΡΑ (ΕΓΥΡΕΙ ΟΙΚΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ) ΠΑΡΑ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ.Θελει λοιπόν να παντρευτει ΕΝΑΝ -οποιον απο μια ηλικια και μετα για να δειξει να εγω τα κατάφερα τωρα αν χωρισα ε ο αλλος εφταιγε.ΟΥΤΕ [size=15pt]Γ.Τ.Π[/size] μετα τα 30 οι περισσοτερες.
:think:  :think:  :think:  :think:  :think:  :think:

lubv

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γεια στην παρέα. Εδώ και 1 χρόνο διαβάζω πολλά threads έχοντας γράψει ελάχιστες φορές, αλλά για αυτό το συγκεκριμένο thread πιστεύω πως έχω κάτι να πω.

Ως παντρεμένος, και μάλιστα με γυναίκα μεγαλύτερη από εμένα που έχει και ιδιαίτερα δυναμικό χαρακτήρα (το γιατί την παντρεύτηκα είναι άλλο κεφάλαιο) έχω βιώσει στο πετσί μου αυτή την εντονότατη αλλά και - τουλάχιστον για εμένα - αδιανόητη τάση των γυναικών να θέλουν να έχουν το πάνω χέρι σε έναν γάμο με τρόπο που εμείς οι άντρες δυσκολευόμαστε να τον καταλάβουμε, πόσο μάλλον να τον αντιμετωπίσουμε. Συμφωνώ λοιπόν απόλυτα με αυτούς που έκφρασαν παρόμοια άποψη. Ειδικά μάλιστα συμφωνώ τόσο με τα post του liomas που νιώθω σαν να τα έχω γράψει εγώ.

Έχω και μια προσωπική σχετική εμπειρία να αναφέρω...

Αγοράσαμε το διαμέρισμα στο οποίο μένουμε πριν περίπου 2 χρόνια και στα συμβόλαια γράφτηκε ελαφρώς μεγαλύτερο ποσοστό από το μισό στην γυναίκα μου, γιατί έδωσε λίγα περισσότερα χρήματα από εμένα για την αγορά του (είναι βλέπετε επιπλέον και πιο ευκατάστατη από εμένα). Λίγους μήνες μετά, και αφού είχε διακοσμήσει σχεδόν όλους τους χώρους του σπιτιού με το γούστο της (όχι οτι διαφωνώ με αυτό, ίσα-ίσα που έχει πολύ καλό γούστο), της είπα πως θα ήθελα να βάλω στον χώρο του γραφείου κάποιες φωτογραφίες συγγενών μου. Δεν της άρεσε η ιδέα, άγνωστο γιατί. Αυτό που με ενόχλησε όμως είναι ο τρόπος με τον οποίο προσπάθησε να επιβάλει την άποψή της και η επιχειρηματολογία της. Ισχυρίστηκε οτι αυτή θα αποφασίζει τι θα μπαίνει στο σπίτι επειδή ανοίκει σε μεγαλύτερο ποσοστό σε αυτήν! Φυσικά διαφώνησα έντονα με αυτό το σκεπτικό και οδηγηθήκαμε σε μια αντιπαράθεση που κράτησε περίπου 1 μήνα. Σε αυτό το διάστημα στήριζε επανελημένα την θέση της οτι θα έχει το πάνω χέρι σε ότι συμβαίνει στο σπίτι λόγω ποσοστών συμβολαίου, ενώ με απειλούσε για εκφοβισμό οτι θα σβήσει διάφορα αρχεία από το PC, από το οποίο μάλιστα δεν σηκωνόταν ενώ είχα δουλειά να κάνω, με την δικαιολογία οτι όπως όλο το σπίτι έτσι και το γραφείο ανοίκει σε μεγαλύτερο ποσοστό σε αυτήν. Έγιναν πολλά άλλα που δεν αναφέρω για να μην σας κουράζω. Τελικά αυτή η αντιπαράθεση τελείωσε όταν, μη έχοντας άλλη επιλογή και αφού έκανα ότι μπορούσα από μόνος μου χωρίς αποτέλεσμα, αναγκάστηκα να γνωστοποιήσω την κατάσταση στο συγγενικό μας περιβάλλον, από το οποίο έφαγε χοντρό κράξιμο και επιτέλους κάπως μαλάκωσε, αν και έχω την εντονότατη αίσθηση πως είναι προσωρινό...

Επισκέπτης
Γεια στην παρέα. Εδώ και 1 χρόνο διαβάζω πολλά threads έχοντας γράψει ελάχιστες φορές, αλλά για αυτό το συγκεκριμένο thread πιστεύω πως έχω κάτι να πω.

Ως παντρεμένος, και μάλιστα με γυναίκα μεγαλύτερη από εμένα που έχει και ιδιαίτερα δυναμικό χαρακτήρα (το γιατί την παντρεύτηκα είναι άλλο κεφάλαιο) έχω βιώσει στο πετσί μου αυτή την εντονότατη αλλά και - τουλάχιστον για εμένα - αδιανόητη τάση των γυναικών να θέλουν να έχουν το πάνω χέρι σε έναν γάμο με τρόπο που εμείς οι άντρες δυσκολευόμαστε να τον καταλάβουμε, πόσο μάλλον να τον αντιμετωπίσουμε. Συμφωνώ λοιπόν απόλυτα με αυτούς που έκφρασαν παρόμοια άποψη. Ειδικά μάλιστα συμφωνώ τόσο με τα post του liomas που νιώθω σαν να τα έχω γράψει εγώ.

Αγοράσαμε το διαμέρισμα στο οποίο μένουμε πριν περίπου 2 χρόνια και στα συμβόλαια γράφτηκε ελαφρώς μεγαλύτερο ποσοστό από το μισό στην γυναίκα μου, γιατί έδωσε λίγα περισσότερα χρήματα από εμένα για την αγορά του (είναι βλέπετε επιπλέον και πιο ευκατάστατη από εμένα). Λίγους μήνες μετά, και αφού είχε διακοσμήσει σχεδόν όλους τους χώρους του σπιτιού με το γούστο της (όχι οτι διαφωνώ με αυτό, ίσα-ίσα που έχει πολύ καλό γούστο), της είπα πως θα ήθελα να βάλω στον χώρο του γραφείου κάποιες φωτογραφίες συγγενών μου. Δεν της άρεσε η ιδέα, άγνωστο γιατί. Αυτό που με ενόχλησε όμως είναι ο τρόπος με τον οποίο προσπάθησε να επιβάλει την άποψή της και η επιχειρηματολογία της. Ισχυρίστηκε οτι αυτή θα αποφασίζει τι θα μπαίνει στο σπίτι επειδή ανοίκει σε μεγαλύτερο ποσοστό σε αυτήν! Φυσικά διαφώνησα έντονα με αυτό το σκεπτικό και οδηγηθήκαμε σε μια αντιπαράθεση που κράτησε περίπου 1 μήνα. Σε αυτό το διάστημα στήριζε επανελημένα την θέση της οτι θα έχει το πάνω χέρι σε ότι συμβαίνει στο σπίτι λόγω ποσοστών συμβολαίου, ενώ με απειλούσε για εκφοβισμό οτι θα σβήσει διάφορα αρχεία από το PC, από το οποίο μάλιστα δεν σηκωνόταν ενώ είχα δουλειά να κάνω, με την δικαιολογία οτι όπως όλο το σπίτι έτσι και το γραφείο ανοίκει σε μεγαλύτερο ποσοστό σε αυτήν. Έγιναν πολλά άλλα που δεν αναφέρω για να μην σας κουράζω. Τελικά αυτή η αντιπαράθεση τελείωσε όταν, μη έχοντας άλλη επιλογή και αφού έκανα ότι μπορούσα από μόνος μου χωρίς αποτέλεσμα, αναγκάστηκα να γνωστοποιήσω την κατάσταση στο συγγενικό μας περιβάλλον, από το οποίο έφαγε χοντρό κράξιμο και επιτέλους κάπως μαλάκωσε, αν και έχω την εντονότατη αίσθηση πως είναι προσωρινό...

