Νέα

σχεση εκτος γαμου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lalakia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Περίπλοκος νοητικός σχηματισμός;;; :P :P :P :P
Πλακίτσα ;) ;) ;)

Παρακολούθα:

Η συμπεριφορά του κάθε ανθρώπου ως επι το πλείστον καθορίζεται από 2 παράγοντες: 1 και σπουδαιότερο το κοινωνικό περιβάλλον και 2 το DNA σου.Αν έχεις δηλαδή γονιδιακά προδιάθεση για σχιζοφρένεια αλλά περάσεις ζωή χαρισάμενη χωρίς καθόλου δυσκολίες δε θα την εμφανίσεις ποτέ.Κάτι σαν το στίγμα μεσογειακής αναιμίας ένα πράγμα.

Το κοινωνικό περιβάλλον έχει το σπουδαιότερο ρόλο επειδή στον άνθρωπο είναι πολύ ισχυρος μέσα του ο  μιμητισμός.Μας έχει μείνει από τότε που κρεμόμασταν στα δέντρα ως είδος και εκεί στηρίζεται η όποιαδήποτε διαδικασία μάθησης.Άρα αν εσύ κάνεις κάτι το πιθανότερο είναι ότι κι εγώ θα κανω το ίδιο ακριβώς επειδή σε είδα.Βασική αρχή της ψυχολογίας που χρησιμοποιούν οι διαφημιστικές.

Εφόσον η ταση του μιμητισμού είναι τόσο ισχυρή μέσα μας οι συμπεριφορές μας έχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ομοιότητες και άρα μπορούμε να βγάλουμε γενικούς κανόνες αφού παρατηρήσουμε, μελετήσουμε και αναλύσουμε τα συμπεράσματα από ένα σύνολο πληθυσμου.

Η παρατήρηση, η μελέτη και η ανάλυση των δεδομένων και τέλος η επαλήθευση με το πείραμα είναι η βασική μέθοδος οποιασδήποτε θετικής επιστήμης από τη Φαρμακολογία μέχρι την Πληροφορική.

Πχ. Λέμε: οι Εβραίοι είναι τσιγγούνηδες.Είναι όλοι; όχι!! Είναι γονιδιακό το θέμα;Δεν έχει βρεθεί γονίδιο τσιγγουνιάς μεχρι στιγμής.Απλά μιμούνται τους ομόφυλλούς τους.Οι υπόλοιποι γιατί τους χαρακτηρίζουν τσιγγούνηδες;Γιατί ο πιο πολύς κόσμος παρατήρησε στην καθημερινή ζωή ότι είναι πράγματι τσιγγούνηδες.Το συζήτησε-ανέλυσε ο ένας με τον άλλο και διαπιστώθηκε ότι υπάρχει πολύς κόσμος που κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα.Αν γίνει και κάποιο πείραμα σε κάποιο δείγμα εβραικού πληθυσμού που να επιβεβαιώνει αυτό το συμπέρασμα τότε πλέον έχουμε επιστημονική αποδειξη ότι οι Εβραίοι είναι τσιγγούνηδες.

Ακριβώς έτσι βρίσκονται τα νέα φάρμακα.

Λογικό;
εισαι πρωτο τρολ δικε μου :wanker:..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ακόμα και μετά απ αυτό το ποστ σου αδυνατώ να καταλάβω τη συσχέτιση του ξενοπηδήματος με κάποια ασθένεια που χρήζει φαρμακευτικής αγώγής. Να το κοιτάξω γιατρέ μου?
Πέρα απ την πλάκα, συμφωνώ για το μιμητισμό και για την κατάταξη συμπεροφορών ως ένα βαθμό αλλά εδώ μιλάμε κυρίως για καύλα και πιθανόν αισθήματα κι αυτά δε μπαίνουν σε καλούπι ούτε μπορούν να αναλυθούν επιστημονικά. Αν θες τη γνώμη μου ούτε και κοινωνιολογικά έστω με ευκολία και ασφάλεια.
Απλά συμβαίνουν ΦΥΣΙΚΑ. Όσο κι αν επιδρούν κι εξωτερικοί παράγοντες.
Είναι προφανές πως διαφωνούμε στο γενικό πλαίσιο οπότε το σταματάω εδώ γιατί κουράσαμε και το κοινό.
Καλή συνέχεια.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Ενώ είναι η διαφωνία μου. Μπορεί να μη της φταίει και τίποτα απλά να συμβαίνει.
Δεν πιστεύω στη μονογαμία κανενός φύλου, όσο κι αν θα με βόλευε. Για να το λήξουμε.

Θα πω ότι η πίστη σου αν δε έχει απόδειξη δεν έχει και πολύ μεγάλη αξία...Αλλά συμφωνώ ας μην το συνεχίσουμε για να μην το κάνουμε και φιλολογικός σύλλογος 'Ο Παρνασσός". :hi: :hi: :hi:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καμιά φαρμακευτική αγωγή και καμιά ασθένεια...

Λες: άβυσσος η ψυχή του καθενός δε μπορώ να ξέρω γιατί κερατώνει ο άντρας ή ή γυναίκα.Γιατί έτσι.
Λέω: ότι όλοι τις ιδιες μαλακίες κάνουμε γιατί αυτά βλέπουμε γύρω μας.Άρα 9 στα 10 ξερουμε ποιος και γιατί κερατώνει.Κερατώνει ο άντρας γιατί έχει καύλες.Η γυναίκα, όταν κερατώσει, είναι επειδή της φταίνε διάφορα.Δε στάζει απλά το μουνί της.

Πιο λακωνικά τώρα;
Ενώ είναι η διαφωνία μου. Μπορεί να μη της φταίει και τίποτα απλά να συμβαίνει.
Δεν πιστεύω στη μονογαμία κανενός φύλου, όσο κι αν θα με βόλευε. Για να το λήξουμε.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Αυτό ακριβώς λέω στο οποίο και διαφωνούμε κάθετα. Πως σ αυτό το θέμα δε χρειάζονονται αποδείξεις κι αναλύσεις. Το παρακουράσαμε, το σταματάω όμως.

Ρε φιλαράκο συγγνώμη αλλά με προκαλείς....... :grin: :grin: :grin: :grin:

Υπάρχουν και αποδείξεις και αναλύσεις και στατιστικές παγκοσμίως.Δε συμβαίνει γιατί το είπε ο Μανιτού το παιδί της φύσης.Και αυτές λένε ότι ο άντρας κερατώνει ποιο πολυ και πιο συχνά γιατί έχει καύλες.Και υπάρχει και η επιστήμη της βιολογίας που λέει οτι η γυναίκα δεν έχει τόσο ανάγκη από σεξ όσο ο άντρας.

Οι περιπτώσεις που ίσως γνωρίζεις μπορεί να είναι η εξαίρεση αλλά ο κανόνας είναι αυτός που λέω.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Θα πω ότι η πίστη σου αν δε έχει απόδειξη δεν έχει και πολύ μεγάλη αξία...Αλλά συμφωνώ ας μην το συνεχίσουμε για να μην το κάνουμε και φιλολογικός σύλλογος 'Ο Παρνασσός". :hi: :hi: :hi:
Αυτό ακριβώς λέω στο οποίο και διαφωνούμε κάθετα. Πως σ αυτό το θέμα δε χρειάζονονται αποδείξεις κι αναλύσεις. Το παρακουράσαμε, το σταματάω όμως.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Οκ κράτα τον κανόνα παίχτη και προσοχή στις πόρτες αφού οι γυναίκες δεν έχουν τόσο ανάγκη για σεξ.
Πλάκα κάνω μη το πάρεις στραβά ή προσωπικά αυτό.
Καλό βράδυ. ;)

Νo hard feelings που λένε και στο χωριό μου :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Να 'σαι καλά.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Αλλα πραγματα θεμε hard!!!  :grin: :P

Εσύ τι παραπονιέσαι;;;Δε σε φροντίζει ο alex;  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Ή δεν είναι αρκετά hard;  Να του πεις να προσέχει έτσι ξεκινάει το κέρατο που λέγαμε και παραπάνω :grin: :grin: :grin: :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Οκ κράτα τον κανόνα παίχτη και προσοχή στις πόρτες αφού οι γυναίκες δεν έχουν τόσο ανάγκη για σεξ.
Πλάκα κάνω μη το πάρεις στραβά ή προσωπικά αυτό.
Καλό βράδυ. ;)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αν και έχω να πω ότι μου κίνησες την περιέργεια...θα ήθελα πολύ να ακούσω τις περιπτωσεις γυναικών που γνωρίζεις ότι κεράτωσαν.
Θα στις πω κάποια στιγμή μόνο να μη μου ζητήσεις τα τηλέφωνά τους  :grin:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Εσύ τι παραπονιέσαι;;;Δε σε φροντίζει ο alex;  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Ή δεν είναι αρκετά hard;  Να του πεις να προσέχει έτσι ξεκινάει το κέρατο που λέγαμε και παραπάνω :grin: :grin: :grin: :grin:
Δεν παραπονεθηκα, απλα το επισημανα!!!  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom