Νέα

Μετανάστευση στην Αγγλια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 366
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Μεγαλο αρνητικο σε οσους θελουν να μεταναστευσουν στην Αγγλια ειναι ο καιρος! Οσοι λατρευετε τον ηλιο και τη ζεστη ξανασκεφτητε το!
Ιουλιος μηνας και εχουμε 16 βαθμους με βροχη κ μουντο ουρανο!
Οσοι παλι λατρευετε τη δροσια αλλα και την υγρασια τοτε εδω ειναι το καταλληλο μερος για εσας!

Ισχυρο χαστουκι ειναι να ανοιγει η πορτα του αεροπλανου και μια καυτη Λαυρα αλλα κ μυρωδια πατριδας συναμα να σε διαπερνααα καθως επισης και το να φευγεις με σορτσακι και ανεμιστηρακι απτη πατριδα κ να φτανειςςς σε μια βροχερη κ παγωμενη Αγγλια!

Τουλ προλαβαινειςς να κανεις τα μπανια σου να μαυρισειςςς και να γυρισεις πισω να αναμετρηθεις επαξια με τους ανοητους αγγλους που στις 10 μερες καυσωνα του καλοκαιριου επιλεγουν να γδυθουν στο πλησιεστερο παρκο και να ψηθουν με τις ωρεςςς πινοντας μπυρες κ παιζοντας προ.  :2funny:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ισχυρο χαστουκι ειναι να ανοιγει η πορτα του αεροπλανου και μια καυτη Λαυρα αλλα κ μυρωδια πατριδας συναμα να σε διαπερνααα

Φέτος για τις μετακινήσεις σας από και προς το αεροδρόμιο,

να επιλέγετε δοπαμίνα οδηγό... :S

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Τουλ προλαβαινειςς να κανεις τα μπανια σου να μαυρισειςςς και να γυρισεις πισω να αναμετρηθεις επαξια με τους ανοητους αγγλους που στις 10 μερες καυσωνα του καλοκαιριου επιλεγουν να γδυθουν στο πλησιεστερο παρκο και να ψηθουν με τις ωρεςςς πινοντας μπυρες κ παιζοντας προ.  :2funny:
[/quote

οι αγλιδες ξεβρακονοντε ευκολα ?  το δινουν ευκολα η κανουν τις δυσκολες ??

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
στην αγγλια βρισκης ευκολα γκομενα ? οι αγγλιδες λενε απο εμφανηση ? πια ειναι η νοοτροπια της αγγλιδας ? ειναι η αγγλια μερος για πορνομεταναστευη ? οι αγγλιδες ειναι για σοβαρη σχεση -γαμο ?

σκεφτομε να μεταναστευσω σε καπια χωρα με σκοπο το γαμο η αγγλικα ειναι για αυτο το σκοπο ?

περιμενω απαντησης

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
[/quote

οι αγλιδες ξεβρακονοντε ευκολα ?  το δινουν ευκολα η κανουν τις δυσκολες ??
Τύπε έτσι πως ρωτάς είναι σαν να απευθύνεσαι σε άνδρα. Η Πενταγιω είναι γυναίκα απ' όσο ξέρω.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Σοκ έχει προκαλέσει στο Λονδίνο η στυγερή δολοφονία μιας νεαρής κοπέλας που πιστεύεται ότι βιάστηκε, βασανίστηκε και θανατώθηκε εξαιτίας της σχέσης της με έναν Άραβα μουσουλμάνο, τον οποίοι δεν ενέκρινε η οικογένειά της και ο κοινωνικός της κύκλος επειδή δεν ήταν Ινδός.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η 19χρονη Celine Dookhran απήχθη μαζί με μια φίλη της από το σπίτι της την περασμένη Τετάρτη από δύο άνδρες, τον 33χρονο Mujahid Arshid και τον συνεργό του, τον 28χρονο Vincent Tappu.

Οι δύο άνδρες ακινητοποίησαν τα κορίτσια με τέιζερ, τα τύλιξαν σε σεντόνια και στη συνέχεια τα οδήγησαν σε μια άδεια, υπό ανακαίνιση πολυτελή κατοικία στο νότιο Λονδίνο. Εκεί, ο 33χρονος βίασε την Celine Dookhran και τη σκότωσε κόβοντάς της τον λαιμό.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
καντε καμακι στις ινδες μαγκες τα καλυτερα μουνια

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.277
Πόντοι
3.656
A)βγες παρασκευη που βγαινουν τα μιλφς μετα την δουλεια σε παμπς-μπαρς-ινσταφακς αλερτ.
B)σαββατο σκασε μυτη σε κλαμπ κατα τις 1.30 εχουν ηδη πιει ,χορευουν & χουφτωνουν.πρεπει να εισαι σε διαρκη κινηση!
Γ)το καλυτερο καμακι το κανεις αφτερ στο δρομο ή στο κεμπαπατζιδικο του τουρκου πχ ηταν μια διπλα μου με κατι βυζια εξω μου πεσαν τα σαγονια ενω ετρωγα κατι ντονερ κ μου επιασε αυτη κουβεντα!
δ)ανοιξε τιντερ κ twoo κ λοκαρε τα γυρω χωρια ..προτεινε σε καποιες βολτα, επισης κατι καριολια γουσταρουν γαμησι weekend σε cottages!
οι αγγλιδες ειναι με διαφορα οτι πιο ιζυ γκοινγκ σε νοοτροπια
τεραστια διαφορα με την κεντρ ευρωπη ...δυστυχως για μας τους ΚΕ αγαμηδιδες ..

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
οι αγγλιδες ειναι με διαφορα οτι πιο ιζυ γκοινγκ σε νοοτροπια
τεραστια διαφορα με την κεντρ ευρωπη ...δυστυχως για μας τους ΚΕ αγαμηδιδες ..

για πες κανα σκηνικο με αγγλιδες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.277
Πόντοι
3.656
για πες κανα σκηνικο με αγγλιδες
ειχα παει σκαλα στην κεφαλονια απο σποντα περσυ για 2 μερες

ουτε καν με σκοπο να γαμισω...
επαθα πλακα ποσο προκαλουσαν οι μιλφ αγγλιδες με ντυσιματα ξεκολα κ ματιες
ουτε ουκρανια δεν εχω πετυχει τετοιο κλιμα
μην τα πολυλογω  γνωριστηκα  σε ενα μπαρακι ,με μια αντζυ ετων 37 ,χτσε με εντελως φαση,,ψηλη μουταρες βυζοι καβλοφατσα αγγλικη κλασικη για πουστοσκαμπιλα,καπου απο το λιβερπουλ εξω μου ειπε οτι μενει κ μετα απο κανα τετραωρο κ απειρα χοτ σοτς πηγαμε για...υπνο!!!  :fuck1:
επισης θυμαμαι μικρος στην κω,οταν καμμια φορα τρωγαμε φολα στα εξαρχεια για καμμια βδομαδα.βαραγαμε μια καρδαμαινα που ειχε μονο αγγλιδες κ γαμουσαμε το ιδιο βραδυ ... :fuck1:
επισης ηταν οι  γυναικες  που επερνα τοσο ευκολα απο μπακ ντορ.... :coolcondom:
οποιος κρινει με βαση το νιμου μεταναστευει μονο βρετανια κ ολλανδια ,κι ισως κ νορβηγια
το κακο σε ολες αυτες τις χωρες ο καιρος ειναι αισχος

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
το σκεφτομαι για γεναρη με φιλο ν ανεβουμε αγγλια για 5  μερες

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
εχει γαμησει κανενας ινδη στην αγγλια?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
παντως πανακριβα τα τρενα στο αγγλια >:(

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
ειχα παει σκαλα στην κεφαλονια απο σποντα περσυ για 2 μερες

ουτε καν με σκοπο να γαμισω...
επαθα πλακα ποσο προκαλουσαν οι μιλφ αγγλιδες με ντυσιματα ξεκολα κ ματιες
ουτε ουκρανια δεν εχω πετυχει τετοιο κλιμα
μην τα πολυλογω  γνωριστηκα  σε ενα μπαρακι ,με μια αντζυ ετων 37 ,χτσε με εντελως φαση,,ψηλη μουταρες βυζοι καβλοφατσα αγγλικη κλασικη για πουστοσκαμπιλα,καπου απο το λιβερπουλ εξω μου ειπε οτι μενει κ μετα απο κανα τετραωρο κ απειρα χοτ σοτς πηγαμε για...υπνο!!!  :fuck1:
επισης θυμαμαι μικρος στην κω,οταν καμμια φορα τρωγαμε φολα στα εξαρχεια για καμμια βδομαδα.βαραγαμε μια καρδαμαινα που ειχε μονο αγγλιδες κ γαμουσαμε το ιδιο βραδυ ... :fuck1:
επισης ηταν οι  γυναικες  που επερνα τοσο ευκολα απο μπακ ντορ.... :coolcondom:
οποιος κρινει με βαση το νιμου μεταναστευει μονο βρετανια κ ολλανδια ,κι ισως κ νορβηγια
το κακο σε ολες αυτες τις χωρες ο καιρος ειναι αισχος
νορβηγια καθε σαββατο γινεται τους πουτανας,οσο για τον καιρο δεν γαμας εξω,αν και το καλοκαιρι με το μιντναιτ σαν εχει πολυ πλακα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.277
Πόντοι
3.656
νορβηγια καθε σαββατο γινεται τους πουτανας,οσο για τον καιρο δεν γαμας εξω,αν και το καλοκαιρι με το μιντναιτ σαν εχει πολυ πλακα
δεν εχω παει
το εχω ακουσει οτι ειναι πολυ ιζυ γκοινγκ κι εκι
καποια στιγμη θα πεταχτω ενα τριημερο να μου φυγει η ιδεα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom