Νέα

Θα πηδούσατε γυναίκα φίλου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotos71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 652
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα πηδούσατε τη γυναίκα φίλου σας;

• Ναι, χωρίς κανένα ενδοιασμό, θα τη σκίσω.

Ψήφοι: 149 26,8%
  • Θα το κάνω, αλλά ξέρω ότι ίσως το μετανοιώσω.

Ψήφοι: 83 15,0%
  • Με τίποτα! Η φιλία δε σπάει και θα του τα πω όλα.

Ψήφοι: 134 24,1%
  • Με τίποτα! Η φιλία δε σπάει και δε θα του πω τίποτα.

Ψήφοι: 189 34,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    555

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.198
Πόντοι
456
Δυστυχώς δεν θα γίνει ποτέ, αλλά θα ήθελα πολύ να είχα 4-5 τέτοιους φίλους να τιμάνε έτσι τη γυναίκα μου καθημερινά!
Όταν έχουν κάβλες να έρχονται σπίτι και να την πηδάνε.
Να έρχονται σπίτι να βλέπουμε ποδόσφαιρο και η γυναίκα μου να τους τσιμπουκώνει ή όταν είναι στεναχωρημένοι για κάτι να έρχονται να τους στήνει τον πάτο της και να πηδάνε στα 4.
Μεγάλο άχτι την έχεις έτσι ?

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.772
Πόντοι
1.056
Ο καλός ο φίλος δεν καβλώνει καν με τη γυναίκα του φίλου.
Αυτό πιστεύω.
Αλλά οι καλοί οι φίλοι είναι 1-2 το πολύ.
Όλοι οι άλλοι είναι γνωστοί που καβλώνουν με την ωραία κωλάρα της γυναίκας του γνωστού τους.
Εγώ πάντως έχω δει γνωστούς μου να κόβουν τον κώλο της γυναίκας μου.
Καλέ μου φίλε το αντρικο μάτι θα πέσει παντού σε οποιοδήποτε κώλο ,στήθος άσχετα αν ειναι από γυναίκα φίλου η όχι ,,το θέμα ειναι το να μην κάνει κάποια κίνηση και να σεβαστεί τη φιλία ...:hi:Πάντως θα ήθελα να γνωριστούμε και να γίνουμε φίλοι αλλά θα ήθελα να γίνω επιστήθιος φίλος τής γυναίκας σου ..Θα σε σεβαστώ:wink:

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.726
Πόντοι
456
Δυστυχώς δεν θα γίνει ποτέ, αλλά θα ήθελα πολύ να είχα 4-5 τέτοιους φίλους να τιμάνε έτσι τη γυναίκα μου καθημερινά!
Όταν έχουν κάβλες να έρχονται σπίτι και να την πηδάνε.
Να έρχονται σπίτι να βλέπουμε ποδόσφαιρο και η γυναίκα μου να τους τσιμπουκώνει ή όταν είναι στεναχωρημένοι για κάτι να έρχονται να τους στήνει τον πάτο της και να πηδάνε στα 4.
Γειά σου φίλε, τι κάνεις;
Με θυμάσαι; Παλοοσειρές ήμασταν...

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
246
Πόντοι
21
Όταν είναι να συμβεί κάτι ,θα το προκαλέσει η γυναίκα ! Άντρας δύσκολα να την πέσει σε γυναίκα φίλου και να του κατσει ! Αλλά εμάς τους άντρες επειδή δεν μας κόβει και πολύ γενικά σαν όντα ,πέφτουμε στην παγίδα και οχι μόνο κάνουμε την μαλακια αλλά δεν ξέρουμε να το διαχειριστούμε κιόλας !

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.369
Πόντοι
456
Γειά σου φίλε, τι κάνεις;
Με θυμάσαι; Παλοοσειρές ήμασταν...
Που χάθηκες αδερφέ μου; Βλέπεις κανέναν άλλο απο την παλιοπαρέα να περάσετε από το σπίτι να θυμόμασταν τα παλιά;

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.726
Πόντοι
456
Που χάθηκες αδερφέ μου; Βλέπεις κανέναν άλλο απο την παλιοπαρέα να περάσετε από το σπίτι να θυμόμασταν τα παλιά;
Δυστυχώς έχω χάσει επαφή με τους υπόλοιπους αλλά αν θες κάτι είμαι στη διάθεσή σου. Έχει και ματσάκι μεσοβδόμαδα με την εθνική.

Krotidas

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2024
Like
3
Πόντοι
0
Εποχές πριν κάμποσα χρόνια , είχα ευκαιρία να μπω σε τρελό μουνι , άλλα επειδή είχα δώσει το χέρι μου στο παλικάρι δεν το έκανα ! Για εμένα αυτός είναι άγραφος νόμος

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
2.726
Πόντοι
456
Εποχές πριν κάμποσα χρόνια , είχα ευκαιρία να μπω σε τρελό μουνι , άλλα επειδή είχα δώσει το χέρι μου στο παλικάρι δεν το έκανα ! Για εμένα αυτός είναι άγραφος νόμος
Ναι αλλά δεν γράφεις τα ντεσού της ιστορίας.

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.369
Πόντοι
456

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
Όχι. Όποιος έχει αυτοσεβασμό και τρέφει αληθινή εκτίμηση προς τον φίλο του δεν θα το έκανε ποτέ αυτό. Τι στο διάβολο, πάτο τελείως έχει πιάσει η κοινωνία αυτούς τους καιρούς;

aenaos57

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2019
Like
42
Πόντοι
0
Γυναίκα φίλου ποτέ γκάηζ ..
Στην παρέα, δεν κοιτάμε ακόμη κ τις πρώην γκόμενες φίλων .. Μιλάω για τους πολύ κολλητούς ..
(Πρώην γκόμενες απλών γνωστών το συζητάμε αν κ εφόσον έχουν χωρίσει κάποιο διάστημα ..)

Και αυτό έχει κοστίσει στην παρέα (δεν πέσανε γαμήσια, που θα μπορούσαν να είχαν πέσει ... μιλάμε για 50άρηδες ..)

Κάποτε πήδηξα την μικρότερη αδερφή ενός αδελφικού φίλου (από το σχολείο μέχρι το πανεπιστήμιο κ στο στρατό μαζί) και το κουβάλαγα μια 10ετία σαν βάρος μέσα μου .. Μια ακόμη στις τόσες δεν άξιζε να τινάξω μια φιλία στον αέρα ..
Με έσωσε ότι τελικά έφυγαν απο Αθήνα και χαθήκαμε μετά στην πορεία
Άλλο πράγμα η αδελφή. Έτσι και αλλιώς με κάποιον θα γαμηθεί . Έτσι και αλλιώς ο αδελφός της δεν της έχει βάλει ζώνη αγνότητας. Εκτός και αν ο αδελφός είναι ηλίθιος.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
βρε μπαγασικο, που σου μπηκε τετοια ιδεα?

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281
Φυσικα ναι
Ο σωστος φιλος ετσι θα κανε για να σωσει το φιλο απο την πουτανα
Αν δεν την πηδαγα εγω θα το εκανε καποιος αλλος και ο φιλος δε θα παιρνε χαμπαρι
Θα την επαιρνα και βιντεο θα το εδειχνα στο φιλο να τη χωρισει να βρει μια της προκοπης
Με τέτοιους φίλους μπορείς να κοιμάσαι ήσσυχος

Ζεth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
181
Πόντοι
281
Άλλο πράγμα η αδελφή. Έτσι και αλλιώς με κάποιον θα γαμηθεί . Έτσι και αλλιώς ο αδελφός της δεν της έχει βάλει ζώνη αγνότητας. Εκτός και αν ο αδελφός είναι ηλίθιος.
Δεν κατάλαβα γιατί δεν πρέπει να γαμάμε τις αδερφές των φίλων

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
408
Πόντοι
21
Eίπαμε

Και τις μανάδες φίλων
Να του κάνουμε αδερφάκια
Να μεγαλώνει η οικογένεια

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.369
Πόντοι
456
Η γυναίκα μου με 2 φίλους μου, όταν εγώ είμαι στη δουλειά!
Άχρηστος, ούτε να της τον βάλει στον κώλο δεν μπορεί!
26508942.gif

Διεισδυτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Κριτικές
3
Like
451
Πόντοι
301
Πολύ πολύ δυσκολη ερώτηση . Μέχρι αδερφή ναι θα έφταναν όμως