ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
τυπε εγω το καλυτερο σουσι το χω φαει στο νοτιο τοκυο. απιστευτο σουσι, το καλυτερο σ΄ολακερο το τοκυο.
Είσαι σαφής τύπε... :S
τυπε εγω το καλυτερο σουσι το χω φαει στο νοτιο τοκυο. απιστευτο σουσι, το καλυτερο σ΄ολακερο το τοκυο.
Ισχυρο χαστουκι ειναι να ανοιγει η πορτα του αεροπλανου και μια καυτη Λαυρα αλλα κ μυρωδια πατριδας συναμα να σε διαπερνααα
Τουλ προλαβαινειςς να κανεις τα μπανια σου να μαυρισειςςς και να γυρισεις πισω να αναμετρηθεις επαξια με τους ανοητους αγγλους που στις 10 μερες καυσωνα του καλοκαιριου επιλεγουν να γδυθουν στο πλησιεστερο παρκο και να ψηθουν με τις ωρεςςς πινοντας μπυρες κ παιζοντας προ.
[/quote
οι αγλιδες ξεβρακονοντε ευκολα ? το δινουν ευκολα η κανουν τις δυσκολες ??
Τύπε έτσι πως ρωτάς είναι σαν να απευθύνεσαι σε άνδρα. Η Πενταγιω είναι γυναίκα απ' όσο ξέρω.Τουλ προλαβαινειςς να κανεις τα μπανια σου να μαυρισειςςς και να γυρισεις πισω να αναμετρηθεις επαξια με τους ανοητους αγγλους που στις 10 μερες καυσωνα του καλοκαιριου επιλεγουν να γδυθουν στο πλησιεστερο παρκο και να ψηθουν με τις ωρεςςς πινοντας μπυρες κ παιζοντας προ.
[/quote
οι αγλιδες ξεβρακονοντε ευκολα ? το δινουν ευκολα η κανουν τις δυσκολες ??
οι αγγλιδες ειναι με διαφορα οτι πιο ιζυ γκοινγκ σε νοοτροπιαA)βγες παρασκευη που βγαινουν τα μιλφς μετα την δουλεια σε παμπς-μπαρς-ινσταφακς αλερτ.
B)σαββατο σκασε μυτη σε κλαμπ κατα τις 1.30 εχουν ηδη πιει ,χορευουν & χουφτωνουν.πρεπει να εισαι σε διαρκη κινηση!
Γ)το καλυτερο καμακι το κανεις αφτερ στο δρομο ή στο κεμπαπατζιδικο του τουρκου πχ ηταν μια διπλα μου με κατι βυζια εξω μου πεσαν τα σαγονια ενω ετρωγα κατι ντονερ κ μου επιασε αυτη κουβεντα!
δ)ανοιξε τιντερ κ twoo κ λοκαρε τα γυρω χωρια ..προτεινε σε καποιες βολτα, επισης κατι καριολια γουσταρουν γαμησι weekend σε cottages!
οι αγγλιδες ειναι με διαφορα οτι πιο ιζυ γκοινγκ σε νοοτροπια
τεραστια διαφορα με την κεντρ ευρωπη ...δυστυχως για μας τους ΚΕ αγαμηδιδες ..
ειχα παει σκαλα στην κεφαλονια απο σποντα περσυ για 2 μερεςγια πες κανα σκηνικο με αγγλιδες
ηξερα εναν ελβετο που γαμμουσε μονο σουριναμ κι ινδες εδω στην ζυριχη,πεθαμε περσυ απο ηπατιτηδα c ,,,εχει γαμησει κανενας ινδη στην αγγλια?
νορβηγια καθε σαββατο γινεται τους πουτανας,οσο για τον καιρο δεν γαμας εξω,αν και το καλοκαιρι με το μιντναιτ σαν εχει πολυ πλακαειχα παει σκαλα στην κεφαλονια απο σποντα περσυ για 2 μερες
ουτε καν με σκοπο να γαμισω...
επαθα πλακα ποσο προκαλουσαν οι μιλφ αγγλιδες με ντυσιματα ξεκολα κ ματιες
ουτε ουκρανια δεν εχω πετυχει τετοιο κλιμα
μην τα πολυλογω γνωριστηκα σε ενα μπαρακι ,με μια αντζυ ετων 37 ,χτσε με εντελως φαση,,ψηλη μουταρες βυζοι καβλοφατσα αγγλικη κλασικη για πουστοσκαμπιλα,καπου απο το λιβερπουλ εξω μου ειπε οτι μενει κ μετα απο κανα τετραωρο κ απειρα χοτ σοτς πηγαμε για...υπνο!!!
επισης θυμαμαι μικρος στην κω,οταν καμμια φορα τρωγαμε φολα στα εξαρχεια για καμμια βδομαδα.βαραγαμε μια καρδαμαινα που ειχε μονο αγγλιδες κ γαμουσαμε το ιδιο βραδυ ...
επισης ηταν οι γυναικες που επερνα τοσο ευκολα απο μπακ ντορ.... :coolcondom:
οποιος κρινει με βαση το νιμου μεταναστευει μονο βρετανια κ ολλανδια ,κι ισως κ νορβηγια
το κακο σε ολες αυτες τις χωρες ο καιρος ειναι αισχος
ηξερα εναν ελβετο που γαμμουσε μονο σουριναμ κι ινδες εδω στην ζυριχη,πεθαμε περσυ απο ηπατιτηδα c,,,
δεν εχω παεινορβηγια καθε σαββατο γινεται τους πουτανας,οσο για τον καιρο δεν γαμας εξω,αν και το καλοκαιρι με το μιντναιτ σαν εχει πολυ πλακα
γουσταρε καργα ,αλλα δεν το συζητησαμε πιο πολυτι σου ειχε πει για τις ινδες