You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διάλογος με την αδερφή μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SNIFsnif
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 186
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Snif Snif στο Shotokan karate έχει μαύρη ζώνη ή το shido ryu sheidokan?
Λίγες μέρες πριν φύγω διακοπές με το έτερον ήμισυ που θα βαδίσω σύντομα σκαλιά της εκκλησίας μαζί του διάβασα με προσοχή όλο αυτό το θέμα εδώ. Αν και κατά βάση έρχεται να συμφωνήσει με όσα έχω γράψει εδώ και πολύ καιρό για ποδοσφαιροποίηση των σχέσεων μεταξύ άντρα-γυναίκας (βλ. έλεγχο παιχνιδιού, σεβασμό αντιπάλου, τακτική, αναγνώριση δυνατοτήτων αντιπάλου, κτλ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ-ΚΑΠΟΙΕΣ βιάστηκαν τότε να με κράξουν σήμερα έρχεται ένα άλλο θέμα με λίγο διαφορετικά διαμορφωμένο τίτλο-περιεχόμενο να το σεβαστείτε και να υποκλιθείτε στο νόημα που σας σέρβιρε μέσω του αδερφού της μια κυρία.
Όπερ αυτό σημαίνει δύο πράγματα: πρώτον ότι με έχετε γραμμένο (!) και συμφωνείτε με όποιον θέλετε όποτε θέλετε κάτι που αυτομάτως σημαίνει ότι υπάρχει ΠΑΡΑΓΚΑ εδώ μέσα. Το δεύτερο που κατάλαβα είναι ότι κατά 99% όλοι οι άντρες περιμένετε ακόμα και τα καλά/απαραίτητα/υποχρεωτικά που πρέπει να κάνουμε ως άντρες να μας τα πουν οι...γυναίκες!!!
Αντιπαρέρχομαι πάντως και τις δύο αυτές επισημάνσεις που πολύ με έχουν πικράνει, προχωρόντας στο σημαντικότερο που αποτελεί και απάντηση στο εδώ όλο θέμα: Δυστυχώς η ανθρώπινη σχέση (κάθε είδους) κατάντησε σχέση υπεροπτική, προβολής και επιβίωσης. Για να μην πω πολεμική ή και δικτατορική όπως η κοπελίτσα του αδερφού είπε. Αν λοιπόν μια σχέση βασίζεται στις ψευδείς αντιδημοκρατικές και βάναυσες εκδηλώσεις των ανθρώπων που κατάντησαν έτσι όλη την κοινωνία.
Αδούλωτες, ελεύθερες και δημοκρατικές αξίες χάθηκαν στο βωμό του υπερκαταναλωτισμού και τις αμετροέπειας που μας διακρίνει ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως, βάζω και τον εαυτό μου μέσα αφού δε μπορεί να ξεφύγει κανένας μας. Ευτυχώς πάντως διατηρώ προσωπικά μια ιδεολογία τουλάχιστον για τον προσδιορισμό της σχέσης μου. Και επίσης ευτυχώς η πλευρά που θα έρθει κοντά μου σε λίγες ημέρες (πιθανόν, ποτέ δεν ήμαστε απόλυτοι) για την υπόλοιπη ζωή μου έχει την ίδια άποψη. Η οποία άποψη είναι: αν δεν κόβει φλέβες μεταφορικά και κυριολεκτικά η άλλη για μένα και δεν με κάνει να νιώθω το ίδιο και εγώ για αυτήν καλύτερα μόνος ή μόνη....
Δε περιμένω να συμφωνήσετε προφανώς όλοι σας. Ίσως κάποτε ανοικτεί άλλο θέμα παραπλήσιο και εκεί συμφωνήσετε. Κρατάω την ιδεολογία για τον εσωτερικό κόσμο μου για να είμαι πρωτίστως καλά εγώ. Σας καλημερίζω...
Όπερ αυτό σημαίνει δύο πράγματα: πρώτον ότι με έχετε γραμμένο (!) και συμφωνείτε με όποιον θέλετε όποτε θέλετε κάτι που αυτομάτως σημαίνει ότι υπάρχει ΠΑΡΑΓΚΑ εδώ μέσα. Το δεύτερο που κατάλαβα είναι ότι κατά 99% όλοι οι άντρες περιμένετε ακόμα και τα καλά/απαραίτητα/υποχρεωτικά που πρέπει να κάνουμε ως άντρες να μας τα πουν οι...γυναίκες!!!
Αντιπαρέρχομαι πάντως και τις δύο αυτές επισημάνσεις που πολύ με έχουν πικράνει, προχωρόντας στο σημαντικότερο που αποτελεί και απάντηση στο εδώ όλο θέμα: Δυστυχώς η ανθρώπινη σχέση (κάθε είδους) κατάντησε σχέση υπεροπτική, προβολής και επιβίωσης. Για να μην πω πολεμική ή και δικτατορική όπως η κοπελίτσα του αδερφού είπε. Αν λοιπόν μια σχέση βασίζεται στις ψευδείς αντιδημοκρατικές και βάναυσες εκδηλώσεις των ανθρώπων που κατάντησαν έτσι όλη την κοινωνία.
Αδούλωτες, ελεύθερες και δημοκρατικές αξίες χάθηκαν στο βωμό του υπερκαταναλωτισμού και τις αμετροέπειας που μας διακρίνει ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως, βάζω και τον εαυτό μου μέσα αφού δε μπορεί να ξεφύγει κανένας μας. Ευτυχώς πάντως διατηρώ προσωπικά μια ιδεολογία τουλάχιστον για τον προσδιορισμό της σχέσης μου. Και επίσης ευτυχώς η πλευρά που θα έρθει κοντά μου σε λίγες ημέρες (πιθανόν, ποτέ δεν ήμαστε απόλυτοι) για την υπόλοιπη ζωή μου έχει την ίδια άποψη. Η οποία άποψη είναι: αν δεν κόβει φλέβες μεταφορικά και κυριολεκτικά η άλλη για μένα και δεν με κάνει να νιώθω το ίδιο και εγώ για αυτήν καλύτερα μόνος ή μόνη....
Δε περιμένω να συμφωνήσετε προφανώς όλοι σας. Ίσως κάποτε ανοικτεί άλλο θέμα παραπλήσιο και εκεί συμφωνήσετε. Κρατάω την ιδεολογία για τον εσωτερικό κόσμο μου για να είμαι πρωτίστως καλά εγώ. Σας καλημερίζω...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
...... που πολύ με έχουν πικράνει.......
κακως σε εχουν πικρανει και κυριως κακως (γνωμη μου παντα) που ασχολεισαι με τετοιες σκεψεις..
και ετσι να ειναι οπως τα λες, που μπορει οντως να ειναι ετσι δεν αντιλεγω, θα επρεπε να σε απασχολει το γιατι συμβαινει αυτο.
το παληκαρι snif απλα μας εξεθεσε μια προσφατη κουβεντα που ειχε με την αδελφη του και μονο αυτο !!!!! στεγνα και καθαρα !!!!
αντιθετα, διαβασαμε για αλλη μια φορα, με αφορμη το θρεντ του snif, την ασχετη με το θρεντ πληροφορια πως παντρευεσαι και πως φευγεις διακοπες με τη γυναικα της ζωης σου κλπ κλπ....
αυτος ο γαμος εχει γινει μπαλαντερ !!!!!! κολλαει σε ΟΛΑ τα θρεντ !!!!
να ζησετε !!!!!
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
κακως σε εχουν πικρανει και κυριως κακως (γνωμη μου παντα) που ασχολεισαι με τετοιες σκεψεις..
και ετσι να ειναι οπως τα λες, που μπορει οντως να ειναι ετσι δεν αντιλεγω, θα επρεπε να σε απασχολει το γιατι συμβαινει αυτο.
το παληκαρι snif απλα μας εξεθεσε μια προσφατη κουβεντα που ειχε με την αδελφη του και μονο αυτο !!!!! στεγνα και καθαρα !!!!
αντιθετα, διαβασαμε για αλλη μια φορα, με αφορμη το θρεντ του snif, την ασχετη με το θρεντ πληροφορια πως παντρευεσαι και πως φευγεις διακοπες με τη γυναικα της ζωης σου κλπ κλπ....
αυτος ο γαμος εχει γινει μπαλαντερ !!!!!! κολλαει σε ΟΛΑ τα θρεντ !!!!
να ζησετε !!!!!
Ωπ, μόλις τον έχασες τον πελάτη πάτερ. ;)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
ετσι κι αλλιως δεν κανω γαμους σε κτηματα.. ;) ;)Ωπ, μόλις τον έχασες τον πελάτη πάτερ. ;)
Με τη σειρά μου να πω ότι δεν υπάρχει τομέας που να μη χρειάζεται ελιγμό, συγκαταβατικότητα, υποχώρηση και πουτανιά έντέλει.
Ποιος δεν τα κάνει αυτά στη δουλειά του ή στις υπόλοιπες κοινωνικές του σχέσεις ?
Κι αν υπάρχει κάποιος που τα προσπερνά, μάλλον σε πολύ ευνοϊκή θέση βρίσκεται ή είναι στον κόσμο του
Η συνταγή λέει να μην εμπιστεύεσαι τις γυναίκες. Το αν πιάνει ή δεν πιάνει, δικαιούνται να το πουν μόνο όσοι αγνόησαν τη συνταγή και προχώρησαν σε δρόμο ξεκάθαρης συμπεριφοράς.
Υπάρχουν εξαιρέσεις στις γυναίκες, σίγουρα. Όμως ακόμα κι αυτές, παραμένουν εξαιρέσεις για ορισμένο χρονικό διάστημα.
Ποιος δεν τα κάνει αυτά στη δουλειά του ή στις υπόλοιπες κοινωνικές του σχέσεις ?
Κι αν υπάρχει κάποιος που τα προσπερνά, μάλλον σε πολύ ευνοϊκή θέση βρίσκεται ή είναι στον κόσμο του
Η συνταγή λέει να μην εμπιστεύεσαι τις γυναίκες. Το αν πιάνει ή δεν πιάνει, δικαιούνται να το πουν μόνο όσοι αγνόησαν τη συνταγή και προχώρησαν σε δρόμο ξεκάθαρης συμπεριφοράς.
Υπάρχουν εξαιρέσεις στις γυναίκες, σίγουρα. Όμως ακόμα κι αυτές, παραμένουν εξαιρέσεις για ορισμένο χρονικό διάστημα.
Oι γυναίκες έχουν μετατρέψει τις σχέσεις σε power trip με σκοπό να καταφέρνουν να κάνουν το δικό τους. Όλα τα γυναικεία περιοδικά αυτό έχουν ως σκοπό, να τους μάθουν τα κόλπα ώστε να ασκούν ψυχολογική βία στους άντρες.
Αυτός είναι και ο λόγος που η τυπική ελεεινίδα κάνει τη δύσκολη, πρέπει να την παίρνεις εσύ τηλέφωνο, πρέπει να ασχολείσαι συνέχεια μαζί της λες και δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις, να προγραμματίζεις τα πάντα γύρω της. Γιατί νομίζει ότι έτσι θα σε έχει του χεριού της.
Αυτός είναι και ο λόγος που η τυπική ελεεινίδα κάνει τη δύσκολη, πρέπει να την παίρνεις εσύ τηλέφωνο, πρέπει να ασχολείσαι συνέχεια μαζί της λες και δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις, να προγραμματίζεις τα πάντα γύρω της. Γιατί νομίζει ότι έτσι θα σε έχει του χεριού της.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.610
- Πόντοι
- 42.697
Oι γυναίκες έχουν μετατρέψει τις σχέσεις σε power trip με σκοπό να καταφέρνουν να κάνουν το δικό τους. Όλα τα γυναικεία περιοδικά αυτό έχουν ως σκοπό, να τους μάθουν τα κόλπα ώστε να ασκούν ψυχολογική βία στους άντρες.
Δυστυχώς στις περισσότερες των περιπτώσεων ειναι ακριβώς έτσι και χειρότερα!
οι περισσότεροι παντρεμμένοι-αρραβωνιασμένοι φίλοι μου τρώνε ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΦΛΑ!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
εμενα οι δικοι μου φιλοι και γνωστοι τρωνε τσόκαρο..Δυστυχώς στις περισσότερες των περιπτώσεων ειναι ακριβώς έτσι και χειρότερα!
οι περισσότεροι παντρεμμένοι-αρραβωνιασμένοι φίλοι μου τρώνε ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΦΛΑ!
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Και το χειροτερο ειναι οτι την τρωνε απο γυναικα που ειναι μπαζο!! :'(εμενα οι δικοι μου φιλοι και γνωστοι τρωνε τσόκαρο..
Οι γυναικες χαλανε αφου παντρευτουν
Το όνειρο των γυναικών είναι να παντρευτούν, να κάνουν ένα παιδί και να βρουν δουλειά στο δημόσιο. Αν τα καταφέρουν αυτά τα 3, κόβουν τα 3 του άντρα τους και τα τρώνε μαζί με το υπόλοιπο ψυγείο.
Επιπλέον πολλές κάνουν και άλλο καψόνι, απαγορεύουν στους "άντρες" τους να έχουν ανύπαντρους φίλους. Νομίζουν οι βλαμένες ότι οι παντρεμένοι δε θα παρασύρουν τον αγνό και αθώο δικό τους σε μπουρδελότσαρκα.
Επιπλέον πολλές κάνουν και άλλο καψόνι, απαγορεύουν στους "άντρες" τους να έχουν ανύπαντρους φίλους. Νομίζουν οι βλαμένες ότι οι παντρεμένοι δε θα παρασύρουν τον αγνό και αθώο δικό τους σε μπουρδελότσαρκα.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
εμενα, πρωην κολητου μου, οταν αυτος πηγε στο μπαρ να φερει ποτα, μου ειπε στα ισια το εξης θε'ι'κο : ''δε γουσταρω να κανεις παρεα με το γιαννη, τωρα που ειναι μαζι μου, σε φοβαμαι''..Το όνειρο των γυναικών είναι να παντρευτούν, να κάνουν ένα παιδί και να βρουν δουλειά στο δημόσιο. Αν τα καταφέρουν αυτά τα 3, κόβουν τα 3 του άντρα τους και τα τρώνε μαζί με το υπόλοιπο ψυγείο.
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Απλη η εξηγηση. Η γυναικα σκεφτεται για τον ανυπαντρο φιλο του αντρα της. 'Σεξουαλικα πως ικανοποιειται; Αφου ειναι ελευθερος λογικα θα ψωνιζει ιεροδουλες. Αρα ας τον κανει περα ο δικος μου , για να μην τον παρασυρει στις ακολασιες'
Σωστη δεν ειναι η σκεψη μου; :-
Σωστη δεν ειναι η σκεψη μου; :-
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.610
- Πόντοι
- 42.697
Λίγες μέρες πριν φύγω διακοπές με το έτερον ήμισυ που θα βαδίσω σύντομα σκαλιά της εκκλησίας μαζί του διάβασα με προσοχή όλο αυτό το θέμα εδώ. Αν και κατά βάση έρχεται να συμφωνήσει με όσα έχω γράψει εδώ και πολύ καιρό για ποδοσφαιροποίηση των σχέσεων μεταξύ άντρα-γυναίκας (βλ. έλεγχο παιχνιδιού, σεβασμό αντιπάλου, τακτική, αναγνώριση δυνατοτήτων αντιπάλου, κτλ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ-ΚΑΠΟΙΕΣ βιάστηκαν τότε να με κράξουν σήμερα έρχεται ένα άλλο θέμα με λίγο διαφορετικά διαμορφωμένο τίτλο-περιεχόμενο να το σεβαστείτε και να υποκλιθείτε στο νόημα που σας σέρβιρε μέσω του αδερφού της μια κυρία.
Όπερ αυτό σημαίνει δύο πράγματα: πρώτον ότι με έχετε γραμμένο (!) και συμφωνείτε με όποιον θέλετε όποτε θέλετε κάτι που αυτομάτως σημαίνει ότι υπάρχει ΠΑΡΑΓΚΑ εδώ μέσα.
η ώρα η καλή iwcg...
Για ποιά παράγκα μιλάς γίνε ποιο σαφής.
Γιατι θα πρέπει (γιατι αυτό εννοεις) οι υπολοιπει χρηστες να εστερνιζονται τις απόψεις σου και όχι να σε "γράφουν"?
Μηπως όταν σε γράφουν αυτό σημαινει κάτι?
και κάπου αλλού λες:
"Το δεύτερο που κατάλαβα είναι ότι κατά 99% όλοι οι άντρες περιμένετε ακόμα και τα καλά/απαραίτητα/υποχρεωτικά που πρέπει να κάνουμε ως άντρες να μας τα πουν οι...γυναίκες!!!"
εσύ δεν εισαι πριν λίγο καιρό που σε συζήτηση με τον germaon σχετικα με τις γυναικες (ελληνίδες) κατηγορούσες τους άνδρες οτι είναι απόλυτοι στις απόψεις τους και γενικευουν τα παντα κτλ?
Τάρα εσυ που πιστευεις οτι το 99% των αντρών μπλα,μπλά τι κάνεις?
Δεν γενικεύεις?
Alexxx αντε να γυρίσεις απο τις διακοπές να κάνουμε κανα μερεμέτι στην παράγκα γιατι με τις πρώτες βροχές το φθινόπωρο θα πέσει να μας πλακώσει!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
και να φανταστειτε, δεν ειχε μαθει τιποτε για τις παρτουζες που καναμε με τον κολητο..
μαλλον θα γυαλιζουν τα ματια μας..
μαλλον θα γυαλιζουν τα ματια μας..
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Ελα ντε. Δηλαδη iwcg οσοι διαφωνουν με σενα , ειναι κλικα; :oη ώρα η καλή iwcg...
Για ποιά παράγκα μιλάς γίνε ποιο σαφής.
Γιατι θα πρέπει (γιατι αυτό εννοεις) οι υπολοιπει χρηστες να εστερνιζονται τις απόψεις σου και όχι να σε "γράφουν"?
Μερικά μικρά σχόλια και από μένα:
Δεν θέλω επιτυχημένο γάμο, θέλω ευτυχισμένο γάμο.
Δεν θέλω να αλλάξω τον ανθρωπό μου, αλλά να βελτιωθεί από μόνος του.
Δεν θέλω να με αλλάξει ο άνθρωπος μου, αλλά να μου δείχνει τις μαλακίες μου και να με αφήνει να προσπαθήσω.
Ο γάμος δεν έχει SLA.
Όταν προσπαθήσεις να κόψεις ένα κομμάτι χαρτί στα δύο ίσα μέρη, όσο και να προσπαθήσεις, απόλυτα δεν θα το καταφέρεις. Περί ίσης κατανομής στη σχέση/γάμο.
Συνήθως οι ευτυχισμένοι άνθρωποι αλληλοσυμπληρώνονται. Αν βρεθεί ασυμπλήρωτο κενό είναι πρόβλημα. Πολλοί κάνουν ένα παιδί για να το συμπληρώσουν. Αυτό είναι άδικο για όλους μετά.
Ο φόβος δεν υπάρχει στο γλωσσάρι του ευτυχισμένου γάμου. Αν μπει, υπάρχει πρόβλημα.
Για όσους το προσεγγίζουν το θέμα του γάμου σαν project: δεν υπάρχει ευτυχισμένο project. Μόνο επιτυχημένο.
Στις κοπέλες του forum: Κάποια στιγμή θα πρέπει να σκεφθείτε λιγότερο και να νιώσετε περισσότερο, για να καταλάβετε και περισσότερα πράγματα εμάς.
Σημείωση: είμαι παντρεμένος, με ένα παιδί.
Δεν θέλω επιτυχημένο γάμο, θέλω ευτυχισμένο γάμο.
Δεν θέλω να αλλάξω τον ανθρωπό μου, αλλά να βελτιωθεί από μόνος του.
Δεν θέλω να με αλλάξει ο άνθρωπος μου, αλλά να μου δείχνει τις μαλακίες μου και να με αφήνει να προσπαθήσω.
Ο γάμος δεν έχει SLA.
Όταν προσπαθήσεις να κόψεις ένα κομμάτι χαρτί στα δύο ίσα μέρη, όσο και να προσπαθήσεις, απόλυτα δεν θα το καταφέρεις. Περί ίσης κατανομής στη σχέση/γάμο.
Συνήθως οι ευτυχισμένοι άνθρωποι αλληλοσυμπληρώνονται. Αν βρεθεί ασυμπλήρωτο κενό είναι πρόβλημα. Πολλοί κάνουν ένα παιδί για να το συμπληρώσουν. Αυτό είναι άδικο για όλους μετά.
Ο φόβος δεν υπάρχει στο γλωσσάρι του ευτυχισμένου γάμου. Αν μπει, υπάρχει πρόβλημα.
Για όσους το προσεγγίζουν το θέμα του γάμου σαν project: δεν υπάρχει ευτυχισμένο project. Μόνο επιτυχημένο.
Στις κοπέλες του forum: Κάποια στιγμή θα πρέπει να σκεφθείτε λιγότερο και να νιώσετε περισσότερο, για να καταλάβετε και περισσότερα πράγματα εμάς.
Σημείωση: είμαι παντρεμένος, με ένα παιδί.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 935
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 6K