Φιλαράκο μου, sorry που θα στο πω, αλλά τα θέματα που είχα εγώ ουδεμία σχέση είχαν με τα δικά σου... Σε περίπτωση που είχε τέτοια "επιχειρήματα" (τα εισαγωγικά δεν είναι τυχαία) θα είχε πάρει τον πούλο (στην περίπτωσή μου που είμαι πολύ πιο ευκατάστατος από εκείνη) ή θα είχα φύγει (στην περίπτωση που ήταν εκείνη πιο ευκατάσταση). Το να σου ζητάει εμμέσως πλην σαφώς να "ξεχάσεις" τα συγγενικά σου πρόσωπα, εμένα μου λέει πολλά.

Δεν αναφέρεις πουθενά για παιδί, οπότε να φανταστώ ότι δεν έχετε? ΠΡΟΣΕΞΕ πολύ αυτό το θέμα γιατί, να μου το θυμηθείς, θα σε "εκβιάζει" και με αυτό μετά. Στην περίπτωση την δική μου δεν ήθελε να κρατάει το παιδί η μάνα μου αλλά μόνο η δική της μάνα (όταν βγαίναμε κάνα βράδυ, κτλ). Αλλά το έφερνε λάου-λάου, όχι επιτακτικά. Χωρίς λοιπόν να πω τίποτα ή να πέσω σε αντιπαράθεση "γιατί στην δικιά σου μάνα κι όχι στην δικιά μου" απλά της είπα το εξής απλό πράμα με πολύ ωραίο και κομψό τρόπο: "Ούτε στην μάνα μου, ούτε στην μάνα σου. Εμείς το κάναμε το παιδί, εμείς θα το μεγαλώσουμε στο σπίτι ΤΟΥ και εν ανάγκη δεν θα πηγαίνουμε πουθενά για τα επόμενα 2-3-4 χρόνια, μέχρι το παιδί να πάει παιδικό σταθμό ή σχολείο. Κι όποιος θέλει να μας βλέπει, μετά χαράς να έρχεται από εδώ". Τώρα αυτό δεν ξέρω τι κατάληξη θα έχει, είναι πρόσφατο, εδώ και κάνα μήνα. Το γεγονός όμως είναι ότι δεν μπορούσε παρά να συμφωνήσει μαζί μου κι έτσι ούτε καυγάδες υπάρχουν ούτε τίποτα, το έχει πάρει απόφαση.

Εσένα η γυναίκα σου σε "χτυπάει" σε άσχημο σημείο για έναν άντρα. Το να σου φέρεται έτσι επειδή είσαι πιο χαμηλόμισθος από εκείνη και επειδή το σπίτι ανήκει περισσότερο σε εκείνη, είναι επιεικώς απαράδεκτο. Εδώ εγώ που βγάζω τα 4πλάσια από την γυναίκα μου και το σπίτι είναι δικό μου (100%, ούτε 0,00000001% δεν πρόκειται να της γράψω, το σπίτι θα γραφτεί στο όνομα του γιου μου όταν πρέπει), δεν έχω γυρίσει να της πω τέτοια κουβέντα και να την μειώσω έτσι.

Τι να σου πω, εύχομαι ότι καλύτερο. Δεν μπορώ να σου πω κάτι άλλο ή πως να φερθείς γιατί δεν έχω βρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις.

lubv

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φιλαράκο μου, sorry που θα στο πω, αλλά τα θέματα που είχα εγώ ουδεμία σχέση είχαν με τα δικά σου... Σε περίπτωση που είχε τέτοια "επιχειρήματα" (τα εισαγωγικά δεν είναι τυχαία) θα είχε πάρει τον πούλο (στην περίπτωσή μου που είμαι πολύ πιο ευκατάστατος από εκείνη) ή θα είχα φύγει (στην περίπτωση που ήταν εκείνη πιο ευκατάσταση). Το να σου ζητάει εμμέσως πλην σαφώς να "ξεχάσεις" τα συγγενικά σου πρόσωπα, εμένα μου λέει πολλά.

Δεν αναφέρεις πουθενά για παιδί, οπότε να φανταστώ ότι δεν έχετε? ΠΡΟΣΕΞΕ πολύ αυτό το θέμα γιατί, να μου το θυμηθείς, θα σε "εκβιάζει" και με αυτό μετά. Στην περίπτωση την δική μου δεν ήθελε να κρατάει το παιδί η μάνα μου αλλά μόνο η δική της μάνα (όταν βγαίναμε κάνα βράδυ, κτλ). Αλλά το έφερνε λάου-λάου, όχι επιτακτικά. Χωρίς λοιπόν να πω τίποτα ή να πέσω σε αντιπαράθεση "γιατί στην δικιά σου μάνα κι όχι στην δικιά μου" απλά της είπα το εξής απλό πράμα με πολύ ωραίο και κομψό τρόπο: "Ούτε στην μάνα μου, ούτε στην μάνα σου. Εμείς το κάναμε το παιδί, εμείς θα το μεγαλώσουμε στο σπίτι ΤΟΥ και εν ανάγκη δεν θα πηγαίνουμε πουθενά για τα επόμενα 2-3-4 χρόνια, μέχρι το παιδί να πάει παιδικό σταθμό ή σχολείο. Κι όποιος θέλει να μας βλέπει, μετά χαράς να έρχεται από εδώ". Τώρα αυτό δεν ξέρω τι κατάληξη θα έχει, είναι πρόσφατο, εδώ και κάνα μήνα. Το γεγονός όμως είναι ότι δεν μπορούσε παρά να συμφωνήσει μαζί μου κι έτσι ούτε καυγάδες υπάρχουν ούτε τίποτα, το έχει πάρει απόφαση.

Εσένα η γυναίκα σου σε "χτυπάει" σε άσχημο σημείο για έναν άντρα. Το να σου φέρεται έτσι επειδή είσαι πιο χαμηλόμισθος από εκείνη και επειδή το σπίτι ανήκει περισσότερο σε εκείνη, είναι επιεικώς απαράδεκτο. Εδώ εγώ που βγάζω τα 4πλάσια από την γυναίκα μου και το σπίτι είναι δικό μου (100%, ούτε 0,00000001% δεν πρόκειται να της γράψω, το σπίτι θα γραφτεί στο όνομα του γιου μου όταν πρέπει), δεν έχω γυρίσει να της πω τέτοια κουβέντα και να την μειώσω έτσι.

Τι να σου πω, εύχομαι ότι καλύτερο.

Φίλε liomas, σε ευχαριστώ για την γνώμη σου και την ευχή σου.

Για να μην παρεξηγούμαι, στο προηγούμενο post αναφορικά με εσένα έγραψα οτι έχουμε κοινές απόψεις, όχι κοινές εμπειρίες. Δεν σχημάτισα την εντύπωση ούτε ισχυρίστηκα ποτέ οτι η κατάστασή μου σχετίζεται με την δικιά σου. Και όντως διαβάζοντας τα υπόλοιπα που γράφεις, διαπιστώνω οτι τα δικά σου προβλήματα είναι διαφορετικής φύσεως, αφού εμείς δεν έχουμε καμία διαφωνία στο κράτημα των παιδιών, το οποίο για πρακτικούς λόγους (αποστάσεις τόπων διαμονής) τα κρατάει η δικιά μου μητέρα, η οποία μάλιστα - όσο και αν σου φαίνεται παράξενο σε σχέση με την ιστορία που διηγήθηκα - τα πάει μια χαρά με την γυναίκα μου. Παρεπιπτόντως, μια που αναφέρεις την απορία του αν έχουμε παιδιά, έχουμε 2, και μάλιστα την εποχή που διαδραματίστηκε η ιστορία που αναφέρω ήταν έγκυος στο δεύτερο. Εκτιμώ πως αν δεν είχαμε παιδιά ίσως αυτά να μην είχαν γίνει, αλλά ακόμα και να είχαν γίνει πιθανότατα η αντίδρασή μου θα ήταν διαφορετική.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Προς todok φιλαρακι ουτε καφε δεν κερναω  στις γκομενες. Προς  lubv χωστης μια σφαλιαρα της μαλακως και καμια τσαπου  και παρατα την που καθεσαι και την ανεχεσαι. Κωστας. (γεννηθεις το 75 φιλε liomas).

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
αδελφια τι ψάχνουμε?εδω βλεπετε 19ρικα σκατα να κανουν οτι θελουν 40ρηδες και να τους ελεγψουν την τσέπη,το κινητό,το σπίτι και εμεις αναρωτιομαστε ποιος εχει το πανω χέρι στο σπίτι?
καλως η κακως οι γυναικες το εχουν ΠΑΝΤΟΥ.ασχετως αν καποιος μαγκας προσπαθει κ τα φερνει στα ισα..

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
Προς todok φιλαρακι ουτε καφε δεν κερναω  στις γκομενες. Προς  lubv χωστης μια σφαλιαρα της μαλακως και καμια τσαπου  και παρατα την που καθεσαι και την ανεχεσαι. Κωστας. (γεννηθεις το 75 φιλε liomas).

:new_shocked:  Επεσαν οι μασκες ή κατι εχασα????

Οσο για τις σχεσεις σε 2-3 thread αναλώνεσται με το κατω χερι πανω χέρι!
κατα τη γνώμη το πιο πολύτιμο πραγμα του ανθρωπου ειναι ο ΧΡΟΝΟΣ!!

Αν αφιερωσεις πάνω απο χρόνο σε μια γυναικα (με την ενοια οτι ειστε ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ μαζι οχι βλεπεστε 2 φορες το μήνα) το πάνω χέρι το εχει αυτόματα οι γυναίκες!

Για μένα αυτο που κάνουν καποιο φίλοι 2 χρονια με μια 2 χρονια με αλλη ειναι ηλίθιο και ψυχοφθορο. Εννοιεται οτι μιλαω για ηλικιες μετα τα 27. Γιατι ως μαθητης ή ως φοιτητης μπορει να εχεις μια γκομενίτσα αλλα και οι 2 ξέρετε οτι εχτε δρομο μπροστα σας δουλειες σπουδες ισως να πρεπει για λίγο καιρο να κανετε ταξιδια! μετα τα 27 η κατασταση ειναι δεδομένη εχεις μια δουλεια, εστω των 650€, εχεις ή δεν εχεις αυτοκίνητο, εχεις 'η δεν εχεις σπίτι. Οποια γυναικα εχεις σταθερα διπλα σου πανω απο 1 χρόνο πρεπει να σκεφτεσαι οτι θα την παντρευτεις αλιως στο 8μηνο την κανεις με ελαφρα!!

Το λαθος που κάνουμε ολοι ειναι ενω βλέπουμε τα ελατωματα του αλλου σκεφτομαστε οτι μπορουμε να τα διορθωσουμε!!  ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ο ανθρωπος δεν αλλαζει.  Μετα απο 10 χρονια τα ελατωματα θα εχουν γιγαντωθει (ή εμεις θα τα ανεχόμαστε λιγότερο).

Μακαρι να μπορουσαμε να φυγουμε απο τα σπιτια των γονιων και να ζησουμε λίγο εργενικη ζωη αλλα στην Αθηνα πρεπει να φυγεις γαμπρος απο το σπίτι :idiot:!!

Μετα τα γαμο μλεκουνε και τα πεθερικα και γίνεται ενας αχταρμας.

Η ουσια για μενα ειναι οτι αν δεν γαμας καθε 2ο ΣΚ αλλη γκομενα αντι να τον παιζιες :jerking: βρισκεις μια γκομενα που μετα το χρονο βλεπεις οτι μπορεις να συμβιωσεις και πας για the whole 9 yards που λένε οι Αμερικλανοι. Σπιτι Γαμο παιδια. Δυστυχως καποιες παιδικες ασθενειες της σχεσης οπως διαφορα οικονομικης καταστασης αρα και μη αποδοχης του αθενεστερου απο την οικογενεια του δυνατότερου αλλα και καποια αλλα προβληματα συμπεριφορας ΙΣΩΣ μετα απο καποια χρονια να μην ειναι πια υποφερτα!!

Αυτα παντως το παιδι να το κρατα η μανα μου η μανα σου ειναι μικροτητες και δημιοουργου επιπλεον εεντασεις στο ζευγος (εγω τα εχω αποφυγει αυτα κυριως επειδη η οικογενεια ΜΟΥ εχει αποχωρήσει διακριτικα στο παρασκήνιο κυριως απο τσιγκουνια. Αν εχουν απαιτησεις θα πρεπει να βαλουν το χερι στη τσεπη  :jerking: ειναι κανουν τους κινεζους και παντελονιαζουν το χρ΄ημα)

Ενας λόγος να χωρισεις ειναι να εχεις παραλληλη σχεση (μονιμη γκομενα). Τωρα και εξω απο ενα στριπ ή μπουρδελο να σε πιασουν δεν  ειναι λόγος χωρισμου αλλα αφορμη, τα αιτια ειναι αλλα!

Πχ Κακη οικονομικη κατασταση. Αλλα αλλο να ησουν πλουσιος και να τα εχασες και αλλο να εισαι μονιμα αφραγκος! σου πετανε ενα νομιζα θα αλλαξουν τα πράγματα (ποιος στο ειπε αυτο??) και ησυχάζουν!
  βεβαια δεν ξερουν οτι αν σπασει ο διαολος το ποδι του και φτιαξουν τα πραγματα θα εχεις και συ  απαιτησεις

Ετσι ειναι η ζωη ομως σαν το μπανιο! Ουτε μπορεις να περιμενεις να μαθεις κολυμπι ουτε ποτε θα καλαμραει η θαλασσα. Βουτας κανεις το κολυμπι σου και αν δεν πνιγεις ειτε βγαινεις χαλαρος και ωραιος ειτε σε κουτρουβαλίαζει το κυμα εξω. Μαζευειες τις δυναμεις σου και ξαναβουτας.

Το να καθεσαι στην παραλια ομως και να ονειρευεσαι πως θα κολυμπησεις ΟΤΑΝ αποφασισεις να βουτηξεις ειναι χαζο.

Αντε με μια καλη  κοπελα οι ελευθεροι, η ωρα η καλη οι δεσμευμενοι, ευτιχισμενοι (με ή χωρις παιδια οπως θέλουν αλλα αν μπορουν ας το κανουν το παιδι) οι παντρεμενοι, και θυμηθειτε η Αντζελα όλο μπαρουφες λεει (οι χωρισμενοι.....).

Αντε και ΥΠΟΜΟΝΗ (αλλο αγαπημενο τραγουδι μετα το Patience απο Take that το "Στα Χρονια της υπομονης δεν μας θυμηθηκε δεν μας θυμηθηκε κανεις..........") τα πρωτα 100 χρονια ειναι δυσκολα.

ΥΓ Μολις ενας ψυχολογος εχασε τα 100€ της επίσκεψης

edit 1 παντως ουτε για ψυλλου ουτε για ενα πήδημα κλεινουμε τα σπιτια μας και

2 Εγω παντως εχω αρχισει και ζηλευω τον Αλ Μπαντι. Ειναι μεν αδεκαρος ΑΛΛΑ μουναρα κορη εχει, γιο εχει  και μια γυναικα που μπορει να μην ειναι και τοπ οντελ ΑΛΛΑ μετα απο 16 χρονια γαμου ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ να κάνουνε σεξ :uglystupid:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Κατά την εντύπωσή μου φίλε έχεις μεγάλο πρόβλημα που θα μεγαλώνει με τα χρόνια, όπως και αυτή. Συμφωνώ με liomas ότι η "αποκοπή" από την οικογένειά σου δείχνει πολύ άσχημα πράγματα. Κοίταξε να "ισσοροπήσεις" τα πράγματα όσο είναι καιρός, γιατί στο τέλος είτε από τη πόρτα δε θα περνάς, είτε θα κάνετε παιχνίδια με το δονητή. Μη φοβάσαι, με τσαμπουκά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom