pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.287
- Πόντοι
- 3.556
Του Νιπλη θα του κάνουν μήνυση γιατί δεν τους κολλάει τα ένσημαθα σου κάνουν μήνυση οι γονείς των ανηλίκων
πρόσεχε
Του Νιπλη θα του κάνουν μήνυση γιατί δεν τους κολλάει τα ένσημαθα σου κάνουν μήνυση οι γονείς των ανηλίκων
πρόσεχε
οι γονείς των ανηλίκων?Του Νιπλη θα του κάνουν μήνυση γιατί δεν τους κολλάει τα ένσημα
Οι γονείς, τα ανήλικα, ο ΕΦΚΑ για τα γκρεμίσματα ... θα κινητοποιηθεί όλο το δημόσιο, αστυνομίες, δικαστήρια ... τση πουτάνας θα γίνει θα δουλε΄ψει ένα κάρο κόσμοςοι γονείς των ανηλίκων?
τυπε ολα αυτα που περιγραφεις ειναι με τον νομιμο τροπο..Οι γονείς, τα ανήλικα, ο ΕΦΚΑ για τα γκρεμίσματα ... θα κινητοποιηθεί όλο το δημόσιο, αστυνομίες, δικαστήρια ... τση πουτάνας θα γίνει θα δουλε΄ψει ένα κάρο κόσμος
Ε μέσα σε όλη αυτή την αναμπουμπούλα θα βρει μια ευκαιρία ο τύπος νηματοθέτης να ρίξει καμιά φάπα στο ανήλικο που πίνει μπύρες στον ακάλυπτο του
Τύπε μου εσύ έπρεπε να μένεις στην πολυκατοικία του νηματοθέτη ... θα χε καθαρίσει όλη η γειτονιά από τα τσογλάνια ... κολέγιο θα το χες κάνει ... ΚΟΛΕΓΙΟτυπε ολα αυτα που περιγραφεις ειναι με τον νομιμο τροπο..
Με κόβεις εμενα με αυτη την άνεση στην ζωη μου ακολουθωντας την νομιμη οδο ; να βγαζω αδεια κατεδαφισης;
Απ εξω θα περναει ο εκσκαφέας και απλα θα κανει μια στραβοτιμονιά (ατυχη στιγμη) και θα πεσει πανω στο σπιτι με φόρα ..
ολα τα υπολοιπα θα τα αναλάβει η επιστήμη που λέγεται ΦΥΣΙΚΗ
Αφού είναι κακούργημα η καταγραφή και μόνο εσύ τύπε πας μέσα τουλάχιστον για 50 χρόνια, ανάλογα με τις ίντσες προβολής, είναι και η καταπάτηση ξένου τοίχου χωρίς άδεια μέσατύπε θέλω άποψη για το σκηνικό "προβολή στον απέναντι τοίχο" που πρότεινα...
Τύπε μου εσύ έπρεπε να μένεις στην πολυκατοικία του νηματοθέτη ... θα χε καθαρίσει όλη η γειτονιά από τα τσογλάνια ... κολέγιο θα το χες κάνει ... ΚΟΛΕΓΙΟ
Τύπε αυτά που λες είναι ρητορική μίσους και απέχθειας προς ανήλικους καθώς και πρόθεση για φόνο μετά βασανιστηρίων και τιμωρείται με 60 χρόνια φυλάκιση και 3 απομόνωσηΜύστη μου δεν φαντάζεσαι πόσο θα ήθελα να πάρω μια καραμπίνα και να τα ρίχνω, φάση βγαλμένη από σκηνικό Αμερικάνικης ταινίας. Ή ακόμα καλύτερα να τα βασάνιζα και να τα έκρεμα στο σημείο ενδιαφέροντος ανάποδα με σχετική σηματοδότηση για παραδειγματισμό. Αλλά δεν γίνεται, ένα ρόπαλο ωστόσο πέρα από τη πλάκα θα κάνει δουλίτσα. Στα ανάλογα μπασταρδάκια
Υποτεχέστο ρε μαλάκα .. έστω γαμηστρώνα για τα χοντρά ... ωωωωωτυπε εγω δεν σε εβρισα
Τύπε θα τους κλάσεις μια μάντρα αρχίδιαΔεν έχω χρόνο να διαβάσω όλες τις σελίδες αλλά αυτό που έχω να πω είναι ότι έχουμε αστυνομία της πούτσας
Στο πατρικό μου υπάρχει δίπλα μία μονοκατοικία χριστιανικής οικογένειας που δεν ενόχλησε ποτέ μα ποτέ κανέναν, και μαζεύονται από ολόκληρη την πόλη άτομα κάθε μέρα και τους πετάνε πέτρες, ξύλα, βρίζουν όλες τις ώρες της μέρας. Πολλές φορές έχει βγει μέλος της οικογένειας να τους μιλήσει και πάλι το βρίζουν με τέρμα ακραίο τρόπο, λες και σκότωσαν κάποιον.
Εδώ τι μπορεί να γίνει;
Για κακή τους τύχη ένας ηλίθιος από αυτούς με πήρε τηλέφωνο να χαρεί με τα κατορθώματα τους και μου έστειλε πολλά βίντεο που φαίνονται ποιοι είναι και τι κάνουν. Μίλησα με την οικογένεια, έχει κάνει άπειρες καταγγελίες στην αστυνομία, έχει κάνει και μήνυση κατ αγνώστον και πάλι δεν γίνεται τίποτα.
Είμαι ένα βήμα πριν πάω στην αστυνομία με στικάκι με τα βίντεο και τους λιώσω έναν προς έναν
Δεν έχεις κι άδικο, μάλλον θα χεστεί στο χρήμα.Μαζεύεις 2-3 φιλαράκια και αγοράζετε σακουλάκια, ζάχαρη άχνη και μερικές σύριγγες. Προαιρετικά και καραμέλες, ασπιρίνες ή ντεπόν. Κατεβαίνετε κάτω και αρχίζετε το deal και τη χρήση.
Μάλλον η λογική πέθανε εδώ αν ακούω για ξυλοδαρμούς ανηλίκων και άλλες ιστορίες.
Για αυτό μετά κάνουν ότι κάνουν.
Οι γονείς φταίνε όχι τα παιδιά.
Και ξέρω από προσωπικά κοντινα σε μένα παραδείγματα.
Μύστη μου δεν φαντάζεσαι πόσο θα ήθελα να πάρω μια καραμπίνα και να τα ρίχνω, φάση βγαλμένη από σκηνικό Αμερικάνικης ταινίας. Ή ακόμα καλύτερα να τα βασάνιζα και να τα έκρεμα στο σημείο ενδιαφέροντος ανάποδα με σχετική σηματοδότηση για παραδειγματισμό. Αλλά δεν γίνεται, ένα ρόπαλο ωστόσο πέρα από τη πλάκα θα κάνει δουλίτσα. Στα ανάλογα μπασταρδάκια
Κάμερα μόνο αν έχεις σχετική σήμανση.Ο σκύλος και οι κάμερες σε τέτοιες περιπτώσεις είναι σωτήρια. Τους τσιμπάς για καταπάτηση ιδιοκτησίας και αν κάνουν το λάθος να πειράξουν το σκύλο τους δίνεις στους φιλόζωους. Θα βλαστημήσουν το γάλα που βύζαξαν.
Θα κάνει μήνυση για παρακολούθηση χωρίς άδεια, μάτιασμα, απόπειρα ανθρωποκτονίας, απειλή κατά της ζωής και εξύβριση και όλα καλά, θα φάνε 185,4 χρόνια φυλακή και 38 εκατομμύρια πρόστιμο και δε θα το ξανακάνουν
Μέχρι να σου πεταχτούν οι γονείς με κέρατα από κανα κωλόστενο και να σε διαβάσουμε στα κηδειόχαρτα bou
Στη θέση σου δε θα ήμουν χαλαρός τύπε