Έτσι είναι φίλε μου, όσοι έχετε πρέπει να τα προσέχετε...Όποιος είναι έξω από τον χορό ...
Εμείς οι μη έχοντες οικόπεδο είμαστε και μη έχοντες σκοτουρες
Έτσι είναι φίλε μου, όσοι έχετε πρέπει να τα προσέχετε...Όποιος είναι έξω από τον χορό ...
Εγώ το καθάρισα αλλά δεν το δήλωσα.Το καθάρισα και το δήλωσα.
Απλά πράγματα...
Μέγα λάθος.Καθαρισα και δηλωσα.
Ρε τυποι πληρωστε ενα αλμπανι 20 - 30ε με χορτοκοπτικο, σιγα.
Η μη δηλωση εχει προστιμο 1 χιλ. (νομιζω)
Καλυτερα να δηλωσεις κ να μην καθαρισεις παρα να καθαρισεις κ να μην δηλωσεις.
Μια στο εκατομμύριο να κάνουν έλεγχο σε έσκισαν πατοκορφα τυπε.Ο πρωτος η ο τελευταιος θασαι που θα κανεις ψευδη δηλωση στο μπουρδελισταν.
Νομιζω αν ασχοληθουν θα ασχοληθουν σε επιπεδο δηλωσεων.
Σιγα μην κανουν ελεγχους.
Εάν σε κάποια από τα πεδία που πρέπει να συμπληρώσεις με ενέργειες καθαρισμού, απαντώνται θετικά, τότε μάλλον πρέπει να κάνεις δήλωση.έχω μια ερώτηση για όσους έχουν ασχοληθεί και επειδή διάφοροι συγγενείς έχουν αντικρουομενες γνώμες :
σε σπίτι μέσα σε χωριό όπου ένα τμήμα του οικοπέδου είναι διαμορφωμένη αυλή (πλακόστρωτο με διάσπαρτα 7-8 μικρά δεντράκια) και ένα αλλο τμήμα (κατι μικρότερο από γήπεδο μπάσκετ) είναι χύμα κήπος με 2 μεγάλα δέντρα και καλυμένο με ξερόχορτα υπάρχει ή όχι υποχρέωση καθαρισμού ;
στη σελίδα Νέες οδηγίες για τον καθαρισμό οικοπέδων - Για πόσο χρονικό διάστημα πρέπει να μείνουν καθαρά - ΚΕΔΕ γράφει :
" 1. Ποιοι είναι υπόχρεοι υποβολής δήλωσης καθαρισμού;
Οι ιδιοκτήτες, νομείς, επικαρπωτές, μισθωτές ή υπομισθωτές οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων που βρίσκονται σε:
1) περιοχές εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων,
2) περιοχές εντός ορίων οικισμών χωρίς εγκεκριμένο ρυμοτομικό σχέδιο,
3) εκτάσεις που βρίσκονται εντός ακτίνας 100 μ. από τα όρια των ανωτέρω περ.(α) και (β), κατόπιν ενημέρωσης της αρμόδιας δασικής υπηρεσίας και
4) εκτός σχεδίου γήπεδα με κτίσμα, για τις εκτάσεις που δεν υπάγονται στις διατάξεις της δασικής νομοθεσίας, σύμφωνα με τον δασικό χάρτη της περιοχής και κατόπιν ενημέρωσης της αρμόδιας δασικής υπηρεσίας .
2. Εξαιρούνται κάποιοι από την υποχρέωση υποβολής δήλωσης καθαρισμού;
Από το πεδίο εφαρμογής της παρούσας εξαιρούνται οι διαμορφωμένοι, συντηρημένοι κήποι φυτεμένες επιφάνειες ακάλυπτων χώρων κτιρίων, πολυκατοικιών, κ.α. των περιοχών και εκτάσεων της ερώτησης 1. "
το σπίτι που περιγράφω μπορεί να θεωρηθεί διαμορφωμένος κλπ. κηπος και επιφάνεια και συνεπώς να εξαιρειται από την υποχρέωση καθαρισμού και δήλωσης ;
ή απαξ και έχει και ξερόχορτα πρέπει να γίνει υποχρεωτικά ο προβλεπόμενος καθαρισμος ;
Από μέσα μου έλεγα να πάει στη βίλα του ΚικίλιαΤύπε, έπρεπε να του πεις "ο σκαντζόχοιρος θα μείνει στο τριχωτό μουνί της μάνας σου"
Τύπε 12 φορτηγά έβγαλα από χωραφάκι 1 στρέμα.Πηγα Χαλκιδικη για μπανιο......καθαρισμενα οικοπεδα 1 στα 10....
και αυτοι που τα καθαρισαν,εκαναν βουνα 3 μετρων στην ακρη του δρομου,απο χορτα,ξυλα,στρωματα,επιπλα κτλ κτλ...
Αυτες οι "ντανες" που εγιναν, και εμποδιζουν και την κινηση των αυτοκινητων, ειναι ωρολογιακες βομβες κυριολεκτικα γιατι αυταναφλεγονται!!!!
τα χορτα που ειναι στο κεντρο σαπιζουν κ βγαινει μεθανιο...το μεθανιο εγκλωβιζεται και με την ζεστη μπορει να αναφλεγει..
Δεν είναι δουλειά του δήμου να το μαζεύει τύπε..Τύπε 12 φορτηγά έβγαλα από χωραφάκι 1 στρέμα.
τα ξύλα και τα στρώματα τα πετάνε οι κουφάλες οι γείτονες
και οι δήμοι έπρεπε να κάνουν τη δουλειά τους να τα μαζεύουν.
Είναι και γι αυτό πληρώνουμε ανάλογο τέλος μέσω των λογαριασμών. Επίσης υποχρεούνται να έχουν καφέ κάδους για να πετάξεις μέσα τα κλαδέματα προς κομποστοποίηση.Δεν είναι δουλειά του δήμου να το μαζεύει τύπε..
Τύπε πες μου το Δήμο που ρώτησες κ είπε ναι κύριε βγάλτε τα να τα πάρουμε.Είναι και γι αυτό πληρώνουμε ανάλογο τέλος μέσω των λογαριασμών. Επίσης υποχρεούνται να έχουν καφέ κάδους για να πετάξεις μέσα τα κλαδέματα προς κομποστοποίηση.