Νέα

Μετανάστευση στην Αγγλια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 366
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Παιδιά, για μετανάστευση Αγγλία, μην το σκέφτεσθε, Μάντσεστερ με 1000.

Καλοπληρωμένες δουλειές, ομαδάρες στην μπάλα και ματσάρες αλλά το κυριότερο, έτσι,

ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΟΛΗ. :grin:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Στο μαντσεστερ εχει ελληνικη κοινοτητα.

Για εμενα αλλη ειναι η πολη

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.082
Πόντοι
3.656
Πολύ καλή έρώτηση.

Δέν χαλάς λεφτά πάνω τους. 5 μπύρες καί 2 hotdogs.

Μεγάλα βυζιά, χαλασμένα δόντια καί άνώμαλες στό κρεβάτι.

Μέ άλλα λόγια είναι ΤΕΛΕΙΕΣ.
οντως απο δυτικη ευρωπη μονο με ολλανδεζες κ αγγλιδες μπορει καποιος να ξεκαβλωσει χωρις πρηξιμο στα @@... :coolcondom:

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
ξερω μια λιβερπουλ τρελλο μουνι 24... την γνωρισα στο γιορκ οταν ειχα παει εκδρομη περσυ σε μπανκ χολιντευ..θελει να ερθει καλοκαιρι..
τι αγγλιδουλες καλες υπαρχουν κ δεν θα παμε... γαμω το μπρεξιτ κ τα πακια!!!

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
γτ εχουν χαλασμενα δοντια?

κ γτ ειναι ανωμαλες στο κρεβατι

1. Έχουν χαλασμένα δόντια κυρίως λόγω γεννητικών λόγων καί κακής ποιότητος πόσιμου νερού. Άν προσέξεις τά δόντια τους είναι στραβά, κιτρινισμένα καί πολλές φορές σάπια. Τά τελευταία χρόννια έχουν άρχίσει νά φτιάχνουν λιγάκι έπειδή πάνε στούς όρθοδοντικούς γιά έπισκευές.

2. Είναι άνώμαλες στό κρεβάτι γιατί τά κάνουν ΟΛΑ. Καί τό έννοώ αύτό. Έχω πάει μέ 4 άγγλίδες (25 μέ 60 χρονών),καί ότι ήθελα, τό κάνανε καί μέ τό παραπάνω καί δέν μπαίνω σέ λεπτομέρειες γιατί θά μάς πετάξουν όλους έξω άπό δώ.

Υ.Γ. Έλπίζω νά πετύχεις καμμιά άγγλίδα (μάνα-κόρη) φέτος τό καλοκαίρι καί νά βιώσεις ότι βίωσα κι'έγώ γιά παράδειγμα.  :vomit:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
1. Έχουν χαλασμένα δόντια κυρίως λόγω γεννητικών λόγων καί κακής ποιότητος πόσιμου νερού. Άν προσέξεις τά δόντια τους είναι στραβά, κιτρινισμένα καί πολλές φορές σάπια. Τά τελευταία χρόννια έχουν άρχίσει νά φτιάχνουν λιγάκι έπειδή πάνε στούς όρθοδοντικούς γιά έπισκευές.

2. Είναι άνώμαλες στό κρεβάτι γιατί τά κάνουν ΟΛΑ. Καί τό έννοώ αύτό. Έχω πάει μέ 4 άγγλίδες (25 μέ 60 χρονών),καί ότι ήθελα, τό κάνανε καί μέ τό παραπάνω καί δέν μπαίνω σέ λεπτομέρειες γιατί θά μάς πετάξουν όλους έξω άπό δώ.

Υ.Γ. Έλπίζω νά πετύχεις καμμιά άγγλίδα (μάνα-κόρη) φέτος τό καλοκαίρι καί νά βιώσεις ότι βίωσα κι'έγώ γιά παράδειγμα.  :vomit:

τι εννοεις ολα ρε τυπε?πες λεπτομερειες

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
οντως απο δυτικη ευρωπη μονο με ολλανδεζες κ αγγλιδες μπορει καποιος να ξεκαβλωσει χωρις πρηξιμο στα @@... :coolcondom:

ολλανδες ΠΙΟ ΑΚΥΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΥΡΟ..αγγλιδες ναι συμφωνω για ινσταφακς καθε σαββατο μετα απο ποση!

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ολλανδες ΠΙΟ ΑΚΥΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΥΡΟ..αγγλιδες ναι συμφωνω για ινσταφακς καθε σαββατο μετα απο ποση!

thn αλλη παρασκευη θα βγω παλι σε μπαρ

τωρα εχω δουλεια

πες καμια συμβουλη

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
thn αλλη παρασκευη θα βγω παλι σε μπαρ

τωρα εχω δουλεια

πες καμια συμβουλη

A)βγες παρασκευη που βγαινουν τα μιλφς μετα την δουλεια σε παμπς-μπαρς-ινσταφακς αλερτ.
B)σαββατο σκασε μυτη σε κλαμπ κατα τις 1.30 εχουν ηδη πιει ,χορευουν & χουφτωνουν.πρεπει να εισαι σε διαρκη κινηση!
Γ)το καλυτερο καμακι το κανεις αφτερ στο δρομο ή στο κεμπαπατζιδικο του τουρκου πχ ηταν μια διπλα μου με κατι βυζια εξω μου πεσαν τα σαγονια ενω ετρωγα κατι ντονερ κ μου επιασε αυτη κουβεντα!
δ)ανοιξε τιντερ κ twoo κ λοκαρε τα γυρω χωρια ..προτεινε σε καποιες βολτα, επισης κατι καριολια γουσταρουν γαμησι weekend σε cottages!

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Τελικα τι λετε αξιζει η αγγλια? Μου ελειψε το πακιστανικο κεμπάπ, τελευταια φορα που εφαγα εκανα δυο μερες να το χωνεψω...

εφαγα τις προαλλες

7 λιρες

σαν σκατα ηταν

κ τιγκα στο λετιους κ στην σος να το σωσει

dimitriscock

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
4
Πόντοι
1