Νέα

Τί κάνατε / θα κάνετε με το ακαθάριστο οικόπεδο και τη σχετική δήλωση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα james tiberius kirk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 335
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.260
Πόντοι
12.946
Εκανα καταγγελια μουνοπανα γειτονα,που εχουνε φτασει τα ξεροχορτα στου διαολου τη μανα.

Ηρθε ο προεδρος του χωριου διοτι ελαβε ιμειλ να δει κ να κρινει μονος του.

Λογω της εφαρμογης,ειδαν τα στοιχεια μου ενω την εκανα ανωνυμα κ με πηραν σημερα τηλεφουνκεν,κυριε ραιντινγκ σε ποια κατηγορια θελετε να καταταξω την καταγγελια σας;Στα σοβαρα ή επειγον σοβαρα;

Απαντησα κυρια μου,ειναι ενα οικοπεδο παρατημενο,χωρις ποτε να εχει ενδιαφερθει (παλιοτερα βεβαια ειχε παιξει πουστια στους γονεις μου) να κανει κατι λογω του οτι συνορευει με σπιτι και μας λετε καθε χρονο για ατομικη ευθυνη,ε λοιπον εγω εχω ενταξει το οικοπεδο μου αλλα αν γινει κατι ζητω που καηκαμε.

Μου απαντησε θα το βαλει στα επειγοντα σοβαρα κ θα το στειλει στο υπουργειο κ θα φυγει απ τα πλαισια του Δημου.

Ετσι εχει η κατασταση ως εδω για οποιον σκεφτεται να δηλωσει μαλακιες
Δε μου λες πλήρωσες παράβολο για την καταγγελία?

Wolf21

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
4
Like
619
Πόντοι
81
Ρε τυποι πληρωστε ενα αλμπανι 20 - 30ε με χορτοκοπτικο, σιγα.
350€ μου ζήτησε Αλβανός για 1στρ οικόπεδο,τον Απρίλιο...Μετά το πήγε 500€...Τα 20αρικα οι Αλβανοί τα περιφρονούν.Πάνε οι εποχές που οι Αλβανοί δούλευαν για ένα κομμάτι ψωμί.Τώρα ζητούν και περισσότερα από τους λιγοστούς Έλληνες που κάνουν τέτοιες δουλειές.
Τελικά το καθάρισα μόνος μου,μάζεψα και τα χορτάρια με τον αδερφό μου,και τα πήγαμε σε χώρο που μας υπέδειξε ο δήμος και έκανα τη δήλωση...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.057
Πόντοι
6.515
50.000 λέει μπορεί να φθάσει το προστιμο
Έχουν τρελαθει οι κουληδες?
Πόσα λεφτά θεωρουν ότι έχει ο κόσμος?

Wolf21

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
4
Like
619
Πόντοι
81
50.000 λέει μπορεί να φθάσει το προστιμο
Έχουν τρελαθει οι κουληδες?
Πόσα λεφτά θεωρουν ότι έχει ο κόσμος?
Τα 50.00€ αφορούν εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις.Να πιάσει φωτιά η περιοχή π.χ από το οικόπεδο σου που δεν είχε καθαρίσει...
Άσε που με το πρώτο πρόστιμο θα γίνουν προσφυγές στα δικαστήρια και οι πολίτες θα τα κερδίσουν επειδή είναι αντισυνταγματικός ο νόμος...Απλώς με το φόβο που δημιούργησαν έκαναν κάποιους ΜΑΛΑΚΕΣ να πάνε να καθαρίσουν και αυτό είναι καλό.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.283
Πόντοι
1.056
Δε μου λες πλήρωσες παράβολο για την καταγγελία?
Οχι,μπηκα στην πλατφορμα του gov,την μια μερα την εστειλα κ την επομενη ειδα τον προεδρα να ψαχνει να βρει το οικοπεδο

Wolf21

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
4
Like
619
Πόντοι
81
Φίλος που έχει εξοχικό σε εκτός σχεδίου περιοχή,και σε αμφισβητούμενη δασική (δεν υπάρχει δάσος,απλώς το διεκδικεί το δασαρχείο ως δημόσια έκταση,αυτός έχει συμβόλαια από το 1970,και οι δασικοί χάρτες δεν το έβγαλαν δασικό!) μου έλεγε ότι έπρεπε να κάνει μελέτη με μηχανικό για την πυρασφάλεια,κόστισε 1200€ και του είπε να φτιάξει μάντρα 1,5μ ύψος.Αλλά η πολεοδομία δεν του δίνει άδεια!!!Παράνοια...Απαιτούν πράγματα που άλλη υπηρεσία τ΄απαγορεύει...Έχουν σαλτάρει οι μετακλητοί που έφτιαξαν το νόμο για να δικαιολογήσουν τα λεφτά τους...

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.260
Πόντοι
12.946
Οχι,μπηκα στην πλατφορμα του gov,την μια μερα την εστειλα κ την επομενη ειδα τον προεδρα να ψαχνει να βρει το οικοπεδο
Ρωτάω γιατί λίγες σελίδες πριν γράφανε για παράβολο.
Πάντως από ότι μου είπε ένας ταρίφας σε βρίσκουν και από την πλατφόρμα,
αυτού του χώσανε 1 χιλιάρικο πρόστιμο γιατί δεν το είχε δηλώσει καθαρισμένο.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.057
Πόντοι
6.515
Τα 50.00€ αφορούν εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις.Να πιάσει φωτιά η περιοχή π.χ από το οικόπεδο σου που δεν είχε καθαρίσει...
Άσε που με το πρώτο πρόστιμο θα γίνουν προσφυγές στα δικαστήρια και οι πολίτες θα τα κερδίσουν επειδή είναι αντισυνταγματικός ο νόμος...Απλώς με το φόβο που δημιούργησαν έκαναν κάποιους ΜΑΛΑΚΕΣ να πάνε να καθαρίσουν και αυτό είναι καλό.
Ένα οικόπεδο που έχει καθαριστεί νωρίς, Ιουνιο, μπορεί κάποιος να θέλει να βλάψει τον ιδιοκτήτη και να καταγγείλει
Μας γυρνάνε στις εποχές του εμφυλίου που αν δεν χόνευες τον γείτονα έλεγες ότι είναι δεξιός και τον καθάριζαν και αντιστρόφως

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.283
Πόντοι
1.056
Δεν ξερω που αναφερεσαι,αλλα αν δεν γινει καταγγελια πως θα σ ρθει και τι;

Εμενα πχ δεν ηρθε τιποτα.

Βρισκουν ποιον απ την πλατφορμα διοτι εγω,ως καταγγελων συνδεθηκα με τους κωδικους ταξις απλα επελεξα ανωνυμα,ωστε να μην μαθει ο γειτονας (ισως κ ο προεδρος) το ονομα μου.

Ως τωρα δεν εχω πληρωσει γιατι δεν ζητα η πλατφορμα πληρωμενο παραβολο

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.283
Πόντοι
1.056
Ένα οικόπεδο που έχει καθαριστεί νωρίς, Ιουνιο, μπορεί κάποιος να θέλει να βλάψει τον ιδιοκτήτη και να καταγγείλει
Μας γυρνάνε στις εποχές του εμφυλίου που αν δεν χόνευες τον γείτονα έλεγες ότι είναι δεξιός και τον καθάριζαν και αντιστρόφως
Αυτο προσωπικα δεν το θεωρω κακο,με τα οικοπεδα.

Δεν χρειαζεται να τα θεωρουμε ολα "ρουφιανια" γιατι απο την πολυ "δημοκρατια" εχουμε πηξει απ το καθε μουνοπαιδακι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.321
Πόντοι
12.756

Βρισκουν ποιον απ την πλατφορμα διοτι εγω,ως καταγγελων συνδεθηκα με τους κωδικους ταξις απλα επελεξα ανωνυμα,ωστε να μην μαθει ο γειτονας (ισως κ ο προεδρος) το ονομα μου.

αρα τα μουνια ψεματα λεγανε για τα παραβολα ...
Τα μουνοπανα και εδω αλλα λενε και αλλα γινονται

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.057
Πόντοι
6.515
Οι φωτιές πιάνουν κυρίως στα δάση και επεκτείνονται γιατί δεν υπάρχουν δρόμοι και ζώνες

Οι παπαριες με τα οικόπεδα, είναι για να μεταφέρουν οι άχρηστοι την ευθυνη στους πολιτες

Λες και δεν μας φτάνουν τα χαράτσια που πληρωνουμε...

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
παραβολο θα παιξει αν η καταγγελια ειναι μουφα.
προσοχη στα μουνοπανα που καθαριζουν το δικο τους και τα πετανε στο διπλανο.
οι ιδιοι μπορει και να τον καταγγειλουν:angry::confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.321
Πόντοι
12.756
πότε προλαβε και εφαγε το προστιμο ;; μια μερα περασε απο την προθεσμία :confused:

Wolf21

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
4
Like
619
Πόντοι
81
Πρέπει να το καθαρίζεις συνεχώς.Εγώ έχω πάρει ένα μικρό χορτοκοπτικό και πήγα προχθές και έκοψα κάτι κωλοχόρταρα που είχαν βγει...

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.283
Πόντοι
1.056

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.260
Πόντοι
12.946

Εντάξει κατάλαβα, καταγγελία χωρίς να πληρώσεις παράβολο.
Και δεύτερη περίπτωση να σε βρουν από την πλατφόρμα ότι δεν το έχεις δηλώσει
ο δήμος που βρίσκεται το οικόπεδο.
Ευχαριστώ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.321
Πόντοι
12.756
Δεν ξερω τυπε,αν συνεχιζοντας μ ζητησουν οτιδηποτε θα ενημερωσω
καλα ρε πουστη μου . μονο εσυ εκανες καταγγελια και ηρθε στα καπακια ο προεδρος ;;
Τι στο πουτσο δηλαδη , στου 40 βαθμους βγηκε ο προεδρος βόλτα ;;

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.260
Πόντοι
12.946
πότε προλαβε και εφαγε το προστιμο ;; μια μερα περασε απο την προθεσμία :confused:
Αυτό τον ρώτησα και εγώ, εφόσον δόθηκε προθεσμία μέχρι 15/7
τι να πω μπορεί να μου έλεγε μαλακίες.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.057
Πόντοι
6.515
Πρέπει να το καθαρίζεις συνεχώς.Εγώ έχω πάρει ένα μικρό χορτοκοπτικό και πήγα προχθές και έκοψα κάτι κωλοχόρταρα που είχαν βγει...
Στην επαρχία υπάρχουν μεγάλες εκτάσεις δεν ειναι ευκολο κάθε τόσο, και με 38 βαθμους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom