Νέα

googlemaps και timeline στην υπηρεσια των απανταχου κεραταδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PA_2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
104
Πόντοι
0
Για τις γυναικες σου ειπα,δεν πιστευω οτι ειναι το σεξ.ειναι η προσοχη η σημασια το οτι θελουν να νιωσουν γκομεναρες επιθυμειτες.θελουν να τις κοιτανε να τις λιγουρευονται οι αρσενικοι.θελουν να νιωθουν θεες.οχι οτι θελουν να δινουν πιπες απλα για τη πραξη.και σεξουαλικα την καλυπτω αλλα δεν σημαινει τιποτα.το για μενα στο ειπα απλα για να δειξω οτι ακομη και αν σε εναν αντρα η γυναικα τον/την καλυπτει σεξουαλικα ο/η συντροφος δεν σημαινει οτι θα γλυτωσει το κερατο.με απλα λογια μην νομιζεις οτι αν γαμας τη γυναικα σου 4 φορες την εβδομαδα θα σου ειναι πιστη.ο χαρακτηρας της ειναι το σημαντικο το πως μεγαλωσε σε τι περιβαλλον μεχρι καινο μπαμπας της τι τυπος ηταν.ανετα γαμιεται 4 φορες με σενα και 4 με το γκομενο καθε εβδομαδα
Συμφωνώ σε όλα το σεξ δεν είναι το παν αλλά αν λείπει δεν λειτουργεί ο γάμος αυτό είπα.

OP
OP
PA_2007

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.646
Πόντοι
456
Καλά κάνει η γυναίκα αφού δεν την γαμάει ο φίλος να και γαμιέται με άλλον που την γουστάρει. Ο φίλος σου δεν τηρεί τα συζυγικά του καθήκοντα (το συμβατικά δεν λέει τίποτα) . Το σεξ είναι φυσική ανάγκη σαν το φαγητό αν δεν κάνει σεξ κάποιος έχει προβλήματα υγεία και ειδικά ψυχολογικά . Μπράβο στην γυναίκα που έχει μια σχέση σεξ μακριά απο το σπίτι της και απο γνωστούς που θα μπορούσαν να προσβάλουν τον άνδρα της και το παιδί της. Γαμούσα μια παντρεμένη που είχε να κάνει σεξ 2 χρόνια . Στη δουλειά ήταν όλο νεύρα και με τον άντρα της τσακώνονταν συνέχεια . Στο σπίτι τους μου έλεγε είναι σαν να έχω δύο παιδιά τον γιο της και τον άντρα της . Με το που έφαγε πούτσα χαλάρωσε και έγινε άλλος άνθρωπος . Όσοι δεν γαμάνε τις γυναίκες τους δεν έχουν κανένα δικαίωμα να τις κρίνουν αν πάνε με άλλους χωρίς να τους ντροπιάζουν σε φιλικό, οικογενειακό ή επαγγελματικό κύκλο. Ας σκεφτούμε όλοι πριν σχολιάσουμε τι θα κάναμε στην θέση της .
και ποιός είπε ότι δεν ήθελε να την πηδάει? αυτή ήταν όλο μα και μου και ο άνθρωπος κάποια στιγμή το γύρισε σε αλλες.
Το έχω ξαναγράψει και αλλού,κάντε τον κόπο να διαβάσετε κάτι ειδικά αν θέλετε να κάνετε και σχόλιο πάνω σε αυτό.
Πάντως για την ιστορία,ο τύπος την έστειλε τελικά,της έσκασε μια καλή διατροφή (στα τέτοια του έχει χρήματα) και τώρα συζεί με μια άλλη (χωρισμένη αλλά χωρίς παιδιά) και περνά μια χαρά,ενω δεν κοιτάει αλλού μιας και ο άνθρωπος δεν έχει πλέον μα και μου όπως με την πρώην σύζυγο.

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
104
Πόντοι
0
και ποιός είπε ότι δεν ήθελε να την πηδάει? αυτή ήταν όλο μα και μου και ο άνθρωπος κάποια στιγμή το γύρισε σε αλλες.
Το έχω ξαναγράψει και αλλού,κάντε τον κόπο να διαβάσετε κάτι ειδικά αν θέλετε να κάνετε και σχόλιο πάνω σε αυτό.
Πάντως για την ιστορία,ο τύπος την έστειλε τελικά,της έσκασε μια καλή διατροφή (στα τέτοια του έχει χρήματα) και τώρα συζεί με μια άλλη (χωρισμένη αλλά χωρίς παιδιά) και περνά μια χαρά,ενω δεν κοιτάει αλλού μιας και ο άνθρωπος δεν έχει πλέον μα και μου όπως με την πρώην σύζυγο.
Και έζησαν μια χαρά και εμείς καλύτερα χαχαχα Καλή η ιστοριούλα .

OP
OP
PA_2007

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.646
Πόντοι
456
Και έζησαν μια χαρά και εμείς καλύτερα χαχαχα Καλή η ιστοριούλα .
και τι θέλεις σύντροφε? να σου δώσω το τηλέφωνό του να τον πάρεις να τον ρωτήσεις? Δικαίωμα σου να μην πιστεύεις ότι έγιναν έτσι, αλλά δεν μπορώ να κάνω και κάτι για να σε πείσω. Στα π@πάρια μου βασικά αν το πιστεύεις ή όχι. Καλές γιορτές.

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
104
Πόντοι
0
και τι θέλεις σύντροφε? να σου δώσω το τηλέφωνό του να τον πάρεις να τον ρωτήσεις? Δικαίωμα σου να μην πιστεύεις ότι έγιναν έτσι, αλλά δεν μπορώ να κάνω και κάτι για να σε πείσω. Στα π@πάρια μου βασικά αν το πιστεύεις ή όχι. Καλές γιορτές.
Επίσης καλές γιορτές σε εσένα και την οικογενεια σου .

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
9
Like
222
Πόντοι
280
Επίσης καλές γιορτές σε εσένα και την οικογενεια σου .
Τι ωραία πράγματα διάβασα ρε τύποι, μπράβο. (όλο το thread)
Ποια σοφά λόγια, ποια βιβλία, ποιες ταινίες, και κάθε τι άλλο; Bou ρε μάγκες, πανεπιστήμιο είμαστε! Καλές γιορτές και καλές πούτσες, σε τάνες κανονικές ε! ;) Όχι στην κάθε καριόλα που πλέον το μόνο που θέλει είναι χρήμα λούσα και τσαπου, είτε είναι παντρεμένη με παιδί είτε όχι. Πλέον έχω σιχαθεί την ιδέα για σχέση, με τα social media έχουν καταστραφεί όλες, και για να πετύχεις καλή είναι σαν να ψάχνεις ψύλλο στ άχυρα! Ουστ ρε πουτάνες όλες λολ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom