αναλογα τον φιλο...χαχαΤο ερώτημα είναι "Ο φίλος σας θα πηδούσε τη γυναίκα σας???"
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα πηδούσατε γυναίκα φίλου;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotos71
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 674
- Εμφανίσεις 108K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 5.678
- Πόντοι
- 1.056
Γειά σου φίλε, τι κάνεις;Δυστυχώς δεν θα γίνει ποτέ, αλλά θα ήθελα πολύ να είχα 4-5 τέτοιους φίλους να τιμάνε έτσι τη γυναίκα μου καθημερινά!
Όταν έχουν κάβλες να έρχονται σπίτι και να την πηδάνε.
Να έρχονται σπίτι να βλέπουμε ποδόσφαιρο και η γυναίκα μου να τους τσιμπουκώνει ή όταν είναι στεναχωρημένοι για κάτι να έρχονται να τους στήνει τον πάτο της και να πηδάνε στα 4.
Με θυμάσαι; Παλοοσειρές ήμασταν...
napolitanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2023
- Like
- 261
- Πόντοι
- 21
Όταν είναι να συμβεί κάτι ,θα το προκαλέσει η γυναίκα ! Άντρας δύσκολα να την πέσει σε γυναίκα φίλου και να του κατσει ! Αλλά εμάς τους άντρες επειδή δεν μας κόβει και πολύ γενικά σαν όντα ,πέφτουμε στην παγίδα και οχι μόνο κάνουμε την μαλακια αλλά δεν ξέρουμε να το διαχειριστούμε κιόλας !
paixnidi_30
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 5.197
- Πόντοι
- 1.056
μεγάλη αλήθεια!
paixnidi_30
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 5.197
- Πόντοι
- 1.056
Που χάθηκες αδερφέ μου; Βλέπεις κανέναν άλλο απο την παλιοπαρέα να περάσετε από το σπίτι να θυμόμασταν τα παλιά;Γειά σου φίλε, τι κάνεις;
Με θυμάσαι; Παλοοσειρές ήμασταν...
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 5.678
- Πόντοι
- 1.056
Δυστυχώς έχω χάσει επαφή με τους υπόλοιπους αλλά αν θες κάτι είμαι στη διάθεσή σου. Έχει και ματσάκι μεσοβδόμαδα με την εθνική.Που χάθηκες αδερφέ μου; Βλέπεις κανέναν άλλο απο την παλιοπαρέα να περάσετε από το σπίτι να θυμόμασταν τα παλιά;
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 5.678
- Πόντοι
- 1.056
Ναι αλλά δεν γράφεις τα ντεσού της ιστορίας.Εποχές πριν κάμποσα χρόνια , είχα ευκαιρία να μπω σε τρελό μουνι , άλλα επειδή είχα δώσει το χέρι μου στο παλικάρι δεν το έκανα ! Για εμένα αυτός είναι άγραφος νόμος
paixnidi_30
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 5.197
- Πόντοι
- 1.056
Ωραία θα ήταν να μαζευόμασταν!Δυστυχώς έχω χάσει επαφή με τους υπόλοιπους αλλά αν θες κάτι είμαι στη διάθεσή σου. Έχει και ματσάκι μεσοβδόμαδα με την εθνική.
Άλλο πράγμα η αδελφή. Έτσι και αλλιώς με κάποιον θα γαμηθεί . Έτσι και αλλιώς ο αδελφός της δεν της έχει βάλει ζώνη αγνότητας. Εκτός και αν ο αδελφός είναι ηλίθιος.Γυναίκα φίλου ποτέ γκάηζ ..
Στην παρέα, δεν κοιτάμε ακόμη κ τις πρώην γκόμενες φίλων .. Μιλάω για τους πολύ κολλητούς ..
(Πρώην γκόμενες απλών γνωστών το συζητάμε αν κ εφόσον έχουν χωρίσει κάποιο διάστημα ..)
Και αυτό έχει κοστίσει στην παρέα (δεν πέσανε γαμήσια, που θα μπορούσαν να είχαν πέσει ... μιλάμε για 50άρηδες ..)
Κάποτε πήδηξα την μικρότερη αδερφή ενός αδελφικού φίλου (από το σχολείο μέχρι το πανεπιστήμιο κ στο στρατό μαζί) και το κουβάλαγα μια 10ετία σαν βάρος μέσα μου .. Μια ακόμη στις τόσες δεν άξιζε να τινάξω μια φιλία στον αέρα ..
Με έσωσε ότι τελικά έφυγαν απο Αθήνα και χαθήκαμε μετά στην πορεία
Ζεth
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 182
- Πόντοι
- 281
Με τέτοιους φίλους μπορείς να κοιμάσαι ήσσυχοςΦυσικα ναι
Ο σωστος φιλος ετσι θα κανε για να σωσει το φιλο απο την πουτανα
Αν δεν την πηδαγα εγω θα το εκανε καποιος αλλος και ο φιλος δε θα παιρνε χαμπαρι
Θα την επαιρνα και βιντεο θα το εδειχνα στο φιλο να τη χωρισει να βρει μια της προκοπης
Ζεth
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 182
- Πόντοι
- 281
Δεν κατάλαβα γιατί δεν πρέπει να γαμάμε τις αδερφές των φίλωνΆλλο πράγμα η αδελφή. Έτσι και αλλιώς με κάποιον θα γαμηθεί . Έτσι και αλλιώς ο αδελφός της δεν της έχει βάλει ζώνη αγνότητας. Εκτός και αν ο αδελφός είναι ηλίθιος.
paixnidi_30
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 5.197
- Πόντοι
- 1.056
Η γυναίκα μου με 2 φίλους μου, όταν εγώ είμαι στη δουλειά!
Άχρηστος, ούτε να της τον βάλει στον κώλο δεν μπορεί!
Άχρηστος, ούτε να της τον βάλει στον κώλο δεν μπορεί!
![26508942.gif](https://el.phncdn.com/gif/26508942.gif)
Διεισδυτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 497
- Πόντοι
- 301
Πολύ πολύ δυσκολη ερώτηση . Μέχρι αδερφή ναι θα έφταναν όμως
Και τα Πετράλωνα να παίζουν, αξίζει το ματς...Δυστυχώς έχω χάσει επαφή με τους υπόλοιπους αλλά αν θες κάτι είμαι στη διάθεσή σου. Έχει και ματσάκι μεσοβδόμαδα με την εθνική.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η σωστή ερώτησή μου αυτή θα έπρεπε να είναι.Αν την έπεφτε αυτή, πόσοι θα αντιστέκονταν. Αυτό είναι το θέμα...Όταν είναι να συμβεί κάτι ,θα το προκαλέσει η γυναίκα ! Άντρας δύσκολα να την πέσει σε γυναίκα φίλου και να του κατσει ! Αλλά εμάς τους άντρες επειδή δεν μας κόβει και πολύ γενικά σαν όντα ,πέφτουμε στην παγίδα και οχι μόνο κάνουμε την μαλακια αλλά δεν ξέρουμε να το διαχειριστούμε κιόλας !
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 37.649
- Πόντοι
- 9.931
Αυτο λεω και εγω τυπε ας ερθει το 8αρι-9αρι που μπορεί να εχει για γυναίκα ο φίλος και σου αρχίσει το κωλοτριψημο και το στενο πρεσινγκ και ελα μετα να μου πεις οτι δεν την πηδας.Η σωστή ερώτησή μου αυτή θα έπρεπε να είναι.Αν την έπεφτε αυτή, πόσοι θα αντιστέκονταν. Αυτό είναι το θέμα...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 278
- Εμφανίσεις