P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 218
- Πόντοι
- 346
σε καθε μου ιστορια κοιμασε εσυ! Να το κοιταξεις! Μαλλον η ερωτικη σ λιμπιντο εχει πεσει στα πατωματαααα
σε καθε μου ιστοριακοιμασεκοιμάσαι εσυ! Να το κοιταξεις! Μαλλον η ερωτικη σ λιμπιντο εχει πεσει στα πατωματαααα
Πρωτον οι ιστοριες μ ειναι βιωματικες και δευτερον και δεν μ εχει στηλει μνμ με τη διευθυνση του μαγαζιου ωστε να περασω!
Πρωτον οι ιστοριες μ ειναι βιωματικες και δευτερον και δεν μ εχει στηλει μνμ με τη διευθυνση του μαγαζιου ωστε να περασω!
Πρώτον: Όταν θα σε "περάσω ένα χεράκι", θα καταλάβεις ότι όλες οι προηγούμενες βιωματικές εμπειρίες σου ήταν "αρχίδια χαρτοπόλεμος".
Δεύτερον: Το μαγαζί, το ξέρει όλο ο ιστότοπος. Πανόρμου και Πλατείας Αγίου Δημητρίου γωνία, Αμπελόκηποι Αθηνών. (Το "Αθηνών", για να μην υποστηρίζεις μετά ότι σε μπέρδεψα και ότι έψαχνες στους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης ή Ζακύνθου).![]()
Πρώτον: Όταν θα σε "περάσω ένα χεράκι", θα καταλάβεις ότι όλες οι προηγούμενες βιωματικές εμπειρίες σου ήταν "αρχίδια χαρτοπόλεμος".
Δεύτερον: Το μαγαζί, το ξέρει όλο ο ιστότοπος. Πανόρμου και Πλατείας Αγίου Δημητρίου γωνία, Αμπελόκηποι Αθηνών. (Το "Αθηνών", για να μην υποστηρίζεις μετά ότι σε μπέρδεψα και ότι έψαχνες στους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης ή Ζακύνθου).![]()
Δικό σου το μεζεδοπωλείο τυπε ? Δεν το ήξερα ότι το έχει συναγωνιστής !!
Δικό σου το μεζεδοπωλείο τυπε ? Δεν το ήξερα ότι το έχει συναγωνιστής !!
Παρεμπιπτόντως... Το παρακείμενο μεζεδοπωλείο το έχει ένας άξεστος μπαστουρνόβλαχος εκ Καρπενησίου. :S
Για να είμαι δίκαιος όμως, αν καταφέρει κανείς να "παραμερίσει" την "βλαχιά" του ιδιοκτήτη, τα εδέσματα που προσφέρει είναι ποιοτικά, και οι τιμές προσεγμένες.
δε μ ειπες ονομα κ θα χαθω!
Δεν θα ήθελα να "περάσει" ως διαφήμιση ή δυσφήμιση. Θεωρώ ότι οι πληροφορίες που έδωσα, είναι αρκετές.![]()
Θα τη φέρω εγώ ρεΔεν θα ήθελα να "περάσει" ως διαφήμιση ή δυσφήμιση. Θεωρώ ότι οι πληροφορίες που έδωσα, είναι αρκετές.![]()
Θα τη φέρω εγώ ρε
Θα έρθω με πενταγιω να κλάψει στον ώμο σουΣας περιμένω για κρύο μπυράκι, και οφθαλμόλουτρο στα ξεκωλάκια. (Βιαστείτε να προλάβετε όσο ο καιρός παραμένει ζεστός, και οι ενδυμασίες είναι ακόμα "ελαφριές").![]()
Θα έρθω με πενταγιω να κλάψει στον ώμο σου![]()
Αν διαβάσει τους γλάρους του Τσέχοφ που έχεις γράψει, θα φέρει εκείνη χαρτομάντιλαΚαλώς.
Θα μεριμνήσω για αδιάβροχο.