Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Εισαι σαχλοςδουκα εσυ που εχεις τεραστια εμπειρια στις γυναικες
προτεινε μου κανενα μερος για καμακι
δεν θελω να βγαινω νυχτα εξω γτ θα με μαχαιρωσουν
Εισαι σαχλοςδουκα εσυ που εχεις τεραστια εμπειρια στις γυναικες
προτεινε μου κανενα μερος για καμακι
δεν θελω να βγαινω νυχτα εξω γτ θα με μαχαιρωσουν
εδω μια φωτο μου την εβγαλα πριν λιγο στο κοινοχρηστο μπανιο του φλατ μου
δινω 500 gbp τον μηνα με ιντερνετ κ κανσιλ ταξ κ εχω αλλους 7 φλατμειτς αγορια κ κοριτσια κ 2 πουστηδες
μοιραζομαστε κουζινα κ μπανιο
Εισαι σαχλος
gt den koimasai?gt den λες
στο palco ειχες μαθει κανα ογλεζικο?
Παίρνει πίπα στους πουστηδες τώρα,μετά θα πάει για ύπνο.gt den koimasai?
Εμενα μου ειχε χαμογελασει μια κινεζα που την κοιταζα επιμονα.το σαββατο στο σιτυ σεντερ αργα που γυρνγαγα στο φλατ ηταν δυο αγγλιδες η μια 40αρα με τακουνια σορτσακι κ λεπτο καλτσον ξανθια αλογο ψηλεγκο
σκανε κατι αραπηδες βρετανοι λογικα αλλα μαυροι κ αρχιζαν να τις φλερταρουν
ο ενας εκανε κ κατι χορευτικα στην μεση του δρομου σαν να παιζει αμυνα στο μπασκετ με χαμηλωματα κλπ
τους κλασανε τελειως ουτε θενκ γιου δεν ειπαν που για αγγλιδες ειναι σπανιο να μην πουνε λεξη γιατι η ευγενεια εδω ειναι κοινωνικη νορμα οπως φορανε ρουχα η δεν χεζουν στο δρομο.Αυτο δεν σημαινει οτι θα κατσουν ευκολα.
Αντιθετα μια υπεροχη γαλλιδουλα με ειχε κλασει τελειως! Της αρεσε ενας ψηλος φιλος μου. Tre beau τον χαρακτηρισε στις φιλες της αλλα δεν του το ειπα απο ζηλια.
που το ακουσες ρε γατοπαρδε?
Αύτό τό κωλονήσι άν είχα τήν δύναμη θά τό βούλιαζα...
Όλα τά σημερινά γεωπολιτικά προβλήματα πού έχει ό πλανήτης προέρχονται άπό τήν αύτοκρατορία...
Στήν Σαχάρα θά πάω νά σκάψω νά βρώ νερό πρίν πάω νά προσφέρω τίς γνώσεις καί τήν έμπειρία μου σ'αύτό τό πουστονήσι...
για τις αγγλιδες τι γνωμη εχεις?
για να γραψει θα πρεπει να γαμησει πρωτα τυπεΕσύ πότε θα μας γράψεις την δική σου γνώμη αγορίνα;
για να γραψει θα πρεπει να γαμησει πρωτα τυπε
για τις αγγλιδες τι γνωμη εχεις?
εχω χασει επεισοδια ο ντοπας με γκομενα?Είχε μία ξανθιά από Λίβερπουλ, αλλά δεν μιλάει για αυτά...
Πολύ καλή έρώτηση.
Δέν χαλάς λεφτά πάνω τους. 5 μπύρες καί 2 hotdogs.
Μεγάλα βυζιά, χαλασμένα δόντια καί άνώμαλες στό κρεβάτι.
Μέ άλλα λόγια είναι ΤΕΛΕΙΕΣ.
γτ τρωνε πολλες τσοκολατες τυπε! :S :Sγτ εχουν χαλασμενα δοντια?
κ γτ ειναι ανωμαλες στο κρεβατι