Mην εμπιστευστε ούτε κολλητούς και μαλακίες ούτε τίποτα.Αυτά τα πράγματα απλά δεν λέγονται πουθενά γιατί κάποια στιγμή είναι σίγουρο οτι θα διαρεύσουν.Μόλις αχίσουν τα "που πάει αυτή η σχέση?Ως πότε θα σε βλέπω κρυφά και τέτοια να βρίσκετε κάποια αφορμή και να την κάνετε.Ποτέ όμως με τσακωμούς γιατί δεν ξέρεις ποτέ πως θα αντιδράσει ο άλλος και υπάρχει κίνδυνος εκδίκησης.Να χωρίζετε γλυκά και φιλικά.Αυτά.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
σχεση εκτος γαμου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lalakia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 164
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Πέρα από τους κοινωνικούς λόγους,υπάρχουν προβλήματα τεχνικής φύσεως!Θα έπρεπε να συντηρεί ο υποτιθέμενος οίκος μια... στρατιά από αρσενικές πουτάνες,με προσόντα πορνοστάρ,δηλαδή να μην τους πέφτει ποτέ,άρα το κόστος θα ήταν δυσθεώρητο...Ή το πλεόν απλό! Δεν υπάρχουν μπουρδέλα για γυναίκες.
Να μπαίνουν μέσα, να σουλατσάρει ο τύπος με στριγκάκι, να λέει ο τσατσος, "το παληκάρι είναι παιδιά, γλυφομούνι, γλυφοκόλι, ελέυθερα πιασίματα, όλες οι στάσεις" .... και να συρρέουν οι γυναίκες για 10' πούτσα ... δεν είμαστε τα ίδια όντα.
manasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Και στα δύο είσαι λάθος. Και άντρες που ξενοπηδάμε διαλύουν το γάμο τους και παντρεμένες που ξενοπηδιούνται παραμένουν παντρεμένες χωρίς να το πάρει χαμπάρι ο άντρας τους (νωρίς τουλάχιστον )
Όχι, όχι και όχι.
Δεν είμαι παντρεμένος δεν είμαι καν σε ηλικία γάμου, αλλά δεν είναι έτσι. Όπως έχουν πει πολλοί σοφοί τύποι και μπουρδελιάρηδες εδώ μέσα και εκτός. Ο άντρας καλώς η κακώς εκ φύσεως όταν βλέπει ένα ωραίο μουνάκι το λιγουρεύεται σαλιώνει το πουλάκι του και θέλει να το πηδήξει. Δεν σου'χει τύχει να βλέπεις μια και να λες αυτή είναι τόσο ξέκολο που θα της πέταγα τα μάτια έξω αλλά να σκέφτεσαι ότι ποτέ δεν θα κανες κάτι παραπάνω μαζί της; Ε οι γυναίκες δεν το κάνουν αυτό. Εκείνες εκ φύσεως ψάχνουν κάποια χαρακτηριστικά... Τις έχει φτιάξει η φύση έτσι ώστε να ψάχνουν τον Αλφα, ο οποίος θα κληροδοτήσει τα γονίδια του στα παιδιά τους. Όταν πάψεις εσύ να είσαι ο Αλφα της πέταξε το πουλάκι.
Καταλαβαίνεις την διαφορά;
Και δεν στο λέω σε φάση α οκ δεν πειράζει ας κερατώνουμε εμείς και ας γινόμαστε μαλάκες αλλά αυτές πρέπει να είναι κυρίες... Κάθε άλλο... Απλά έτσι έχουν τα πράματα. Για μας ένα γαμήσι είναι απλώς ένα γαμήσι, εμείς θα πηδάγαμε και την τελευταία σάπια στα γεράματα σε τσαντήρι. Οι γυναίκες όμως ψάχνουν τον ωραίο, μάτσο, δυνατό, έξυπνο με χιούμορ για να του κάτσουν. Όταν πιστέψει ότι βρήκε κάποιον που έχει αυτά τα χαρακτηριστικά ενώ εσύ δεν τα'χεις παει πέταξε το πουλάκι.
οι γυναικες ψαχνουν αυτον που θα τους προσφερει τα περισσοτερα υλικα αγαθα.ενα βλακα να τις συντηρειχωρις να γαμαει κιολας τις περισσοτερες φορεςΌχι, όχι και όχι.
Δεν είμαι παντρεμένος δεν είμαι καν σε ηλικία γάμου, αλλά δεν είναι έτσι. Όπως έχουν πει πολλοί σοφοί τύποι και μπουρδελιάρηδες εδώ μέσα και εκτός. Ο άντρας καλώς η κακώς εκ φύσεως όταν βλέπει ένα ωραίο μουνάκι το λιγουρεύεται σαλιώνει το πουλάκι του και θέλει να το πηδήξει. Δεν σου'χει τύχει να βλέπεις μια και να λες αυτή είναι τόσο ξέκολο που θα της πέταγα τα μάτια έξω αλλά να σκέφτεσαι ότι ποτέ δεν θα κανες κάτι παραπάνω μαζί της; Ε οι γυναίκες δεν το κάνουν αυτό. Εκείνες εκ φύσεως ψάχνουν κάποια χαρακτηριστικά... Τις έχει φτιάξει η φύση έτσι ώστε να ψάχνουν τον Αλφα, ο οποίος θα κληροδοτήσει τα γονίδια του στα παιδιά τους. Όταν πάψεις εσύ να είσαι ο Αλφα της πέταξε το πουλάκι.
Καταλαβαίνεις την διαφορά;
Και δεν στο λέω σε φάση α οκ δεν πειράζει ας κερατώνουμε εμείς και ας γινόμαστε μαλάκες αλλά αυτές πρέπει να είναι κυρίες... Κάθε άλλο... Απλά έτσι έχουν τα πράματα. Για μας ένα γαμήσι είναι απλώς ένα γαμήσι, εμείς θα πηδάγαμε και την τελευταία σάπια στα γεράματα σε τσαντήρι. Οι γυναίκες όμως ψάχνουν τον ωραίο, μάτσο, δυνατό, έξυπνο με χιούμορ για να του κάτσουν. Όταν πιστέψει ότι βρήκε κάποιον που έχει αυτά τα χαρακτηριστικά ενώ εσύ δεν τα'χεις παει πέταξε το πουλάκι.
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Ρε παλικαρια τελικα γιατι κανουν οι ανρθωποι σχεσεις εκτος γαμου? Γιατι ο διαβιτικος μπενει στον πειρασμο να φαει προφιτερολ και γιατι ο σαπιοκοιλιας τιγκαρισμενος στη χολυστερηνη ξερογλυφεται με τα παιδακια? Γιατι τα ωραια πραγματα τα θες και γιατι ποτε δε σου φτανει αυτο που εχεις.Και ακομα και να βρεις κατι τουμπανο θα σε κρατησει για καποιο καιρο οχι για παντα.Μετα θα ψαξεις το επομενο μουνι.Απλα τα πραματα.Το θεμα ειναι να φερεσαι αντρικια και οταν εχεις βαρεθει να λες γυναικα βαρεθικα η κανε κατι η θα γαμησω οποια βρω μπροστα σου.Η κοροιδια οποια δικαιολογια και να εχεις ειναι αναρχιδη συμπεριφορα.
Υπ.Οι παραμελημενες παντρεμενες κανουν τα καλυτερα γαμησια
Υπ.Οι παραμελημενες παντρεμενες κανουν τα καλυτερα γαμησια
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Παίχτη νομίζεις πως τα διαζύγια έρχονται απο ξενοπήδημα?Όχι, όχι και όχι.
Βγάλτε επιτέλους απ το μυαλό σας τα στερεότυπα των συμπεριφορών αντρών και γυναικών. Μη γενικεύετε.
Όλα είναι κατά περίπτωση όχι κατά φύλο. Μιλάμε για ξενοπήδημα και ΜΟΝΟ , για σχέση εκτός γάμου. Δε μιλάμε για παιδιά, σκυλιά, γατιά. Η απάντηση στην ερώτηση γιατί συμβαίνει είναι ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ. Τόσο φυσικό όσο το νερό που κυλάει, για ΟΛΑ τα φύλα.
