P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
σε καθε μου ιστορια κοιμασε εσυ! Να το κοιταξεις! Μαλλον η ερωτικη σ λιμπιντο εχει πεσει στα πατωματαααα
σε καθε μου ιστοριακοιμασεκοιμάσαι εσυ! Να το κοιταξεις! Μαλλον η ερωτικη σ λιμπιντο εχει πεσει στα πατωματαααα
Πρωτον οι ιστοριες μ ειναι βιωματικες και δευτερον και δεν μ εχει στηλει μνμ με τη διευθυνση του μαγαζιου ωστε να περασω!
Πρωτον οι ιστοριες μ ειναι βιωματικες και δευτερον και δεν μ εχει στηλει μνμ με τη διευθυνση του μαγαζιου ωστε να περασω!
Πρώτον: Όταν θα σε "περάσω ένα χεράκι", θα καταλάβεις ότι όλες οι προηγούμενες βιωματικές εμπειρίες σου ήταν "αρχίδια χαρτοπόλεμος".
Δεύτερον: Το μαγαζί, το ξέρει όλο ο ιστότοπος. Πανόρμου και Πλατείας Αγίου Δημητρίου γωνία, Αμπελόκηποι Αθηνών. (Το "Αθηνών", για να μην υποστηρίζεις μετά ότι σε μπέρδεψα και ότι έψαχνες στους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης ή Ζακύνθου).
Πρώτον: Όταν θα σε "περάσω ένα χεράκι", θα καταλάβεις ότι όλες οι προηγούμενες βιωματικές εμπειρίες σου ήταν "αρχίδια χαρτοπόλεμος".
Δεύτερον: Το μαγαζί, το ξέρει όλο ο ιστότοπος. Πανόρμου και Πλατείας Αγίου Δημητρίου γωνία, Αμπελόκηποι Αθηνών. (Το "Αθηνών", για να μην υποστηρίζεις μετά ότι σε μπέρδεψα και ότι έψαχνες στους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης ή Ζακύνθου).
Δικό σου το μεζεδοπωλείο τυπε ? Δεν το ήξερα ότι το έχει συναγωνιστής !!
thankss daddy!
Δικό σου το μεζεδοπωλείο τυπε ? Δεν το ήξερα ότι το έχει συναγωνιστής !!
Παρεμπιπτόντως... Το παρακείμενο μεζεδοπωλείο το έχει ένας άξεστος μπαστουρνόβλαχος εκ Καρπενησίου. :S
Για να είμαι δίκαιος όμως, αν καταφέρει κανείς να "παραμερίσει" την "βλαχιά" του ιδιοκτήτη, τα εδέσματα που προσφέρει είναι ποιοτικά, και οι τιμές προσεγμένες.
δε μ ειπες ονομα κ θα χαθω!
Δεν θα ήθελα να "περάσει" ως διαφήμιση ή δυσφήμιση. Θεωρώ ότι οι πληροφορίες που έδωσα, είναι αρκετές.
Θα τη φέρω εγώ ρεΔεν θα ήθελα να "περάσει" ως διαφήμιση ή δυσφήμιση. Θεωρώ ότι οι πληροφορίες που έδωσα, είναι αρκετές.
Θα τη φέρω εγώ ρε
Θα έρθω με πενταγιω να κλάψει στον ώμο σουΣας περιμένω για κρύο μπυράκι, και οφθαλμόλουτρο στα ξεκωλάκια. (Βιαστείτε να προλάβετε όσο ο καιρός παραμένει ζεστός, και οι ενδυμασίες είναι ακόμα "ελαφριές").
Θα έρθω με πενταγιω να κλάψει στον ώμο σου
Αν διαβάσει τους γλάρους του Τσέχοφ που έχεις γράψει, θα φέρει εκείνη χαρτομάντιλαΚαλώς.
Θα μεριμνήσω για αδιάβροχο.