Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Ναι αλλα ετσι ειναι εκατομμυρια Ελληνες πλεον. Στον πατο ολοι; Δεν ειναι ετσι, τοσο απλο.
Όλοι θα βρεθούν στον πάτο μόλις αρχίσουν και πεθαίνουν οι γονείς τους.
Ναι αλλα ετσι ειναι εκατομμυρια Ελληνες πλεον. Στον πατο ολοι; Δεν ειναι ετσι, τοσο απλο.
Όλοι θα βρεθούν στον πάτο μόλις αρχίσουν και πεθαίνουν οι γονείς τους.
τυπε ο 34χρονος στην γειτονια μας που καθεται σπιτι του χρονια κ δν δουλευει
τον ειπα να βγουμε με τα φιλαρακια μας τ παλια (ακομα απο 12-13χρ) και μου
ειπε δν θα βγω γιατι θα με ρωτησουν κατευθειαν π δουλευω?
ντρεπεται δηλαδη ο καιμενος :S :S :S
τυπε βοηθηστε τον οσο μπορειτε
για να μην τον δειτε πουθενα κρεμασμενο
κριμα ειναι
ο Δουκας παλια ειχε δημιουργησει σειρα ποστ με τιτλο δρακοι του σαιτ. Εγραφαν ακριβως τετοια πραγματα.τυπε ο 34χρονος στην γειτονια μας που καθεται σπιτι του χρονια κ δν δουλευει
τον ειπα να βγουμε με τα φιλαρακια μας τ παλια (ακομα απο 12-13χρ) και μου
ειπε δν θα βγω γιατι θα με ρωτησουν κατευθειαν π δουλευω?
ντρεπεται δηλαδη ο καιμενος :S :S :S
Σε καμια 10αρια χρονια πιστευεις θα υπαρξει κοινωνικο προβλημα στην Ελλαδα;Όλοι θα βρεθούν στον πάτο μόλις αρχίσουν και πεθαίνουν οι γονείς τους.
Οταν συνειδητοποιησει οτι εχασε την ευκαρια να εχει μια γυναικα διπλα του θα αυτοκτονησει. Τα 40 ειναι ηλικια απολογισμου. Ακομα και τον Πικερ τον βλεπω λιγο στεναχωρημενο.αυτός έχει σύνδρομο χαμηλής αυτοεκτίμησης,
δυστυχώς, η κατάσταση θα χειροτερεύει, όσο απομονώνεται και μπαίνει πιο βαθειά στην κατάθλιψη,
τρομερό πράγμα το μυαλό, ευαίσθητος ο άνθρωπος,
ο καθένας όμως έχει την ευθύνη για τον εαυτό του,
πρέπει να κάνει πράγματα δημιουργικά, εργασία, παραγωγή αποτελέσματος, οικογένεια - φίλους, άθληση, τέχνη, φύση, λουλούδια και ζωάκια...
Δε στεκουν αυτες οι συμβουλες. Ο Ελληνας που εμαθε στην καλη ποιοτητα ζωης επρεπε να παει στην επαρχια και να δουλεψει στον τουρισμο. Να γινει σιγα σιγα αρχοντας στον τοπο του. Δυστυχως οι γονεις δεν ξεραν να δωσουν μια καθοδηγηση γιατι προερχονταν απο την αγροτικη ταξη οι περισσοτεροι. Λιγοι ηταν αρχοντοι, φεουδαρχες, που καταλαβαιναν πως διατηρειται η περιουσια απο γενια σε γενια, λιγοι και οι αστοι. Στην οικογενεια μας το εχουμε μεγαλη ντροπη να εργαστουμε με τον τροπο που λεει ο κμαν, εδω κ πολλες γενιες, αλλα δεν πεινασμε ποτε.Αυτό είναι το κακό με τους Ελληνες ψώλεψαν,έγιναν όλοι ψωλάδες.Σου λέει ο άλλος που να φύγω να χάσω το φαί της μαμάς,τα καθαρά ρούχα,τη σπιταρόνα μου με το παιδικό μου δωμάτιο για να παίρνω 1500,να με γαμάνε,να τρώω σκατά και να μένω σε τρώγλες στο εξωτερικό,καλύτερα να κάτσω Ελλάδα και να ψωλάρω να τρώω από τα έτοιμα.
Αυτή είναι η παγίδα.Αμα δεν πας στην αρχή να σπάσεις τα μούτρα σου ρίχνοντας το βιοτικό επίπεδο δεν μπορείς να προχωρήσεις μετά μένεις πάντοτε γαλακτισμένος και έρχονται πούτσες.
Χρειάζεται drive,το εξωτερικό δεν είναι για μαλθακούς.
Το ελληνικό Greek dream ήτοι πλουτίζουμε ψωλάροντας ψόφησε.Τώρα έχουν έρθει νέα γούστα,επικρατούν οι σκληρότεροι,οι ανθεκτικότεροι και οι αποφασιστικότεροι,πρέπει να βγεις στο διεθνή ανταγωνισμό.
Σε καμια 10αρια χρονια πιστευεις θα υπαρξει κοινωνικο προβλημα στην Ελλαδα;
Ο κμαν παιζει να ζει χειροτερα απο αλβανο στην Κρητη.
Οι Αλβανοι στην Κρητη χαιρονται τη φυση που οι πλουσιοι Γερμανοι ονειρευονται, τρωνε αυθεντικα φαγητα που συναρπαζουν τους μεγαλυτερους σεφ του κοσμου και γαμανε τις ομορφοτερες νεαρες τουριστριες απο ολο τον κοσμο.Ναι,σίγουρα 4500-5000 ευρώ το μήνα,στην πιο εύρρωστη οικονομία της Ευρώπης,με παχυλές συντάξεις,παροχές κτλ.Κάθε μέρα καταβροχθίζω φιλέτα,μένω σε διαμέρισμα 85 τετραγωνικά στο κέντρο 2 λεπτά από τη δουλειά,κάθε δύο μήνες διακοπές με ταξίδια εξωτερικό,7 μόνιμες σπονσορέτς κτλ.
Θα μπορούσα να κάθομαι Ελλάδα να ψωλάρω με 1500 ευρώ μηνιαίως να χαίρομαι τη φύση,να μένω στο δικό μου διαμέρισμα να μην πληρώνω νοίκι κτλ(φυσικά γκόμενες μηδέν,μέλλον αβέβαιο,γαμήσι στα μπορδέλα με τους πάκηδες) αλλά προτίμησα το δύσκολο δρόμο παίρνοντας ρίσκο.
Στην αρχή φυσικά δεν έπαιρνα ούτε τα μισά και έμενα σε WG,αυτές είναι θυσίες που πρέπει να κάνεις.Αν δεν κάνεις τις θυσίες,κάθεσαι και ψωλάρεις στην Ελλάδα και αγναντεύεις τα τρένα που περνάν.
Σίγουρα.Λιγότεροι συνταξιούχοι,άρα λιγότερο εισόδημα σε πολλά σπίτια.Νεες συντάξεις πετσοκομμένες,μισθοί ιδιωτικού τομέα κλασικά ψίχουλα,χρήμα δεν θα πέφτει καθόλου στην αγορά άρα θα κλείσουν και τα τελευταία μαγαζιά,υπογεννητικότητα,μετανάστευση,γενικά ωραίο μέλλον μας περιμένει.
Οι Αλβανοι στην Κρητη χαιρονται τη φυση που οι πλουσιοι Γερμανοι ονειρευονται, τρωνε αυθεντικα φαγητα που συναρπαζουν τους μεγαλυτερους σεφ του κοσμου και γαμανε τις ομορφοτερες νεαρες τουριστριες απο ολο τον κοσμο.
Σπαταλανε τα νιατα τους ή καποιοι αλλοι, οπως οι γιατροι, τα σπαταλησαν κυνηγωντας την κοινωνικη καταξιωση;
Ας το σκςφτει ο καθενας.
type sad_man γιατι δν πας γ δουλεια στα καραβια?Θα γεμισεις λεφτα,ετσι κ αλλιως πολλους φιλους δν εχεις,γκομενα δν εχεις,εκει θα γαμας καθε 2-3μηνο οταν φτανεις στο λιμανι.
Εχω γνωστο 31χρ που με 8χρονια δουλειας πηρε σκαφος δικο του.
Πόσα επιανε στα καράβια και τι δουλειά έκανε;
Το σκάφος πόσο έκανε περίπου;
Ποσο καιρο παραθεριζουν; Μια εβδομαδα και μετα σνελ αρμπαιτ.Εγώ σου λέω οτι οι Γερμανοί που παραθερίζουν Κρήτη τρώνε καλύτερα φαγητά και γαμάνε καλύτερες γκόμενες από τους Αλβανούς που μένουν εκεί.