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Ναι αλλα το γεγωνος παραμενει ενα,ο ανθρωπος λειτουργει με τα ενστικτα κυριως οταν μιλαμε για σεξ...και γενικα οι ανθρωποι εχουν την ταση να κερατωνουν...νομιζω ολοι καπως καποτε θα φανε ενα κερατο στη ζωη τους.Το θεμα ειναι να το φας απο αυτη που δε σε νοιαζει ιδιετερα και οχι απο τη μια που δε θες να το φας
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Αγαπητέ μου manasou νομίζεις πως οι παντρεμένες κερατώνουν τους άντρες τους με ομορφότερους, πλουσιότερους, εξυπνότερους, δημιουργικότερους, νεώτερους κλπ άντρες και μόνο?Εκείνες εκ φύσεως ψάχνουν κάποια χαρακτηριστικά... Τις έχει φτιάξει η φύση έτσι ώστε να ψάχνουν τον Αλφα, ο οποίος θα κληροδοτήσει τα γονίδια του στα παιδιά τους. Όταν πάψεις εσύ να είσαι ο Αλφα της πέταξε το πουλάκι.
Καμία σχέση.Αν μάθεις κάποια πράγματα και κυρίως δεις, μετά θα λες "έπεσα απ τα σύννεφα".
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Βγάλτε τα μπουρδελοστερεότυπα του διαχωρισμού των ερωτικών-συναισθηματικών συμπεριφορών των φύλων απ το κεφάλι σας γιατί θα χρειαστεί να πλανίσετε τις πόρτες για να χωράτε να περάσετε.
τα ενστικτα λειτουργουν διαφορετικα στα φυλα.οι γυναικες εχουν πρωτα στο μυαλο τους την οικονομικη αποκατασταση.ασφαλεια.κοινωνικη αποκαταστασηκτλπ. Και στο τελος το σεξ που αποτελει ελαχιστο κινητρο λογο βιολογιαςΝαι αλλα το γεγωνος παραμενει ενα,ο ανθρωπος λειτουργει με τα ενστικτα κυριως οταν μιλαμε για σεξ...και γενικα οι ανθρωποι εχουν την ταση να κερατωνουν...νομιζω ολοι καπως καποτε θα φανε ενα κερατο στη ζωη τους.Το θεμα ειναι να το φας απο αυτη που δε σε νοιαζει ιδιετερα και οχι απο τη μια που δε θες να το φας
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Ολοι τα γουσταρουμε τα λεφτα αδερδε.Οι ανθρωποι για τα λεφτα κλεβουν το κρατος και τον συνανθρωπο τους,σκοτωνουν,βασανιζουν...εξαπατουν ακομα και την μανα τους και τον αδερφο τους...οικογενειες χαλανε και φιλιες διαλυονται για μερικες ψωροχιλιαδες ευρω και εσενα σου φανηκε παραξενο που υπαρχουν γυναικες που αν βρουν ματσωμενο αντρα δεν τις χαλαει?
kolobaras76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.334
- Πόντοι
- 446
Σωστός 100% my friend !!!!Παίχτη νομίζεις πως τα διαζύγια έρχονται απο ξενοπήδημα?
Βγάλτε επιτέλους απ το μυαλό σας τα στερεότυπα των συμπεριφορών αντρών και γυναικών. Μη γενικεύετε.
Όλα είναι κατά περίπτωση όχι κατά φύλο. Μιλάμε για ξενοπήδημα και ΜΟΝΟ , για σχέση εκτός γάμου. Δε μιλάμε για παιδιά, σκυλιά, γατιά. Η απάντηση στην ερώτηση γιατί συμβαίνει είναι ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ. Τόσο φυσικό όσο το νερό που κυλάει, για ΟΛΑ τα φύλα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εγω μετανιωσα ναι. Επειδη καταλαβα οτι ο γαμος ειναι αντιθετος στη φυση και το χαρακτηρα μου. Ηταν ομως αργά.Αν κι είναι λίγο offtopic θέλω να ρωτήσω κάτι από περιέργεια. Πόσοι μετανιώσατε που παντρευτήκατε;Αν θέλετε πείτε και το λόγο.
Για μενα ο γαμος ειναι κατι σαν θανατος και τελικα αρνηθηκα να πεθανω.
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Παίχτη νομίζεις πως τα διαζύγια έρχονται απο ξενοπήδημα?
Κοίτα...προφάνως και δεν είμαστε όλοι ίδιοι.Αλλά αυτή τη γενίκευση ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και δε μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα σε τίποτα την ακούω συχνά...Αν είμασταν τόσο διαφορετικοί και δε μπορούσαν να βγούν ασφαλή συμπεράσματα για το σύνολο του πληθυσμού δε θα υπήρχαν τα φάρμακα.Πράγματι δεν τους πιάνουν όλους όλα τα φάρμακα επειδή είμαστε διαφορετικοί αλλά τους περισσότερους τους πιάνουν και γίνονται καλά!!!
Τώρα αν θες να μου πεις ότι υπάρχει ένας Ασιάτης στο Θιβέτ που θεραπεύτηκε από τον καρκίνο κάνοντας γιόγκα οκ... αλλά αν πάθω καρκίνο θα πάω στο γιατρό όχι στο Θιβέτ!!!
Εχετε ενα δικιο.Νομιζω μπερδευετε τη φυση με τα κοινωνικα προτυπα που υπαρχουν κ επηρρεαζουν τη συμπεριφορα της γυναικας και οσο εκσυχρονιζομαστε καταρρεουν και αλλαζει και η συμπεριφορα της.
Και στις γυναικες αρεσει το σεξ, και ειναι πολυ σημαντικο και τους λειπει και ολα. Τωρα να κανω συγκριση αν αρεσει στον αντρα η στη γυναικα περισσοτερο δεν ξερω , θα επρεπε να ηταν το ιδιο ατομο και αντρας και γυναικα για να κρινει γιατι η ευχαριστηση ειναι υποκειμενικη κ δεν μπορουμε να τη μετρησουμε.
και σας αντρες μου αν σας ειχαν μεγαλωσει και υπηρχε η γενικη νοοτροπια με οσο πιο λιγες γυναικες πας αξιζεις περισσοτερο και αν πας με πολλες εισαι νουμερο και ξεφτιλας, να δειτε ποσο κρατη θα κανατε και με ποσες λιγοτερες θα πηγινατε ανεξαρτητα τις ορμες σας
Εγώ καθόλου δε μετάνιωσα ούτε που παντρεύτηκα ,ούτε που χώρισα.Αν κι είναι λίγο offtopic θέλω να ρωτήσω κάτι από περιέργεια. Πόσοι μετανιώσατε που παντρευτήκατε;Αν θέλετε πείτε και το λόγο.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ο γάμος ειναι αντιθετος στη φυση και το χαρακτηρα μου.Άλεξ ποτέ δεν είναι αργά.
Κι εγώ κατάλαβα πως ο γάμος δεν είναι στη φύση μου γι αυτό και δεν τόκανα.
Έχω υπάρξει άπιστος σε σχέση. Δε θάθελα να είμαι και άπιστος στο γάμο μου.
Αν το μετάνιωσα που δεν παντρεύτηκα? Μεγάλη κουβέντα αλλά νομίζω πως όχι.
Αλλά ομοίως αντιθετο ειναι και το διαζυγιο.
Απαξ και εγινε, τελειωσε.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ούτε που δεν ξαναπαντρευτηκες?Εγώ καθόλου δε μετάνιωσα ούτε που παντρεύτηκα ,ούτε που χώρισα.
Αυτό κι αν δε το μετανιώνω με τίποτα.Και το οτι παντρευτηκα 1 φορά για μένα ήταν υπέρβαση.Ούτε που δεν ξαναπαντρευτηκες?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 762
- Εμφανίσεις
- 74K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις